Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplaaddoosje van de draadloze oortjes kwijt. Helaas kun je zonder doosje niks met de oortjes, dus nieuwe besteld. Op de site staat levertijd 1-2 dagen, maar door een 'technische fout' (zegt de klante... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn hoofdtelefoon (live 660) wou niet meer opstarten, ik ff bellen met klantenservice JBL. Ik kreeg een meneer aan de lijn die mij constant onderbrak, mij niet het gevoel gaf deskundig te zijn en p... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De Flip 7 ( incl btw €150 ) ZONDER laadsnoer geleverd omdat, volgens de klantenservice, JBL er vanuit gaat dat mensen al zo’n laadsnoer thuis hebben liggen. Dat is nog eens een goeie ! Dus als ik een... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

geweldige draadloze koptelefoon besteld. refurbished door hunzelf. geniet er nu al maanden van. geluid is regelbaar tot in de procent op elke frequentie. heerlijk geluid en regelbaar op volume en... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikbutik
  2. Mobiltillbehörsbutik
  3. Mobiltelefoner
  4. Elektronikföretag
  5. HiFi-butik

Informationen kommer från olika externa källor

Superieur geluid van JBL. Draadloze speakers, hoofdtelefoons, soundbars en meer. ✓Gratis verzending! ✓2 jaar garantie! ✓Gratis retour binnen 30 dagen!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Kosten retour , anders dan normaal

Besteld , keurig geleverd , product was niet meer nodig en direct teruggestuurd. Kosten 30 euro , in mindering gebracht op de teruggave .
Voor een paar draadloze oortjes . Nu blijkt achteraf dat in de e-mail het bedrag zonder btw is maar op je rekening wordt wel het juiste bedrag teruggestort

23 februari 2026

Jbl scamm

Worst company ever ordered a jbl710 for 495€on sales they cancel it and told me to order again without sales for 720€.and when i asked why they cancel they told me they didnt have a driver to deliver .so when they have sales they dont deliver dont order its a scam

3 februari 2026

Uitstekende ervaring

Omdat ik hier alleen maar slechte reviews lees over jbl.nl wil ik graag melden dat mijn bestelling keurig en snel is verzonden. Alles zag er netjes uit, alleen was ik de koptelefoon helaas niet wat ik zocht. Ook het retourneren van het product verliep probleemloos. Wellicht klimmen mensen alleen in de pen als iets NIET goed gaat..? In elk geval geef ik tien punten voor deze website.

4 februari 2026

Meerdere producten

Meerdere producten gehad van JBL, steeds weer geprobeerd, maar binnen een jaar begeeft de batterij het of steeds sneller leeg, of wil niet meer opladen. De Flip 3, de Flip 4, 2 verschillende soorten hoofdtelefoons, nu weer oortjes, allemaal hetzelfde verhaal. Never nooit meer JBL, jammer, zet maar betere kwaliteit voor die
prijs op de markt.

29 januari 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

zoek het maar uit

Heel kort en bondige reactie. Jammer voor u maar we doen niets. Ik heb drie sets oordoppen van JBL, maar dat zijn er drie teveel! Elke keer wat mee aan de hand. En ze doen er niets mee: zoek het maar uit

22 januari 2026

Jbl boombox 4 besteld

Jbl boombox 4 besteld. Nieuw! Geen refurbished. Zit er een gat in de onderkant waar blijkbaar iets in hoort te zitten. Zit er niet. Apparaat moet vrijdag wel mee want het is een kado. Dan probeer je tot een oplossing te komen maar ze doen bij JBL weinig moeite om tot een oplossing te komen. Mederwerker weet niet wat er in dat gat hoort te zitten. Terugsturen en repareren betekent vaak beschadigingen. Heb ik geen zin in bij zo’n duur product. En volgens mij heb ik niet eens een nieuwe gekregen maar een boombox 4 die al bij iemand anders is geweest. Verpakking is kapot en papier is gescheurd. Triest!!

20 januari 2026

Teleurstellend slechte kwaliteit

Kocht voor de kleinkinderen peperdure koptelefoon. Bij het eerste gebruik sneuvelde de (superdunne, slappe) audiokabel. Bedrijf geeft niet thuis, valt niet onder garantie. Waardeloze Chinese meukkabel.

