Lyca Mobile SE Omdömen

1 442
TrustScore 2.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 140 recensioner, de flesta recensenterna var missnöjda med sin totala upplevelse. Många konsumenter upplever att det är näst intill omöjligt att få kontakt med kundtjänsten, eftersom samtal bryts efter långa kötider och e-postmeddelanden förblir helt obesvarade under lång tid. Personer uttrycker stor frustration över att mobiloperatörens nätverk och abonnemang inte fungerar som de ska, vilket lämnar dem helt avskurna utan fungerande samtal eller mobildata. Vissa recensenter var nöjda med den hjälp de faktiskt fick av enskilda kundtjänstmedarbetare som var både mycket kunniga och lösningsorienterade. Andra kunder framhåller att när de väl kom fram, mötte de trevlig personal som engagerade sig för att reda ut svåra problem.

Ämnen som oftast nämns

Customer service

Kunder delar tvetydig åsikter om kundtjänsten, där många rapporterar långa telefonköer på över en timme och... Se mer

Service

Människor rapporterar negativ upplevelser med service och menar att det är en av de sämsta mobiloperatörerna... Se mer

Customer communications

Kunder noterar konsekvent negativ upplevelser med contact och upplever att det är näst intill omöjligt att nå... Se mer

Response time

Recensenter uttrycker stor frustration och missnöje angående svårigheterna med att nå kundtjänst och den... Se mer

Staff

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av personalen, då upplevelserna varierar kraftigt. Vissa konsumenter... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag har valt abonnemanget Lyca Fast Pris 340 SEK, men som ny kund fick jag det för 99 kronor. Jag har inga problem med internet, men jag kan inte ringa till någon i Sverige, alltså till svenska numm... Se mer

Beställde julerbjudande, går bara att surfa och skicka sms. Ringa fungerar inte, erhålla koder för volte fungera inte att läsa in. Varför behöver man använda volte när man har 4g? Byta till esim fun... Se mer

ESIM???? Jag beställde ett Esim för 85 kr som debiterats. Jag skulle få ett nytt nummer och jag har installerat esim på telefonen MEN jag kan inte ringa för jag har inget nummer?

Tyvärr så har Lycsmobile en tendens att ha krångel då data funkar och ex. iPhone ägare kan FaceTime call varandra när de har strul med nätet MEN det går inte att ringa eller ta emot samtal frå... Se mer

1. Elektronik och teknik

Lycamobile är en hög kvalitet prisvärda kontantkort SIM som du kan njuta av en fantastisk utlandssamtal och hålla kontakten med dina nära och kära runt om i världen, oavsett om de är i Afrika, Amerika, Asien, Australien och Europa.

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

1 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(1 442)

494 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Skaffa innte denna operatör

Ville skaffa Lycamobile och behövde hjälp med nummerflytt. Gick inte göra det på nätet och sökte hjälp hos supporten, inget svar, noll hjälp och ingen möjlighet att gå vidare. Dagen jag ansökte på nätet blev jag debiterat 149 kr för god vet vad. Skickade hittills 6 st mail till företaget dock utan respons.
Tänk efter 2 ggr innan ni väljer denna operatör.

26 augusti 2024

Kära Peter K,

Vi förstår att det är problem med portering. Vi ber om ursäkt för besväret. Vi kommer att hjälpa till med denna oro. Vänligen ange det svenska Lycamobile-numret och e-postadressen som användes för att kontakta oss så att vi undersöker och återkommer till dig.

Lycamobile team

Otrevligt bemötande i kundtjänst.

Otrevligt bemötande i kundtjänst.

26 augusti 2024

Bästa kund,

Jag är verkligen ledsen att höra om din obehagliga upplevelse av vår kundtjänst. Vi strävar efter att ge hjälpsamt och respektfullt stöd, och det är uppenbart att vi missade i det här fallet.

Din feedback är viktig för oss, och vi vill göra detta rätt. Kan du ge oss dina kontaktuppgifter eller biljettnummer så att vi kan undersöka vad som hände och se till att det inte händer igen? Vi är fast beslutna att förbättra vår service och ta itu med dina problem.

Dela gärna de nämnda detaljerna med oss ​​på trustpilotreview@lycamobile.com

Fungerar inte utomlands

Köpte simkort och Surf L paket inför en resa till Storbritannien. Ska ha 4.5gb för brittisk surf. Stoppar i simkortet i sverige och bekräftar att det fungerar.

