evercall Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har efter Evercall så længe tilbage, jeg kan huske og aldrig haft problemer. Er så begyndt at få brug for mere taletid og data, skrev til dem i morges og nu er mit abonnement opgraderet efter aftale... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Min telefon blev, UDEN VARSEL, spærret, da jeg havde fået ændret mit betalingskort, uden at få det ændret hos Evercall. Havde pga. spærringen ingen mulighed for at rette bod på det, da adgangen til Mi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har ikke behov for at kontakte evercall, hverken telefonisk eller skriftligt: Der er nemlig ikke noget at beklage sig over. Det skulle da lige være at jeg ikke får en fornøjelig snak med de rar... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har både IP og mobiltelefoni hos Evercall. Har været kunde siden de hed Everlove. Der er aldrig problemer med hverken det ene eller det andet. Priserne er også gennemskuelige. Meget kompetente... Se mer

Företagsinformation

1. Telefon- och internettjänster
  2. Mobiloperatör

Skrivet av företaget

Vi er et lille dansk, uafhængigt teleselskab, som udbyder mobiltelefoni, mobilt bredbånd og til antenneforeninger også IP-fastnettelefoni. Desuden har vi erhvervsløsninger, baseret på vores eget ultrafleksible og brugervenlige system, everConnect. Vi går meget op i tilfredse kunder og lader aldrig et spørgsmål hænge ubesvaret eller et problem forblive uløst. Vi tager telefonen med det samme, besvarer e-mails meget hurtigt og er først tilfredse, når du er det. Vores søde kunder lader til at synes godt om vores telefoni og om den behandling, vi giver dem; i hvert fald er de meget loyale og sender os mange rare e-mails eller skriver pæne ord om os her, hvilket vi er meget glade for. Hvis du har lyst til at blive kunde hos os, ville det glæde os at byde dig velkommen. Læs her, hvad andre ”evercallere” mener om os og ring eller mail endelig, hvis du vil vide mere!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Serviceminded

Evercall yder en rigtig flot og hurtig service.

24 mars 2015

Hej Henning
Vi prøver i hvert fald - det er åbenbart lykkedes her. Rigtig dejligt - mange tak for anmeldelsen og den fine karakter!

evercall virker altid

Jeg har haft evercall i mange år nu, og telefonen virker altid. Jeg er tilfreds med mit lille abonnement, da jeg ikke ringer så meget.Det kører bare, og de trækker aftomatisk når der ikke er penge på kontoen. for mig er det så ikke så tit.

22 mars 2015

Hej Rita
Godt at høre, at telefonen altid virker. Og fint, at du er glad for dit lille abonnement - det gælder jo om at have lidt for enhver smag. Tusind tak for din anmeldelse!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Billigt, troværdigt og velfungerende.

Alt fungerer bare, god information på mail, ingen problemer overhovedet. Undrer mig virkelig over, at Evercall ikke ligger i top på listen over mobiludbydere jeg netop så på business.dk. Det burde de virkelig, så hvis du skal skifte selskab, så giv Evercall en chance, det vil du ikke fortryde. :)

22 mars 2015

Hej Thomas
Det var godt at høre, at du er så tilfreds! Og tak for prajet om undersøgelsen, vi befinder os åbenbart under den slags undersøgelsers radarhøjde, men det må vi prøve at gøre noget ved.
Tusind tak for den flotte anmeldelse og rigtig god søndag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et teleselskab jeg varmt kan anbefale.

Billig telefoni, super betjening, god og venlig hjælp hvis det er nødvendigt, når man får mail med oplysninger eller nyheder er det altid skrevet på en humoristisk måde. Min mand og jeg har været kunder nu i flere år og har altid været godt tilfreds.
Bente.

18 mars 2015

Hej Bente
Dejligt at I har været med i flere år - og er tilfredse! Og hvis vi af og til er sjove, er det ikke med vilje!
Tusind tak for anmeldelsen og god weekend!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid hjælpsom uanset problemets størrelse

Jeg har kun positive ting at sige om evercall, altid venlig betjening, og de gange der har været problemer er de altid blevet løst.

13 mars 2015

Hej Thorkild
Vi håber ikke, der har været alt for mange problemer? Men det er meget betryggende, at vi har været i stand til at løse dem. Mange tak for din fine anmeldelse og rigtig god weekend!

Hjælpen er der altid.

