4 jaar geleden nieuwe keuken gekocht met 2x combi oven /magnetron en airfryer functie van Bauknecht .... Dure apparaten... Monteur al 2x geweest... Nu allebei magnetron functie die t niet meer doet..... Se mer
Det här tycker kunderna
slecht product, alles van dit bedrijf is slecht , geen enkel product die ik heb van dit bedrijf gekocht werkt naar behoren. Magnetron, wasmachine,vaatwasser , inductie kookplaat alles is slechte kwa... Se mer
Ik kocht een vaatwasser Bosch SMV4EBX25E/45. ROOD label. Helaas, de leverancier is al 4x (!!!) Bij me thuis geweest en heeft allerlei dingen vervangen maar de foutmelding kwam telkens terug. De vijf... Se mer
Active dry pen werkt niet meer, je moet door allerlei menu's worstelen en dan kost het een kapitasl om gerepareerd te krijgen.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bauknecht. Keukenapparatuur. Für mich und mein Zuhause.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- bauknecht.nl
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 29 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Oven na 3 jaar kapot.
Ik zit al bijna 11 weken zonder (stoom)oven die na precies 3 jaar kapot is gegaan. Ik heb verlengde garantie. Printplaat is kapot, maar printplaat is momenteel niet leverbaar. Antwoord van bauknecht: gewoon blijven wachten. Of ik kan korting krijgen op een nieuwe oven en moet dan nog wel bijna 900 euro bijbetalen. Bauknecht stuurt je van het kastje naar de muur (en weer terug). Ook de keukenzaak krijgt geen antwoorden als zij contact opnemen. Niemand komt met een juiste oplossing en wijzen allemaal naar een ander. Ik vind echt dat Bauknecht niets doet om dit op te lossen.

Svar från Bauknecht (NL)
2 vaatwassers gekocht op dezelfde datum…
2 vaatwassers gekocht op dezelfde datum afwisselend gebruik en op 5 spoelbeurt en na na net twee jaar voorbij te zijn. Beiden afvoerpomp stuk. Dat is geen toeval maar software matig geprogrammeerd. Kosten 500 euro voor 2 herstellingen en 2 keer verplaatsings kosten de machines staan 3 meter van elkaar. Gaat hij eerst naar huis en 2de terug komen. Wat een klucht nooit meer deze rommel.

3 apparaten in 3 jaar stuk
3 apparaten in 3 jaar stuk – waardeloze service
In 3 jaar tijd zijn bij mij een Bauknecht koelkast, oven en vaatwasser stuk gegaan. Alles valt nog gewoon onder de garantie, maar Bauknecht weigert iets te doen zonder eerst €219 (per apparaat) voorrijkosten te rekenen – alleen om te komen kijken!
Zelfs binnen de garantie dus geen service, tenzij je eerst flink betaalt. Klantenservice is onvriendelijk en totaal niet oplossingsgericht. Je voelt je eerder een last dan een klant.
Voor mij nooit meer Bauknecht. Waardeloze kwaliteit en nog slechtere service.

Svar från Bauknecht (NL)
Defect apparaat, zeer slechte service
We hebben 2 jaar en 4 maanden geleden een keuken gekocht met daarin een Bauknecht koel/vries combinatie. Nu doet de koelkast helemaal niets meer en zegt bauknecht doodleuk “de garantie is 2 jaar, helaas” terwijl er toch echt een sticker in zit met “10 jaar garantie”. Daarnaast doet Bauknecht er meer dan 10 dagen over om een monteur te sturen voor maar liefst 219, euro. Dan is de koelkast nog niet gerepareerd maar heb je wel een diagnose. De koelkast was eigenlijk vanaf dag 1 al niet in orde, daar is ook een monteur bij geweest in het begin maar die verklaarde toen “dat hoort gewoon zo”. We hebben ons laten afschepen toen en nu zitten we al dagen zonder koelkast. Alsjeblieft bespaar je zelf deze frustratie en koop een goed merk in plaats van een B merk als Bauknecht.
Reactie op Joep:
Beste Joep, de sticker zegt 10 jaar garantie, niet op welk onderdeel. Leuk verhaal heb je geschreven hoor maar ik zou als “klantenservice” zorgen dat klanten tevreden zijn in plaats van damage control op een forum. De wet is helder over reparaties.
Bauknecht is geen A merk als het zo zijn klanten afscheept, lees de reviews als potentiële koper alstublieft en neem ze ter harte! Koop een A-merk met goede service!

