Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Event van Convo School bijgewoond. Zeer kundige mensen met verstand van zaken over appointment setting. Nemen ruim de tijd om jou op weg te helpen. Een aanrader voor iedereen die overweegt om onlin... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De cursus is goed in elkaar gezet. Bij vragen kan je deze altijd stellen in de wekelijkse meeting. Wanneer je blijft struggelen met problemen blijft Martijn je helpen om te zorgen dat alles in orde is... Se mer

Företagsinformation

1. Coaching center
  2. Lärcenter

Skrivet av företaget

Convo School is een opleidingsinstituut dat mensen begeleidt in het ontwikkelen van professionele vaardigheden binnen appointment setting. Wij richten ons op praktische, direct toepasbare training waarbij deelnemers leren hoe zij gestructureerd gesprekken voeren, relaties opbouwen met potentiële klanten en effectieve workflows hanteren die aantoonbaar resultaat opleveren in de markt. Onze begeleiding bestaat uit persoonlijke ondersteuning, toegang tot bewezen methodes die in de praktijk door honderden professionals zijn gebruikt, en een betrokken community waar studenten van elkaar kunnen leren en samen kunnen groeien. Convo School werkt met een helder stappenplan waarin leren, oefenen en toepassen centraal staan, zodat deelnemers niet alleen theoretische kennis opdoen, maar deze ook in realistische situaties leren gebruiken. Daarnaast helpen wij studenten bij het vinden van opdrachten via ons netwerk van ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar getrainde appointment setters. Wij geloven in transparante communicatie, duidelijke verwachtingen en langdurige samenwerking met onze klanten. Het doel van Convo School is om studenten te ondersteunen bij het opbouwen van vaardigheden waar zij jarenlang voordeel van hebben, onafhankelijk van hun achtergrond of ervaring. Met persoonlijke begeleiding, een solide trainingssysteem en continue feedback zorgen wij ervoor dat iedere student de juiste handvatten krijgt om zichzelf te ontwikkelen en succesvol te worden in dit vakgebied.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Zeer waardevol event

Zeer waardevol event bijgewoond op 28 maart. Interessant en leerzaam om mensen van Convo school in real life te spreken over de ervaringen en diversen opdrachtgevers.

Mening over Convoschool

De de coaching en begekeiding die je krijgt bij Convo school is het meer dan dubbel waard.

Je krijgt goede inzichten door zijn begeleiding. Hij durft je ook een spiegel voor te houden.

Daarnaast ook op zijn live event geweest op 28 Maart 2026

Wat een ervaring, helemaal de diepte in en je werd zelf ook aan het werk gezet. De meeste van dit soort evenementen zijn rete saai, bij deze vloog de tijd zo voorbij

Super waardevol en ook heel leerzaam

Op naar de volgende 👍

31 mars 2026

Waardevol event

Waardevol event. Mannen hebben kennis van zaken. Gaat niet puur over appointment setten, maar ook juist over het stukje mindset. Mooie inzichten gekregen van Martijn en Evan!

Zeker een aanrader!

Professioneel appointment setting-bedrijf

Een aanrader voor iedereen die overweegt om online geld te gaan verdienen via het appointment setten!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een warme en motiverende community

Ik heb mijn certificaat als appointment setter behaald bij ConvoSchool en mijn ervaring is ontzettend positief. De community voelt warm, oprecht en heel ondersteunend. Je merkt dat iedereen elkaar wil helpen groeien.

Ik ben ook naar het event geweest en dat was zowel leuk als leerzaam. Je komt in contact met gelijkgestemden die allemaal bezig zijn met hun eigen ontwikkeling, wat mij extra motivatie geeft.

De coaches, Martijn, Evan en LouLou, zijn toegankelijk en zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Ze denken met je mee en staan altijd klaar om je te helpen.

Ik zou deze community zeker aanraden aan iedereen die wil werken aan zichzelf en zich verder wil ontwikkelen.