När jag landar i Storbritannien har jag ingen surf. Jag kontaktar support som tar två veckor på sig att svara. då är jag redan i Sverige.

De vill inte återbetala Surfpaktet. Hade hellre tagit en öl för den hundralappen.

9 juli 2024

Bästa kund,

Vi ber uppriktigt om ursäkt för besväret du stött på när du använde våra tjänster under din resa till Storbritannien. Vi förstår hur frustrerande det måste ha varit att inte ha tillgång till den information du köpt, särskilt när du reser.

Vi beklagar att vår svarstid inte var tillräckligt snabb för att hjälpa dig medan du fortfarande var utomlands. Din feedback belyser ett område där vi helt klart behöver förbättra, och vi kommer att arbeta för att se till att sådana förseningar inte inträffar i framtiden.

Även om vi inte kunde lösa problemet under din resa skulle vi vilja hjälpa till att rätta till detta. Vänligen ge oss dina kontouppgifter genom att kontakta totrustpilotreview@lycamobile.com, så kommer vi att göra vårt bästa för att erbjuda en lösning.

Lycamobile Team

Jag köpte en långsikt plan "LycaSmart…

Jag köpte en långsikt plan "LycaSmart XXL 12M" i 15:e september 2023. Prisplan var aktiverad ungefär 10:e october. Det är inte så illa, men efter 10 månader (10:e augusti) min prisplan (heter nu: Lyca Fast Pris 199SEK 12M") är slut. Jag skrivte e-mail och ringde ofta med kundtjänst sedan en vecka att aktivera min betalade prisplan igen. Kundtjänst vill inte hjälpa mig och jag skulle köpa en ny prisplan. Varför? Det går absolut inte. Min familj har tre SIM-kort från Lyca, men snart inte mer! Aktivera igen eller 270kr tillbaka!!!

10 augusti 2024

Kära Marco P,

Vi förstår din oro över paketproblemet. Vi kommer att hjälpa till med denna oro. Som vi kollade upphörde paketet under innevarande månad. Mer information kommer vi att vända på och återkomma till dig. För ytterligare hjälp, vänligen svara till trustpilotreview@lycamobile.com

Rent skräp

Rent skräp. Att betala påfyllning på kontantkortet fungerade.. Ingenting annat. Får mottagning på luren. Men kan inte ringa, få eller skicka sms eller surfa. Kundtjänst har efter en vecka inte svarat. 3 olika telefoner, skrivit in inställningar manuellt. Provat allt.
Läser olika recensioner här och de flesta verkar fejk/tillrättalagda.

Tillägg efter svar:
Är det alltså här kundtjänsten befinner sig? För har fortfarande inte fått svar på milen. Logga in dit jag skickade från första början, så blir det inga dåliga recensioner. Så dumt det blev nu...

15 augusti 2024

Kära Andreas,

Vi förstår att du inte kan använda tjänsten. Vi ber om ursäkt för besväret. Vi kommer att hjälpa till med denna oro. Vänligen ange Lycamobile-numret och e-postadressen så att vi kan kontrollera och återkomma med svar.

Med vänliga hälsninga,

Sämre kundservice

Jag känner ledsen. Jag läser massa fina omdomar men, jag har ringt kundservice och det man får är alltid prata med en inspellning av reklam eller en machin som säger övriga informationer... Finns ingen val för att prata med någon om en problem. Tidigare kunde man få hjälp... Nu behöver man skicka mejl och hoppa en människa ska läsa det och svara. D ett har gått mer än en vecka sedan mitt ärende har börjats och inget svar... Kan inte ringa, ingen svar... Bara den här inspellning som hjälper inte alls...

14 augusti 2024

Kära Ana Silva,

Vi är ledsna att veta att du inte kan prata med kundtjänst och inte har fått svar på ditt e-postmeddelande. Vi ber om ursäkt för besväret.

Vänligen ange Lycamobile-numret , e-postadressen som användes för att kontakta längs informationen om problemet för att hjälpa dig.

Kundservice på hög nivå

Kundservice på Lyca är verkligen så trevlig och tillmötesgående, fick snabb och effektiv hjälp!
Väldigt prisvärda också.

