Jag har valt abonnemanget Lyca Fast Pris 340 SEK, men som ny kund fick jag det för 99 kronor. Jag har inga problem med internet, men jag kan inte ringa till någon i Sverige, alltså till svenska numm... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Lycamobile är en hög kvalitet prisvärda kontantkort SIM som du kan njuta av en fantastisk utlandssamtal och hålla kontakten med dina nära och kära runt om i världen, oavsett om de är i Afrika, Amerika, Asien, Australien och Europa.
116 21, Stockholm, Storbritannien
Ber kunder att lämna omdömen
Åkte utomlands mitt SIM blev inaktiverat redan efter 50 dagar. blev medveten om det efter köp av nytt paket via Swish. Blev av med pengarna….datumet för köpet kommer jag inte ihåg exakt.

Svar från Lyca Mobile SE
Janette har hjälpte mig med min problem, hon är snäll och hjälpsam!

Svar från Lyca Mobile SE
Sandra var väldigt trevlig.
Hon hjälpte mig med mobileata.

Svar från Lyca Mobile SE
Aldrig varit så missnöjd (Lycamobile), jag har haft problem med deras support, en kille där kan inte bete sig. Med täckningen där jag bor har jag också haft problem. Jag blev av med pengar från mitt konto, för att mitt simkort ska förnyas (340kr) och jag vill avsluta allt med Lyca. Vilket jag gjorde men fick inte tillbaka pengarna😡

Svar från Lyca Mobile SE
Lina hade väldigt mycket tålamod och var jätte tydlig när vi behövde att gå genom min telefons plan och nätverk problem. Det fanns många delar vi behövde att ta hand om. Hon kollade upp problem i detalj och hjälpte mig att försöka att lösa dem. Hon skickade en förfrågan för att fixa problemet.

Svar från Lyca Mobile SE
Hemskt företag. Deras infrastruktur verkar bestå av vecko-gammal spaghetti. Jag köpte en kort plan för att testa, och betalningen drogs två gånger. När jag försöker skicka sms så blir jag tvungen att testa flera gånger innan det går igenom trots bra täckning. De skickar sms och mail från typ fem olika nummer och mailadresser och i dessa står information som "förnyas den dd-mm-ååå" (alltså utan ett datum), "din fC7C¥n C€under", och "Request for ##Msisdn## is success".
Deras hemsida är otydlig och hjälpsidorna är kaos, med felstavningar och länkar till ingenstans. De gör reklam för "kontantkort" som är tidsbegränsade och förnyas automatiskt som standard, något man blir tvungen att försöka stänga av genom deras usla inställningssidor som får en att klicka runt i cirklar tills man kommer rätt.
Undvik om inte ni vill få en huvudvärk.

Svar från Lyca Mobile SE
De kunde inte hjälpa mig att få igång ett kontantkort, de kunde inte själva, samt att hon var mycket otrevlig, hon sa att om jag var snäll kunde hon hjälpa mig. Aldrig råkat ut för ett sådant oseriöst företag och otrevlig personal.
Hördes som att jag blev överkopplad till ett annat land. Har läst om andra som VARNAT för detta företag.

Svar från Lyca Mobile SE
Mitt nummer som jag har använt i 5 år blev av misstag flyttat till de. Jag har pratat med flera av deras personal som sa samma sak att numret inte är registrerad hos de fastän jag kan se själv på PTS e-tjänster och hitta.se att numret tillhör dem.
Har kontaktad de för sista gången innan jag gav upp och då fick jag svar från en förbannad personal att jag kan vända mig till vart som helst när jag nämnde att jag kommer ta ärendet med konsumentverket. Jag va tvungen att ta ett nytt nummer från mitt gamla operatör pga av dem.
Från en oerhört missnöjd kund

Svar från Lyca Mobile SE
Hade förväntat mig att det skulle fungera med Lyca Mobile. Första kontakten var bra, men sen gick det bara utför. Det vi kommit överens om stämde inte, och när jag väl fick tag i kundtjänst fick jag fråga om flera gånger pga hans brytning. Dock fick jag veta att det inte var de som var ansvariga för sin kundtjänst. Tur att jag bara fyllde på för en vecka, vilket inte skulle behövts alls om det stämt som det sas från början.

