sämst kundservice. flyg aldrig med det här bolaget man får ingen info när ens flyg blir inställd. Piloten lovar att man ska få komma hem på samma dag men så fick man ändå vänta till nästa dag. Infon ä... Se mer
Katastrofalt, amatörer som ställer in flyget sista sekund, går inte heller något flyg förens dagen därpå, då vi måste ta oss hem ikväll från Stockholm till Luleå, rekommenderar ingen att flyga med des... Se mer
Jag bokade en biljett som visade “3 kvar”, och sex dagar senare sjönk priset med 1140 kr för exakt samma resa. Det här känns ärligt talat som att bli lurad. Jag bad inte om återbetalning, bara en lite... Se mer
Vi hade förbeställa mat, men först ska dom köra drinkvagnen vilket tar väldigt lång tid samt att dom som beställer varmt från menyn får sina saker på en gång. Sen därefter värms vår mat. Vi tycker att... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Velkommen til Norwegian.no, Norges Lavpris Flyselskap. Her kan du kjøpe Billige Flybilletter til de fleste norske byer og en rekke velkjente Europeiske byer som London, Grenoble, Alicante m.fl. Vi tilbyr faste Lave Priser til alle våre destinasjoner.
Spanien
- www.norwegian.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Flyg till Mallorca tur o retur.
Flyg till Mallorca tur o retur. Beställde OCH betalade för Low Fare plus, men det blev Low Fare Low Fare.Ringde dem dagen efter och påtalade det. Trots jag hade priserna framför mig så påstod denna obehagligt vänliga människa att vi hade betalat för Low Low.
men då jag sade att se prisskillnaden på Low och Low Plus, så sade han vänligt att han gjode detta, Jag hade norwegians priser framför och protesterade, men det hjälpte ej. Så nu har vi betalat extra för bagage och sittplatser, plus Low Fare Plus. Aldrig mer Norwegian.
Oförskämt bemötande vid incheckningen
Vi fick ett oförskämt bemötande av en dam i incheckningen på Arlanda när vi hade övervikt. Hon skrek åt oss och beordrade oss att ta bort väskorna från bandet. När vi skulle betala för övervikten, fungerade inte kortläsaren som fanns vid incheckningsdisken. Jag gick till kontoret mittemot för att betala, men där var det något datorstrul så det dröjde ca 20 min att skriva ut kvittot. När jag visade det vid incheckningen visste inte personalen vad det var, utan började klaga på övervikt igen. Det var unga killar vid incheckningen som verkade ganska okunniga, och kvinnan som skrek åt oss stod och snäste otrevligt åt några andra passagerare.
Uruselt
Vi skulle resa tidigt på morgonen den 21 okt.men fick besked kvällen innan att flyget var inställt på grund av strejk på Roms flygplats(som de varslat om två dagar innan)För sent att avboka hotell och nästan omöjligt att hitta nytt flyg.Till slut hittade vi ett två dagar senare men dyrare.Vi förlorade två dagar,semester och hotellnatt.Vi var en familj på 6 personer men hade bokat på tre håll a’2 personer exakt samma resor.Två av oss fick tillbaka mellanskillnaden på resan men inte den tredje.Vi hade tre olika handläggare och en av dem (Johan Fredrik)betalde inte tillbaka!Får det verkligen vara handläggaren som har makten och det finns ingen över honom som man kan prata med!!Helt otroligt!!!Jag har verkligen tappat ALL tilltro till Norwegian!
UNDVIK Norwegian !
Norwegian är det sämsta flygbolag jag har flugit med i mitt liv. Detta är inte en kritik utan ett faktum baserat på erfarenhet. Chefen för detta företag borde skämmas för att han styr ett europeiskt flygbolag med en så dålig prestanda. Jag vill inte nämna de dåliga detaljerna eftersom de är kända för de flesta av dem som har flugit med dem, och jag säger i en stor sätt att de inte är värda respekt, genom den dåliga servicen, såväl som de oerfarna och arroganta värdarna.
Vi har ett så kallat Family Account på…
Vi har ett så kallat Family Account på Norwegian Rewards och vi trodde, dumt nog, att de som var anslutna till detta automatiskt fick sina flygresor in i kontot och rewards efter det. Vi efterregistrerade ingen av alla de resor som min man gjorde 2022 och när vi insåg att man måste göra det så anmälde vi hans resor som han gjorde i januari -23. Det har vi nu hållit på med i snart en månad utan att få detta accepterat av Norwegian. Vi har mer än 20 mejl till deras så kallade customer services där de ger olika svar från olika medarbetare, det enda gemensamma är att de aldrig registrerar resorna på vårt familjekonto. Nu börjar vi inse att dessa resor aldrig kommer att hamna på rewardkontot och jag kan verkligen inte förstå varför man lanserar detta som ngt som de trogna kunderna ska kunna få glädje av. Är otroligt besviken.
