Hele slechte communicatie. 4 weken terug een product ontvangen wat niet aan de verwachtingen voldoet. Meteen contact opgenomen, men blijft maar wijzen naar de leverancier, zegt contact op te nemen, ma... Se mer
Det här tycker kunderna
Een kooi besteld en zoals afgesproken geleverd ,zeer vlot ,vriendelijk,en behulpzaam persoon. Product was net zoals omschreven,geen gebreken voor ons was het een topper,ik kijk eingelijk nooit naar... Se mer
Företaget har svarat
Update: uiteindelijk terugbetaald, dat duurde langer dan bedoeld. Nu 2 sterren, blijft (helaas) twijfelachtig Als je op sympathie van klanten inspeelt met je “klein bedrijf” gejank, behandel je kl... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Sinds december 2025 hebben wij als nieuwe eigenaren met PetsGifts een , frisse start gemaakt. Met veel enthousiasme hebben we ons assortiment volledig vernieuwd en uitgebreid met heel veel nieuwe dierenproducten – zorgvuldig geselecteerd voor iedereen die zijn huisdier nét dat beetje extra wil geven. Wie is PetsGifts? PetsGifts is er voor dierenliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere, leuke en praktische producten voor hun huisdier. Of het nu gaat om een cadeau voor je hond of kat, een mooi accessoire, speelgoed of een handig product voor dagelijks gebruik: bij ons draait alles om kwaliteit, plezier en liefde voor dieren. Onze missie Wij geloven dat huisdieren meer zijn dan alleen dieren – ze zijn onderdeel van het gezin. Daarom kiezen wij onze producten met zorg uit en letten we op: 🐾 Kwaliteit en duurzaamheid 🎁 Originaliteit en cadeaubeleving ❤️ Comfort en veiligheid voor het dier 😺 Blije baasjes én blije dieren Een vernieuwd assortiment Dankzij onze frisse nieuwe start hebben we ruimte gemaakt voor: Nieuwe en trendy dierenproducten Originele producten voor elke gelegenheid Praktische items die het leven van huisdier én eigenaar makkelijker maken We blijven continu vernieuwen en luisteren graag naar onze klanten, zodat PetsGifts blijft groeien als dé plek voor bijzondere dierenproducten. Welkom bij PetsGifts – waar elk product met liefde voor dieren wordt gekozen.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- sales@petsgifts.nl
- www.petsgifts.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Slechte service
Slechte service, bestelling na een maand nog niet aangekomen na verschillende emails verstuurd te hebben. Als iets niet op voorraad is of etc vermeld dat dan. Slechte zaak, geen excuses niets. Bestel wel ergens anders. Hier nooit meer!
Onze papegaaienkooi werd netjes…
Onze papegaaienkooi werd netjes thuisbezorgd door hun eigen chauffeur. Super service
Opgelicht?!
13.12.2024 een bestelling geplaats
(Vrijdag de 13de) een bestelling geplaatst.Het gaat over een krabpaal van €139.99 Ondertussen zijn we meer dan een maand verder, diverse keer is beloofd dat bestelling onderweg is maar helaas nooit gekomen , Ik had begrip voor een langere levertermijn deze dagen, maar officieel is de krabpaal zelfs nog steeds niet verzonden. Ik had deze dringend nodig aangezien wij 4 begaalen in huis hebben. bestelling heb ik ondertussen geannuleerd .
Ondertussen mailtje ontvangen van petsgift.
Bedankt voor uw mail
U hoeft bij ons geen verdere stappen de ondernemen.
Uw credit staat in behandeling.
Wettelijke staat hier zelfs 14 dagen voor.
Debby
Mensen het gaat ons niet om het geld maar het gevoel dat wij opgelicht zijn,dat wij hier ingetrapt zijn net als zoooooo veel anderen..
Met vriendelijke groet
Vincent.

Svar från Pets Gifts Sinds Dec 2025 nieuwe eigenaren
Items not received after three months
I placed an order on 12th October 2024 and have yet to receive my items after 3 months. Whilst customer service at least respond to queries, I have had replies telling me; item was not in stock, item will be with you next week and the latest being that there are problems with courier leaving me unsure what to believe and chasing for information.
Experience has been shocking and will never order again.
Company should never had made it to the digital age!
