Bauknecht (NL) Omdömen 103

TrustScore 1.5 av 5

1,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

4 jaar geleden nieuwe keuken gekocht met 2x combi oven /magnetron en airfryer functie van Bauknecht .... Dure apparaten... Monteur al 2x geweest... Nu allebei magnetron functie die t niet meer doet..... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

slecht product, alles van dit bedrijf is slecht , geen enkel product die ik heb van dit bedrijf gekocht werkt naar behoren. Magnetron, wasmachine,vaatwasser , inductie kookplaat alles is slechte kwa... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik kocht een vaatwasser Bosch SMV4EBX25E/45. ROOD label. Helaas, de leverancier is al 4x (!!!) Bij me thuis geweest en heeft allerlei dingen vervangen maar de foutmelding kwam telkens terug. De vijf... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Active dry pen werkt niet meer, je moet door allerlei menu's worstelen en dan kost het een kapitasl om gerepareerd te krijgen.

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Bauknecht. Keukenapparatuur. Für mich und mein Zuhause.

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 25 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bauknecht heeft de klacht "afgewikkeld"

Bauknecht heeft de klacht onderzocht. Monteur is in gebreke gebleven (geen zin) heeft afspraak geannuleerd en de oorzaak hiervan wordt bij de klant gelegd.

Er wordt een nieuwe afspraak ingepland. OVER DRIE WEKEN

Door deze afwikkeling van alle service afdelingen krijg je het aan je hart!!!!

Vaatwasser gedemonteerd en morgen wordt er een Siemens vaatwasser geïnstalleerd.

Bauknecht en Whirpool Schande NOOIT MEER

8 april 2022

Beste Wilfried,

Ik vind het erg vervelend om te lezen dat je niet naar behoren bent geholpen. Ik begrijp dat een nieuwe afspraak pas over 3 weken gepland is. Met vragen over de planning adviseer ik je om contact op te nemen met onze klantenservice gezien het feit dat zij direct inzicht hebben in de planning en het dossier. Ik begrijp echter dat er inmiddels door jullie al een vervangende vaatwasser geplaatst gaat worden, mocht je toch nog vragen/opmerkingen hebben zou ik je willen vragen om contact op te nemen met onze klantenservice via het nummer 076-5306400.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

niet gerepareerd, plafond beschadigd, wel een rekening

De monteur is 3 keer langs geweest om onze afzuigkap te repareren. Vaste kosten voor reparatie zou €179 zijn.

Uiteindelijk is de afzuigkap niet gerepareerd, is wel ons plafond beschadigd en hebben we een rekening ontvangen voor deze niet-reparatie van €194.

Klantenservice had weinig woorden nodig om aan te geven dat ze geen verantwoordelijkheid nemen.

31 mars 2022

Niet nakomen van afspraken

Nadat wij alle apparatuur van Bauknecht hebben gekocht (doen we nooit meer)
Is er in de vriezer een pootje van een klepje afgebroken (nieuwe vriezer)
Dit klepje kan niet opgestuurd worden er moet een monteur komen (1 min werk om er in te zetten)
Hiervoor een dag vrij geregeld a 392€ krijg ik op het allerlaatste moment te horen dat ze niet komen en ze even een andere datum hebben gepakt nog een keer 392€ wat een slechte service koop nooit meer wirlpool of Bauknecht Bauknecht.

24 mars 2022

Vreselijk slecht

Op 11 december hebben wij bij Whirlpool / Bauknecht een defect gemeld en we kregen een monteur op bezoek en had de diagnose gesteld dat de printplaat defect was.
Gelukkig had deze man deze besteld en zou 4 weken later komen.
De beste man kwam langs, maar moest de stekker eruithalen, maar dat lukte hem niet dus ik moest hiervoor keukenconcurrent bellen.
Keukenconcurrent heeft alles netjes geregeld en gelijk afspraak ingepland met Whirlpool en toen in februari moesten ze langskomen alleen werd er afgebeld , omdat ze het onderdeel niet hadden,terwijl deze begin januari binnengekomen was.
Nederlandse klantenservice beheerste de Nederlandse taal slecht en waren erg asociaal.
Later wilde ze een afspraak inplannen en belden ze niet eens af op de afgesproken dag en hadden zonder overleg afspraak verplaatst.
Ik heb uit frustratie Keukenconcurrent moeten contacten hierover dat zij met bedrijven zaken doen die schandalig met de klanten omgaan en de Keukenconcurrent heeft ons nog geholpen om Whirlpool via Belgie te benaderen.
Whirlpool Belgie was gisteren gekomen en had een ander defect gevonden en binnen 20 minuten het probleem verholpen ( waarvoor dank )