Norwegian ställde in mitt flyg
Norwegian ställde in mitt flyg. Fick aldrig tillbaka pengarna även fast de lovade att jag skulle få de. Alltså skulle jag enligt de hamna på rättegång med Norwegian ifall jag skulle vilja ha pengarna tillbaka.. löjlig och skämtföretag med skabbig personal. FLYG INTE med dessa bedragare.
Kräkföretag
Boka inte er resa med dessa. Kundservice på engelska - väldigt dålig engelska dessutom. Oseriösa och kräkiga
Norwegian ställde in flyget från AGP…
Norwegian ställde in flyget från AGP till ARN, 3-4 timmar innan avgång. Orsak flygledarstrejk i frankrike. Jag får ingen ersättning eftersom det är extra ordinär händelse. Ok.. Men jag får inte tillbaka pengar eller mellanskillnad för ny biljett jag köpte från sas nästföljande dag AGP - ARN. Så jag köpte en flygbiljett ARN -> AGP tur och retur. Retur resan inställd, inga pengar tillbaka eller ersättning för ny biljett. När flyget ställdes in fick jag ingen hjälp från Norwegian, fick inte hjälp med att boka om eller återbetalning. Så jag har betalat för flygbiljett AGP -> ARN och norwegian ställde in flyget. Men vägrar att återbetala pengar eller ersätta för ny biljett jag blev tvungen att köpa.
Vid inställt flyg har du alltid rätt att antingen bli ombokad eller att bli avbokad och få pengar tillbaka för biljetten.
Detta gäller oavsett om det är en extraordinär händelse (force majeur) eller inte.
Detta bryr sig inte Norwegian om.
Det finns andra flygbolag, så jag kommer aldrig mer flyga mer Norwegian igen...
Boka inte med Norwegian
Boka inte med Norwegian,
Har betalat för första raden
Sen får jag rad25 vid incheckning??
Som är gratis .
Inte ett ljud om orsak eller återbetalning.
Vilket dåligt bolag
Aldrig mer
Ta Sas eller ryanair eller vad som helst
Allt är bättre.
Jag flög från Alicante till Stockholm…
Jag flög från Alicante till Stockholm 23 december. Planets avgångstid var 12:40. Jag vill tacka kabinchefen med sin fantastiska personal för en riktigt bra resa. De lyckades verkligen med att se varje passagerare och det fanns inga problem endast lösningar med ett leende på läpparna hela tiden. De tog sig tid att småprata med alla. Tummen upp 👍
uselt hotell och sena flyg
resan till london var försenad mer än 30 min
och resan hem från london var försenad 15 min
hade köpt flyg plus hotell som hette
georgian house hotel
flyget kan möjligen duga men hotellet dom hade var uselt
vi kom till hotellet på onsdag kväll och åkte hem på söndags morgon
pga av strejk på gatwick express så ringde vi hotellet från flygplatsen för att berätta att vi kommer senare
då berättade dom att det inte var betalt
när vi kom till hotellet dag 1 babblade dom att det skulle betalas mera och dag 2 så hade dom ändrat sig och dag 3 skulle en av oss byta rum plötsligt
det städades inte under någon av dagarna vi var där eller byttes lakan handdukar eller fylldes på med toapapper så man fick be om mera toapapper
begynnande mögel i badrummet och detta är ett hotell man endast låter folk som aldrig rest innan bo i
men som i alla fall när skojare är inblandade så funkade det till 100% med att betala ... då gick det med en himla fart att dra pengarna helt utan problem
sen att man fick ringa till norwegian och tjata ett par gånger för att få ett bokningsnummer på ena rummet
ja det var inget dom beklagade
så jag har nu testat norwegian och det var en upplevelse jag inte gör om
deras reklam visar mycket litet av hur det funkar eller hur det inte funkar i verkligheten
Betalar inte enligt regulation 261/2004
Tar inte sitt ansvar för försenad ankomst med 18 timmar, betalar inte ut enligt EU regler då kundtjänst säger att förseningen berodde på händelser utanför deras kontroll men svarar inte på vad denna händelse var för något. Helt enkelt försenat inkommande flyg, allt loggat via Flighradar24.
Vad sägs om att lägga mer energi på att…
Vad sägs om att lägga mer energi på att få era maskiner att lyfta i tid och mindre energi på att hitta nya anledningar till att ta ut extraavgifter för exempelvis bagage.