Bestel hier niet!
Bestelling van mijn meubel loopt nu alweer weken.
Heb best begrip als er een levertijd staat van 5-10 dagen tijdens de feestdagen (en ervoor) maar wordt nu echt aan het lijntje gehouden.
Vorige week gebeld omdat de 10 dagen om waren toen werd er gezegd dat het meubel die dag er binnen kwam en op de pallet zat. Mocht hij niet Vr of Za geleverd worden dan de maandag. Nu zijn we weer een week verder, eerst telefonisch niet bereikbaar. Dag erna geprobeerd en toen werd de bestelling alweer een week uitgesteld.
Serieus spijt met mijn bestelling want had dit meubel allang binnen kunnen hebben.
Neem niet zoals mij de gok en bestel elders!
Zeer slechte service!
Zeer slechte service!
Artikel besteld met levertermijn 4 a 6 werkdagen. Zelf rekening houdendvmet de feestdagen had dit er ten laatste vandaag moeten zijn.
In het begin kreeg ik antwoord op mijn mails, nu doen ze hiervoor zelfs de moeite nimeer. Schande
Nog steeds niet geleverd en geen contact kunnen krijgen
22 december 2024 een bestelling geplaatst en hierna niks meer vernomen. Ik heb gemaild en vandaag geprobeerd te bellen maar tevergeefs. Ik ben er nog niet over uit maar vooralsnog ben ik enorm teleurgesteld. Ik hoop dat PetsGifts snel iets laat horen zodat wij snel onze bestelling in ontvangst kunnen nemen. Ik zal dan ook mijn review aanpassen! Dus Petsgifst graag jullie reactie per mail of telefoon. Jullie hebben mijn gegevens.
Madelon Sanders
Slechtste ervaring bij een online shop tot nu toe.
Ik heb een week na betaling zelf contact op moeten nemen om te weten wat er met mijn bestelling aan de hand was. Product stond op voorraad. Ik kreeg een mailtje waarin de post de schuld kreeg dat er kerstdrukte was.
Een week daarna maar weer eens gemaild, want nog altijd geen bericht, en geen verzendings mail, en nu was het product ineens niet op voorraad. Dit zou dan a.s. woensdag binnen komen. Nu kreeg ik een mailtje van de post nl dat het product morgen moet aankomen..maar bij nader onderzoek blijkt dat alleen het label is aangemaakt.. het product zelf is dus nog niet ingeleverd bij de post.
Als het product morgen niet binnen is ga ik aangifte doen van diefstal.
Koop hier niks
Koop hier niks
Of je moet willen dat je spullen niet geleverd worden binnen een redelijke tijd
En niet op de hoogte wordt gehouden betreft je bestelling

Goed
Door de kerstdrukte iets langere bezorgtijd, maar goed contact en mooi voor de kerst bezorgd
08.12.2024 een bestelling geplaats
08.12.2024 een bestelling geplaatst. Ondertussen zijn we 12 dagen verder, heb ik al telefonisch contact gehad, maar nog steeds geen melding dat mijn bestelling onderweg is. Het gaat over een krabpaal van 149 €. Ik heb begrip voor een langere levertermijn deze dagen, maar officieel is de krabpaal zelfs nog steeds niet verzonden. Ik trommel morgen een vriendin op om naar een lokale dierenwinkel te gaan om daar een krabpaal te kopen. Ik heb deze dringend nodig aangezien ik een kitten in huis heb. Deze bestelling ga ik annuleren of terugsturen, als ze ooit eens geleverd wordt. De reden waarom ik online koop, is door mijn invaliditeit. Dit is de eerste keer dat ik een negatieve review schrijf. Jammer !
Mvg, Sander
dieven
Gangsters , dieven , afzetters , schaamteloos.
Bestelling betaald , nooit ontvangen.
Enkel mail ontvangen : we horen graag je mening ....
Verder geen enkele reactie meer op mijn mails .
KOOP NOOIT OP DEZE SITE !!!!
Nie dostalam drapaka dla kota
Nie dostalam drapaka dla kota, bo juz nie bylo w magazynie. Koszt €499
I do tej pory wydzwaniam zeby mi oddali pieniadze.
Mowia a to 14 dni trzeba czekac , no tak dziala system,a to ksiegowy jedt na urlopie.
