In 2020 een Renault Clio gekocht met 5400km en 6 mnd oud. Na enkele mnd begon de koppeling te trillen met optrekken. Binnen gebracht voor beoordeling want de auto had 2 jaar garantie. Er was niks aan... Se mer
Det här tycker kunderna
Deze Renaultdealer beschouw ik als regelrechte oplichters. Dochter 2e hands Twingo gekocht. Gebruikte vanaf begin teveel olie. Steeds met een onzinverhaal aan het lijntje gehouden. Zou aan de bougies... Se mer
Renault zoe afgeleverd met kapotte stoelverwarming. gevraagt of dit bij afleverbeurt niet beter gecontroleerd kon worden.(was hun taak niet bij 0 nul kreeg ik te horen). kapotte stekker airbag in ver... Se mer
zeer slechte service. splinter nieuwe auto gekocht waarvan vanaf oplevering dag 1 ellende , na 1200km al de remschijven met groeven. en dan 5 weken moeten wachten voor even erna te kijken net... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alleen maar ellende met aankoop auto Janssen Kerres
In januari 2022 een auto gekocht bij Janssen Kerres in Roermond. Na 2 maanden begon de ellende en het is helaas nog niet gestopt. De accu stopte er na een maand of 4 mee, het zou aan mij liggen omdat ik te korte stukken zou rijden, onzin natuurlijk! In eerste instantie probeerde ze mij zelf de reparatie te laten betalen. Vol gehouden en uiteindelijk een 'nieuwe' accu erin op hun kosten. 7 maanden later, accu kapot..
Daarnaast nog een stuk of 8 (grote) reparaties al moeten laten doen in 1,5 jaar tijd (eigenlijk 1 jaar tijd want de eerste 6 maanden is bij hun onder de garantie nog wat gedaan). Alleen maar ellende en zeer zuur als je denkt een goede auto aan te kopen. Bijzondere reparaties die na het aantal gelopen km's eigenlijk niet zouden moeten kunnen. Nooit meer!
Pauze is belangrijker met collega's dan verkoop
We willen graag een 2de auto voor erbij. Dus dachten gaan bij Kerres Sittard kijken. Schijnbaar gaat hun pauze met hun allen voor de klant. En ook nog verdere commentaar van de verkoper.
Of we een afspraak wilde maken, nou nee bedankt!
We gaan wel elders kijken.
Occasion gekocht
Vandaag onze auto opgehaald. Een dagje later dan oorspronkelijk gepland...de reden was een piepklein gaatje in een gordel en wat rafeltjes aan de andere, iets dat mij niet eens opgevallen zou zijn, maar de dealer vond het niet veilig dus hebben ze twee nieuwe gordels besteld die de volgende dag geleverd en met spoed ingebouwd zijn. Mocht zelfs gebruik maken van een bijna splinternieuwe leen auto.
Dat geeft een veilig gevoel.
Verder alle puntjes op de i. Alles zoals beloofd en afgesproken en nog wat extra's
Zelfs die volle tank nog met ons samen geregeld.
Een mooie ervaring. Ik kan het iedereen aanraden. Wij zijn geholpen door Nicky Verheggen,
Janssen kerres Kia Sittard.
wij zijn ontzettend dankbaar en tevreden. 👍
Private leaseauto niet geleverd
Mijn private leaseauto is door de leasemaatschappij besteld bij Janssen Kerres Venlo. Op 21-7-23 krijg ik bericht dat de auto geleverd kan worden, in overleg wordt de afleverdatum op 1-9-2023 gezet, zelfs op 30-8-23 nog even bevestigd dat de auto vandaag geleverd wordt. Krijg ik om 11.21 uur een telefoontje dat de auto vandaag toch niet afgeleverd wordt, omdat "de importeur het kenteken niet heeft aangevraagd" Dat hoort de dealer zelf te doen!! Wat een aanfluiting, ik zou hier never nooit een auto kopen. Het is dat ik hem via de leasemaatschappij daarvandaan krijg, maar wat mij betreft hebben ze afgedaan.
Niet meer zo positief
Naar aanleiding van mijn positieve review van november 2022 moet ik nu helaas mijn mening gaan herzien.
We zijn inmiddels 15.000 kilometers verder en wat blijkt zowel de remblokken als de remschrijven blijken totaal versleten. Wij hebben de auto gekocht met een kilometerstand van bijna 48000 kilometer, een APK en 6 maanden garantie.