30 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De producten van JBL zijn top maar hun…

De producten van JBL zijn top maar hun klantenservice verre van dat niveau. Je kunt beter nooit bij JBL zelf bestellen, ze hebben een waardeloze klantenservice. Ik had 2 JBL Charge speakers besteld en kreeg een melding dat ze beide onder hetzelfde tracking nummer op dezelfde dag verzonden waren. Er was er echter maar 1 geleverd. Dat was duidelijk geen fout van de pakketdienst maar van JBL zelf. Als je belt of mailt wordt er gezegd dat ze een onderzoek gaan instellen en je 2 weken moet wachten. Geld terug krijgen is geen sprake van. Je moet je rechtsbijstand inschakelen voor hulp. Ze hebben alleen een zeer onvriendelijke Belgische klantenservice die op een onaardige toon je aanvallend te woord staat. Voor een product dat je betaald hebt en niet geleverd is. Uiteindelijk hebben ze ontdekt dat hij nooit verzonden was en alsnog verzonden. Maar ze laten niets van zich horen, geen excuses, niets. Bizar bedrijf. Vraag me af of hun Amerikaanse moederbedrijf hiervan op de hoogte is.

24 december 2025

JBL 300 soundbar

JBL 300 soundbar.
Qua geluid is het nieteens een slecht apparaat maar van de een op de andere dag kan ik de IOS app alleen nog maar gebruiken als ik mijn "precieze" locatie deel. Dat is al een no-go voor mij.
Dan kijk ik naar het internet verkeer dat deze soundbar genereerd: >120,000 sessies op 1 dag. Het is een bizarre hoeveelheid verkeer naar allerlei servers, veelal van Google. En dan probeert de soundbar ook nog mijn DNS server te omzeilen.
Support: "zo werkt het nu eenmaal"

12 december 2025

Goede Jbl voor feestjes

Ik heb de Jbl xtreme 4 voor mijn verjaardag gekregen en hij is gewoon goed. Maar een minpuntje: de prijs. 242 euro.

21 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Better reewad this before you make mistake

I'm lying there, and my headphones are freezing and unpausing five times every 10 seconds. I have two JBL headphones: the 460NC Live and the 670NC Live. JBL is the worst headphone company I know (in this price range). Their headphones are pathetic. What good is it if they sound good if everyone complains about the same thing in the negative comments? And I'm a fool to buy a big speaker from them. I'll never buy anything from that crappy company again. You dont have to move, headphones gona do it by itself.... Pathetic...

6 november 2025

JBL Extreme 3

JBL Extreme 3.
Ik wil het gewoon even gezegd hebben dat ik enorm onder de indruk van de kwaliteit van de extreme 3 ben. Ik heb hem nu al 4 jaar en na intensief gebruik, doet hij het nog alsof hij net nieuw is.
Enorm blij met deze speaker, een van mijn beste aankopen ooit. Een aanrader voor iedereen: Top geluid, goede batterij, heel robuust en heel praktisch!!
Dank JBL voor dit prachtige product!

14 december 2025

No update on order

Order placed more than 10 days ago.
No update in shipment. No one responds or information. Save yourself the misery, please do not order on their website directly

28 november 2025

Black Friday deal

Black Friday deal, na een week bestelling geannuleerd door JBL maar wel zegen dat ik gelukkig geen annulering kosten krijg. Ik moest maar een nieuwe bestellen plaatsen (zonder korting)

28 november 2025

JBL Tour Pro 3 bij JBL gekocht

JBL Tour Pro 3 bij JBL gekocht. Wordt opgestuurd via DHL, dus dan weet je dat de problemen beginnen. En inderdaad. De bezorger wil een code, maar ik heb nooit een code ontvangen. Al mijn e-mail accounts gechecked, wel mail van JBL, geen mail van DHL, en geen code. Misschien op het webportal van DHL? Nee, wel info over de bezorging, maar geen code. Waardeloos dit. Dus wellicht zijn de JBL oortjes zelf prima, maar zolang ze DHL gebruiken, zal ik daar nooit achterkomen. Ik heb Bose QuietComfort Ultra Earbuds (2e gen) (Zwart) oortjes in de winkel gekocht. Wel iets duurder, maar erg fijne oortjes! Fantastisch geluid!

21 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heb me 2 JBL oortjes al met dezelfde…

Heb me 2 JBL oortjes al met dezelfde probleem oortje laat niet in de case heb de pinnen in de case met alcohol al schoon gemaakt en werk nog steeds niet. Daarbij zijn er ook geen winkel die de jbl troep kan repareren. Dikke afrader als je voor JBl oortje zoekt!!

12 november 2025

Harman Zaaknummer 18473950

Harman Zaaknummer 18473950
Het zijn gewoon een stelletje vuile smerige zakken vullers bij JBL. Dit rot bedrijf laat mensen gewoon doodvallen er zit voor €920 euro schade op mijn spullen die veroorzaakt is door een bedrijf dat hun in huren UPS dusse en dan laten ze je doodvallen ik word al weken voor de gek gehouden de een zegt dit de ander dat en verder mag ik het uitzoeken. Het is gewoon een triest bedrijf heel die JBL
Vieze oplichters en meer niet

12 september 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.