Snälla det är 2025 snart och lyca mobile har ej MMS funktionen än så synd

Svar från Lyca Mobile SE
Ett företag som är usel på allt som man förväntar sig från tele företag , deras tjänstemän är okunniga en team som bara kan ljuga dessutom så försvinner din GB inom 24 även om du köpte 10 GB och hade telefonen standby dvs ingen vet hur de äter din GB

Svar från Lyca Mobile SE
Erbjuder e-sim online. Köpte ett sådant men fick inget nummer. Struntar nu i att använda tjänsten och går till telenor gör du köpa ett ordentligt kontantkort med nummer. Vilseledande.

Svar från Lyca Mobile SE
Ville skaffa Lycamobile och behövde hjälp med nummerflytt. Gick inte göra det på nätet och sökte hjälp hos supporten, inget svar, noll hjälp och ingen möjlighet att gå vidare. Dagen jag ansökte på nätet blev jag debiterat 149 kr för god vet vad. Skickade hittills 6 st mail till företaget dock utan respons.
Tänk efter 2 ggr innan ni väljer denna operatör.

Svar från Lyca Mobile SE
Otrevligt bemötande i kundtjänst.

Svar från Lyca Mobile SE
Köpte simkort och Surf L paket inför en resa till Storbritannien. Ska ha 4.5gb för brittisk surf. Stoppar i simkortet i sverige och bekräftar att det fungerar.
När jag landar i Storbritannien har jag ingen surf. Jag kontaktar support som tar två veckor på sig att svara. då är jag redan i Sverige.
De vill inte återbetala Surfpaktet. Hade hellre tagit en öl för den hundralappen.

Svar från Lyca Mobile SE
Jag köpte en långsikt plan "LycaSmart XXL 12M" i 15:e september 2023. Prisplan var aktiverad ungefär 10:e october. Det är inte så illa, men efter 10 månader (10:e augusti) min prisplan (heter nu: Lyca Fast Pris 199SEK 12M") är slut. Jag skrivte e-mail och ringde ofta med kundtjänst sedan en vecka att aktivera min betalade prisplan igen. Kundtjänst vill inte hjälpa mig och jag skulle köpa en ny prisplan. Varför? Det går absolut inte. Min familj har tre SIM-kort från Lyca, men snart inte mer! Aktivera igen eller 270kr tillbaka!!!

Svar från Lyca Mobile SE
Rent skräp. Att betala påfyllning på kontantkortet fungerade.. Ingenting annat. Får mottagning på luren. Men kan inte ringa, få eller skicka sms eller surfa. Kundtjänst har efter en vecka inte svarat. 3 olika telefoner, skrivit in inställningar manuellt. Provat allt.
Läser olika recensioner här och de flesta verkar fejk/tillrättalagda.
Tillägg efter svar:
Är det alltså här kundtjänsten befinner sig? För har fortfarande inte fått svar på milen. Logga in dit jag skickade från första början, så blir det inga dåliga recensioner. Så dumt det blev nu...

Svar från Lyca Mobile SE
Jag känner ledsen. Jag läser massa fina omdomar men, jag har ringt kundservice och det man får är alltid prata med en inspellning av reklam eller en machin som säger övriga informationer... Finns ingen val för att prata med någon om en problem. Tidigare kunde man få hjälp... Nu behöver man skicka mejl och hoppa en människa ska läsa det och svara. D ett har gått mer än en vecka sedan mitt ärende har börjats och inget svar... Kan inte ringa, ingen svar... Bara den här inspellning som hjälper inte alls...

Svar från Lyca Mobile SE
Kundservice på Lyca är verkligen så trevlig och tillmötesgående, fick snabb och effektiv hjälp!
Väldigt prisvärda också.