Hvis telefonnettet er nede er der altid hjælp at hente hos Evercall.
Mage til tå.lmodighed skal man lede længe efter. Hvis kunden ikke
forstår svaret første gang, tager vi det bare engang til. Sådan er De hos Evercall
Hilsen Boje E. Rasmussen
4400 Kalundborg

12 mars 2015

Hej Boje
Det var dejligt at høre, men det skulle da også bare mangle, hvis vi ikke kan forklare tingene, så de er til at forstå første gang! Mange tak for din anmeldelse og rigtig god weekend!

Mit telefonabbonnement m.m.

Vi i vor familie er meget, meget tilfredse med vor tilknytning til Evercall.
Altid god og dygtig vejledning, hvis man problemer eller spørgsmål.
Til enhver tid altid meget konkurrence priser.
Vi bliver ofte ringet op af konkurrenter, men de bliver altid afvist, da vi endnu aldrig har fået et bedre tilbud.
Når alle de ovennævnte forhold er jorden, kan ikke få en bedre leverandør på dette område.

12 mars 2015

Hej Palle
Vi er meget glade for, at en hel familie er så tilfreds - her må heldet virkelig have smilet til os! Hvor er det godt at høre, at I ikke lader jer lokke væk; vi håber, at det fortsætter på den måde! Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Mange hillser

Danmarks bedste mobiloperatør

Jeg har to abonnementer nemlig hos et stort selskab som begynder med T og som hører hjemme øst for Danmark og så Evercall. Når jeg bruger T's mødetlf siger de at de er Danmarks billigste operatør med 1,50 kr/min men hos Evercall koster det nul - der hedder vel at smykke sig med lånte fjer. Jeg har så fundet ud af at jeg kan ringe til den engelske udgave af T's mødetlf via Evercall og det koster kun 0,50 kr/min. Flot! og et tip til andre der også bruger T.
Derudover bruger jeg ofter Evercall i udlandet - det fungerer 100%.
Så selvom I nu er lille så fortjener I at blive Danmarks største operatør - og ikke kun være den bedste!

11 mars 2015

Hej Jens
Den overskrift kan vi slet ikke leve op til! Men det er dejligt, at du er så tilfreds. Og rigtig sjovt, at du har fundet en ny anvendelse af "Telemødet". Tak for tippet - og tusind tak for den flotte anmeldelse - som sagt kan vi ikke leve op til overskriften, men vi skal sætte en ære i at prøve!

Second to none!

Jeg er 100 % tilfreds kunde hos Evercall. Så vidt jeg kan bedømme er det endda helt i den billige ende. De servicemeddelelser, de med mellemrum sender ud er i sig selv en nydelse at læse, man bliver simpelthen i godt humør af det uhøjtidelige, men dog saglige sprog, der anvendes. Siden jeg blev kunde, har jeg i hvert fald ikke følt nogen tilskyndelse til at skifte.
Tilfreds kunde J. E. Sørensen, Kalundborg

6 mars 2015

Hej Jørgen
Hvor var det dejligt at læse din anmeldelse! Og tak for de venlige ord om vores servicemeddelelser (som vi antager må være vores nyhedsbrev?). Tusind tak for den fine anmeldelse!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid venlig og god service

Kan varmt anbefales både hvad angår priser,service og venlig betjening

3 februari 2015

Hej Bent
Mange tak for de varme ord - dem blev vi meget glade for - og undskyld svartiden!!!
evercall.

Lynhurtig support.

Havde ikke ventet så hurtig reaktion på mit spørgsmål. jeg sendte i en mail, Andreas ringede efter 5 min.
Det var netværks indstillingerne der var problemet, hjalp da jeg satte Telenor på der.

2 februari 2015

Svar från evercall

Hej Tommy. Det var godt nok hurtigt! Andreas er (som også nævnt i foregående kommentar) en go' dreng, men vi må lige undersøge, om han har for lidt at lave! Tusind tak for din anmeldelse.

super service - altid

Jeg havde en "gammel" router - uden omkostninger sendt en ny - og nu virker min telefon igen.

Kæmpe TAK til ANDREAS

27 januari 2015

Hej Grethe
Det var godt, at Andreas fik løst dit problem - han er en go' dreng. Tusind tak for din søde anmeldelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Evercall et lille teleselskab, Men med meget stor service.

Evercall har konkurrence dygtige priser, ingen skjulte gebyr og en overskuelig afregning, dygtige og hjælpsomme medarbejdere. God teledækning, så det kan varmt anbefales, at være kunde hos Evercall.

