Min mor har varit kund hos Xsmoke i många år men då hon rökte mindre än vad som levererades varje månad valde hon att pausa abonnemanget och istället röka upp det enorma lager hon byggt upp. Efte... Se mer

En eloge till XSmoke för deras bra service till mig😃 Det dröjde med min leverans av beställt paket. Efter kontakt med XSmoke ordnade allt upp sig till slut och jag blev kompenserad för att levera... Se mer

Bra alternativ på smaker och styrkor och batterierna håller länge per laddning, brukar ta mig igenom en dag om jag har två fullt laddade. Dock har leveranstiden varit mycket störande då det tar mins... Se mer

1. E-cigarettbutik

Om xsmoke®

Informationen kommer från olika externa källor

Our communication with our customers is always of high priority to us at XSmoke®. Our experienced customer service agents will answer all your questions quickly and competently. We guarantee a high quality respond within 24 hours from Monday to Friday. All e-mails sent in the weekends will be answered Monday. Contact us at: support.uk@xsmoke.com. Our local shops: - xsmoke.de - xsmoke.dk - xsmoke.se - xsmoke.no - xsmoke.com

2,8

Medel

TrustScore 3 av 5

Bra service från xsmoke

Xsmoke har hjälpt mig mycket. Nu vill jag inte ens ha en e-cigarett. Tack.

30 oktober 2015

Hej Mathilde,

Vi är mycket glada att vår produkt har hjälpt dig så mycket. :-)

Tack för ditt positiva omdöme och lycka till i framtiden!

Väldigt effektiv!

Kanon alternativ har hållt upp med rökningen :D

26 oktober 2015

Hej Clara,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme!

Vi är väldigt glada att du gillar vår produkt. :-)

Fem stjärnor *****

Jag gillar xsmoke. Tack för hjälpen med min dåliga vana .

21 oktober 2015

Hej Maja,

Tack för ditt positiva omdöme!

Det gläder oss mycket att du gillar vår produkt!

Bäst

xsmoke är en av de bästa leverantörerna för e-cigaretter! Tack vare xsmoke har jag klarat av att sluta röka efter 43 år. Så fort den första leveransen kom slutade jag med mina vanliga giftpinnar - Fantastiskt. Jag har slutat med mina mediciner mot rökastma och mår så bra!! Tack xsmoke!! Om Du tvekar att lägga Din första beställning, tro mig - det fungerar!! Garanterat!! Du behöver inte ens vara motiverad att sluta röka, med xsmoke blir det mycket billigare att röka överhuvudtaget!!

Hej Bosse,

Tack själv för ditt positiva omdöme, och för dina fina ord! Det gläder oss oerhört mycket att du gillar vår produkt, och att den hjälpte dig att sluta röka!

Bra jobbat, och lycka till i framtiden!

Bra produkter, dåliga leveranstider

Dock har leveranstiden varit mycket störande då det tar minst en vecka att få sina beställningar. (Dock även mitt fel att jag aldrig lär mig)

Hej Rikard,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att du har upplevt leveranstiderna som negativt. Vi har ständig kontakt med Deutsche Post och PostNord för att se till att leveranserna alltid behandlas på bästa möjliga vis, och kommer självklart att föra vidare din synpunkt till dem.

Vi strävar alltid efter att förbättra vår process kring packning och leverans så att vi kan åstadkomma snabbare leveranser. Förhoppningsvis kan vi erbjuda dig en 5-stjärnig upplevelse i framtiden.

Perfekt

Fungerar alldeles utmärkt! Mycket vänlig och trevlig personal.

Hej Ylva,

Många tack ska du ha för ditt positiva omdöme! Det betyder mycket för oss! :-)

topp

oftast snabb leverans, men om det blir problem löser kundtjänst det snabbt och trevligt!

Hej Diana,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme!

Vi är väldigt glada att du är nöjd med vår produkt och kundtjänst! :-)

En eloge till XSmoke!

En eloge till XSmoke för deras bra service till mig😃
Det dröjde med min leverans av beställt paket. Efter kontakt med XSmoke ordnade allt upp sig till slut och jag blev kompenserad för att leveransen var försenad.😃
Jag är mycket nöjd med mina produkter och servicen från XSmoke 😃
Lisbeth

19 september 2015

Hej Lisbeth :D

Vi är mycket glada att du gillar vår produkt, det betyder mycket för oss.

Jacob, xsmoke

Funkar bra

Xsmoke fungerar jättebra, men tycker det är ganska dyrt och man får aldrig någon som helst rabatt, tycker i alla fall att dom kunde ha bjudit på frakten en månad.

Men eciggen funkar verkligen, jag tycker att dom är jätte bra!

14 augusti 2015

Hej Lina,

Vi är mycket glada att du gillar vår produkt, det betyder mycket för oss!

För att kunna ta del av grymma rabatter så rekommenderar vi att du följer vårt nyhetsbrev.

Där kommer du att få nyheter kring e-cigaretter och de senaste samt bästa erbjudandena före alla andra.

Du kan anmäla dig till nyhetsbrevet på ditt xsmoke konto, om du har ett.

