Bauknecht (NL) Omdömen 103

TrustScore 1.5 av 5

1,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

4 jaar geleden nieuwe keuken gekocht met 2x combi oven /magnetron en airfryer functie van Bauknecht .... Dure apparaten... Monteur al 2x geweest... Nu allebei magnetron functie die t niet meer doet..... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

slecht product, alles van dit bedrijf is slecht , geen enkel product die ik heb van dit bedrijf gekocht werkt naar behoren. Magnetron, wasmachine,vaatwasser , inductie kookplaat alles is slechte kwa... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik kocht een vaatwasser Bosch SMV4EBX25E/45. ROOD label. Helaas, de leverancier is al 4x (!!!) Bij me thuis geweest en heeft allerlei dingen vervangen maar de foutmelding kwam telkens terug. De vijf... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Active dry pen werkt niet meer, je moet door allerlei menu's worstelen en dan kost het een kapitasl om gerepareerd te krijgen.

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Bauknecht. Keukenapparatuur. Für mich und mein Zuhause.

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 29 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

WAARDELOOS!

WAARDELOOS!!
Voor de 2e keer problemen met een koffiemachine van €2500! Vandaag een monteur geweest die het apparaat nog niet eens open heeft gemaakt, en zegt doodleuk dat dit waarschijnlijk een 2e hands apparaat is? Via witgoed zaak gekocht, en zelf uit de doos met verpakking gehaald. Aangezien deze lijn niet meer leverbaar was via Bauknecht of de keukenconcurrent (waar de keuken met 6 Bauknecht apparaten uit 1 lijn) is gekocht. Klantenservice gebeld, verhaal uitgelegd, nieuwe afspraak ingepland. ‘S middags telefoon dat er iets met het serienummer niet klopt? Ze kunnen me alleen niet zeggen welk nummer er geregistreerd is. Ik zou terug gebeld worden door iemand anders, wat niet gebeurd is! Vervolgens krijg ik een mail dat de geplande afspraak met monteur is geannuleerd. Dit kan toch niet???? Ik wacht op een oplossing. Dit is toch geen service!

27 juni 2023

Hi Kim,

Ik heb zojuist jouw bericht via Facebook beantwoord zodat we kunnen werken naar een oplossing.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kiezen voor Bauknecht is later spijt krijgen

In onze Nolte keuken, die medio 2014 werd geïnstalleerd, zaten een Bauknecht koelkast KRI1121111 en een Bauknecht vriezer GKIE2873. De koeler ging kapot in juni 2021. Gisteren op 30 maart 2023 hield ook de vriezer er mee op. Vanwege de hoge kosten was in beide gevallen repareren niet źinvol. Mijn advies: Laat je bij het kopen van een keuken geen Bauknecht inbouwapparatuur opdringen. Er zijn veel betere energiezuinige A merken met een lange levensduur tot 15 jaar. Onze Bauknecht apparatuur hield het maar circa de helft van die tijd uit. Kortom: Kiezen voor Bauknecht is later spijt krijgen.

31 mars 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slechte apparaten, matige service..

Nieuwe keuken door leverancier met 5 bauknecht apparaten geleverd. Met 3 hebben we binnen 1 jaar problemen. 2 zijn door de monteur gerepareerd. Van het laatste apparaat (vriezer) zijn de laden niet goed gemonteerd en daardoor nu kapot. Vallen buiten de garantie, dus nieuwe moeten kopen. Maar de onderdelen-site is zo slecht dat ik net de verkeerde maat kocht. Die kunnen dus weer terug. Echt een teleurstelling. Nooit meer bauknecht.

12 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wel registratie maar geen garantie

Wij kochten een nieuwe keuken in 2020 en kozen voor Bauknecht apparaten. Bij aanschaf van 4 Bauknecht apparaten heb je recht op een garantie verlenging van 2 naar 5 jaar. Na montage hebben we meteen alle 4 de apparaten geregistreerd, in de veronderstelling daarmee de garantie verlengd te hebben. Nu hebben na 2 jaar en 1 maand problemen met onze vaatwasser. Daarom heb ik contact gezocht met Bauknecht daar werd mij verteld dat ik geen verlengde garantie heb. Want ik had een aanvullend formulier in moeten vullen.