Mijn conclusie is echt dat Whirlpool Nederland zijn communicatie moet verbeteren en een duidelijk verhaal naar de klant moet brengen.
Personeel beheerst de Nederlandse taal te slecht om klanten te helpen en schandalig dat dit bij een organisatie gebeurd.
Monteur was niet capabel genoeg en stelt verkeerde diagnose en was ook slecht in communicatie.

Mijn advies is dat je de Nederlandse klantenservice en monteurs beter kan ontslaan. Ik zou me kapotschamen als ik onderdeel daarvan zou zijn.

17 mars 2022

Beste Mark,

Laat ik allereerst beginnen met excuses voor het feit voor de manier waarop dit is aangepakt. Dit is zeker niet het niveau qua service dat wij nastreven.

Ik ga dit zeker intern doorzetten zodat hier kritisch naar gekeken kan worden. Ik begrijp verder uit jouw verhaal dat de klacht wel is verholpen. Mocht dit niet zo zijn of mocht ik je nog verder kunnen helpen zou ik je willen vragen om je adresgegevens en postcode te delen via een privébericht op Facebook! Nogmaals excuses.

Groetjes Ruben

Waardeloos

Waardeloos . Het chroom op de knoppen laat los van het gasstel en de magnetron 2 keer een kapotte veer in de klep van de afwasmachine 1 keer een draad gebroken in de deur dekkoelkast maakt lawaai of er een V snaar slipt . Garantie kun je dan bijkopen voor €18,- per maand. Voor mij NOOIT geen BAUWKNECHT meer.

15 mars 2022

Bauknecht combi oven.

Bij keuken kampioen keuken gekocht met daarin een combi magnetron na jaar gaat de oven aan de binnen zijde op diverse plekken roesten.Heb ik de service lijn van Bauknecht gebeld zit een meneer daar te vertellen dat ik in de winkel ergens een potje kon kopen om het weg te poetsen. Toe klacht bij keukenkampioen gemeld deze maak een call aan bij Bauknecht.Daarop volgde een bezoek van een monteur die er een beetje bij stond te kijken van ja ja ik weet het ook niet en dat was het dan wat een rare manier van een probleem denken op te kunnen lossen.We gaan nogmaals een poging wagen bij onze keuken leverancier.Maar ik heb mijn twijfels over de kwaliteit van Bauknecht.

9 mars 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte klantensevice bij…

Zeer slechte klantensevice bij Bauknecht/Whirlpool. Oven van bauknecht al 6x kapot en na 2 jaar kun je elke keer de voorrijkosten van 65 euro aftikken. Op ochtend van de afspraak krijg je gewoon een sms dat afspraak helaas niet door kan gaan. Als je een klacht indiend krijgt je zon standaard antwoord terug. Voor mij nooit meer een bauknecht apparaat

3 mars 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen clipje maar een wieltje...

De monteur had moeiteloos kunnen zien dat het clipje waarmee één van de wieltjes aan de bak wordt bevestigd kapot was. Toch kreeg ik een wieltje, geen clipje.....

24 januari 2022

Hi,

Dat is erg vervelend. Is dit inmiddels opgelost? Indien dit niet geval is verzoek ik u om even contact op te nemen met onze klantenservice via het nummer 076-5306400. Zij kunnen u meteen verder helpen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bauknecht zou zich moeten schamen

Bauknecht zou zich moeten schamen! Waardeloze service. No Frost vrieskast van 310 liter waarvan de verdamper bevriest, serviceaanvraag tot inplannen monteur duurt 22 dagen!. Waar laat ik inhoud van de volle kast? Antwoord: niet ons probleem, los het zelf op!!
Mijn advies: zoek een andere leverancier !!

