Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 178 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med personalen, som beskrivs som kunnig, tålmodig och engagerad. Många uppskattar den personliga servicen och hur personalen lyssnar på önskemål. Företagets service och kundtjänst får också högt betyg för att vara snabb, professionell och hjälpsam, vilket bidrar till en smidig upplevelse. Produkterna, särskilt ringarna, anses vara av hög kvalitet och många kunder är nöjda med designmöjligheterna. Trots den övervägande positiva bilden, nämner några kunder problem med produkterna, såsom att diamanter lossnat från ringar eller att ringar inte motsvarat den utlovade designen. Vissa har även upplevt svårigheter med storleksändringar och gravyr, samt att leveranstiderna blivit längre än förväntat.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Recensenter nämner positiv feedback om personalen. Kunder uppskattar särskilt personalens professionalism,... Se mer

Service

Människor rapporterar positiva upplevelser med service. Många kunder lyfter fram personalens kunskap,... Se mer

Product

Kunder uttrycker stor tillfredsställelse med produkterna. Många uppskattar att de kunde designa sin egen... Se mer

Customer service

Användare beskriver positiva interaktioner med kundservice. Många kunder uppskattar den hjälpsamma, snabba... Se mer

User experience

Recensenter belyser positiva aspekter av användarupplevelsen. Konsumenter uppskattar särskilt det trevliga... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag har handlat vid tre tillfällen; förlovningsring, vigselring och idag beställde jag ett par diamantörhängen till morgongåva. Båda ringarna har varit över förväntan, leveransen har gått smidigt och... Se mer

För ca två veckor sedan var jag och min fästmö på Vanbruun. Vi hade ingen bokad tid men vi var välkomna in då de hade lediga tider. Louise tog hand om oss och hade ett jätte trevligt bemötande. Hon ly... Se mer

Jag designade min egen ring med hjälp av Sebastian på VANBRUUN. Tack vare hans tålamod och expertis kunde min vision bli till verklighet. Jag sitter nu med min drömring på fingret och kunde inte va... Se mer

Fantastisk service av Amanda! Kände mig enormt välkommen, trots min nervositet och osäkerhet inför ett så känsligt och viktigt beslut så hjälpte det enormt med Amandas lugn och kunnighet. Tydlig in... Se mer

4,8

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

2 tn omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Walter

Vi träffade Walter och han hjälpte oss på ett fantastiskt sätt, vi är oerhört nöjda med servicen han gav oss samt köpet av ett halsband.

13 maj 2025

Svar från VANBRUUN

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att ni är nöjda med både servicen och ert köp, och vi ser såklart till att Walter får höra era uppskattande ord.

Hoppas halsbandet blir till mycket glädje!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Mycket bra hjälp och service…

Mycket bra hjälp och service genomgående, rekommenderas starkt!

3 april 2025

Svar från VANBRUUN

Tusen tack för din härliga recension! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både service och upplevelse.

Vi hoppas få hjälpa dig igen i framtiden!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Vi fick enastående service från Lovisa…

Vi fick enastående service från Lovisa Andersson på VANBRUUN i samband med att vi fick hjälp att titta på vigselringar. Lovisa var lyhörd, visade oss flera alternativ utifrån våra önskemål och gav oss utrymme att på egen hand landa i vilka ringar som passade oss. Faktum är att vi var så nöjda med den hjälp vi fick att vi bad om en möjlighet att få lämna ett positivt omdöme! Den fantastiska servicen i kombination med
en enkel och informativ hemsida samt prisvärda och vackra ringar innebär att det inte finns någon tveksamhet från vår sida om vart man ska vända sig för förlovnings- eller vigselringar.

9 maj 2025

Svar från VANBRUUN

Stort tack för dina fina ord! Vi blir verkligen glada av att höra att ni fick en så bra upplevelse hos oss. Lovisa kommer bli extra glad över att få höra detta!

Det betyder mycket för oss att ni tog er tid att lämna ett omdöme, och vi önskar er all lycka framöver med era ringar och allt som väntar!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Varmt välkomnande och proffesionellt…

Varmt välkomnande och proffesionellt hjälp. Vi är så nöjda med våra ringar!