Remschijven gaan bij normaal gebruik zo'n 100.000 kilometer mee. Nu, bij een stand van 62000 kilometer zijn ze totaal versleten. Ze wijzen daarbij naar invloeden van buitenaf (zoals rijden met de voet op de rem. Nou geloof me onze 18 jarige dochter heeft tijdens haar rijlessen niet geleerd te rijden met de voet op de rem en doet dat nu ook niet).
Wij vermoeden dat deze remschijven al bij aankoop slecht waren. Ze kunnen niet van goed binnen 15000 kilometer naar heel slecht gaan.
Kortom: laat alles goed nakijken voordat je hier een auto koopt. Dit voorkomt een heleboel kosten na een aantal maanden. Of.... koop uw auto elders.
Garantie aanspraak ontlopen?
Koop je een occasion, hoop je ook dat als er onverhoopt iets stuk gaat dat je onder garantie wordt geholpen. Dan meldt je je bij de werkplaatsreceptie en krijg je weliswaar een afspraak maar ook het gevoel dat ze je niet serieus nemen. Defecte motoren van de achterklep die volgens advies van een Volvo garage (het betreft een Volvo V60) vervangen zouden moeten worden, wordt gebagatelliseerd tot een kraak wat niet tot vervanging onder garantie zou kunnen leiden. Probeer je te verhelderen wat ze dan nu daadwerkelijk willen gaan doen, dan krijg je geen reactie.
Op mails, terugbelverzoeken en het invullen van het contactformulier wordt niet gereageerd nadat ik al 2 keer telefonisch contact heb gehad en beloofd werd om teruggebeld te worden.
Bij binnenkomst zitten er 2 mensen aan…
Bij binnenkomst zitten er 2 mensen aan de balie. Doen niet de moeite om contact met je te maken. Ik kwam technisch advies vragen maar volgens hun was de monteur druk. Zelf konden ze mij niet adviseren sterker nog ze gaven mij de indruk dat ik moeilijke vragen stelde en hij gaf toen maar aan dat hun zich daar niet mee bezig hielden. Het is een Kia dealer dus een beetje monteur moet dit kunnen beantwoorden dus eigenlijk zetten ze hun eigen monteur te kakken. Alles draait bij hun om de verkoop. Wijk je daar van af dan ben je lastig. Met hun vreselijke patserkopjes.
Op mails word niet gereageerd
Op mails word niet gereageerd. Dit is al de tweede keer. Het heeft dus geen zin een klacht of een vraag in te dienen bij Janssen kerres.
Alweer 17 jaar klant bij kerres in…
Alweer 17 jaar klant bij kerres in Heerlen, twee nieuwe auto s gekocht.
Er is daar altijd wat, het kan nooit eens soepel gaan, altijd met het excuus dat ze zieken hebben.
Een week wachten, voor een lekke band, bij een ander ben ik gelijk welkom.
Ik heb er nu genoeg van, en zeg ze vaarwel, mijn volgende afspraak voor de grote beurt, heb ik al elders gepland.
Je kunt je beter afvragen wat er goed…
Je kunt je beter afvragen wat er goed gaat. In 2017 kocht ik er een nieuwe Kia Sportage. Na 1 jaar en 11000 km begonnen alle 4 de banden droogte scheuren te vertonen. Dat heb ik gemeld en toen kreeg ik een aanbod voor 4 nieuwe banden dat hoger lag dan 4 dezelfde nieuwe banden bij een willekeurige bandenspecialist. Niet op ingegaan dus. Vervolgens had ik bij koud weer een vreselijk krakende besturing. Dat werd door de monteur bevestigd en zou opgelost worden. Auto is er 2 keer voor terug geweest en er is niets opgelost. Uiteindelijk heb ik zelf de veerpoten los gemaakt en gemodificeerde rubbers van de toplagers gemonteerd. Bij de dealers lag hier ook een service bulletin voor, maar Janssen Kerres was helaas te beroerd om dit op te lossen. Na 3 jaar heb ik de garantie laten verlopen en het onderhoud zelf gedaan en de auto was sindsdien foutloos. Afgelopen October kreeg ik een goed inruilbod en heb toen mijn bezwaren kenbaar gemaakt. De verkoper verzekerde mij dat alles nu beter zou gaan in de werkplaats en dus besloot ik op het aanbod in te gaan. Op 8 Mei j.l. kreeg ik een nieuwe Niro en een van mijn gewoontes is om zelf nog even alles na te gaan. Welnu, de olie stond op het minimum, de banden stonden nog op 3.2 bar, er zit een lak fout in de auto, het rechter binnen scherm is beschadigd en een kunstof deksel paste gewoon niet. Dat kunststof deksel is het enige dat nu is opgelost, ze hebben er gewoon een van een showroom auto gepakt en dat heb ik nu. De rest kan ik mij helaas op soppen. Wat ze wel kunnen is ruitensproeier vloeistof op de rekening zetten terwijl ik de auto breng met een tot de dop gevuld reservoir. Hun argument is dat ze dat altijd op de rekening zetten. Al met al vind ik Janssen Kerres een drama en voor onderhoud gaan ze mij NOOIT meer zien.