Betalade för främre sittplatser men ingen plats för handbagage
Betalade för främre sittplatser, rad 3, men fanns ingen plats för handbagage. Påtalade för flygvärdinna som snäsigt säger att vi skulle kommit tidigare. Vi hade grupp B vilket vi också gick ombord som så skitsnack. Hittade på först på rad 20 en ledig hylla för vårt handbagage vilket stökade till det för både oss och andra passagerare. Vid avstigning så så får vi vänta till sist för att kunna hämta handbagaget och ser då att hyllan ovanför vår sittplats har tre Norwegian väskor som helt uppenbart tillhör besättningen. Påtalar detta men får bara en fnysning till svar. Betalar man extra för sittplats långt fram så ska man naturligtvis även få plats för handbagage. Nu är det SAS som gäller framöver. PS, att det dessutom kostar över 40 euro för två måltidsdryck och två drinkar samt 169 kr för WiFi per person är allt annat än billigt. DS
Standardmåltid
Standardmåltid! Usch vilket hemskt måltid.
Vi hade beställt varma måltider i förväg. Fick ljummet kyckling med ngn slags kladdig makaronsås. Klagade till värdinnan och fick bara svaret - har du inte ätit på våra tidigare… vet inte om hon menade att borde veta att maten är oätlig. Tur att vi inte blev magsjuka av kycklingen. Skickade klagomål till bolaget och svaret blev Vad tråkigt.
De skadade bagaget och ersätter ej
De skadade bagaget. Sedan dröjer de exakt 7 dagar med att maila PIR numret och efter 2.5 månads väntetid! på claim så skyller de på att det gått för lång tid. (7dagar)
Norwegian skickade ut sms om att flyget…
Norwegian skickade ut sms om att flyget skulle gå från terminal 1, Arlanda. Problemet är det inte finns någon terminal 1 på Arlanda.
Försenat bagage, inga pengar och usel kundservice
Jag bokade en seglarresa till Kroatien i juli 2022 som jag hade sparat till i ett helt år. Det var en 50-års present till mig själv. Mitt bagage blev försent med 5 dagar, vilket betydde att jag fick segla utan flytväst (det fanns ingen att köpa någonstans i den skärgård vi var i) och inhandla fruktansvärt fula kläder (fanns bara två butiker på orten jag skulle segla ifrån). Jag var även tvungen att inhandla undermålig snorkelutrustning. Hade precis köpt ett dyrt snorkelset som jag aldrig fick använda. Tillslut efter många mejl och ett tiotal samtal (vilket förstörde min semester) körde de ut väskan till en av öarna. Då var det två dagar kvar på min semester. När jag kom hem skänkte jag bort alla kläder jag hade köpt till välgörenhet. De var så gräsliga. Det har tagit 4 månader innan de ens svarat på min claim. Efter 4 månader får jag ett mejl att jag kan skicka kläderna till dem och få pengarna tillbaka. Smart av dem att vänta 4 månader att meddela det. Nu är det försent. Jag hade utlägg på ca 4000kr och får nu 1200 kr. Fick ett mejl för 8 dagar sen att de sätter in det på mitt konto. Inte fått in ett öre än. När jag ringde kundtjänst sa de att de har ingen aning om när jag får mina pengar för de har inte kontakt med den avdelningen som betalar ut pengar. Är detta ett skämt? Jag sa att de måste ju kunna veta på ett ungefär (det är ju deras jobb att kommunicera sådana här saker med kunder- måste vara den vanligaste frågan) men då höjde tjejen i kundtjänst rösten och sa "But listen (mitt namn) you have to understand it's beeing processed and I can't give you an answer when you'll get your money". Helt otroligt och helt oacceptabelt. Dessutom att hon använde mitt namn (hon känner ju inte mig) och använder en sådan ton. Jag frågade bara om hon visste om det skulle ta en vecka eller en månad eller längre för att veta om/när jag ska kontakta dem igen om pengarna inte kommit. Kommer aldrig mer flyga Norwegian.
Jag rekommenderar inte Norwegian flygbolag!
Jag bokade en resa 2020 med Norwegian. Planet blev dock inställt på grund av corona-viruset men de vill inte återbetala.
Jag rekommenderar inte detta flygbolag!
Tänk på att du kan förlora dina pengar när du köper dina flygbiljetter med detta företag!
Har skickat läkarintyg och kontaktat de…
Har skickat läkarintyg och kontaktat de i över 6 månader angående retur på biljetter där jag till och med hade köpt avbeställningsskydd. Enligt norwegian har de skickat pengarna till min bank men inget har inkommit i över 2 månader. De kan heller inte ge ut kvittens på betalningen för att bevisa att de skickat pengarna och deras kundstjänst är väldigt dåligt.