Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Lycamobile är en hög kvalitet prisvärda kontantkort SIM som du kan njuta av en fantastisk utlandssamtal och hålla kontakten med dina nära och kära runt om i världen, oavsett om de är i Afrika, Amerika, Asien, Australien och Europa.
116 21, Stockholm, Storbritannien
Ber kunder att lämna omdömen
Jag har betalat men den har aldrig fyllts på, varför!?

Svar från Lyca Mobile SE
Jag har valt abonnemanget Lyca Fast Pris 340 SEK, men som ny kund fick jag det för 99 kronor. Jag har inga problem med internet, men jag kan inte ringa till någon i Sverige, alltså till svenska nummer, trots att det står i abonnemanget: ”Fria Nationella samtal”. På grund av detta kan jag inte på något sätt komma i kontakt med kundtjänsten. I chatten med boten på webbplatsen finns det ingen möjlighet att få prata med en kundtjänstmedarbetare online, och de har inte svarat på mina e-postmeddelanden på en månad. Jag förstår inte vem som bär ansvaret för detta – ligger orsaken i min telefon (Xiaomi Redmi Note 14s) eller hos Lycamobile? Jag har aktiverat VoLTE och internet vid samtal överallt i inställningarna, men det hjälper inte alls. Om den här recensionen på något sätt kan hjälpa till att få kontakt med teknisk support, så här är min e-postadress och mitt nummer:
drogaira0gmail.com.
+46769544966

Svar från Lyca Mobile SE
Automatisk förnyelse endast vid första försöket... Det här är inte rättvist... Jag förlorade mitt paket och min prenumeration bara för att min lön var försenad med en dag på mitt bankkort.

Jag köpte för 100 kr ringde ett samtal sedan var potten slut. Dåligt

Svar från Lyca Mobile SE
Står ingenstans hur man avslutar sina paket , ringer till kund service där dem är så otrevliga

Svar från Lyca Mobile SE
Lycamobile är utan tvekan det värsta jag någonsin har köpt. Internet är katastrofalt långsamt, med en ping på 177 ms, och streaming är i princip omöjligt eftersom allt buffrar hela tiden. Dessutom har de dragit 50 GB av min surf på bara fem dagar, vilket jag tycker är fullständigt orimligt. Jag ångrar verkligen att jag valde Lycamobile. Håll er borta från det här företaget – jag kan absolut inte rekommendera det.

Svar från Lyca Mobile SE
Min palet skulle ta slut om några dagar men jag hade förbrukat allt surf data. Därför bestämde jag mig att göra som förut köpa ett nytt paket för en månad och använda det ditekt. Det funkade för mig i några år utan problem men nyligen försökte jag göra samma sak och det funkade inte. Jag fock sms om betalning och att det gick bra men appen visade inte betalningen och det nya abonemangen jag köpt. Först trodde jag att min bank har inte godkänt köpet men kortet visade att pengar har redan dragits då bestämde jag mig att ringa kundtjänsten. De var vänliga och sa att DE kan se att jag har redan köpt en ny paket men drt står på paus och kan inte användas samtidigt. Vilket var väldigt ovanligt för mig. Jag antar att det är nya regler hos företaget och därför kan man inte använda två paket samtidigt. Men jag tycker att det är helt onödigt att tvinga kunden till kontakt med kundservice när det var inte ens problem innan. Det tar tid och lämnar negativt upplevelse. En annan sak är att när man köper paket via internet och trycker att kortet ska inte sparas och man vill inte ha något automatiskt betalning sätter ni den ändå. Varenda jäkla gång