30 mars 2026

Super tevreden

Al onwijs lang lid van Convo School en ben al ruim 2 jaar fulltime bezig als appointment setter. Kan alleen maar goede woorden hebben over Convo School, Martijn en het team. Communicatie is altijd strak en ze helpen je echt verder.

Heb ook afgelopen zaterdag een live event bijgewoond en heb weer heel veel nieuwe waarde en inzichten gekregen waar ik weer verder mee kan bouwen. Een volgend event mag weer snel plaatsvinden wat mij betreft!

30 mars 2026

Aanrader

De cursus zit logisch in elkaar waardoor je het ook allemaal duidelijk begrijpt, vanaf de uitleg video's tot de rollenspellen tot de praktijk word je zeer goed begeleid. het fijnste aan Convo school vind ik dat je niet word los gelaten nadat je je certificaat hebt behaald en dat je dus altijd nog met vragen bij ze terecht kan. als je ergens tegen aan loopt in de praktijk kan je altijd terecht en word het ook goed op gepakt. ze helpen je in die zin ook met alles, het helpen met een opdrachtgever zoeken, vragen over de rollenspellen tot aan de praktijk, zelf helpen ze met contracten opstellen. noem het maar op en ze staan altijd voor je klaar!
Martijn legt alles duidelijk uit op een nuchtere manier en als je het niet begrijpt legt die het met alle liefde nog 10x voor je uit.
al met al ben ik zeer tevreden dat ik deze stap heb gezet en zou ik Convo School zeker aan iedereen aanraden!!

15 februari 2026

Top coaching

Convo School is een erg mooie en behulpzame community voor appointmentsetting. De coaches zijn altijd bereikbaar en willen je ook echt helpen naar resultaat!

12 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cursus steekt logisch en duidelijk in…

Cursus steekt logisch en duidelijk in elkaar. De begeleiding en betrokkenheid van Martijn en het team zijn echt heel goed, zie je niet vaak!

Zelf een kleine paar maanden bezig met het setten na het behalen van mijn certificaat. Cursus kosten ook meteen terug kunnen verdienen. Absoluut meer dan waard en zeker aan te raden!

5 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beste appointment setting cursus van NL

No doubt de beste appointment setting cursus van NL! Er wordt veel met je meegedacht en je wordt betrokken geholpen door de begeleiding bij elke stap: van de theorie tot de praktijk tot het vinden van een baan en zelfs als je een baan hebt kun je met al je vragen terecht bij de coaches. Convo School heeft een breed netwerk waardoor er veel baankansen zijn voor je om na de cursus aan de slag te gaan!

4 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede begeleding vanaf het begin en als…

Goede begeleding vanaf het begin en als je je certificaat hebt, wordt je niet opeens losgelaten maar kan je altijd je vragen stellen en er worden regelmatig nieuwe opportuniteiten gedeeld waar je op kan solliciteren!

5 februari 2026

Heldere Begeleiding

Vanaf het moment dat ik startte bij Convo School voelde het traject overzichtelijk en goed doordacht aan. De uitleg was vanaf het begin helder.

Wat voor mij echt het verschil maakt, is de persoonlijke begeleiding. Het contact verloopt soepel en toegankelijk, en Martijn neemt de tijd om mee te denken wanneer je ergens tegenaan loopt. De feedback is concreet en toepasbaar, waardoor je snel stappen kunt zetten. Dit is iets wat ik erg waardevol vindt aangezien je niet alleen toegang krijgt tot de cursus maar ook een stukje persoonlijke begeleiding dat je ondersteunt in het proces.

19 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Martijn weet goed wat hij doet en…

Martijn weet goed wat hij doet en spreekt/coacht vanuit praktijk ervaring, dat merk je aan alles. Het mooie is dat aan de buitenkant een reëel beeld gegeven wordt van wat mogelijk is met appointment setting/remote sales. Geen loze praatjes van 'even' 10K p/m verdienen met een paar chats per dag vanaf je telefoon, zoals je veel online ziet voorbij komen. De 1 op 1 sessies zijn gestructureerd en erop gericht om je zo snel mogelijk op een werkbare manier naar je doelen toe te werken. Of dit nu vrijheid, een X bedrag per maand of iets anders is.

