Norwegian Air Shuttle Omdömen

4 369
TrustScore 1.5 av 5

1,5

sämst kundservice. flyg aldrig med det här bolaget man får ingen info när ens flyg blir inställd. Piloten lovar att man ska få komma hem på samma dag men så fick man ändå vänta till nästa dag. Infon ä... Se mer

Katastrofalt, amatörer som ställer in flyget sista sekund, går inte heller något flyg förens dagen därpå, då vi måste ta oss hem ikväll från Stockholm till Luleå, rekommenderar ingen att flyga med des... Se mer

Jag bokade en biljett som visade “3 kvar”, och sex dagar senare sjönk priset med 1140 kr för exakt samma resa. Det här känns ärligt talat som att bli lurad. Jag bad inte om återbetalning, bara en lite... Se mer

Vi hade förbeställa mat, men först ska dom köra drinkvagnen vilket tar väldigt lång tid samt att dom som beställer varmt från menyn får sina saker på en gång. Sen därefter värms vår mat. Vi tycker att... Se mer

1. Söksida för flygresor

Informationen kommer från olika externa källor

Velkommen til Norwegian.no, Norges Lavpris Flyselskap. Her kan du kjøpe Billige Flybilletter til de fleste norske byer og en rekke velkjente Europeiske byer som London, Grenoble, Alicante m.fl. Vi tilbyr faste Lave Priser til alle våre destinasjoner.

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

4 tn omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

(4 369)

335 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Håll er borta från detta scammer bolag.

Detta bolag ska man hålla sig borta från. Lurar äldre personer på att köpa dubbla biljetter som är dyrare.

Vi köpte 2 biljetter från Arlanda till Paris. Enligt Norwegian har vi gått in själva och avboka våra biljetter som är inte återbetalningsbara.

När vi väl var på plats i Arlanda ringer vi till deras support och förklarade situationen, självklart fick vi ingen hjälp men dom kan hjälpa oss att boka nya biljetter för 2x priset. Med samma sittplaters som vi redan har betalat för.

Håll er borta, riktiga scammers!

11 september 2023

VILL DU SABBA DIN RESA

VILL DU SABBA DIN RESA? BOKA MED NORWEGIAN!
1. Otrevliga och oprofessionella personal!
2. De ändrar Gate utan att meddela i god tid, resan och flyg info finns inte med på skärmen!
3. Gör inga ”last call for passengers”.
4. Vägrar gör en återbetalning!
5. Lita inte på deras APP!
Vi har idag varit med om det värsta upplevelse idag, där de har meddelat fel info om Gate i appen, resan var inte med på skärmen så vi fick springa fram och tillbaka!!! Vi blev dåligt bemötande, fick fel information av personalen, VI MISSADE VÅR FLYG TILL FRANKRIKE! Fick inga instruktioner hur ska vi göra, vi fick betala dubbelt, ingen återbetalning dock det var inte vår fel!!!
Detta är absolut min värsta dag…
Rekommenderar absolut inte!

18 augusti 2023

Flygresa Stockholm till Rom

Vi flög till Rom från Stockholm igår 2 juli 2023. Flyget skulle avgå kl 07,00 men avgick istället efter kl 08,00 pga att det inte fanns personal som lastade ombord väskorna. När det slutligen kom några lastare så var de klara på 10 min. Väl framme i Rom så upptäckte vi och många andra familjer att våra väskor inte kom med på flyget. Cirka 50 personer i kön till bagageservice. Trots att vi väntade över en timme så gjorde inte lastarna sitt jobb. Uselt av personalen på Arlanda och uselt av Norwegian att inte kolla upp att allt bagage är med på planet.

2 juli 2023

Ingen mat trots beställning och betalning i förväg

På ett flyg från Paris till Arlanda hade vi förbeställt och förbetalt mat. Förbeställd mat lämnas ut sist och när det kom till oss fick vi bara en av två portioner. Personalen var oengagerade, det som erbjuds var barnmat som inte såg aptitligt ut.