Svar från Bauknecht (NL)
Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik…
Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik het. Wij hebben 5 jaar geleden een nieuwe keuken laten plaatsen met allemaal nieuwe bauknecht toestellen. Net buiten de wettelijke garantie zijn de toestellen 1 voor 1 stuk. Je bent dan verplicht om 199euro uit te geven aan ofwel een dure reparatie of een verlengde garantie en dat voor elk toestel. Wij hebben duizenden euro's uitgegeven aan deze toestellen en ondertussen al honderden euro's aan verlengde garantie. Constant valt elk toestel om de beurt kapot. Eerst de oven, dan de vaatwas, dan de microgolfoven, dan opnieuw de oven en opnieuw de vaatwas en zo gaat het constant verder...elke keer kunnen we ons toestellen dagen of soms weken niet meer gebruiken en moeten we telkens zorgen dat er iemand thuis is. Na een mail te sturen naar bauknecht zeggen ze gewoon dat het jammer is maar het buiten garantie valt en dat is waar maar het is toch niet normaal dat wanneer je 5 toestellen koopt ze alle 5 binnen de 2 a 3 jaar mankementen vertonen en blijvend problemen hebben. We moeten ook voor de vaatwas telkens de onderste mdf-plaat van onze keuken er vanonder halen en hopen dat deze heel blijft. Wij zijn ook niet de enigen, we hebben vrienden die exact dezelfde toestellen hebben en evenveel problemen na 2 a 3jaar. Schandalig!

Svar från Bauknecht (NL)
Vaatwasser van Bauknecht stuk.
Vaatwasser van Bauknecht met een deur die open valt.
Hiervoor nieuwe scharnieren met vaste veer er op besteld op de site: parts bauknecht nl/nl/home.
Wel een reservering op mijn credit card, maar geen bevestigings mail ontvangen.
Bauknecht via mail contact gezocht, geen hulp gekregen, alleen de melding dat zij de bestelling niet kunnen vinden, en het bedrag zal niet worden afgeschreven van mijn kaart.
Customer Care van Bauknecht snapt niet dat ik de bestelde onderdelen wil, geen andere verhaaltjes.
Kortom de service van Bauknecht, die is er niet.
Beste Ruben, ik ben niet op facebook, maar heb nogmaals een bestelling gedaan, op hoop van zegen zeggen we maar.
Bedankt voor je reactie trouwens.
Nieuwe bestelling is wel gelukt, en de scharnieren zorgen er nu voor dat de klep niet meer naar beneden valt. Eind goed al goed.

Bauknecht ist Schrott
Bauknecht ist der größte Abzocker habe 2023 ne Waschmaschine gekauft. Jetzt wollte ich ein Ersatzteil haben. Dafür habe ich fünf Monate gewartet und jetzt eine Absage, dass dieses Teil nicht lieferbar ist. Ein großer Name Bauknecht und nicht mal Ersatzteile vorhanden würde nie mehr bei Bauknecht mir eine Waschmaschine kaufen. Bärbel Obst
Slechte kwaliteit en service
Zelfde ervaring als anderen in deze review. Paar jaar geleden nieuwe keuken aangeschaft met allemaal Bauknecht apparaten (vaatwasser, magnetron/oven/kookplaat). Zou automatisch meerdere jaren garantie krijgen, maar blijkbaar niet het inschrijven voltooid (denk daar dus aan), dus niet van toepassing..... Ondertussen wel al meerdere keren reparaties gehad aan vaatwasser en overn. Geen goede apparaten en niet echt service minded. Ik zou verder kijken en iets meer betalen voor goede kwaliteit (goedkoop is duurkoop).
Wij hebben een stoomoven FXHS6 van…
Wij hebben een stoomoven FXHS6 van Bauknecht, binnen een jaar was de hoofdprint defect en is deze onder garantie vervangen. Nu twee jaar later is er weer wat met de print waardoor de oven niet werkt.
Valt buiten de garantie vertelden ze bij Bauknecht. Onderzoek kost 219 euro, andere optie is 18 euro per maand betalen dan heb je weer garantie.
Persoonlijk een slechte service voor zo’n dure stoom oven. Denk dat ik beter een Bosch conventionele oven kan kopen voor 350 euro want als ik deze oven wil houden gaat dat naar alle waarschijnlijkheid veel meer kosten.

Svar från Bauknecht (NL)
Slechste kookplaat die er bestaat…
Slechste kookplaat die er bestaat voor een ontzettend dure prijs. Ee zit er waardeloos kinderslot op, de features werken voor geen zak. Kan nog wel tien dingen opnoemen. Niet kopen dus
Slechte service
Onze oven is net over de 2 jarige garantie periode heen en opeens doet het display scherm het niet meer. Wettelijk gezien heb je recht op een gratis reparatie of vervanging omdat je een bepaalde levensverwachting mag hebben van een kostbare oven zoals die van ons van bauknecht. Echter wil niemand ons verder helpen bij dit bedrijf en aan onderstaande reacties te lezen zijn we niet de enigste. Verschrikkelijk, koop nooit iets van bauknecht.