Om du inte har ett xsmoke konto så se till att kryssa i rutan för nyhetsbrev nästa gång du beställer.

Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst om du har fler funderingar så svarar vi så fort vi kan.

Trevlig fortsättning!

alternativ

Mkt bra allternativ till riktiga cigaretter

Hej Birgit Kristina :)

Jacob, xsmoke® Sverige

5 ***** säger allt!

Efter 50 ! år med tobak, är jag, som ALDRIG skulle sluta röka, FRI från tobak.Har inte tagit en cigarett sedan första "blosset" med X smoke (bl.a.)Tack till min norska vännina som introducerade dessa hos mig.Så skönt att inte lukta illa, (både kläder och andedräkt).Jag mår bättre fysiskt, inga knorr i rösten m.m. Jag kan med gott samvete rekommendera X smoke åt alla. Sen är vi ju alla olika, men det skadar inte att prova.

Hej Gudrun,

Tack så hjärtligt för ditt positiva omdöme, vi är mycket glada att du är nöjd med vår produkt!

Lovisa, xsmoke® Sverige

Ingen krångel med leveransen och trevlig personal när man kontaktar dem.

Hej Monica,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme, vi är oerhört glada att du är nöjd med vår produkt och kundservice!

Bra produkt o idé.

Problem med ojämnt fyllda refiller, fått vissa helt tomma. Leverantören har alltid ersatt mig med extra när jag klagat. Men problemen fortsätter vissa håller i en o en halv dag, vissa i två timmar. Ha alltid med en extra refill i fickan o naturligtvis extra batterier.

Vissa tror inte att det är tillåtet att blåsa varmluft, jag frågar då ska jag sluta andas oxå. Är det kallt ute ryker det om utandningsluften. Lite nikotin får jag i mig men inte andra giftiga ämnen. ( OBS! Andas inte in luften i storstaden ) men det ger ju "andra" problem, man svimmar av syrebrist.

Hej Uffe,

Tack för ditt positiva omdöme och för att du handlat hos xsmoke, det betyder mycket för oss! Vi är ledsna för att du har haft dåliga erfarenheter med refillen. Vi tar det problemet mycket seriöst, och kommer se till att bättra våra kvalitetskontroller.

Fungerar

XSmoke´s produkter fungerar bra även på storrökare.

17 juni 2015

Hej Helena,

Tack för ditt positiva omdöme! :)

Thue
xsmoke® Sverige

Mycket bra produkt

Jag bestämde mig för att sluta röka och efter många försök att sluta så började jag igen men så fick jag tips om xsmoke och nu har ja endast "rökt" mina xsmoke i tre månader och har trappat ner så nu är jag snart helt fri.
Tack Xsmoke för en utmärkt produkt

25 maj 2015

Hej Anneli,

Tack för ditt positiva omdöme!

Vi är mycket glada att du är nöjd med vår produkt :)

xsmoke® Sverige

Mycket bättre än jag trodde!

Paketen kom i rätt tid och det är kanonbra!
Enda nackdelen var att det troligen inte var lika mycket nikotin i alla, därav 4 stjärnor!

12 oktober 2014

Hej Karin

Tack för ditt omdöme!

Vi är glada att du är nöjd med vår leveransservice.

Om du tycker att det är något vi kan förbättra i fråga om produkten, vänligen kontakta vår support, support.se@xsmoke.com. Då kan vi förhoppningsvis ge dig en 5-stjärnig upplevelse.

XSmoke® Sverige

Bästa sättet att sluta röka.

Smidigt och bra, har minskat mitt rök behov, jag skulle däremot vilja veta vad kapslarna innehåller.

11 oktober 2014

Kära kund

Tack för ditt omdöme!

Vi är glada att produkten har hjälpt dig som avsett.

När det gäller innehållet har vi vår e-cigaretter som testats av Dansk Teknologisk institut för att säkerställa bästa kvalitet till våra kunder. Du kan läsa mer om vårt e-cigaretter samt testet på denna sida: http://www.xsmoke.com/se/om-xsmoke

Förstår ej.

Jag gillar eran produkt... vid vissa tillfällen.

Jag tycker att dagarna paketet ska komma varierar lite fram och tillbaka och det är inte alltid filtrera smakar de samma.

Dom jag fick nu känns tex som att dom inte har de där ämnet ni använder för att få den där "irriterande" känslan.

Om ni hade frågat mig i början hade jag nog givit 5 stjärnor men nu tycker jag att det bara har blivit sämre. Funderar på om man kanske ska hitta en annan leverantör men vill ge er en chans till.

6 oktober 2014

Hej Simon

Tack för ditt omdöme!

Vi beklagar, att du har haft en dålig erfarenhet med kvaliteten av de sista refills.

Vi kommer att undersöka saken och under tiden skickar vi några nya refills till dig som kompensation.

Gott omdöme!

Väldigt bra mail-kontakt och snabba svar. Ibland väldigt långa leveranstider (1,5 vecka) men oftast inte. 😊

6 oktober 2014

Hej Britt

Tack för ditt positiva omdöme!

Vi är mycket glada att du är nöjd med vår service.