27 december 2022
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Complimenten voor de servicemonteur

Toen wij onze woning kochten was deze voorzien van een keuken met Bauknecht apparatuur. Wij waren onbekend met het merk, maar zijn er inmiddels wel achter dat dit niet uitblinkt in degelijkheid. Van de vorige bewoners kregen wij een garantiecertificaat voor 5 jaar (tm januari 2023). Vorige week stond ik plotseling met een losse deur van de combimagnetron in mijn handen. Daarnaast begon de vaatwasser enorme herrie te maken. Monteur is geweest (mooi op tijd), heeft binnen een half uur een nieuwe deur en een nieuwe pomp in de vaatwasser geplaatst. Slechts 1 maal voorrijkosten à €75. Wij zijn tevreden!

25 oktober 2022

Monteur komt niet opdagen

Na al genoeg ellende met een combimagnetron van Bauknecht toch maar akkoord gegaan met nog een monteursafspraak waarbij ik wederom voorrijkosten moet betalen.
De monteur zou in de ochtend komen tussen 8 en 11, helaas zag ik dit te laat en kon aan het tijdstip niks meer veranderen dus moest ik hier helaas voor snipperen, maar alles wat kwam, geen monteur dus ik iets na 11en naar mijn werk anders kostte het nog meer snipperuren.
Nou kreeg ik 's avonds een berichtje van de monteur dat hij niet was gekomen omdat hij een bepaald onderdeel niet binnen had gekregen.
Nou staat in de voorwaarden dat als ik niet thuis was geweest voor de monteursafspraak, ik een rekening van €75,- zou krijgen, dus heb ik eens gevraagd of dat ondersom ook geldt, aangezien ik onnodig kosten heb gemaakt leek mij dat wel redelijk, maar u raadt het vast al, ik kon het doen met hun welgemeende excuses, wat een waardeloos bedrijf die je graag iets wil verkopen, maar daarna ben je niks meer waard

10 oktober 2022

Defecte kookplaat

Nieuwe keuken op 10 augustus waarvan gelijk de kookplaat het niet deed , dikke ellende eerste 6 weken niks kunnen koken omdat het steeds niet opgelost kon worden door de monteurs ....eindelijk deed hij het weer alleen alles werkte verkeerd bij links ging het midden aam bij recht ging links aan enz. Nu gister weer een monteur voor de 7de x geweest ! Nu doet hij het helemaal niet meer....met spoed zou er dan eindelijk een nieuwe kookplaat komen ...dat spoed is over een week want bedrijf zit in Limburg (ja das te ver weg) en volgende week is er pas een monteur in dit gebied! Belachelijk ook hebben we nog 4 weken zonder oven gezeten....met 5 man buiten de deur eten voor in totaal 7 weken das dure bedoeling....ergste is nooit excuus of compensatie gehad niks ....dan stuur je toch potver een vanuit Limburg gelijk deze kant op. Echt wat een ellende!

21 oktober 2022

Een ontzettend slechte ervaring

Een ontzettend slechte ervaring. Binnen 2 jaar na aanschaf was er al 3 keer een monteur nodig( voorrijkosten € 90 per keer)er.

Na 3 jaar “kregen” wij na veel gedoe (met bijbetaling€ 300) een nieuwe vaatwasser.
Nu 2 jaar later is ook deze weer kapot. De service via whirlpool is erg slecht.
Nooit geen Bauknecht apparaten of via whirlpool geleverde merken me

7 augusti 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Koop dit type niet, alleen maar ellende.

Het betreft type : Bauknecht EMPK7CT645.
Na 2 keer eerder dit type combi magnetron met stoom en crisp functie gehad te hebben een nieuwe aangeschaft omdat de andere inbouw na 12 jaar het niet meer deed.
Helaas hebben we met deze oven/magnetron alleen maar ellende. De crisp functie geeft alleen maar verbrande pizza's. De stoomfunctie geeft, zelfs bij de laagst ingestelde tijd, groenten die over en over gaar zijn. De gebruiksaanwijzing is heel summier en je bent echt tijden bezig met uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn. De tiptoetsen zijn erg onhandig en reageren vaak niet op intoetsen. De magnetron geeft bij dezelfde instellingen en gelijke hoeveelheden van het product, steeds wisselende ervaringen. Dan is alles overgekookt, dan moet het terug omdat het nog niet goed is.
Bij de instellingen lukt het niet om het geluid harder te zetten en ook de mogelijkheid om de lamp aan te laten lukt niet (dit om snel te kunnen zien of er niets overkookt). Het enige wat het goed doet is de oven, maar dan hadden we niet deze combinatie hoeven te kopen. Bauknecht zelf geeft alleen maar aan dat het apparaat naar behoren werkt en daar kunnen we het dan mee doen. Nooit meer deze combi magnetron!