2 augusti 2024

Bästa kund,

Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva din recension, vi är glada över att höra dina kommentarer och vi kommer att fortsätta att ge bästa service.

Lycamobile

Jag hade abnomang från Telia i många år men byta till lycamobile är jätte nöjd
Då dem andra simpla operatörerna såsom comviq halebop Vimla hallon maybeat är dyra och dem erbjuder inte 5g på sina kontantkort. Jag ville bara ha ett kort ett nummer alltid i många år och ringa smsa surfa dela surf enkelt och simpelt med bra hastighet till datorn tv osv via Netflix HBO mm då tog lycamobile aldrig har jag varit så njöd med dem kundservice är helt underbar och täckningen är helt perfekt stadigt då de är telenor som dem hyr in sig på bra samtals kvalite bra röstbrevlåda enkelt och använda. Jag kommer alltid att vara lyca kund de bästa med lyca är kvalite priser enkelhet fritt och att man kan ha 4 packet totalt samtidigt då med surf varje måndag köper jag 150 gb 2 gånger då jag delar internet från min iPhone till datorn och tvn. Så surfen tar aldrig slut tack lycamobile ni är bäst och de är enkelt också att flytta nummer till er är jätte nöjd och är jätteglad för allt och smidig Nummerflytt via mailen. ☺️☺️

20 juli 2024

Kära kund,

Tack för att du delar din positiva upplevelse med Lycamobile! Vi är glada att höra att våra tjänster har motsvarat dina förväntningar och gett dig en tillfredsställande och smidig upplevelse. Dina vänliga ord om vår kundservice, täckning och flexibilitet i datapaket betyder mycket för oss.

Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och pålitliga tjänster, och det är givande att veta att våra ansträngningar uppskattas av kunder som du. Vi är fast beslutna att upprätthålla och förbättra våra standarder för att fortsätta leverera bästa möjliga service.

Tack så mycket Sandra 30275

Jag har haft världens finaste service med snällaste Sandra 30275 som har hjälpt mig med mitt ärende som jag trodde var hopplöst.

Tusen tack för den otroliga hjälpen att återställa mitt abonnemang!

Från, en superglad kund!

28 juni 2024

Kära Rola,

Tack för din uppskattning för vår agent Sandra, och det är vår önskan att hålla dig nöjd med våra tjänster och produkter. Du är vår inspiration för att göra vårt allra bästa. Tack och kom ihåg; vi värdesätter dig!

Lycamobile team

Jag vill få samma SIM-kort som mitt…

Jag vill få samma SIM-kort som mitt gamla nummer eftersom jag köpte en ny iPhone och det gamla SIM-kortet fungerar inte på den nya telefonen

26 juni 2024

Kära Kareem,

Vi förstår att du skulle vilja ha ett nytt Lycamobile SIM-kort med ditt gamla nummer att använda på din nya iPhone.

Ange Lycamobile-nummer och e-postadress. Så vi hjälper dig vidare.

Lycamobile Team

Jobbar i en butik och det kom en…

Jobbar i en butik och det kom en säljare från Lyca Mobil och frågade (på engelska för han kunde inte svenska) om han fick hänga upp grejer med simkort och annan reklam, jag sa nej men det struntade han i och gick utanför butiken och satte upp sin reklam i flera av våra ställ till löpsedlar,, klistrade fast med det med brett tejp även våra plastbitar som tillhör. Sätta upp ställ till telefonkort med häftkuddar. Jag kom ut så jag sa till honom att jag hade sagt nej och att han fickk ta bort grejerna och rengöra efter sig. Han tog inte bort klistret efter sig och han repade hållaren när han försökte ta bort häftkuddarna.
Helt oacceptabelt att strunta i om man får nej och skada våra tillhörigheter. Har försökt att hitta ett telefonnummer på Lyca så man kan nå någon ansvarig men det är helt omöjligt, deras kundtjänst i Sverige är bara en massa olika knapptryck och val men man kommer aldrig till en person man kan prata med. Hur tänker Lyca ersätta oss för de skader som säljaren orsakade vårt butiksmaterial, det vore verkligen på sin plats att ta ett ordentligt snack med säljaren om hans beteende.

25 juni 2024

Kära Björnes,

Vi ber uppriktigt om ursäkt för vår säljares agerande och besväret de orsakat.