15 mars 2025

Svar från VANBRUUN

Stort tack för den fina recensionen! Det är verkligen roligt att höra att ni är så nöjda med era ringar.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller behöver vidare hjälp, vi finns här för er!

Otroligt bra service

Otroligt bra service. Väldigt lyhörd personal!

10 maj 2025

Svar från VANBRUUN

Tusen tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service.

Önskar dig allt gott!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Vi har letat och provat vigselringar i…

Vi har letat och provat vigselringar i ungefär 6 månader utan att ha hittat något vi verkligen älskar. Showroomet i Köpenhamn var väldigt fint och välkomnande och med hjälp och guidning av William så la vi till slut en beställning till oss båda, och känner oss så otroligt nöjda med hela upplevelsen.

10 maj 2025

Svar från VANBRUUN

Tusen tack för er fina recension! Det gläder oss att höra att ni kände er så väl omhändertagna och att William kunde hjälpa er hitta rätt. Fantastiskt att ni nu har ringar ni verkligen älskar, precis så det ska kännas!

Stort tack för ert förtroende!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Fått hjälp av Walter vid två olika…

Fått hjälp av Walter vid två olika tillfällen. Fått utomordentlig service båda gångerna. Alltid kunnig och hjälpsam, ger bra svar på alla dumma frågor!

7 maj 2025

Svar från VANBRUUN

Stort tack för din fina recension! Så roligt att höra att Walter kunnat hjälpa till på ett så bra sätt vid båda tillfällena.

Varmt välkommen tillbaka!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Köpt både förlovningsring och…

Köpt både förlovningsring och vigselring genom Vanbruun och är mycket nöjd, efter några månader med förlovningsringen märkte vi att stenen låg löst, tog kontakt med Vanbruun och det var inga konstigheter, de löste problemen snabbt och smidigt :)

5 maj 2025

Svar från VANBRUUN

Tack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både förlovnings- och vigselring, och att vi kunde hjälpa till snabbt och smidigt när något behövde justeras.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och finns här om du behöver oss framöver!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Vi är mycket nöjda med den hjälp vi…

Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fick av Rebecca på Vanbruun vid köp av våra förlovningsringar. Trevligt, jordnära och inkännande bemötande kombinerat med hög kompetens och goda råd. Hon styrde oss i rätt riktning utan press vilket gjorde våra besök hos Vanbruun till en upplevelse i sig.

2 maj 2025

Svar från VANBRUUN

Tusen tack för er trevliga recension! Det gläder oss att höra att Rebecca gav er ett så varmt, inkännande och professionellt bemötande. Att ni kände er trygga och guidade utan press är precis det vi vill förmedla, och det betyder mycket att ni delar er upplevelse.

Stort tack för ert förtroende, ni är alltid varmt välkomna tillbaka!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Lovisa gav oss ett väldigt härligt och…

Lovisa gav oss ett väldigt härligt och varmt bemötande från första stund vi klev in! Vi är väldigt nöjda med vår visit och och all hjälp fick hos Vanbruun :)

3 maj 2025

Svar från VANBRUUN

Tusen tack för er fina recension! Så härligt att höra att Lovisa gav er ett varmt bemötande från första stund, precis den upplevelsen vi vill att alla våra kunder ska ha hos oss.

Varmt välkomna tillbaka när som helst!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Vi fick ett väldigt varmt och proffsigt…

Vi fick ett väldigt varmt och proffsigt bemötande. Amanda både lyssnade och hjälpte oss i rätt riktning.

Vi blev jättenöjda!

1 maj 2025

Svar från VANBRUUN

Stort tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att Amanda kunde ge er ett varmt och professionellt bemötande och hjälpa er i rätt riktning.

Det betyder mycket för oss att ni blev nöjda!

Positiv upplevelse

Erica var otroligt trevlig, kompetent, tillmötesgående och inkännande under konsultationen. Hon guidade en utan press och gjorde processen att välja vigselring oerhört smidig. Rekommenderar varmt.