27 juli 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Service en deugdelijkheid wat is dat??

Na alleen maar problemen te hebben met mijn bauknecht oven/magnetron dacht ik er verstandig aan te doen, nu het apparaat al voor de vierde keer kapot is en ik het weken wachten op een monteur/reparatie beu ben, om contact om te nemen om mijn ongenoegen kenbaar te maken en samen naar een oplossing op zoek te gaan. In eerste instantie wordt er al niet gereageerd waarna je nogmaals moet mailen wat natuurlijk al niet moet kunnen, daarbij opgeteld de telkens te betalen voorrijkosten, de wachttijden en de mogelijkheid of beter gezegd onmogelijkheid om een reparatieverzoek af te spreken voor een dagdeel is voor mij reden genoeg om te zeggen voor mij NOOIT geen bauknecht meer. Nu ik hier alle voor mij zo herkenbare reviews lees vind ik het echt heel jammer dat ik dit niet eerder gedaan hebt want dat had me een hoop leed en geld bespaard. Heel erg jammer dat er tegenwoordig zo met consumenten wordt omgegaan en dan na te gaan dat ik zelfs 7 apparaten van hen afgenomen heb. Dat zou je toch een goede klant kunnen noemen, waar je iets extra's voor wilt doen of minstens begrip voor zou kunnen tonen in plaats van naar de verkoper door te verwijzen. Nee, de service is ver te zoeken net als de deugdelijkheid van het apparaat.

27 juni 2022

Bauknecht nooit meer!!

Bauknecht nooit meer!!. Totaal geen service! Wij hebben een keuken gekocht met apparatuur van Bauknecht. Keuken is van oktober 2020. Vanaf november 2021 constant foutmeldingen van de oven. Ik kan nu al maanden mijn oven niet gebruiken. Reparatieafspraken zit gewoon weken tussen. Klantenservice waarbij ze totaal niet weten wat service verlenen is. Reparateur die totaal onbeschoft is. Ik wil gewoon een werkend product. Maanden je oven niet kunnen gebruiken en dan nog onbeschoft te woord worden gestaan. Ik heb er echt geen woorden voor. Ik eis dat ik een werkend product krijg of mijn geld terug.

24 juni 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na een nare ervaring met de…

Na een nare ervaring met de klantenservice stuurt men een enquête.......dat kan men beter niet doen. denk ook dat de overige recensies genoeg indruk geven
NIET KOPEN!!

10 juni 2022

Svar från Bauknecht (NL)

Hi, wat vervelend om te lezen dat je een vervelende hebt gehad met Whirlpool. Zou je via een privéberichtje je naam, adres en postcode kunnen sturen? Dan help ik je verder ^Mo

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

service bieden kunnen jullie niet

Maar service bieden kunnen jullie niet! Nu voor de 4de keer een dag vrij genomen voor niks! De dag van te voren de afspraak annuleren omdat de monteur ziek is of omdat er onderdelen niet zijn. Kansloos, service is ver te zoeken, op klachten mails wordt niet gereageerd. Als je belt wordt je af gewimpeld. Nu al al meer dan 1,5 maand bezig! 4 geannuleerde afspraken verder en de klant zoekt het maar uit met zijn wasmachine.

Bauknecht het bizarre blijft dat we vandaag zelfs te horen kregen dat het onderdeel waarschijnlijk bij de eerste monteur nog ligt…dus 3 keer melden jullie dat er een monteur ziek is terwijl eigenlijk het onderdeel bij een andere monteur is…..?! Hoe kunnen jullie zo met klanten omgaan. Oh ja, dan te bedenken als je als klant de afspraak afzegt, je een boete bedrag moet betalen.

7 juni 2022

Beste Gydo,

Ik heb inmiddels gereageerd op jouw bericht op onze facebookpagina. Ik ga mijn best doen om tot een oplossing te komen.