23 januari 2015

Hej Anette
Dejligt at høre, at du er tilfreds! Det er ikke altid let at lave telefoni overskueligt, så det er dejligt, hvis det er lykkedes! Mange tak for den fine anmeldelse!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gennemsigtig og service orienteret udbyder med gode priser.

Programmerne er let forståelige og teknikken virker perfekt. Det er let ud fra detailoplysningerne at vælge sit abonnement.
Priserne er konkurrencedygtige.
Noget af det bedste ved Evercall er desuden, at man altid får hurtigt svar på et spørgsmål, som man måtte have og eventuelle justeringer foretages prompte.
Man føler sig som kunde vigtig for firmaet.

22 januari 2015

Hej Bent
Dejligt at læse din anmeldelse! Du får mange ting med - det er vi glade for, og allermest, at du skriver, at man føler sig vigtig for os. Det er I nemlig også - allesammen! Tusind tak for din anmeldelse og rigtig god weekend!

Hurtig og kontant(er)

Er koblet op via antenneforening. Det er billigt og det fungerer. Altid god service.

9 januari 2015

Hej Keld
Det lyder rigtig godt. Dejligt at du er tilfreds - tusind tak for anmeldelsen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alle tiders.

Vi har været kunder med to mobilnumre i nogle år efterhånden, og har bestemt ikke til hensigt at skifte. Det passer os fint at man kun betaler for præcis det, man bruger. Kundeservice, både når man ringer og skriver, er helt i top - her kunne adskillige andre selskaber lærer noget!
Dog er der en enkelt lille ting, og derfor "kun" fire stjerner: Når man ringer til et nummer, og der ikke bliver svaret så telefonsvareren aktiveres, så betaler man straks for et helt minut - selv om man kun bruger et par sekunder på at finde ud af at der er svarer på. Det er jo ærgerligt, da man jo ikke på forhånd har nogen mulighed for at vide om der er "nogen hjemme." Få det lavet om, så er der en stjerne mere herfra.

7 januari 2015

Hej Kaj
Dejligt at høre, selv om de andre selskaber nok ikke vil vide af alle vores unoder! Mht. prisen for helt korte opkald kan vi sagtens følge dig; vores udfordring er "gyngerne og karrusellerne": hvis vi ændrer på én faktor (f.eks. det med minutterne), er vi nødt til også at ændre i modsat retning på noget andet, hvis vi ikke skal "udhule" vores abonnementer. Vi har valgt at gøre som mobilselskaber i almindelighed, men om det er det rigtige - tjaeh...
Vi har tidligere i vores nyhedsbrev skrevet om et nyt abonnement, "10'eren", som du med fordel kunne skifte til. Det kan du jo overveje.
Vi skal nok nøje overveje, hvad vi kan gøre for at hjælpe på de helt korte opkald. Indtil da må vi så "nøjes" med fire stjerner, men det er jo heller ikke så skidt. Heldigvis har vi også dine positive ord, og dem er vi rigtigt glade for!
Tusind tak for anmeldelsen!

Stabilt og godt

Jeg har nu haft IP telefoni via Evarcall i mere end 5 år og det har fungeret perpekt i hele perioden og til en konkurrence dygtig pris. Det er bare i orden

6 januari 2015

Hej Viggo
Det var sørme længe! Og det har fungeret perfekt - det er vi glade for at høre. Tusind tak for din anmeldelse!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Evercall er et firma der ikke har ventetid i telefonen og giver fin service.

når man ringer eller mailer til Evercall får man altid et forståeligt svar og en meget fin hjælp på det problem man måtte have.

5 januari 2015

Hej Ove
Vi er meget glade for, at du synes, vores svar er til at forstå. Det lægger vi nemlig vægt på, så det er dejligt, at det kan mærkes. Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Tilfreds med selskabet.

Jeg er godt tilfreds med selskabet. Ip-telefoni og mobil virker. Skulle der være problemer, er der altid nogen, der kan hjælpe. Man får altid en venlig og hurtig betjening.
Jeg kan kun anbefale selskabet. Det gælder både ip-telefoni og mobiltjeneste.

5 januari 2015

Hej Christian
Hvor dejligt, at vores første anmeldelse i 2015 er så positiv! Og rigtig godt at høre, at du er tilfreds med os, når du har haft brug for hjælp. Tusind tak for anmeldelsen!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.