28 april 2025

Svar från VANBRUUN

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen av Erica, det är precis så vill vi att det ska kännas.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och att du vill rekommendera oss vidare.

Victor Halvarsson VD / Grundare, VANBRUUN

Service med kunden i fokus

Fint mottagande, mycket bra service och god expertis. Mycket bra!!

30 april 2025

Svar från VANBRUUN

Tusen tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du uppskattade bemötandet, servicen och vår expertis.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Sara mottog oss väldigt väl och fanns…

Sara mottog oss väldigt väl och fanns behjälplig med att visa de ringar vi önskade att titta på. Sara var ny i sin roll och är säker på att hon blir en stor tillgång för er. Konstruktiv feedback till Sara är att gärna komma med lite egna förslag baserat på det man gillat i sitt urval, lite hjälp på traven med ens tankar då det är väldigt svårt att välja ring, och att fortsätta vara den glada & positiva person.

29 april 2025

Svar från VANBRUUN

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du blev väl bemött av Sara, hon kommer bli jätteglad att höra det.

Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Jättefina ringar och jättebra service i…

Jättefina ringar och jättebra service i showroom. Stort plus till Hanna för hjälpen!

27 april 2025

Svar från VANBRUUN

Stort tack för din fina recension! Det glädjer oss verkligen att du uppskattade både ringarna och servicen i vårt showroom. Jag ska se till att förmedla dina fina ord till Hanna.

Varmt välkommen tillbaka när du vill titta på fler smycken eller har några frågor.

Väldigt nöjd

Blev väl bemött av Olivia som hjälpte mig välja min vigselring. Väldigt trevlig stämning och kunnig personal.

26 april 2025

Svar från VANBRUUN

Stort tack för din fina feedback! Det glädjer oss verkligen att du kände dig väl bemött av Olivia och uppskattade både stämningen och vår personal. Vi hoppas att ringen kommer göra er dag ännu mer speciell.

Varmt välkommen åter när ni behöver hjälp igen!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Rebecca som hjälpte mig med allt och…

Rebecca som hjälpte mig med allt och hon gjorde mitt besök 10/10. Hennes bemötande och service var helt fantastisk.

25 april 2025

Svar från VANBRUUN

Tack snälla för din fina recension! Vi är så glada att höra att Rebecca gjorde ditt besök till en 10/10-upplevelse.

Vi hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Vi blev väldigt väl bemötta med en…

Vi blev väldigt väl bemötta med en trevlig och genuin stämning från första till sista stund. Vi fick all den hjälp som vi behövde för att hitta dem perfekta ringarna för oss, stort tack Maja för dina tips och guidning! Nu längtar vi tills att vi får hem ringarna.

25 april 2025

Svar från VANBRUUN

Stort tack för din fina recension! Vi är så glada att ni kände er väl omhändertagna och att Maja kunde hjälpa er att hitta de perfekta ringarna. Vi hoppas att ni kommer att bli riktigt nöjda med dem när de kommer!

Tack igen för ert förtroende, och vi ser fram emot att få hjälpa er igen i framtiden!

Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Kunnig och trevlig hjälp!

Moa J i butiken var extremt duktig och gav bra råd kring hur jag skulle tänka i kring storlek och materialval. Stort tack!

24 april 2025

Svar från VANBRUUN

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att Moa kunde ge dig bra råd och hjälpa dig att hitta rätt.

Stort tack för att du valde oss!

Kan rekommendera starkt!

Det var fantastiskt bra bemötande och riktigt bra kundservice. Jag som många andra när det kommer till att köpa en ring till den personen man tycker var väldigt nervös. Men som tur så hade jag Jahwanna som kunde hjälpa mig genom hela processen, allt från att titta på olika designs av ringar och diamant. Hon var ofantligt trevlig och till väldigt mycket hjälp med hela processen.

20 april 2025

Svar från VANBRUUN

Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att Jahwanna kunde hjälpa dig genom hela processen och att du kände dig trygg. Det betyder mycket för oss att du hade en bra upplevelse.

Tack för att du valde oss, och vi hoppas att ni båda blir väldigt glada med ringen!