Waardeloos

Waardeloos, koelkast na 3 jaar defect,alles bevriest monteur geweest heeft thermostaat regelaarvervangen bij 2e afspraak, want had bij de eerste afspraak geen onderdeel bij 199 euro betaald, probleem niet verholpen.Blijkt dat de sensor defect is en die kan niet worden vervangen, dus koelkast moet worden vervangen en of dat we boven op de 199 euro nog effe 490 euro willen bij betalen en dat na 3 jaar gebruik. Mag van een koelkast toch wel verwachten dat deze langer meegaat
En bij het aanbod doen ze of ze jou een coulance aanbod doen maar gaan uit van consumenten prijs en daar krijg je dan 40% korting op, omdat de defecte koelkast nog maar net 3 jaar oud was.
En trekken ze de 199 euro daar nog vanaf die je hebt moeten betalen voor een nutteloze reparatie
Al met al moet je dus 689 euro bijbetalen en krijg je weer een nieuwe Bauknecht troepkast

19 maj 2022

NOOIT meer Bauknegt

Sinds juni 2018 een nieuwe keuken met apparaten van bauknegt. Al meerdere keren voor verschillende apparaten een monteur nodig gehad.
* Magnetron na 3 maanden al een nieuw display
* 5x voor vaatwasser, nieuwe gekregen, waar ook al weer 2x een monteur bij is geweest!!
* Oven was nu net de laatste keer, ook een nieuw display achter de knoppen. Helaas bij deze ronde een frontje beschadigsd door de monteur. Schade ingediend 2-5, tot op heden 18-5 nog niets weer gehoord van Bauknegt afdeling die over schade gaat.

Alles doet het gelukkig weer en nog net binnen onze garantie van 5 jaar.

Maar voor ons als er nieuw in moet NOOIT meer Bauknegt!

18 maj 2022

Nieuwe Bauknecht koelkast op advies Grando gekocht

Nieuwe keuken op advies Grando gekocht, incl Bauknecht koelkast. Deze maakt lawaai en afdichtrubber dondert er na een week al uit.
Eindelijk een monteur kunnen krijgen via de verkoper Grando. Monteur bepaald even wanneer hij langs komt. Geen afspraak , niets. Nou dat ging dus niet door.
Lawaai staat in de handleiding, eerste wat er gezegd wordt. Alle apparaten maken lawaai. Behalve mijn 15jaar oude koelkast. Uitneembaar rubber plakken we wel vast. Helaas ook daar ga ik niet mee akkoord. Nieuwe auto waar de wieldoppen eraf vallen zet je ook niet vast met een plakbandje. Monteur na 5 minuten weer weg. Niets verholpen. Bauknecht en Grando Zwolle ruilt de koelkast niet om voor een beter (duurder) type NB. en wil ik wel bijbetalen. Maar deze is nu namelijk gebruikt. (logisch dat doe je namelijk met een koelkast, gebruiken. Anders kom je ook niet achter deze .... kwaliteit Kortom: Nooit kopen, kwaliteit is slecht en service kent men niet, althans ik heb het nog niet gemerkt.
Zeer teleurgesteld en voel me opgelicht met die budget budget koelkast.

Geluid als een vliegtuig lees ik bij anderen, dus misschien verzinnen we het dan toch niet.

23 april 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Op zich tevreden over de apparatuur

Op zich tevreden over de apparatuur. Alleen de kookplaat deed het niet. Bauknecht heeft een monteur gestuurd, die heeft de klemetjes van de kookplaat gebroken en een beschadiging in het blad gemaakt.

22 april 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helaas (!) 2 ovens met magnetron van…