10 december 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte service van de Bauknecht…

Zeer slechte service van de Bauknecht consumentenservice.
Sinds juli 2018 in het bezit van Bauknecht inbouw koffiemachine met melkopschuimer. Na 1 jaar schuimde de melk niet meer op, er kwam alleen maar gloeiende hete melk en lucht uit het daarvoor bestemde kannetje.
Afspraak gemaakt via de consumentenservice. Afspraak kon pas na 3 weken en deze werd ook nog eens afgezegd en verplaatst naar 2 maanden!! later.
De monteur heeft kostenloos een nieuw opschuimkannetje besteld.
Dit bleek niet het probleem dus weer 3 weken wachten op een monteur.
Ook deze afspraak werd weer 2x afgezegd en uiteindelijk weer 2 maanden verder kwam er een monteur. Dit maal werd het apparaat wel goed nagekeken en dachten we een structurele reparatie.
Het opschuimen werkte weer prima, tot 8 maanden later.
Wederom een monteur (na 1 maand en 1x verplaatsen) en werd weer dezelfde reparatie gedaan.
Nu na 9 maanden begon wederom hetzelfde mankement.
Na 2 weken kwam een monteur, heeft het apparaat niet eens bekeken/aangeraakt maar gelijk een nieuw onderdeel voor het kannetje om te proberen of dat werkt. Aangezien deze bij het 1e reparatiebezoek al is vervangen zonder resultaat hebben we weinig hoop dat dit de oplossing gaat zijn.
Voor dit bezoek kregen we echter wel het verzoek de voorrijkosten a €60 te betalen. Dit bezoek viel inmiddels namelijk buiten de 2 jaar fabrieksgarantie. Wel hebben we aanvullende garantie omdat we in bezit zijn van meerdere Bauknecht apparaten. Maar in die garantie zijn de voorrijkosten niet inbegrepen. Ook niet als de monteur helemaal niets heeft gedaan, en hetzelfde mankement al reeds speelde binnen de fabrieksgarantie.

18 oktober 2021

Hele slechte service Bauknecht

Van onze net 1 jaar oude combimagnetron liet het display los. Gebeld met de servicedesk van Bauknecht. Moet ik bijna 4 weken wachten tot er een monteur komt. Deze lost het probleem op (dacht ik). Echter, nog geen 2 weken later zit het display weer los en is daardoor niet te gebruiken. Weer de servicedesk gebeld en vertellen ze me doodleuk dat het nu 5 weken duurt voordat de monteur kan komen. Kortom: net 1 jaar oud en nu al 2 maanden niet te gebruiken. Slechte apparatuur en slechte service.
Hoera, na 5 weken is er weer een monteur geweest. Deze wist mij te vertellen dat de manier waarop de vorige monteur het had hersteld helemaal niet kon. Er moet een nieuw display in. Ondanks dat men bij Bauknecht wist om welk apparaat het gaat en dat het de zelfde storing was als de vorige keer, had hij dit display natuurlijk niet bij zich. Deze moet opnieuw besteld worden en er moet een nieuwe afspraak gemaakt worden om het display te vervangen. En je komt weer gewoon onder aan de rij. Nu moet ik weer 5 weken wachten voordat het opgelost word. Wat een ontzettend slecht bedrijf is dit.

6 oktober 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Inductiekookplaat binnen 6 maanden aan…

Inductiekookplaat binnen 6 maanden aan 1helft een foutcode die niet te resetten viel. De monteur moest langskomen en dit duurde 3weken. (Wij zijn een gezin met 4kids en hebben de 4bronnen hard nodig). Dit laat hen koud. De monteur kwam en gaf aan dat de print stuk was, niet op voorraad en moet uit Italië komen. Weer eens 4weken. Monteur kwam langs en erin gezet. Maar savonds kwamen wij erachter dat het vermogen qua instellingen niet goed stonden. Weer gebeld en mogen weer 2weken wachten. Dit geintje duurt dus al meer dan 2mnd. Eerder inplannen kan niet wat de service afdeling is een callcenter wat alleen maar bevoegd is om het eerst vrije plekje in te vullen in de planning. Spoedklussen kennen ze niet. Een oven of vaatwasser is te overzien, de vaat dan maar ouderwets met de hand maar een kookplaat? Dat is echt een gemis alleen denkt bauknecht daar anders over…..bedankt hè!

6 oktober 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Service kan veel beter.

