Mijn dochter leert spelenderwijs enorm veel bij. Er is keuze uit een zeer groot aanbod vakken en je kan het niveau aanpassen naar wens. Dankzij squla staat mijn dochter qua kennis al meer dan een ja... Se mer
Det här tycker kunderna
Bedrijf met een zeer slordige administratie/systeem. Wouden graag voor kind 2 ook een abbonement afsluiten. Daar begon het probleem. 2 kinder accounts op een mail adres die niet tegelijk afgesloten... Se mer
Företaget har svarat
Het kiezen van een abonnement gaf wat verwarring, omdat we graag willen oefenen met taal, koos ik voor een taalpakket. Blijkbaar was dit ook €150! Dus paar dagen later werd er even 280€ afgeschreven.... Se mer
Sinds een paar dagen oefent mijn dochter het onderdeel ‘begrijpend lezen’ en ‘woordenschat’ op Squla, aangezien ze op school moeite heeft met begrijpend lezen. Ze is heel enthousiast (wij zelf ook tro... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Het leukste online oefenprogramma voor peuters tot en met groep 8. Oefen op Squla thuis met de lesstof van school in quizzen en games!
Kontaktuppgifter
Hoogoorddreef 15 , 1101 BA, Amsterdam, Nederländerna
- www.squla.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 41 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Pas op als je gaat opzeggen
Klacht is afgehandeld, naar tevredenheid. Jammer dat het zo moest gaan.

Squla, leerzaam en leuk
Squla past zich automatisch aan, aan de behoefte van het kind. Daarbij kunnen ze met oefenen ook punten verzamelen voor leuke cadeaus.
Je krijgt pas een linkje als je "tevreden" bent
Squla stuurt je alleen een uitnodiging om een review te schrijven, nadat je hebt aangegeven dat je ergens tevreden over bent. Zolang je dat niet doet, krijg je geen linkje om een review te schrijven. Daarom toch maar 2 sterren, in plaats van 4. Als appje om te leren is het best leuk, al is het erg duur.

Svar från Squla
Mijn zoon doet het echt voor de…
Mijn zoon doet het echt voor de beloning. Het is dan ook erg jammer dat hij al 2x het meest leuke ding niet kan kopen omdat deze binnen een uur al uitverkocht zijn. Echt heel jammer. 1x vakantie boek misgelopen en nu weer de etui. Net een uur na open gekeken en meteen uitverkocht

Svar från Squla
Fajna aplikacja nauka i zabawa w jednym.
Fout met betaling keurig opgelost
Mijn zoon gebruikte Squla jaren lang met volle tevredenheid. Toen hij er te oud voor werd, meldde ik af maar kennelijk ging iets niet goed. Er werd een nieuw jaarabonnement van mijn rekening gehaald. Ik merkte het pas maanden later. Toen schreef ik klantenservice en ze maakten een uitzondering en stortten het geld terug. Heel netjes.
Niks op aan te merken
I had a frustrating experience trying…
I had a frustrating experience trying to cancel my subscription. The website’s wording was confusing when translated, and I ended up reactivating my subscription by mistake. Now I'm stuck paying until January for something I don’t use. The process feels like a money trap, and I’ll advise others to avoid this service.

Uitdagend voor kinderen
Uitdagend voor kinderen, overzichtelijke app, ouderaccount aanwezig, update wat je kind doet
Good learning app but poor incentives program
We got Squla for our children to support their learning at Dutch school as we mostly speak English at home. It helped considerably but we kept to only 10 mins of Squla a day. Our kids told us often that they were about to learn or had learned what they were doing in Squla so was good to know the topics were tracking the education system.
One area i would like to see improved is the incentives program. Kids earn coins as they progress that they can spend in an online shop but the gifts are limited, sold out or lack imagination. I would like to see Squla connect with large clothing and toy brands and kid friendly events locations (laser gaming, trampoline, dierenparks) to expand the choices of gifts the kids can spend their hard earned coins on. At the moment the gifts and knutsel items available do not incentivise children to spend their coins.
Also, if your child does buy something from the shop you have to wait 30 days before you can buy anything else. Crazy.
De achterstand in korte tijd weg
De achterstand die onze zoon had konden we met Squla overall aanpakken en hij heeft er veel plezier in. In enkele maanden heeft hij een half schooljaar achterstand ingehaald. Vooral het overzicht en indeling van de vakken geven je als ouder houvast en structuur bij de begeleiding van je kind. Echt top!
Goede klanten service, snel en denken mee
Het was super makkelijk om het abonnement van mijn kinderen opnieuw te activeren vorige jaar en nu weer af te sluiten. De klanten service denkt mee en reageert snel, dan heb je als klant vertrouwen in. Als ik straks weer wil een paar manden abonneren dan is dat ook zo geregeld.
Ik wordt altijd zeer goed geholpen door…
Ik wordt altijd zeer goed geholpen door squla medewerkers
Alleen maar positief!
Telefonisch contact met de medewerkers is top. Duidelijk en behulpzaam.
Squla gaat in op actuele onderwerpen, ook een groot pluspunt. Zo blijft het interessant voor mijn twee meiden.
Het ouderaccount is overzichtelijk. Mijn kinderen spelen (en leren zonder dat ze het doorhebben) graag op Squla.
Prima lesprogramma
Prima lesprogramma, door de quizzen en het speelse karakter heeft onze dochter veel zin om vaak Squla te doen.
Super leerzame en makkelijke app om je…
Super leerzame en makkelijke app om je kind(eren) op een leuke manier bezig te laten zijn met school. Maar vooral ook samen.
Leerzaam en leuk mr bij sommige vakken…
Leerzaam en leuk mr bij sommige vakken wens ik wel meer en moeieljjke rustig zoals bij de 1ste klassen en bij taal
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.