Slechte kwaliteitscontrole op het lesmateriaal. In opdracht 6 , groep 7 rekenen wordt er eerst gesproken over een bedrijf dat fietslichten verkoopt, maar in de vraagstelling wordt plotseling gevra... Se mer
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Ik heb twee sets besteld op 24 juni en gekocht online. Ik krijg geen orderbevestiging en mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Heb nu voor de tweede keer gemaild en geen respons. Na dit beric... Se mer
Företaget har svarat
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Onze dochter was gelijk enthousiast…
Onze dochter was gelijk enthousiast toen we de vakantieboeken binnen kregen. Het wordt goed uitgelegd en duidelijk omschreven.
Niet aansprekend
Twee vakantieboeken besteld voor de overgang naar groep 7.
De boeken zijn allereerst niet zoals afgebeeld. Op de website lijken het hardcover, kleurrijke boeken. Het zijn softcovers, de inhoud zwart-wit. Dat spreekt niet aan. Daarnaast waren de boekjes in een te kleine doos gepropt, waardoor al beschadigd bij aankomst.
De inhoud is totaal niet aansprekend. Er zitten korte opdrachten in, maar niet alles klopt. Ik ben zelf docent in het VO en had echt meer verwacht, zodat ik met behulp van deze materialen mijn kind met leerachterstanden door dyslexie kan ondersteunen.
Het contact met de klantenservice over het retourneren gaat niet vanzelf. Ze willen graag dat je de boekjes houdt lijkt het, doordat ze meer korting bieden en digitale materialen. Ik moest ook nog eens mailen, omdat er gewoon geen reactie meer kwam met retourneerinstructies.
Op hun site plaatsen ze alleen de positieve reviews. Erg misleidend. Gelukkig uiteindelijk wel de boeken kunnen retourneren en mijn aankoopbedrag terug ontvangen.
Rekenen groep 7. Vermenigvuldigen en delen. Blz: 28
Slechte kwaliteitscontrole op het lesmateriaal.
In opdracht 6 , groep 7 rekenen wordt er eerst gesproken over een bedrijf dat fietslichten verkoopt, maar in de vraagstelling wordt plotseling gevraagd naar de prijs van zakmessen.
Voor volwassenen is dit herkenbaar als een slordige knip-en-plakfout van de auteur, maar voor kinderen die hun best doen op een toets werkt dit ontzettend verwarrend. Ze gaan aan zichzelf twijfelen of snappen niet wat ze verkeerd lezen.
Dit soort fouten hoort simpelweg niet thuis in educatief materiaal voor kinderen. Hopelijk wordt de redactie hier scherper op.
Hopelijk komen wij niet nog meer zulke fouten tegen. Voor de rest zijn wij tot nu toe erg tevreden. Bezorgen was ook snel.
Snel in huis, leuke verhaaltjes
Snel in huis
Korte verhaaltjes zodat het vers blijft en leuke vragen.
Het zijn echt soort schriften dus je kindje kan echt vragen omcirkelen met pen/potlood zonder dat je baalt van je boek. Erg leuk om elke dag even met je kindje te doen.
Vakantieboeken
Fijne/ duidelijke boeken.
We hebben de vakantieboeken..
Zo hebben de kids een voorsprong op het volgende schooljaar omdat ze al bekend raken met de leerstof!

Svar från Oefenboeken
Besteld, helaas niet mogen ontvangen.
Ik heb 2 boekjes besteld, na een week nog geen verzending.
Na een bericht op Trustpilot ontving ik een e-mail dat ze deze gaan versturen. Daarna wel een e-mail van verzending ontvangen met trackandtrace.
Na de reviews gelezen te hebben lijkt het een patroon.

Super fijne boeken
Super fijne boeken. Mijn zoon zit in groep 2 maar heeft totaal geen uitdaging omdat het te makkelijk is. Dus met deze boeken oefent hij tocj een niveau hoger.

Vakantie oefenboeken
Wij bestelden de vakantie oefenboeken van zowel taal als rekenen voor onze meid die van groep 4 naar 5 (van 2e naar 3e leerjaar) gaat zodat ze deze vakantie ook wat blijft oefenen. Ook al is er wel wat verschil tussen België en Nederland qua leerstof, ze kan wel 98% zelfstandig invullen en maken. We zijn echt heel tevreden over de oefeningen en de afwisseling tussen de oefeningen ook! Zelf vindt ze het ook heel leuk om te maken!

