sämst kundservice. flyg aldrig med det här bolaget man får ingen info när ens flyg blir inställd. Piloten lovar att man ska få komma hem på samma dag men så fick man ändå vänta till nästa dag. Infon ä... Se mer
Katastrofalt, amatörer som ställer in flyget sista sekund, går inte heller något flyg förens dagen därpå, då vi måste ta oss hem ikväll från Stockholm till Luleå, rekommenderar ingen att flyga med des... Se mer
Jag bokade en biljett som visade “3 kvar”, och sex dagar senare sjönk priset med 1140 kr för exakt samma resa. Det här känns ärligt talat som att bli lurad. Jag bad inte om återbetalning, bara en lite... Se mer
Vi hade förbeställa mat, men först ska dom köra drinkvagnen vilket tar väldigt lång tid samt att dom som beställer varmt från menyn får sina saker på en gång. Sen därefter värms vår mat. Vi tycker att... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Velkommen til Norwegian.no, Norges Lavpris Flyselskap. Her kan du kjøpe Billige Flybilletter til de fleste norske byer og en rekke velkjente Europeiske byer som London, Grenoble, Alicante m.fl. Vi tilbyr faste Lave Priser til alle våre destinasjoner.
Spanien
- www.norwegian.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Flyg från Arlanda till Prag
Flyg från Arlanda till Prag, startade i tid och landade 30 minuter före utsatt tid. Jättetrevlig personal, bra service och gott om plats ombord. Fräscha toaletter så allt var riktigt bra. Hemresan lika bra den.
Har inte lyckats få återbetalning för…
Har inte lyckats få återbetalning för avbokat flyg inom 24 timmar enligt Norwegian policy. Kontakten med Norwegian Customer Care kan benämnas envägsdialog och ambitionslös då det gäller att leva upp till denna policy.
SKRÄP
Bokade en resa till Split med familjen. Planet som avgick från Stockholm var en timme försenat. Väl på planet laddade kortläsaren ur och en tredjedel av planet fick då inte ens möjligheten till att handla alls.
På vägen hem från Kroatien var planet närmare två timmar försenat.
Riktigt dålig service och bemötande. Kommer aldrig att boka flygresa från detta bolag igen.
Vidrig kundservice
Vidrig kundservice. Hade bokat flyg med nowegian och loggade in ikväll för att göra en ändring på resan. Påbörjade ändringen men fick ett felmeddelande och en knapp där det stod ”cancel”. Jag tryckte på knappen i tron om att jag skulle avbryta ändringen. Nejdå, flyget avbokades, inget kontrollmeddelande om jag ville avboka. Det var bara avbokat. Ringde direkt till norwegian men fick till svar att inget går att göra, flyget var avbokat och inga pengar betalas tillbaka. Aldrig med norwegian.
Uselt
Uselt. Otrevlig personal och otroligt märkliga bagageregler. Kommer undvika framöver
Dåligt efter att de gick konkurs
Dåligt efter att de gick konkurs. Nu är det bara bråk om bagagestorlek på centimetern och otrevlig personal generellt.
Inget att klara på...
Resan till Mallorca med Norwegian var smidig, bra info, fick ta med mycket bagage i biljettpriset som var lågt. Har inget att klaga på.
ansvarslösa och otrevliga
Ringde till deras kundservice pga att jag ej kunde byta namn på min flygbiljett. De hänvisar till en tredje part. Tredje parten hänvisar tillbaka till norweigan. Ringer alltså fram och tillbaka mellan dem och ingen tar ansvar för att byta namn på biljetten. Satt i telefonkö hela dagen och när jag tillslut sitter i kö efter de stängt och pratar med dem så kan de inte svara på mina frågor och lägger på. Missade mitt flyg som skulle gå nästa dag för att jag bad dem att ta ansvar och lösa namnbytet. Helt otroligt hur dålig service det är!
Mycket smidigt
Undvik!