26 juni 2023

Inväntade två passagerare i Tromsö i 25…

Inväntade två passagerare i Tromsö i 25 minuter vilket gjorde att jag själv missade mitt tåg! Så illa! Bara för att några inte fixar att hålla tiden så skal väl inte ett helt flygplan med ca 75 passagerare få lida för det!

Hade ett xyz att ta mig hem! Tog totalt 20 timmar istället för 8! Får ingen ersättning då förseningen inte var så stor! Till saken hör att bagageutlämningen inte klickade då planet var så sent så vi fick inte ut våra väskor förrän efter typ 1 timme!

Så dåligt! Undvik Norwegian! Dessutom fanns ingen hjälp att få alls på Oslo flygplats av Norweigan mer än att jag fick vända mig till mitt försäkringsbolag! Alla hyrbilar var bokade, tåget gått och nästa gick runt midnatt, fick till slut tag på en buss!

Släpade allt mitt bagage runt hela Gardemoen som var totalt 3 väskor och vägde 30 kilo!

Så undvik Norwegian!

Att man kan göra fel är en sak, att inte rätta till det eller vara behjälplig är inte okej!!!

19 juni 2023

Norwegians inkompetenta kundtjänst…

Norwegians inkompetenta kundtjänst lurade oss så vi fick en extra kostnad på flygplatsen på 5000kr
En helt onödig kostnad om personen bara hade varit påläst och engagerad i sitt jobb. Och deras arbetskamrater på flygplatsen var helt oförstående

8 juni 2023

Enkelt och smidigt att checka inn och…

Enkelt och smidigt att checka inn och komma ombord. Trevlig personal. Flög inrikes till Stockholm. Tusen gånger bättre än sosse Ryan air som blåser folk på pengar. Ångra att jag inte flög med dessa hem också

14 april 2023

Värsta flygbolaget jag åkt med och då…

Värsta flygbolaget jag åkt med och då reser jag väldigt mycket. Har aldrig åkt med dem tidigare men kommer aldrig sätta min fot på deras plan någon mer. Sitter fast i London påväg till Sthlm utan någon som helst information. Piloten skulle återkommit för 2 timmar sedan men har inte informerar om något. Vi sittet här helt ovetande vad som kommer hända. Katastrof bolag!!

6 april 2023

Mycket oseriöst flygbolag

För exakt ett år sen bokade vi en långweekend i Lissabon. 4 nätter och tre dagar. Vi åkte ut till Arlanda i god tid och fick efter 1,5 timme info att planet var inställt till nästa morgon runt 7:30 pga tekniskt fel. Vi insåg att dubbla taxiresor och ett hotellrum kostade lika mycket så vi valde hotell. Nästa morgon flög planet som nu var nästan fullsatt. Norwegian hade förmodligen gjort en kalkyl på att en flygning blev billigare än två. Tekniskt fel, knappast. Vi fick boka om transfer i Lissabon och betala ännu en gång. Drygt 500 kr. Vi förlorade nästan ett dygn på resmålet plus kostnader för boendet. Omedelbart när vi kom hem satte jag igång att kräva pengar från Norwegian. Tala med kundtjänst i Bangladesh, tror jag, är totalt meningslöst. Att skriva till densamma och få svar på norska lika hopplöst. Efter ca 10 mån hade de ändrat sin reklamationssida till det bättre så jag gjorde ett fjärde eller femte försök. Häromdagen svarade de att de godkänt kraven för hotell och mat på Arlanda. Fortfarande flera tusen mindre än det vi förlorade. Jag väntar fortfarande på pengarna ett år senare. En annan sak som dyker upp på nätet är alla företag som säger sig hjälpa till med att kräva Norwegian på skadestånd. Självklart mot en saftig del av beloppet. Är månne dessa i maskopi med Norwegian.

28 april 2022