Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

⁸Aan de Amsterdamse trambestuurder die gisteren om 18.00 uur in de Zeilstraat op nog geen 2 cm van mijn gloednieuwe auto zijn tram er naast perste, terwijl jij de situatie kent en dagelijks in de do... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Deze ster is al teveel. Absurd wat een semi private vervoerder die 0,0 respons geeft op mijn 2 vriendelijke verzoeken per mail over restitutie. Ik hoop van harte dat de medewerkers die mijn mails gene... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De tram medewerkers van de GVB doen me denken aan school leerlingen die altijd achter in de klas zitten, niet oplettend. Maar op het moment van een toets zeggen dat ze het niet snappen. Hierdoor... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Not only are the people of the city unfriendly, but the public transportation is also an awful experience. If you can avoid the tram lines, the controllers are very unkind and have no politeness at al... Se mer

Företagsinformation

1. Transporttjänst
  2. också i
  3. Bussföretag
  4. Taxitjänster

Informationen kommer från olika externa källor

Gemeentelijk vervoersbedrijf biedt informatie over het openbaar vervoer in Amsterdam. Kaartsoorten en tarieven, haltetijden, actuele reisinfo.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,2

Alla omdömen

60 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kaaaaaaanker bedrijf dit

Kaaaaaaanker bedrijf dit! Zo veel rituitvallen. Vervanging komt mij duur te staan en afspraken die ik moet afzeggen waar vervelende consequenties aanhangen. En maar geld maken!
Er zijn nou eenmaal mensen die afhankelijk zijn van het OV jullie doen niks om die shit in toom te houden. Waardeloos!

2 november 2024

De tram 19 is een ramp

De tram 19 is een ramp. Bijna elke dag is er wel iets mee. Uitvallen, soms meerdere achter elkaar, storingen noem het op! Ik snap niet dat dit in een stad als Amsterdam kan. Mijn kind komt bijna wekelijks wel te laat op school of in problemen door deze tram. Of ze staat te verkleumen op een halte zonder uitzicht op ook maar een idee wanneer de tram komt. Het is zo vermoeiend. Ik hoop echt dat de aanbesteding niet meer naar het GVB gaat. Dit kan gewoon niet.

22 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vertrektijden bus klopt niet, vreselijk bedrijf

Bus ging een minuut eerder weg, zonder te wachten. Nu de bus gemist omdat ze niet begrijpen hoe een klok werkt. Al die buitenlanders die ze voor een verminderd tarief inhuren spreken ook geen Nederlands en rijden altijd op een ander moment weg.
Ratten. Vermijden, smerige service en vreselijk bedrijf

21 oktober 2024

extremely bad

extremely bad, very frequent delays of 45-60 minutes, or even after that they cancel. very frustrated.

25 september 2024

De bus 37 komt NOOIT

De bus 37 komt NOOIT. Ik sta letterlijk elke dag 1 uur te wachten op een bus die meerdere malen per uur hoort te komen. IK BEN ECHT KLAAR MET GVB. de bus is al een uur telaat en de chaffeurs gaan lekker pauzeren. alles is al onbereikbaar in amsterdam met de auto EN DAN OOK MET KAOLO GVB

2 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geem particuliere ov kaart ontvangen

Heb via de site van de gvb via een link aan publik transpot nederland een particuliere ov gevraagt. Dit koste meer dan 13 euro. Datvwas de twintigste en nog niet binnen. Wat zijn dat voor partners. Schande heb abonnement nodig en zij leveren niet.

20 augusti 2024

Worst company

The worst service ever, always delayed or cancelled last minute the thing that drives me crazy is how expensive is to travel while they provide a very poorly service in general. If the tram or metro are stopped for whatever reason you can get stuck for at least an hour inside without moving is insane how stupid and bad organized they are. In general the Dutch culture is rude and individualistic so I would not expect anything less then that from anyone working there. You should definitely stop charging that much for a shi**ty service that’s why people sometimes don’t pay.

17 juli 2024

Bijna een ongeluk

Stap ik in een tram opweg naar huis en stoppen we net bij de eerste halte, slaat die clown van een trambestuurder opeens keihard op de rem waardoor iedereen bijna met een klap op de grond viel. Zat zeker weer te dromen achter het stuur... GVB is echt een grap man 😂

24 augusti 2024

Why no zero star

Why no zero star? Rubbish GVB app, useless, or it is a cheating app, to solve the problem is just walk to your nearest station, and search the map at station. Who design such a ancient GVB app[, YOU ARE FIRED.

16 augusti 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Inbeschofde "service"

Heel fijn dat we tegenwoordig uitgekafferd worden door mensen die daar zijn om service te verlenen, en in een bus blij mogen zijn als we doorelkaar geschud, nog amper staande, de handen kunnen vinden om uit te checken en onszelf vast te houden om niet te vallen. Alles is altijd te laat zonder rede. Ik begrijp het, er is personeelstekort. Maar wij betalen dus niet de helft he.... Gelukkig zijn er ook die hun werk met plezier doen, en juist een leuke sfeer scheppen, maar helaas zijn die te schaars.

