Min mor har varit kund hos Xsmoke i många år men då hon rökte mindre än vad som levererades varje månad valde hon att pausa abonnemanget och istället röka upp det enorma lager hon byggt upp. Efte... Se mer
En eloge till XSmoke för deras bra service till mig😃 Det dröjde med min leverans av beställt paket. Efter kontakt med XSmoke ordnade allt upp sig till slut och jag blev kompenserad för att levera... Se mer
Jag bestämde mig för att sluta röka och efter många försök att sluta så började jag igen men så fick jag tips om xsmoke och nu har ja endast "rökt" mina xsmoke i tre månader och har trappat ner så nu... Se mer
Bra alternativ på smaker och styrkor och batterierna håller länge per laddning, brukar ta mig igenom en dag om jag har två fullt laddade. Dock har leveranstiden varit mycket störande då det tar mins... Se mer
Om xsmoke®
Informationen kommer från olika externa källor
Sandstraße 3, 80335, München
- support.uk@xsmoke.com
- xsmoke.com
Uruselt
Efter ca ett år började lagret ta slut och hon kontaktade Xsmoke igen för att återuppta abonnemanget. Inga problem var svaret hon fick.
Hon väntade flera veckor på första leveransen som aldrig kom. Skrev till Xsmoke om detta och dom svarade att dom skulle skicka en ny leverans.
Även denna är spårlöst försvunnen men något som inte är försvunnet är nu två fakturor från Riverty. Två fakturor som först fått ändrat förfallodatum men som nu har passerat detta datum.
Hon har skrivit till Xsmoke vid flera tillfällen men får inget svar.
Uruselt företag som säkerligen satt i system att nu lura så många utländska kunder som det bara går innan det går helt åt pipan och företaget får stänga.
Besviken
De slutat att göra hemleverans utan att meddela mig, jag har fått betala på en vara jag inte fick, posten skickade tillbaka paketet. Mail jag skickar till adressen som fanns i fakturen existerar inte. Jag är riktigt besviken, man varit kund i så många år
Trist med oseriösa bolag
Jag har varit kund i många år
Jag har varit kund i många år, och det har fungerat perfekt. Det senaste året dock helt bedrövligt. Leveranserna har i princip upphört, däremot får jag med jämna mellanrum en påminnelse på faktura, från Riverty, som tydligen har avlöst AfterPay. Detta har aldrig hänt förr om åren. Jag får bestrida dessa påminnelser gång på gång, men ändå fortsätter de att komma.
Har slutat med riktiga cigaretter helt
Gick över förväntan att bara sluta öka vanliga cigaretter. Enda problem är är att man kan röka inne, när man jobbar etc. Så jag röker mer.
Man får inte det som utlovas.
Det tog mer än en vecka att få mitt paket. När den väl kommer så har de starter kits jag köpt inga refills. Jag köpte flera starter kits för att ge bor och en till mis som skulle innehålla 7 refills enligt sidan. Sen när jag testade de kommer inte ut smak eller lite var som med andra ecigg. Jag kommer aldrig mer köpa här!!!
Jag har varit kund sen länge o då var…
Jag har varit kund sen länge o då var det bra, men nu har leveranstiderna blivit löjligt långa, jag beställde produkter 2/7 o fick dom idag 21/7, 3 jäkla veckor ska det INTE ta! Vad hände med 3-7 arbetsdagar??!
Har fått köpa vanliga cigg eftersom jag e stor rökare.
Detta e oacceptabelt för mig. Borde egentligen begära kompensation pga av den långa leveranstiden. Nej ni har blivit MYCKET dåliga när det gäller leveranstider.
Finns kundservice?!
Efter att ha mailat kundservice gällande en retur och väntat i 15 dagar och pga detta även fått en förfallen faktura kan man inte bli mer än förbannad!
Hur returnerar jag försändelsen?
Har dom gått i konkurs?
Under "beställningar, min sida" framgår väldigt tydligt att min senaste beställning var 14/4-22.
Det stämmer och betalades vid ordertillfället. Helt korrekt.
Denna försändelse/order om 638kr - som jag nu bestridit hos After Pay- finns inte?!
Det står "månadspaket", strong på fakturan.
Finns inte något månadspaket som motsvarar summan om 599:- på deras sida.
Dessutom har jag inte valt att bli ev prenumerant.
På detta har man även lagt på 49:- i frakt, trots att ordrar över 349:- är fraktfria.
Ska bli väldigt intressant att se hur dom löser detta och om dom kommer kräva returfrakt dessutom!
Osäkra leveranser
Jag har varit kund där sedan 2015 och det fungerade bra under lång tid men det blir bara sämre och sämre. Leveranstiderna är längre än tidigare och jag har vid två tillfällen fått leveransbekräftelse och digital faktura utan att få något levererat utan att skicka ärenden till kundtjänsten. Senaste händelsen var denna månad där de skickade bekräftelse och faktura den 5 april. Ingen leverans fortfarande och kundtjänsten svarar inte. Enda återkopplingen är en fråga efter åtta dagar om vilket kundnummer jag har, efter det så har det varit tyst igen i hittills fem dagar. Företaget verkar ha stora problem.
Var bra men det har fungerat allt sämre…
Var bra men det har fungerat allt sämre med långa leveranstider oftast 2 veckor eller längre,inte okej när man marknadsför sig med att man skickar nästa dag.
Jag väntar och väntar beställt och inga…
Jag väntar och väntar beställt och inga fått betalt och klart
Bästa e-ciggen samt även utmärkt…
Bästa e-ciggen samt även utmärkt service. Alltid bra svar på de frågor man kan ha.

Svar från xsmoke®
jag har alltid varit myke nöjd med de…
jag har alltid varit myke nöjd med de varor jag köpt från er

Svar från xsmoke®
Super bra företag o bästa e- …
Super bra företag o bästa e- ciggaretterna😍

Svar från xsmoke®
Lite dålig respons när man skriver till support
Lite dålig respons när man skriver till support.

En kundservice i toppklass
En kundservice i toppklass! Min uppsägning av abonnemang hade inte gått igenom, ändå avbokar de ett utskick som skulle gjorts samma dag samt makulerar fakturan. Fick dessutom svar väldigt snabbt!
Rekommenderar starkt! Produkterna är dessutom väldigt bra!

Svar från xsmoke®
Sämsta upplevelse på något köp via internet!
Skickat mail till åtminstone 4 olika mailvarianter samt använt ert forum några gånger och framförallt försökt chatta med er. Ni skicka min leverans den 21 april och idag 8 maj får jag ett mail om jag vill ha månadsleveranser. Svara på mina 10-15 mail först och berätta vad som händer!
It Smells scam allover it!