UWAGA na nich
Slimme website met dieren benodigd…
Slimme website met dieren benodigd heden.
Helaas moet ik mij aansluiten bij de mensen die net als wij het goede denken te bestellen voor je huisdier.
Ze beloven het bestelde tussen 3 a 6 dagen te kunnen leveren, Pas na 11 dagen zeer zware kritiek te hebben gedaan naar dit bedrijf is mijn bestelling door hun geannuleerd. In tegenstelling van mijn voorgangers toch mijn geld terug gekregen waardoor ik elders een nieuw speeltje voor onze hond hebben gekocht.
Ps.
Bij BOL na 1,5 dag binnen gekregen, dieren liefhebbers
daar wordt je blij van 👍👍zonder te hoeven mailen en stress te hebben of je het product ooit wel krijgt.
Bestellen bij Pets Gifts nooit meer !
Al bij al goede ervaring.
Wat moeten wachten op de levering maar uiteindelijk in orde gekomen, en na contact met klantendienst via mail snel info gekregen.
Kreeg het gekochten artikel niet direct aan de praat (filter voor schildpadden vivarium), maar hier ook na contact met de klantendienst de nodige info gekregen waarmee alles in orde gekomen is.
Slechte communicatie
Bestelling geplaatst en vrij snel bevestiging per mail ontvangen, zonder leverdatum. Op de site staat 4-6 werkdagen, maar de levering bleef uit. Daarover werd ik niet geinformeerd, ik vind dat slechte communicatie.
Ze zijn heel beperkt telefonisch bereikbaar (vind ik ook slecht). Uiteindelijk gesproken en afgestemd dat de levering snel verstuurd zou worden. Maar helaas, 48 uur later nog altijd geen track en trace code. Belofte dus niet nagekomen. Weer helemaal geen communicatie hierover. Je mag als klant maar gissen.
Omdat ik de levering echt nodig had voor een bepaalde datum, heb ik de bestelling moeten annuleren. Per e-mail is PetsGifts daarmee akkoord gegaan. Terugbetaling duurde 16 kalenderdagen.
Dezelfde krabpaal wordt ook door andere partijen verkocht (dank u, Google Lens!). Ik heb de paal via een andere leverancier alsnog snel geleverd gekregen, ook nog behoorlijk goedkoper dan via PetsGifts.
(2 sterren, omdat ik gelukkig wel mijn geld heb teruggekregen)
(nb: bijgewerkte review. Bestelling eind nov 2024, geld teruggekregen eind dec 2024)
Ik heb best lang op de voerbakken…
Ik heb best lang op de voerbakken moeten wachten en vond het vervelend dat ik via de mail niet op de hoogte ben gebracht en zelf erachter aan moest mailen. Wanneer er even een mailtje was gedaan van het spijt ons dat het niet op voorraad is, wilt u annuleren of erop wachten dan hadden jullie denk ik veel meer 5 sterren gehad. De bij bestelde snacks zijn mega goed , want Spikey vind ze echt fantastisch. Ook zijn de voerbakken heel mooi alleen wanneer ze kwamen was erg onduidelijk. Dat kan beter vandaar 3 sterrren

Klantvriendelijk
Klantvriendelijk. Perfect. Hebben hart voor mensen en dieren!

LOOK OUT
Im Stil Waiting for my Money.
oke i order something an it said it will take 6 days I waited 3 weeks still no so asked I get it they told again I need to wait a week so I ask for refund I'm waiting 3 weeks for my money back an I'm gonna go to the police bc the shop is in my country an I got enough proof that it is a scam website so I could win in court I will sue them for every 1 get there money back I got people who when go whit me I got 40 people but will got there Sunday/ they gave the money back when I got to the police me an the 40 people got there money back but still waited a really long time when i told I get the police involved then they react fast en give insane fast back so do that if your Dutch not then you may lose your money
Speelstandaard
Goededag,
Ik heb 2 november een speelstandaard gekocht bij petsgifts en heb hem vandaag 4 december binnen gekregen. En als je belt voor 12 uur wordt er gewoon opgenomen. En met de mail heb ik ook goed contact gehad. De maar 3 sterren heeft te maken met de lange wachttijd. Het product is prima.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.