Usel kundservice, girigt flygbolag. Jag missade min flight pga personalbrist på Oslo flygplats och ett brandlarm då vi alla var tvungna att utrymma flygplatsen. Jag tvingades köpa en ny biljett trots att jag ej kunde påverka omständigheterna. Kunde jag ge noll stjärnor skulle jag.
Helt magiskt som fixade allt
Helt magiskt som fixade allt, allt var kaos sedan SAS fUkk@d3 upp allt precis allt. Så nöjd med Norwegian kommer alltid flyga med dem hädanefter aldrig mera SAS utan alltid Norwegian. Kan starkt rekommendera dem. Min väska försvann men upphittades och dom skickade en taxi från flygplatsen där personalen i Grekland hade slarvat bort de till mitt hotell samt en ask choklad fick jag med som plåster på såret. När jag kom hem ringde dom och hörde hur resan gick jag är väldigt imponerad. För att bo i ett land som saknar kultur, språk, lagar och regler för de har vi ju sett på sas reklam att Scandinavien är värre än taliban Afghanistan, så måste jag säga att allt med Norwegian talar för att i Norge har man Scandinavisk kultur och tradition 🥳👏 länge leve Norge och Norwegian
Bra flygbolag
Dålig
Dålig, dålig,dålig som alltid. Svarar inte på mail eller telefon!! När ska ni bestämma er att ge bra service? Vi är i 2022 snälla!!
Resan ställdes in men jag har ännu inte…
Resan ställdes in men jag har ännu inte fått full återbetalning som utlovat. Över 2 år har nu gått. Senaste mejlet har dom inte ens svarat på. Kommer inte bli några resor med norweigan igen tyvärr.
Ge era kunder svar när ni gör fel.
Från att vara ett bolag jag gillat och flyga med till att nu vara ett bolag jag inte kommer flyga med igen, och allt detta pga en väska som är försenad (eller förlorad - vem vet?). Att rådande situation har gjort att flygbolagen har det lite klurigt köper jag. Men att det gått mer än 4 veckor, varav väskan varit fast på samma flygplats i 3 veckor, utan att något har gjorts är väldigt konstigt.
Än konstigare är hur de vägrar återkoppla, svara på frågor och stänger ner möjligheten att ringa eller chatta med personal som hanterar förlorat bagage. Innan den möjligheten stängde ner fick jag vid flertalet tillfällen löften om att bli kontaktad och att väskan skulle omdirigeras hem. Jag väntar ännu. Det är just denna bristen på återkoppling och svar som gör att betyget är så lågt. Saker kan alltid gå fel, det är den mänskliga faktorn. Däremot ska man ta ansvar för fel som har gjorts..
Värdelöst
Jag tycker att sättet Norwegian har hanterat pandemin har varit usel och på gränsen till lurendrejeri. Nu sitter vi här med nästan 9000 kr i cashpoints som enbart går att använda till flygbiljetter. Vi kommer inte ens hinna använda poängen innan de brinner inne...
Svart kontakt
Jag skickade ett mail. Men inte svara. mycket svårt att nå på telefon
Några år sedan reste jag med norwegian…
Några år sedan reste jag med norwegian och flyget va försenad först, väntade 6 timmar hela dagen och inte förens sent på kvällen kom information att flyget är inställd till morgondagen.. fick inte heller tillbaka pengar för det jag förlorat den dagen.
För liten väska ville de ha pengar
För liten väska ville de ha pengar. Man har nästan inget handbagage. Även om man har mindre vikt på väskan!
Jag gillar Norwegian
Jag gillar Norwegian. Jag åkte med Norwegian hem från Italien och jag upplevde det som ett tryggt, bra och fräscht flygbolag med trevlig personal, trevliga resenärer att sitta bredvid, sköna säten och toaletterna var även fräscha. Dock så beställde jag ingen mat, så jag kan tyvärr inte ge ett omdöme på maten. Men jag tycker att det är ett bra flygbolag, helt enkelt.