24 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Laagdrempelig contact met goede begeleiding

Toen ik begon met Convo School merkte ik meteen dat alles goed geregeld was. De onboarding is duidelijk en overzichtelijk, waardoor je snel weet wat je moet doen en waar je moet starten.

Wat ik vooral sterk vind, is de begeleiding en ondersteuning. Het contact is laagdrempelig en ik kan altijd bij Martijn terecht met vragen. De communicatie is professioneel en helder, en de cursus is echt nuttig omdat je er direct praktische stappen uit kunt halen.

Daarnaast vind ik het een groot pluspunt dat er via de connecties van Martijn ook echte klantkansen worden geboden. Al met al ervaar ik Convo School als een prettig en waardevol traject waarin je snel vooruitgang kunt boeken.

22 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veel geleerd van de begeleiding

Veel geleerd van de begeleiding, vanuit daar een aantal mooie opdrachten aangeboden gekregen waardoor ik mijn lessen direct in praktijk kon brengen. Zeer tevreden over de professionaliteit en ondersteuning

22 juni 2025

Persoonlijk, betrokken en professioneel

Mijn ervaring met Convo School is bijzonder positief. Vanaf het eerste contactmoment ervoer ik de begeleiding als persoonlijk, betrokken en professioneel. Er wordt daadwerkelijk met je meegedacht en afgeweken van een generieke ‘one size fits all’-benadering. De communicatie is helder, snel en transparant, wat bijdraagt aan een groot gevoel van vertrouwen in het traject.
Wat Convo School onderscheidt, is de uitstekende bereikbaarheid en ondersteuning. Vragen worden voortvarend opgepakt en er is oprechte aandacht voor jouw groei en ontwikkeling. De onboarding verliep soepel, de community is inhoudelijk sterk en het aangeboden materiaal is praktisch, concreet en direct toepasbaar.
Dankzij Convo School heb ik niet alleen nieuwe vaardigheden ontwikkeld, maar ook waardevolle inzichten opgedaan in mezelf, mijn manier van werken en mijn persoonlijke ontwikkeling. Kortom, een professionele organisatie die kwaliteit levert en daadwerkelijk investeert in de mensen met wie zij samenwerken. Ik kan Convo School van harte aanbevelen aan iedereen die serieus wil investeren in zijn of haar groei.

20 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb een tijdje geleden het traject…

Ik heb een tijdje geleden het traject bij Convo School gevolgd. Het is me destijds zeer goed bevallen. De lesstof is duidelijk en de communicatie is fijn. Je kunt al je vragen stellen tijdens de wekelijkse meeting, wat top is. Martijn weet alles over appointment setting, maar ook wat er daarnaast allemaal bij komt kijken en hij staat open om je daarbij te helpen.

Ik raad Convo School zeker aan!

18 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De begeleiding is gewoon goed

De begeleiding is gewoon goed. Er wordt echt met je meegedacht en niet alleen standaard info gedropt. Dat maakte het voor mij prettig om stappen te blijven zetten.

De bereikbaarheid en support zijn sterk. Als je vragen hebt of vastloopt, krijg je snel reactie en kun je door. Dat maakt het verschil.

Ook de communicatie is duidelijk en professioneel. Geen onduidelijkheid, gewoon helder wat je kunt verwachten.

Daarnaast heeft het traject me geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling, niet alleen in sales maar ook in hoe ik gesprekken voer en mezelf neerzet.

17 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zelfs ik als 15 jarige heeft het…

Zelfs ik als 15 jarige heeft het hiermee laten lukken en de opleiding goed kunnen uitvoeren door Martijn natuurlijk ben hem enorm dankbaar voor de kansen die hij mij geeft, en hij is zeker een aanrader

16 december 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.