För ytterligare utredning, vänligen dela dina kontaktuppgifter, butiksadress och all relevant information till vår privata kanal, trustpilotreview@lycamobile.com.

Lycamobil har ett problem

I 4 dagar kan jag inte förnya paketet från mitt lyckamobile-konto. Jag gör allt ordentligt, men i slutet av betalningen "Connection timeout

10 juni 2024

Kära kund,

Vi är ledsna att veta att du inte kan ladda ditt Lycamobile-nummer.

Dela ditt Lycamobile-nummer och en skärmdump av felmeddelandet till trustpilotreview@lycamobile.com. Så vi kan undersöka och hjälpa dig vidare.

Jag beställde Lyca fast pris 6 GB

Jag beställde Lyca fast pris 6 GB - 30 dagar och får vid senare samtal med kundtjänst uppgift att min första 30-dagars period måste startas inom 30 dagar efter beställningen och från Sverige. Jag kan inte finna att man anger detta varken på hemsidan i anslutning till beställningen, i informationen "Din beställning är bekräftad" eller i "Välkommen som kund till LycaMobile". Kanske har jag missat denna viktiga information någonstans. Kundtjänst uppmanade mig att skriva till complains för LycaMobile för att få ett förtydligande. Mitt meddelande blockerades direkt. Kan detta strutsbeteende vara en generell åtgärd som LycaMobile praktiserar? Jag börjar förstå varför butiken som säljer abonnemang uppger att "de flesta väljer Comviq". Jag ansluter mig till dom.

2024-06-10 kl 11: Jag hade den 31 maj kontakt med representant Hugo som lovat att föra mitt ärende vidare till LycaMobile Team, och som skulle svara inom 24-48 tim. En vecka senare har jag inget hört.
Den 5 juni kl 10 har jag besvarat LycaMobiles svar till mig den 3 juni, men än har jag inte fått något ytterligare livstecken.
Efter 1 tim väntan i telefon får jag i dag 10 juni kontakt med representant Abdifatah, som åter lovar påminna om mitt ärende.

Jag börjar bli både irriterad och trött efter alla resultatlösa kontakter med LycaMobile och kan inte ge annat betyg än en ytterligt svag stjärna, men skulle önska att detta kunde ändras.

30 maj 2024

Kära kund,

Jag är verkligen ledsen att höra om de svårigheter du har stött på med vår tjänst. Din frustration angående otydligheten kring aktiveringsperioden och utmaningarna med kundservice är fullt förståelig.

När det gäller ditt problem, enligt den aktuella processen, kommer SIM-kortet med ett förinstallerat paket när du sätter i SIM-kortet och det är kopplat till nätverket. Det förladdade paketet kommer att aktiveras. I det här fallet, för den här nuvarande planen, kommer jag att hjälpa dig med en återbetalning och begära att du köper en annan. Vänligen bekräfta med oss ​​så att vi kan gå vidare.

Dela gärna de nämnda detaljerna med oss ​​på trustpilotreview@lycamobile.com.

Lycamobile Team

Obefintlig kundservice och obefintliga instruktioner.

Beställt ett e-sim online. Har aktiverat det i mobilen men det går inte att ringa eller messa och kundtjänsten är omöjlig att få tag på och ger bara beskedet "vi har tekniska problem för närvarande". Det har de haft i någon månad nu. Till slut lyckades jag aktivera/registrera kontaktkortet så att det började fungera, men det fanns inga instruktioner utan man fick gissa sig till vad man skulle göra.

30 maj 2024

Kära kund,

Jag ber om ursäkt för de svårigheter du har mött med din eSIM-aktivering och utmaningarna med att nå vår kundtjänst. Det är frustrerande att inte ha tillgång till tjänsterna du betalat för, särskilt när du inte kan få hjälp att lösa problemet.

För att lösa ditt problem snabbt har jag skickat ett e-postmeddelande till dig med detaljerna. Kontrollera och uppdatera oss på trustpilotreview@lycamobile.com. Jag kommer att se till att dina problem åtgärdas så snabbt som möjligt. Jag kommer också att eskalera ärendet till vårt tekniska team för att undersöka de pågående tekniska problemen som du har nämnt.