Waardeloos omgaan met jeugd die daar…
Waardeloos omgaan met jeugd die daar komt werken niet scholings waardig
Op 1 maand tijd 2 auto's gekocht bij…
Op 1 maand tijd 2 auto's gekocht bij janssen-Kerres, een Renault clio RS line en een Citroën c1 urban line. Onze zus heeft de door ons ingeruilde Citroën C3 purtech shine weer gekocht. Wij zijn al jaren vaste klant bij Janssen-Kerres. En wij zijn nu ook weer voortreffelijk geholpen door de verkopers Paul( Renault/Nissan Sittard, Jack en Daan kia vestiging molensingel Maastricht) service is zoals altijd top bij Janssen-Kerres.
13/6-2023 auto gekocht (Renault Megans…
13/6-2023 auto gekocht (Renault Megans E Tech EV60 )en afspraak gemaakt bij eventuele inruil.
Geen €40700 betalen maar €35000.
Door verkoper in zijn kladblokje geschreven en mij laten zien!
16/6-2023 via tel. gesprek aangegeven dat dit akkoord is maar krijg dan 17/6 een mail met een geheel ander bedrag,€36950.
Dat is toch geen afspraak!
Zo iemand is toch niet betrouwbaar,dat kan toch niet!
Dit teruggekoppeld maar nog geen antwoord.
Als dat niet hersteld wordt koop ik, en hoop ook andere nooit geen auto meer bij Kerres!
Situatie is 29-6-2023 aangepast en alles wordt afgehandeld volgens afspraak.
Alles is dus goed gekomen,gelukkig!
Op 28 maart heb ik een Kia Sportage…
Op 28 maart heb ik een Kia Sportage gekocht voor €17,900.De Kia is van 26-01-2012 maar had pas 41259 km gereden en zag er geweldig uit en had leren bekleding en was een automaat,daarom dacht ik dat dit een schappelijke prijs was.Ik ben als klant onervaren en vertrouw de zaak waar ik ben,dacht dat Janssen Kerris een zaak was waar je op vertrouwen kon .....dus echt niet.30 Mei ben ik terug gegaan voor te kijken voor een kleinere auto omdat ik hem bijna niet in de garage krijg(helaas met de verkoop niet aan gedacht,dacht dat de auto dus ook deze in elke garage normaal naar binnen kon)Maar heb zelfs ook angst gekregen omdat hij zo groot is en deze angst werd altijd erger met rijden....bang bang en nog eens bang,dus wat ze zeiden dat went wel ....nou bij mij niet.Kwam daar en heb alles uitgelegd dat ik echt hartkloppingen,ook gewoon met rijden en soms hem niet in de garage durft te zetten.Toen kreeg ik te horen dat ze maar €14,500 terug konden geven.Ik dacht dat ik een beroerte kreeg en vertelde nogmaals dat ik net 2maanden geleden de auto gekocht heb en dat ik terug kom omdat hij zo groot is en ik NIET kan wennen maar de angst voor dat er wat aan komt.En dat ik hem met een klein verschil voor een kleinere auto wil omruilen die goedkoper is.Ook zei ik er zit ja geen 1of 2 jaar tussen maar 2 maanden.Het kwam er op neer dat ik €14,500 ervoor terug kreeg en de ander auto van €14.500 moest nog eens € 995,00 erbij.En dan kan Janssen Kerris de auto weer in de showroom zetten voor € 17,950 met € 595,00 afleveringskosten.Reken maar uit,dit is een slordige €8,500 .Nu komt het.. ik ben ergens anders en kom erachter dat hij op de computer van de verkoper staat voor €11,000.Ik dacht dat ik van de stoel afviel toen ik dat met eigen ogen zag.Ik zeg dan ook Janssen Kerris is EEN GROTE OPLICHTER en interesseert maar een ding en dat is geld.Een klant telt niet en ik hoop dat de mensen dit eerst lezen en zich niet door emotie van die mooie auto zich mee laten slepen.Dit grapje heeft mij duizenden gekost waar ik heel hard voor heb moeten werken en ben er kapot van Dus mensen ga niet naar deze zaak ,maar maak daar een grote boog om.
