Zeer slechte service! Eind maart 2026 kochten wij een Dolphin E20 zwembadrobot. Toen we hem in mei voor het eerst gebruikten, merkten we al snel dat hij zijn werk niet naar behoren deed. Hij... Se mer
Det här tycker kunderna
Deze namiddag had ik een foutmelding op mijn warmtepomp van zwembad. Dankzij de snelle service die ik telefonisch kreeg was het probleem onmiddellijk opgelost. Waarvoor dank… Gert-Jan After-Sales... Se mer
Företaget har svarat
Warmtepomp bypass deed het niet meer. Mechanisch defect. Contact opgenomen met zwembad.eu, maar doorverwezen naar de leverancier. Echter daar de het antwoord gekregen dat voor zulke aanvragen toch te... Se mer
Företaget har svarat
Goede produkten, je krijgt wat je koopt, maar wanneer blijkt dat er tóch iets tekort in een verpakking zit, trekken ze algauw de kaart van "neem contact op met de leverancier!". In mijn geval is de... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 60 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De silicone besteld op 25/6 is vandaag…
De silicone besteld op 25/6 is vandaag aangekomen na 4 mails een chat en een aantal telefoontjes die onbeantwoord bleven. 2 weken voor een pakket uit eigen land is toch lang. Neen, ik kan de negatieve beoordeling niet verwijderen want ik ben niet tevreden over de service.
Een lachertje....
Op 16 juni een afdekzeil online besteld nadat.elefonisch werd bevestigd dat het artikel op voorraad was. Levering liet lang op zich wachten. Na eerste vraag via mail werd me gemeld dat het artikel zsm zou worden verstuurd. 3 weken verder en nog steeds geen levering noch nieuws... Dan maar 2de mail met opnieuw de vraag wanneer ik het zeil mag verwachten... Uiteindelijk ontvang ik enkele dagen later bericht dat het zeil niet meer op voorraad is en ook niet meer kan worden nabesteld. Nog nooit meegemaakt met online bestellen. Koop hier niets want je komt bedrogen uit!
Nieuw zwembad aangekocht en liner vol…
Nieuw zwembad aangekocht en liner vol met gaten. Na klacht nieuwe liner van fabriek ontvangen.
Zeer tevreden klant!
Zeer tevreden klant!
Na gesprek met Nathalie, kreeg ik onmiddellijk nodige info in mijn mailbox,
Na vergissing in winkel, heeft Nathalie me ondersteund en verder geholpen,
Super klantendienst
Hartelijk dank Nicole
DUUR
DUUR! Kocht een afdekzeil/noppenplastic voor Intex zwembad bij zwembad.eu was dit €42. Exact het zelfde bij Dreamland betaal je €28. Zelfde merk, zelfde type,...
Bestelling op 09/04/21 van een liner op…
Bestelling op 09/04/21 van een liner op maat, glasparels en zeofiene. De bestelling afgerond en online betaald voor meer dan 700€. Tot op vandaag 15/06/21 nog steeds niets mogen ontvangen.
Tevreden over de service
Tevreden over de service!
Ook dienst na verkoop!
Ruim assortiment en prima service!
Brede keuze
Brede keuze , druk in winkels, maar men probeert elke klant goed verder te helpen.
Zeer slechte ervaringemet dit bedrijf …
Zeer slechte ervaringen met dit bedrijf heb in september 2020 en houten zwembad compleet besteld voor het bedrag van ongeveer €6000.00 dat geleverd zou worden in maart maar toen kwam er maar de helft na vele malen bellen en mailen kwam de rest behalve het zomerzeil en winterzeil wel alles betaald
Nu weer aan het bellen en mailen waardoor ik het zomerzeil in balen kon gaan halen maar geen winterzeil.
Krijg ik tot mijn verbazing te horen dat het winterzeil niet meer te leveren is dus zoek het maar uit.
Dan denk je dat met een goed bedrijf te maken hebt
Dus bezint eer ge begint
Gr Harrie
Altijd wel iets bij deze firma je moet…
Altijd wel iets bij deze firma je moet zelf maar uitzoeken bij pakketdienst waar je goederen blijven zijzelf laten niets weten het enige dat telt bij die firma is geld.eindelijk producten toe gekregen maar wel rijkelijk te laat .water groen en niet meer proper te krijgen met bestelde producten dus 34000liter water voor de riool ....super firma!!!
Perfecte service
Artikels DUBBEL zo duur !
Telefonisch naar een filiaal gebeld om item te reserveren na betaling voor afhaling. Er wordt NIET opgenomen en doorverwezen naar algemeen nummer waar ze doodleuk zeggen dat er bij drukte NIET opgenomen EN dat er NIET wordt gereserveerd terwijl de site dit wel degelijk vermeld! Mij zien ze nooit nog daar. Oooh jaaa, en het artikel elders voor de HELFT van de prijs goedkoper gevonden. (IDEM artikel, geen namaak!).
Via mail vrij vlug antwoord
ik had problemen met mijn aangekochte…
ik had problemen met mijn aangekochte pompinstallatie en ben er op een zeer aangename en professionele manier verder geholpen, waarvoor mijn dank,
top team,
Alles positief
Alles positief. Een stofzuiger na een jaar stuk en gratis vervangen door het nieuwere model. Dat is pas service, bedankt en tot de volgende aankoop.
Klantengedienstig
Vriendelijk te woord gestaan door Nathalie van de Klantendienst. Terzake kundig, geduldig en met een verrassend snelle uitkomst: binnen één minuut alle gevraagde documentatie, zeer compleet, in mijn mailbox. Een voorbeeld voor elke klantendienst.
Koop hier geen technische zaken
Heb twee jaar geleden warmtepomp gekocht maar heeft nog niet gewerkt ,vorige zomer heel de zomer binnen geweest resultaat dat ik ze zelf moet herstellen en als er nu nog iets aankomt ik geen garantie heb .
Koop hier geen technische zaken
Prima service
Een robot zuiger gekocht. Was 40 euro goedkoper dan de concurrenten. Direct de volgende dag geleverd met GLS (met een prima t&t opvolging). Er ontbraken in de doos twee kleine hulpstukken. Volgens de gebruiksaanwijzing moesten deze in de doos zitten, maar blijkbaar had de leverancier dit onlangs gewijzigd en werden ze er niet meer standaard bij geleverd. Via de klantendienst dit gemeld. Een vriendelijke mail meldde mij dat ik de twee stukken toch gratis geleverd zou krijgen. Een paar dagen later zaten ze in de brievenbus. Prima afgehandeld dus.
Een week wachten op spul voor zwembad…
Een week wachten op spul voor zwembad lek. Inmiddels zwembad lek. Terwijl t spul op voorraad was...
Hopelijk werkt t ...
Morgen komt t binnen??
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.