Sämsta telefonbolag jag träffat

Sämsta telefonbolag jag träffat, kundservice som tvingar dig att ringa flera gånger för byte till nytt esim, varje byte till ny sim, ditt telefonnummer ändras och du förlorar alla pengar du har på det numret. Aldrig med dem igen.

16 maj 2024

Hi Fabio,

We are truly sorry to hear about your experience with our service. Your feedback is invaluable to us, and we genuinely appreciate you bringing this matter to our attention.

We understand how frustrating it must have been to encounter difficulties with our customer service and the inconvenience caused by the frequent changes to your phone number. This is certainly not the level of service we strive to provide, and we regret any inconvenience this has caused you.

We want to address this issue promptly and ensure that it does not happen again. Could you please provide us with more details about your experience? Understanding the specifics will help us to identify areas for improvement and take corrective actions.

We value you as a customer and want to make things right. If you are willing, we would appreciate the opportunity to discuss this further and work towards a resolution. Please feel free to reach out to us directly at  trustpilotreview@lycamobile.com.

Lycamobile Team

Håll dig gärna bort från Lyca

Webbsidan föreslår att du ska aktivera ditt tillfälliga nummer och paket för att "njuta" tjänsterna medan du väntar på ditt nummerflytt (dvs du egentligen förlurar ca halva av ditt månadspaket i praktiken). Att ansöka om nummerportering från mobilen, omöjligt, lättare från datorn men man aldrig får någon bekräftelse att det har gått igenom, man ska prata med någon stackars kundtjänstmedarbetare som ska bara skapa ett ärende där du aldrig får någon som helst återkoppling (man får bättre info från den gamla operatören). MMS inte ens aktuella, önskar de hade skrivit om det på webbsidan så man är medveten om vad som gäller innan man väljer dem som operatör. Vid ångerrätt, man väntar i veckor för att få sina pengar tillbaka, de säger att numret ska vara kvar tills återbetalning går igenom, så man måste spendera mera utan någon ersättning. I andra ord, man följer deras långvariga processerer varenda gång, är tvungen att stanna kvar och spendera, annars pengarna behålls av operatören.
Låter det vettigt för dig som vill ha ditt nummer hos dem, gör så på egen risk.
En stjärna för denna operatören känns verkligen för mycket, nu ser jag att dem fick endast 12% på dåligaste betyg, antar att de raderar dem omdömen eller folk bara går vidare utan att skriva något.
Håll dig gärna bort från Lyca, för din egen skull!

15 april 2024

Kära kund,

Vi är verkligen ledsna att höra om din frustrerande upplevelse av våra tjänster och kundsupport. Vi förstår vikten av effektiv nummerportering och tydlig kommunikation genom hela processen, och vi beklagar att vi inte har uppfyllt dina förväntningar.

Din feedback är viktig för oss, och vi uppskattar att du uppmärksammar oss på dessa frågor. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som orsakas under nummerporteringsprocessen och otydligheten angående MMS-tjänster. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer och tjänster baserat på kundfeedback.

Kontakta oss direkt på trustpilotreview@lycamobile.com med dina kontouppgifter för att lösa dina specifika problem och ge en lösning. Vi är fast beslutna att lösa detta ärende snabbt och säkerställa att du är nöjd.

Toppen best

Toppen best

22 februari 2024

Dear Arreh,

Thank you so much for taking time to write your review, we are happy to hear your comments and we will continue to provide best service.