Svar från Bauknecht (NL)
Bauknecht monteur analyseert onzorgvuldig en stelt tijdens 2 bezoeken 2 verschillende diagnoses!
Enkele jaren geleden nieuwe keuken bij Nuva gekocht met Bauknecht apparatuur. Met alle apparaten hebben we problemen. Na de oven en de afzuigkap is nu de inductieplaat uitgevallen. 3 monteurbezoeken gehad, 3 verschillende diagnoses. Eigen monteur oordeel wordt door andere monteur (Bart) in twijfel getrokken! Kookplaat werkt nog steeds niet. Kookplaat is kritische apparatuur en zeker bij ons met een dochter die blended diet gerechten moet eten. Hele lange oplostijden en uiteindelijk geen oplossingen. Ik heb helaas geen goed woord meer over voor de service van Bauknecht. Bedenk je als je daar apparatuur van in jouw keuken wilt.

Koop na 2 jaar maar zelf een nieuwe vaatwasser
Vaatwasser 2 maanden na verlopen garantie van 24 maanden stukgegaan (error 15 en blijft pompen terwijl er geen water meer in zit). Contact opgenomen maar standaard riedeltje gekregen dat we 275 euro voor reparatie moeten betalen en dan nog extra per eventueel te vervangen onderdeel, en dan krijg je maar een jaar garantie op de reparatie. Dus met een beetje pech gaat hij na een jaar weer stuk. Niet gedaan. Trucje gevonden waarmee de vaatwasser het soms wel weer deed (wij gebruiken hem toch niet elke dag): paar liter water in de vaatwasser gieten, herstarten en soms dit 2-3x herhalen op een dag om een volle cyclus te kunnen draaien. Op een gegeven moment wen je daar ook aan. Maar sinds deze week (een jaar later) draait hij inmiddels nooit meer een volledige cyclus en blijft de vast vies. Keukenleverancier gebeld, want de nieuwe keuken was 22.500 euro en we hebben expres apparatuur genomen die niet goedkoop is, dan verwacht je wel een beetje service, ook aangezien wettelijk bepaald is dat een vaatwasser een verwachte levensduur heeft van 8 jaar (zie Consumentenbond en jurisdictie op De Geschillencommissie). Wie koopt er nou elke 2 jaar een nieuwe vaatwasser? De keukenleverancier heeft zelf ook contact opgenomen met Bauknecht/Whirlpool om te pushen op een gratis reparatie omdat dit echt niet moet kunnen, maar Bauknecht/Whirlpool zegt: jammer dan, betaal maar meer dan 200 euro voor een jaar extra garantie.. De keukenleverancier gaf aan dat dit een veelvoorkomend probleem is bij Bauknecht en dat het vooral recent een van de slechtste bedrijven is waarmee ze werken. Helaas heeft de verkoper dat destijds niet met ons gedeeld, en we houden ons hart vast, want in onze keuken zit nog meer apparatuur van dit merk (een oven en combimagnetron, waarvan de oven ook af en toe een foutmelding geeft al). Bespaar jezelf dus een hoop frustratie en geld en ga lekker voor een ander merk, want dit is zowel kwalitatief echt troep als hele slechte (eigenlijk niet-bestaande) service.

Slechte oven/ slechte service
Na vervangen van keuken 5 apparaten van bauknecht gekocht. De koelkast maakte enorm veel herrie, na en week is hier iemand voor geweest die iets heeft verschoven/vastgezet?? Geluid iets minder maar nog steeds harde dan onze oude koelkast die echt aan vervanging toe was.
Daarna gaf onze oven vrij snel een storing. Oorzaak was de printplaat, deze raakte los raak van het bedieningspaneel. ( door de hitte) Hierdoor bleef hij voorverwarmen en ging hij niet verder met het programma. Ook temperatuur klopte voor geen meter. Dit is destijds 2x verholpen door het weer vast te plakken....maar nu is probleem weer terug. Garantie is nu buiten de 2 jaar dus moeten we nu € 79,00 voorrijkosten betalen...hoe dan. De reparaties waren niet afdoende, het was meer even oplappen. Nu moet ik dus betalen? En is het ook alleen mogelijk om een monteur op een dinsdag te sturen, andere dagen kan niet....en dat is nou net mijn werkdag. Maandag woensdag of vrijdag was allemaal geen optie. Wat een slechte service. Een berichtje aan de planning wordt ook vrij kort beantwoord "sorry kan alleen dinsdag". Laatste keer dat wij Bauknecht hebben gekocht.