Bauknecht is Bauknecht niet meer. Inductiekookplaat vertoonde na 4 jaar onvoorspelbaar gedrag. Was niet meer te bedienen en ging soms out of the blue naar max vermogen of was niet meer te bedienen. Was dan alleen te resetten door spanningsloos te maken. Eerste reparatie onder garantie heeft probleem tijdelijk opgelost. Een half jaar geleden weer hetzelfde probleem. Eerste monteur na bekijken van storing nooit weer gezien. De tweede monteur die kwam nadat ik telefonisch contact met klantenservice had gezocht heeft het uiteindelijk opgelost door montage van nieuwe module. Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar met een slecht functionerende kookplaat gezeten.

17 augusti 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

In onze aangekochte Brugman keuken zat…

In onze aangekochte Brugman keuken zat Bauknecht apparatuur. Combi oven en inductie kookplaat binnen een jaar kapot. Na contact met de Whirlpool service afdeling wekenlang moeten wachten. In tussentijd een andere inductiekookplaat aan moeten schaffen. Afspraak meerdere malen afgezegd en de interne communicatie is ook een aandachtspunt. Nooit meer Bauknecht apparatuur voor ons.

5 augusti 2021

Svar från Bauknecht (NL)

Hoi Cor, wat vervelend om dit te lezen dat je zo'n pech hebt gehad met onze producten. Zo'n korte levensduur is natuurlijk een uitzondering op de regel. Weet je dat je ons naast de klantenservice, ook via facebook of e-mail kunt bereiken. Zo kun je nog sneller schakelen met ons mocht er iets stroef lopen. ^Tommie

Waardeloze Bauknecht service

Waardeloze Bauknecht service, mensen die je aan de lijn krijgt spreken amper Nederlands en hebben totaal geen maar dan ook totaal geen enkele technische kennis. Weten er echt totaal niks van. En daar sta je dan met je probleempje.... Triestig, bedroevend en oh zo ontgoochelend...

16 juli 2021

Hi Jan

Wat vervelend dat je niet naar wens bent geholpen. Zou je via een privébericht op Facebook je adresgegevens, postcode en een omschrijving van het probleem door willen zetten? Dan ga ik kijken wat ik voor je kan betekenen.

Service afdeling bauknecht

Ik heb in 2019 een keuken gekocht bij de keukenkampioen. Op advies van hun is er een bauknecht vaatwasser geinstalleerd. Na 1 jaar en 1 maand is de vaatwasser er mee uitgescheden. Gebeld voor een reparatie met de keukenkampioen en die verwees mij door naar de service afdeling van bauknecht cq whirlpool(als ik had geweten dat dat 1 afdeling was had ik nooit bauknecht gekocht, zie mijn vorige review). Aangezien het om een garantiekwestie gaat ging ik er van uit dat het best wel spoed had maar de reparatie kon pas na een maand plaats vinden op 28 december. Een paar dagen voor de reparatie kreeg ik een bericht dat die afspraak niet door kon gaan en dat ze 20 jan pas komen. Hier had ik geen begrip voor en heb gebeld met de service afdeling en geeist dat ze hem komen repareren of een nieuwe leveren. Daar zouden ze vandaag 29dec over terug bellen. Helaas hebben ze dat niet gedaan dus ben ik zelf gaan bellen. Daar kreeg ik een vrouw aan de lijn die heel de tijd door me heen praatte en alleen maar vroeg of ik de afspraak op 20jan wilde annuleren. Ze wilde geen normaal gesprek voeren en heeft uiteindelijk stomweg opgehangen. Helaas heb ik verder geen nummers die ik kan bellen dus sta ik dus met lege handen en een kapotte vaatwasser. Keuken gekocht van 20.000 euro en sta met de hand af te wassen. Voor mij nooit meer een bauknecht apparaat in mijn huis. Wat een vreselijk slechte service en de afspraken die ze maken komen ze niet na.

29 december 2020

Svar från Bauknecht (NL)

Beste Marc, wat een vervelende situatie! Het is natuurlijk niet netjes dat je gebeld zou worden en deze afspraak niet door ons is nageleefd. Zou je ons misschien kunnen mailen op nl_marketing@whirlpool.com met daarin jouw postcode, huisnummer en telefoonnummer. Dan ga wij onmiddellijk aan de slag om een passende oplossing te vinden! ^Tommie

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.