15 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een horken werken hier zeg

Wat een horken werken hier zeg. Zojuist uit de tram 12 gestopt,daar zit een "vrouw' die op de markt had moeten staan, daar was haar persoonlijkheid geweldig gestaan. Wat een gebler naar de personen toe zegt. Het vee vervoer in Nederland gaat er beter aan toe dan bij haar in de tram. Staat te schreeuwen naar mensen, inchecken en uit checken ging niet helemaal goed met een dagkaart. Waardoor ze gaat schreeuwen naar me en nog een discussie aangaat ook. Ipv helpen, besef even dat er mensen zijn die ook niet dagelijks met de Tram gaan. Zodra de tram gaat rijden ze sluit d'r ogen en gaat "slapen". Nou, dat is wel het beste wat ze kon op haar werkdag, d'r mond houden... jemig zeg! Als dat je personeel is, ik zou me schamen.

5 augusti 2024

Heel slecht service

Heel slecht service. Metro naar gaasperplas op laatste moment gewijzigd naar Noord. Niks is gebruiks vriendelijk alle routes duren veel langer. Kwaliteit is slechter geworden en duurder.

30 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Perongeluk 2 dagkaarten van 5 dagen…

Perongeluk 2 dagkaarten van 5 dagen gekocht. De aankoop in de app is wat mij betreft niet erg duidelijk. Gebeld voor restitutie, maar GVB geeft geen restitutie aldus de dame die mij hielp.

Toch maar even online gezocht, blijkt er wel een restitutie mogelijk. Nu afwachten of dit ook gaat lukken.

Toch vreemd dat dit niet aan de telefoon wordt vermeld.

Update:

Uw aanvraag voor restitutie met kenmerknummer GVB-####### is afgewezen. De reden van afwijzing is dat onze tickets niet retour gedaan kunnen worden na aankoop volgens onze product-voorwaarden: reisproducten-uur-en-dagkaarten-gvb-meerdagenkaart-2-4-dagen | GVB

Het spijt mij u niet positiever te kunnen berichten.

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op en houd uw kenmerknummer bij de hand. De afdeling Verkoop en Service is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 19:00 uur op telefoonnummer 0900-8011 (gebruikelijke belkosten). U kunt natuurlijk ook terecht op onze website

Edward
medewerker Verkoop en Service

Beste Edward,

Dat spijt mij ook. Zeker omdat er geen reden wordt gegeven waarom dat niet zou kunnen. Een uitzondering voor aankopen online op het gebied van vervoer is geen reden om je als instantie/bedrijf zo op te stellen.

Wanneer mensen een fout maken tijdens een dure aankoop (het is geen kaartje van 3 euro) zou een fatsoenlijk bedrijf/instantie iets moeten kunnen regelen. Ik neem aan door de huidige automatisering dat dit geen technisch probleem hoeft te zijn. Een andere reden wordt dan ook niet gegeven.

Dit betekent dat ik in mijn review van uw bedrijf helaas moet aangeven dat u het cijfer 1 maximaal waard bent. Dit sluit wel aan bij het gemiddelde op dit moment.

Het zal wel door uw monopoliepositie komen dat u zich op deze manier kan opstellen maar het is niet anders.

Jammer.

29 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

No one cares about the way tram 26…

No one cares about the way tram 26 operates
They have their own schedule, it can be delayed for 17 min without 0 announcements
It can pass you by and say that only next one is going to central.
This is horrible, absolutely horrible service and disappointing

25 juli 2024

Unglaublich unfreundlich

I can not believe how I was treated in the line 2. My ticket checked not out, and the tram worker screamed and insulted that I'm obviously the stupidest person in the world, all in present of my children.

18 juli 2024

Zeer onvriendelijk metro medewerkers

Zeer onvriendelijk metro medewerkers. Heel vaak bij aansluiting (nu helemaal bij station zuid ivm verbouwing) wacht de aansluitende metro niet. Heel vaak de metro voorbij zien gaan als mijn metro aankomt. Eigenlijk zouden ze 2 min op moeten wachten zodat de passagiers konden instappen

13 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De GVB gaf aan dat je voor de richting…

De GVB gaf aan dat je voor de richting Isolatorweg vanuit Zuidoost je op de Van der Made weg moest overstappen naar Station Zuid. Alleen, er gingen géén metro's vanuit Zuidoost naar Zuid. Het was een chaos op station Van der Made weg. Juiste informatie geven is niet zo moeilijk toch?!!

12 juli 2024

Wat een grap.

Wat een grap.. online app geeft een reis aan.. moet op Station Zuid ineens helemaal oplopen en sta nu een half uur te wachten op me overstap.. misschien is het handig om dit in de ov app aan te geven.. dit slaat gewoon nergens op!!!!

12 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er positieve ervaring

Afgelopen maandag een dagje Amsterdam gedaan. Op centraal erg vriendelijk en geduldig geholpen door boa, eerst met uitleg hoe we dagkaartje moesten verkrijgen, daarna omdat ik ff moest wennen hoe snel de poortjes weer dicht gaan 🙈
Later op de dag was het onduidelijk of mijn vrouw met haar bankpas uitgecheckt was. Trambestuurder had het in de gaten, liet zich niet gek maken door brommende reiziger, stopte de tram om samen te bekijken of alles goed gelukt was. Super, erg fijne gewaarwording. Bedankt.
Sjaak

24 juni 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.