Svar från Bauknecht (NL)
WAT GING ER MIS? Wat ging er niet mis...
WAT GING ER MIS? wat ging er niet mis kun je beter vragen....
Onze keuken werd geleverd eind 2020. In eerste instantie hadden we problemen met de oven, net buiten de garantie van 2 jaar. Helaas, kan gebeuren dachten we. We hebben toen een verlengde verzekering afgenomen van 18,33 per maand waarbij er minimaal 6 keer een monteur is geweest. Na veel boze telefoontjes is het probleem eindelijk opgelost met het plaatsen van een nieuwe oven.
Nog geen 6 maanden na het plaatsen van de nieuwe oven geeft onze vaatwasser een storing. We wilden niet opnieuw een verlengde garantie dus kozen voor de reparatie van 219 euro. Vandaag donderdag 19 september 2024 is er een monteur geweest en zou het probleem zijn verholpen. Toen we in de middag de vaatwasser wilden gebruiken deed er zich opnieuw een storing voor. Direct de klantenservice gebeld, maar er kon pas een week later een monteur terecht. Nergens kan ik een fatsoenlijk iemand spreken met hersenen lijkt wel, want ze hebben het alleen maar over protocollen. Half werk leveren is dus blijkbaar heel normaal.
Mocht je overwegen hier iets te kopen, doe dit aub niet!!!
Koop geen bauknecht maar kies voor kwaliteit
4 jaar geleden hebben wij een nieuwe keuken gekocht met apparatuur van Bauknecht vanaf het begin hebben wij spijt gehad dat wij voor Bauknecht hebben gekozen. We hebben 2 combi ovens met beide vanaf het begin al problemen, de monteur stond hier binnen 3 maanden al op de stoep voor oven nummer 1 met oven 2 hadden we ook problemen met het programmeren van de oven standen dit heb ik aangeven bij de monteur, hij zei duidelijk u moet de tijd nemen mevrouw dan werkt het goed.
Inmiddels heb ik al 5 x thuis kunnen blijven van mijn werk omdat er een monteur langs komt. Echt niet prettig het kost mij vrije middagen en vervolgens mag ik €219,- afrekenen. Nu is er 30 augustus weer een monteur langs geweest vanuit Bauknecht en nu slaat de aardlekschakelaar eruit dus vanmorgen is er een elektromonteur langs geweest en het zit in de oven die gerepareerd is voor €219,-
Kortom ik ben er inmiddels behoorlijk flauw van.
Ik heb twee ovens die niet werken, kosten omdat het buiten de garantie periode is en het kost mij vrije middagen.
Van de andere oven is de print card al stuk we hebben vanaf het begin hier al probleem mee.
Onze bauknecht inbouw koffiemachine is…
Onze bauknecht inbouw koffiemachine is al 3 x stuk geweest en 2 maal moesten we standaard 200 euro betalen. Nu heeft hij na 1 jaar weer dezelfde storing.
Maar bauknecht heeft de standaardkosten verhoogd naar 400 euro.
Voor mij geen bauknecht/Siemens meer. Deze geeft altijd snel storingen.
Nooit meer!
We hebben drie jaar geleden een nieuwe keuken gekocht met Bauknecht apparaten. Na drie keer een nieuwe oven, twee reparaties aan het koffieapparaat is nu de vaatwasser aan de beurt. Printplaat en afvoerpomp kapot. Wat een kwaliteit hebben we gekocht. O ja, we zijn vergeten om de link te bevestigen zodat we vijf jaar garantie hebben. Wel aangemeld, alles gedaan zoals voorgeschreven, mis je de link. Krijg je als antwoord: dat had je binnen 60 dagen moeten regelen. Voor ons nooit geen Bauknecht meer!

slechte kwaliteit
Wanneer worden witgoedleveranciers nou eens verplicht zich aan de wet te houden? Alleen maar ellende met Whilpool Corporation. Mijn Bauknecht oven is binnen 5 jaar defect, Whirlpool vaatwasser binnen 3 jaar defect. Bij de vaatwasser moest er een printplaat vervangen worden (kosten 250euro) en de oven wordt ineens niet meer warm, is de temperatuurregelaar stuk, weer 220euro verder. Beiden defecten die niet onder slijtage vallen en eigenlijk gewoon op kosten van de leverancier gefixt moeten worden, onder de wetgeving. Echter als consument sta je zwak en ga dan maar eens regelen dat ze zich aan de wet houden. Ik koop nooit meer iets van deze merken.

De oven liegt!
De oven liegt!
Steeds heeft de oven om 3:14 ‘s nachts zogenaamd een stroomstoring gehad. Beide ovens hebben dit om 3:14, ook als je ze op een compleet andere tijd instelt die niet klopt. Het is een dark pattern om wifi te configureren zodat via internet de juiste “tijd” opgehaald kan worden.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.