Helaas (!) 2 ovens met magnetron van Bauknecht. Ze zijn nog geen 2 jaar oud maar nu zien ze er al niet meer uit. De vin rammelt enorm bij gebruik oven, vooral als hij op temperatuur is of afkoelt. Kabaal! Al eens monteur bij gehad: hoort erbij. Tja...lijkt me gek.
Nu viel de ene oven elke keer in storing, dit is hopelijk opgelost. Ook de ander is technisch niet in orde, blijft op voorverwarmstand staan terwijl hij al weet ik hoe lang aan staat en de pizza er al uit komt. Soms wordt hij niet heel warm.
De ene oven gebruiken we vaker als magnetron. Deze wordt enorm vochtig van binnen na gebruik. Zegt monteur doorleuk: je moet elke keer na gebruik van de magnetron de oven aanzetten of hem helemaal afnemen van binnen. Staat in de gebruiksaanwijzing ( het afnemen in ieder geval, de oven aanzetten niet). Dat is toch niet werkbaar? Even broodje ontdooien, daarna magnetron schoonmaken?
Daarbij: de emaille binnenlaag is zo dun en slecht dat er al heel veel stukjes afgebroken zijn! Bij normaal gebruik. Die roesten nu dus als een gek. De oven ziet er al niet meer uit van binnen. Ook achterin de oven, bij kleine gaatjes voor de ventilatie, zit al allemaal roest. Ik wil niet weten hoe de oven eruit ziet op plekken waar je niet bij kunt, om af te nemen. Ik zou graag een foto als bijlage aan deze beoordeling toevoegen zodat iedereen kan zien hoe een Bauknecht product er na 2 jaar normaal gebruik uitziet.
Monteur zegt: het is een minder goed product, is algemeen bekend. Kortom, ik heb een flutproduct gekocht. En daar is Bauknecht niet van plan om iets aan te doen. Maar wel een mail sturen na afloop van het bezoek waarin je je tevredenheid aan moet geven.....Ik zou zeggen: stop daarmee en zorg dat je gewoon goede producten levert. En als een product een keer een misser blijkt, los het dan op.
Ik hoop dat ze alsnog met een oplossing komen, maar ben er een beetje bang voor. Zeer zeer zeer ontevreden, nooit meer Bauknecht of Whirlpool voor ons.

19 april 2022

Slechte Service, slecht te bereiken

Nadat we een nieuwe keuken gekocht hebben en deze afgeleverd was, met een kleine vertraging van twee weken voor de diepvriezer van bauknecht waren we dolgelukkig.
Tot na de installatie, diepvriezer vriest niet, melding gemaakt en de monteur eindelijk na ruim een week, vertelde hij dat er niet voldoende “gas”/ “olie” in het systeem zit.
Er moet dus een nieuwe diepvriezer komen.
De beste meneer belde direct en ik luisterde mee, goed nieuws de diepvriezer is met een week tot anderhalf bij u meneer! Super! Dachten we…….

Wat blijkt er zit 1,5 tot 2 maanden levertijd op wat een dumper en het mooie is direct weer per mail contact gezocht te hebben want een telefoonnummer is nergens te vinden, zegt de beste dame, helaas we hebben niks op voorraad en ook geen leenvriezer. Of te wel F¥?#* you en zoek het uit!
Geen excuus, geen compensatie en ook nog een slechte kanten service.
Na weer een mail terug gestuurd te hebben komen ze met een alternatief om een Whirlpool diepvriezer te geven want die is wel sneller leverbaar.
Ik wil dat helemaal niet. Ik wil een product wat ik gekocht heb en een passende oplossing. Maar dat kent dit bedrijf niet.

Ik sta op ontploffen maar goed dat er geen telefoonnummer is want na 4 maanden geen vriezer te hebben is ons geduld op.

12 april 2022

Beste Yuri,

Ik kan jouw frustratie goed begrijpen. Mijn excuses voor de gang van zaken tot dusver. Onze klantenservice is te bereiken via het nummer 076-5306400, zij hebben directe inzage in het dossier dus kunnen je meteen verder helpen. Het staat je ook vrij om een privébericht te sturen naar onze Facebookpagina samen met je postcode, adresgegevens en nogmaals de omschrijving van het probleem zodat ik in gesprek kan gaan met de klantenservice om tot een goede oplossing te komen.

Groetjes Ruben

Verschrikkelijk geluid Bauknecht koelkast

Onze splinternieuwe bauknecht koelkast maakt het geluid van een opstijgend vliegtuig. Voordat de monteur ook maar even naar de koelkast had gekeken vertelde hij dat dat hoort dat bij de koelkast en in de handleiding staat dat het mogelijk is dat de koelkast geluid maakt. En toen vertrok hij weer. Het geluid is zo indringend dat wij genoodzaakt zijn de nieuwe koelkast weg te doen en een andere aan te schaffen.

9 april 2022

Beste Saadia,

Ik vind het erg vervelend dat je problemen ervaart met de koelkast. Zou je via onze Whirlpool Facebookpagina een privébericht kunnen sturen met je adresgegevens, postcode, het typenummer en de omschrijving van het probleem nogmaals? Dan ga ik mijn best voor je doen om tot een oplossing te komen. Alvast bedankt.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.