Nog geen half jaar geleden een renault…
Nog geen half jaar geleden een renault traffic aangeschaft, bij de zijportier moest er een rubber vervangen worden. Afspraak gepland waarop ik niet kon, netjes opgebeld of er nieuwe afspraak gepland kon worden. Ik zou worden terug gebeld, nooit gebeurd, heb daarna nog 3 keer gebeld weer hetzelfde verhaal, mail gestuurd met verzoek voor een afspraak er is nooit op gereageerd. Tot 3 weken terug ongeveer toen ik boos opbelde, er werd een afspraak gepland op 23 mei 2023 voor het vervangen van Rubber en einde Garantie check. Tijdens het inleveren van de auto heb ik aangegeven dat rechterlamp het niet doet, airco nagekeken moest worden en links voor bij de bumper boven de wiel iets van plastic uitsteekt verder nog wat dingen zoals piepend en zoemend geluid tijdens achteruit rijden. Geen probleem zeiden ze we gaan heel de auto checken en we zorgen ervoor dat het tiptop in orde is. 8:00 uur auto achter gelaten en rond 11:00 uur werd ik gebeld dat de auto klaar stond voor ophalen. Ik vond het al raar want ik ben door mijn collega om 9 uur opgehaald toen stond mijn auto nog buiten, ik vond het heel raar dat ze binnen 2 uurtjes ongeveer alles voor elkaar hadden. Eenmaal aangekomen zag ik dat de plastic boven de wiel met vingers naar boven was geduwd, ik ben terug gelopen en bij de balie een “een verkoper” aangesproken, hij liep mee en zei dat het nu wel ingeklikt is en dat ik verder kon rijden. Ik gaf aan dat ik zat zelf ook vaak gedaan heb maar hij laat zich los, nee hoor zei hij nu zit hij wel vast, ik zei weetje het zeker? En is alles verder in orde gemaakt? Hij keek op een papier waar GEEN aantekeningen op stonden. Ja hoor alles is in orde. Onderweg merkte ik dat de airco niet verholpen was, Eenmaal thuis aangekomen, merkte ik ook dat ze niks aan piepend geluid hebben gedaan. Ik stap uit de auto en zie ik de plastic boven de wiel er weer uithangen ook de lamp was niet in orde gemaakt. Tijdens verkoop geven ze je het gevoel dat de klant de koning is, zodra je betaald hebt en getekend hebt dan is er nog 0.0% van de service nog over. De auto heeft mij ruim 30k gekost en dan verwacht ik op zijn minst een beetje eerlijkheid en service. Nooit meer bij janssen kerres voor mij. Ik vind ze maar stelletjes oplichters.
NIET EENS 1STER WAARDIG
NIET EENS 1STER WAARDIG!
Renault Janssen Kerres Heerlen, heeft maar een doel en dat is zoveel mogelijk geld verdienen en de klant besodemieteren.
Ik heb me auto gebracht die aantal storingen had, (ABS, ESC).
3x laten maken 3x dezelfde storingen terug.
Kostenplaatje €700+
Geld terug gaat niet, probleem niet opgelost.
Naar andere garage geweest, nieuwe zekering erin, probleem opgelost €20 betaald.
Als je opgelicht wilt worden moet daar je auto laten repareren of service beurt doen.
Geloof ook niet de reviews die op google staan is onzin!
Gewaarschuwd mens telt voor twee!
Koop nooit een tweedehands auto bij…
Koop nooit een tweedehands auto bij deze garage. In acht maanden tijd al voor ruim 800 euro maakkosten gehad. Ook mijn vriend die al eerder daar een tweedehands auto had gekocht heeft alleen maar ellende. Tot zelfs water in de auto. Je koop een duur pakket erbij met de zogenaamde garantie destijds. Ik heb zelfs een eindgarantie check up laten doen. en nog geen anderhalf maand erna begon de ellende. Wat vooral me stoort is dat je niet gezien, gehoord wordt. Erg zakelijk en onvriendelijk. Blijkbaar tel je daar alleen maar mee als je een splinternieuwe auto koopt.
Janssen Kerres Sittard, voor mij nummer 1
Vandaag mijn Renault Megane Estate opgehaald bij Janssen Kerres Sittard. Vanaf het moment van aankoop en tot en met de levering is mijn ervaring zeer positief. De verkoopmedewerker, de heer Margaroli krijgt van mij een dikke 10+ Alles is mij zeer duidelijk uitgelegd en de oplevering was een feest voor mij. Ik heb meerdere occasions gekocht in mijn leven, maar deze positieve ervaring heb ik nog nooit ergens meegemaakt. Perfect Janssen Kerres in Sittard en bedankt voor de service.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.