Niks geleverd!!
7 juli besteld om het maandag mee te nemen op vakantie. Zou de volgende dag in huis zijn. Niks binnengekregen, en ook geen bevestigingsmail. ??
14 juli: vanmorgen ben ik gebeld met excuus en bericht van nalevering. Echter nu al op vakantie dus weinig nut meer ervan.
Voor 15.00 besteld, volgende dag in huis mag aangepast worden online.
Ik wacht mijn bestelling af na de vakantie. Als de kwaliteit voldoende is, pas ik de sterren aan.
Jongen aan de telefoon klonk in ieder geval wel enthousiast en vriendelijk, genoeg positieve energie om iets moois van dit bedrijf te maken dus.

Svar från Oefenboeken
Ik heb twee sets besteld op 24 juni en…
Na dit bericht hebben ze mij direct gebeld alles alsnog opgestuurd. Jippie! Heel aardig want ze hebben zelfs een extra boekje erbij gedaan. Topservice!

Svar från Oefenboeken
Makkelijk en overzichtelijk voor de kind!
We hebben vakantie oefenboekjes en ze zijn overzichtelijk en duidelijk. Makkelijk meenemen op reis!

Svar från Oefenboeken
Beperkt aantal oefeningen door tips ouders
Inhoud van de oefenboeken valt tegen. Eerste derde deel van het boek bestaat uit algemene tips voor ouders in grote letters. Hoeveelheid en kwaliteit opdrachten valt tegen en sterk twijfelachtig of het daadwerkelijk zo professioneel ontwikkeld is als wordt gesteld. Als je besteld hebt wordt je op een veelvuldig gespamd om meer te kopen en als je dat weigert de vraag nogmaals voor nog meer korting. Op een mail naar het bedrijf zelf wordt niet gereageerd. Levering boeken is wel heel netjes en snel.
Na telefonisch contact met de verkoper is het goed en netjes opgelost.
Leerzaam & leuk!
Wat leuk dat er oefenboeken zijn al voor groep 1/2. Onze zoon vindt de opdrachten heel leuk om te doen. Wij nemen de oefenboeken straks ook mee op vakantie. Echt leerzaam.

Svar från Oefenboeken
Ik heb een vraag over een omruiling…
Ik heb een vraag over een omruiling gesteld. Het heeft even geduurd, maar het is nu gelukkig opgelost. Omdat er sprake van een miscommunicatie was heb ik een extra digitale link voor een oefenboek gekregen. Fijn opgelost!

Leuke boeken
Leuke boeken. Helder en duidelijk en alles goed omschreven.

Leerrijk en plezant
Snelle verzending!
Leuke en leerrijke vakantieboeken die aangepast zijn aan de leeftijd. Onze dochter is alvast fan!

Svar från Oefenboeken
Mijn zoon gaat na de zomervakantie baar…
Mijn zoon gaat na de zomervakantie naar groep 5 en heeft de oefenboeken van taal en rekenen genaamd "van groep 4 naar groep 5" ontvangen. Hij vind het erg leuk om na het oefenen zijn eigen werk na te kijken. De antwoorden staan namelijk achterin de boeken. Ik raad deze boeken zeker aan.

Svar från Oefenboeken
Top vakantieboeken voor groep 5/6!
Super tevreden met de reken- en taalboeken van oefenboeken.nl! Mijn kind zit in groep 5 en ik wilde voorkomen dat alles tijdens de vakantie weer weggezakt zou zijn.
De boeken zijn leuk opgezet en niet te zwaar - precies genoeg oefening om bij te blijven zonder dat het voelt als 'huiswerk'. De afwisseling tussen rekenen en taal werkt goed, en de opdrachten sluiten mooi aan bij wat ze op school leren.
Wat ik vooral fijn vind: de boeken zijn compact, dus makkelijk mee te nemen. En het mooiste: mijn kind pakt ze uit zichzelf! Dat zegt genoeg 😊
De service was ook top - snel geleverd en goed verpakt. Aanrader voor ouders die hun kind tijdens de vakantie een beetje bij willen laten blijven oefenen!

Vakantieboeken
Om de overgang naar groep 5 straks soepeler te laten verlopen hebben we voor zowel rekenen als taal de vakantieboeken besteld. Sommige onderdelen zijn nog best lastig, maar dit zorgt er wel voor dat mijn dochter geprikkeld blijft. De boeken hebben een goede kwaliteit en bieden voldoende oefenmateriaal om de zomer door te komen!! Blij mee 😊

Aanrader!
Heel tevreden van! Wij zijn uit België, maar ook voor Belgische kindjes heel leerzaam en toepasbaar. De boeken zijn mooi onderverdeeld in thema’s, waardoor je exact kunt kiezen waar je wil op oefenen. De oefeningen zijn helder uitgelegd en perfect op maat (niet te gemakkelijk en niet te moeilijk). Aanrader!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.