Squla Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn dochter leert spelenderwijs enorm veel bij. Er is keuze uit een zeer groot aanbod vakken en je kan het niveau aanpassen naar wens. Dankzij squla staat mijn dochter qua kennis al meer dan een ja... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bedrijf met een zeer slordige administratie/systeem. Wouden graag voor kind 2 ook een abbonement afsluiten. Daar begon het probleem. 2 kinder accounts op een mail adres die niet tegelijk afgesloten... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het kiezen van een abonnement gaf wat verwarring, omdat we graag willen oefenen met taal, koos ik voor een taalpakket. Blijkbaar was dit ook €150! Dus paar dagen later werd er even 280€ afgeschreven.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sinds een paar dagen oefent mijn dochter het onderdeel ‘begrijpend lezen’ en ‘woordenschat’ op Squla, aangezien ze op school moeite heeft met begrijpend lezen. Ze is heel enthousiast (wij zelf ook tro... Se mer

Företagsinformation

1. Låg- och mellanstadium
  2. Karriär- och studievägledning
  3. Butik med skolartiklar

Skrivet av företaget

Het leukste online oefenprogramma voor peuters tot en met groep 8. Oefen op Squla thuis met de lesstof van school in quizzen en games!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 41 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

44 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zeer positief

Zeer positief, leerzaam, leuk en een veilige app voor onze kinderen.
Verbeterpunt is de wisseling in geluid, bijvoorbeeld wanneer er een verhaaltje voorgelezen wordt. Dan moet het volume flink omhoog, waarna we ons een hoedje schrikken als de aanwijzingen weer komen.
Maar verder zeer tevreden met squla voor onze leergierige dochter.

18 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn kind vond het twee weken leuk dus…

Mijn kind vond het twee weken leuk dus niet opgezegd. Daarna niet meer gedaan. Zonde van het geld.

1 augusti 2023

Bedankt voor je review!

Het is goed om te weten dat je bij Squla een bedenktijd hebt van 14 dagen.

We zijn altijd bezig om ons platform nog beter en leuker te maken. Mochten wij je verder kunnen helpen, kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne activiteit voor onze af en toe…

Fijne activiteit voor onze af en toe onderprikkelde 3-jarige. Is helemaal enthousiast van Squla maar kan (in tegenstelling tot wanneer hij filmpjes kijkt) moeiteloos overgaan in een activiteit zonder scherm.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn kind ging weer met plezier…

Mijn kind ging weer met plezier schoolvakken leren toen het op school wat minder ging en hem dat niet positief motiveerde. Squla werkt motiverend omdat je in kleine stukjes leert en daardoor sneller positieve ervaringen behaald. Hierdoor dus zeer motiverend!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Must have for every child

This is must have learning App for every child who is going to Dutch school. Its scope is nicely curated with each Group. My 5 year old is enjoying with new words, she is learning pronunciation, learning with pictures, speaking with Squla. And my 11 year old is enjoying with the challenging course as per his Groep like topography, begrijpend lezen, aardrijkskunde, rekenen etc. And I have seen visible growth in his results at his school toets.

Het is niet opgelost

Het is niet opgelost. 3 van mijn kinderen zijn lid en er is voor 5 kinderen geld afgeschreven. Ik heb het geld nog niet terug gekregen.

8 juli 2024

Svar från Squla

Bedankt voor je review! Vervelend dat er onduidelijkheid is ontstaan over jullie betalingen. We zien dat jullie voor 2 kinderen zowel een TaalExtra als een Squla lidmaatschap hebben afgesloten. Deze kosten worden apart afgeschreven.

We hebben per e-mail hierover geïnformeerd. Via je ouderaccount kun je op elk gewenst moment je lidmaatschappen inzien of wijzigen. Laat het vooral weten wanneer we nog ergens bij kunnen helpen: squla.nl/help

Heel blij mee

Top pagina. Kinderen houden ervan en het helpt hen op een plezierige manier te oefenen. Ook is de klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam.

10 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lidmaatschap opgezegd via de app maar…

Lidmaatschap opgezegd via de app maar om onbekende redenen paar maanden later geannuleerd. Via telefoon bevestiging gekregen dat ik de verlenging kan negeren. Via mail een maandabo gekregen.

10 juli 2024

Svar från Squla

Bedankt voor je review! Wat vervelend dat er onduidelijkheid is ontstaan over je lidmaatschap. Via je ouderaccount kun je zelf een wijziging doorgeven of annuleren.

Goed dat je hier al contact over opgenomen hebt. Wanneer je nog hulp nodig hebt horen we het graag: squla.nl/help

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.