Regards,

LYCAMOBILE , ETT ELÄNDE UTAN ÄNDE

Sen jag blev kund hos Lycamobile i september , inte haft fungerande, pålitlig telefoni.Över 2 månader har tillbringat otaliga timmar och kämpat via mejl, chatt och telefon för att felet skulle åtgärdats. Lycamobile enligt eget utsago haft tekniska problem under september och fram till mitten av oktober , som också enligt eget utsago hade löst sig. För mig dock problemet kvarstod även efteråt , trots lugnande besked och löften från Lycamobiles sidan. Trots ständiga påtryckningar från min sida hade den tekniska avdelningen aldrig hört av sig , endast skickade de automatiska SMS gång på gång att ärendet var avklarat medan fortsatt strul med telefoni.14 november kontaktade jag Complaints och reklamerade de månader, som inte haft telefoni med begäran av återbetalning av 1 års köp. Complaints svarade inte inom 4 arbetsdagar, som Lycamobile vill påstå ,utan hörde av sig första och enda gången , 27 november och bara efter att jag hade ringt , chattat och mejlat Kundservicen gånger flera , för att få veta vad som hade hänt .Till slut , 27 november en namngiven person på Complaints godkände återbetalningen på 1 år och uppmuntrade att jag skulle höra av mig ,om det fanns efterföljande frågor.Jag skrev tillbaka till den person på Complaints ,samma dag gällande överflytt av mitt nummer till annan leverantör, pga jag hade fått motstridiga info från de olika aktörer inom Lycamobile jag hade pratat med,innan Complaints svarade.Har hittills skrivit ca 30 mejl både till den handläggare på Complaints och Complaints avdelning generellt, utan att få något svar.
Enligt kundtjänsten på mejl, om jag flyttar mitt nummer till annan telefoni operatör, innan återbetalningen sker , då förlorar jag 1 års återbetalning, eftersom mitt konto på Lycamobile raderas automatiskt vid flyttdatum och återbetalningen kan ej genomföras.Denna information fick jag dock aldrig bekräftat via Complaints och vid efterföljande samtal med kundtjänsten hänvisade de till Complaints, som inte svarar. I ljuset av den obekräftade informationen och i samråd med kundtjänsten på chatten , har ändrat datumet för flytt till Comviq från 5 december till 21 december. Kundtjänsten försäkrade mig hela tiden fram till 11/12 att det skulle ta 5-7 arbetsdagar och att återbetalningen var på gång samt ursäktade sig att Complaints hade mycket att göra och lag efter. Först 12/12 fick jag veta att mitt ärende var stoppat och återbetalningen gällde 2/3 av den godkända summan.13/12 skapade telefon kundtjänsten ett nytt ärende med begäran för återbetalningen, som skulle behandlas på nytt.På chatten fick höra ,beroende på vem jag pratade med , både att de har eskalerat fallet så att Complaints kontaktar mig snarast och de inte kan kontakta Complaints.På mejlet fick jag svar att de skall försöka komma i kontakt med Complaints. Är sen 4 december utan mitt telefonnummer i väntan på återbetalningen.Att vara utan mitt eget nummer påverkar mycket negativt mitt vardagliga liv.Trots att jag kontaktade Complaints 14 november , närmar sig nu jul och har varken sett någon återbetalning eller fått svar på mina frågor. Behöver veta senast 19 december för att meddela Comviq ,om jag skall behöva ändra ånyo flyttdatum. Lycamobile lyser som vanligt med sin frånvaro.Under den tiden, jag är den enda som drabbas.
Att Lycamobile är urdålig på alla sätt och vis råder ingen tvekan om .Tror nästan att detta är avsiktligt, i syftet att äta upp mina pengar , eftersom det är ju svårt att kunna misslyckas såpas rejält och svika sina kunder så djupt som Lycamobile har gjort.

14 november 2023

Kära Sofia,

Vi är ledsna att höra att du inte har haft den upplevelse vi förväntade oss. Våra kunder får vanligtvis exceptionell kundvård, och vi är ledsna att höra att du känner att din inte var det.

Vi förstår att du inte har fått återbetalningen. Vi ber om ursäkt för besväret. Vi vill informera dig om att den tillgängliga krediten på ditt Lycamobile-nummer har behandlats som en återbetalning. Den kommer att återspeglas på ditt bankkonto enligt din faktureringscykel. För ytterligare hjälp, vänligen svara till trustpilotreview@lycamobile.com

Lycamobile team

Jessica va jätte duktig på chatten

Jessica va jätte duktig på chatten. Hon hjälpte med det jag ville ha hjälp med och va effektiv och snabb på jobbet med. Bravo

29 november 2023

Kära konsument,

Tack för din värdefulla feedback om Lycamobile. Vi kommer att se till att dina vänliga ord når Jessica. Tack för ditt stöd.

Jättedåligt nätverk och signal

Jättedåligt nätverk och signal kundtjänst kan inte heller hjälpa eller kunde inte. Du är inte ansvarig.

16 mars 2023

Kära Mahdi,

Jag är ledsen att höra att du har problem med ditt nätverk och signal och att du inte fick hjälp. Ange Lycamobile-numret för att kontrollera och lösa problemet. För ytterligare hjälp, vänligen svara till trustpilotreview@lycamobile.com

Hälsningar