evercall Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har efter Evercall så længe tilbage, jeg kan huske og aldrig haft problemer. Er så begyndt at få brug for mere taletid og data, skrev til dem i morges og nu er mit abonnement opgraderet efter aftale... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Min telefon blev, UDEN VARSEL, spærret, da jeg havde fået ændret mit betalingskort, uden at få det ændret hos Evercall. Havde pga. spærringen ingen mulighed for at rette bod på det, da adgangen til Mi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har ikke behov for at kontakte evercall, hverken telefonisk eller skriftligt: Der er nemlig ikke noget at beklage sig over. Det skulle da lige være at jeg ikke får en fornøjelig snak med de rar... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har både IP og mobiltelefoni hos Evercall. Har været kunde siden de hed Everlove. Der er aldrig problemer med hverken det ene eller det andet. Priserne er også gennemskuelige. Meget kompetente... Se mer

Företagsinformation

1. Telefon- och internettjänster
  2. Mobiloperatör

Skrivet av företaget

Vi er et lille dansk, uafhængigt teleselskab, som udbyder mobiltelefoni, mobilt bredbånd og til antenneforeninger også IP-fastnettelefoni. Desuden har vi erhvervsløsninger, baseret på vores eget ultrafleksible og brugervenlige system, everConnect. Vi går meget op i tilfredse kunder og lader aldrig et spørgsmål hænge ubesvaret eller et problem forblive uløst. Vi tager telefonen med det samme, besvarer e-mails meget hurtigt og er først tilfredse, når du er det. Vores søde kunder lader til at synes godt om vores telefoni og om den behandling, vi giver dem; i hvert fald er de meget loyale og sender os mange rare e-mails eller skriver pæne ord om os her, hvilket vi er meget glade for. Hvis du har lyst til at blive kunde hos os, ville det glæde os at byde dig velkommen. Læs her, hvad andre ”evercallere” mener om os og ring eller mail endelig, hvis du vil vide mere!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Den glade mobilkunde

Jeg er meget glad for min mobil og den service Evercall giver mig, Det er både billigt og godt og jeg føler mig godt behandlet.

26 december 2014

Hej Finn
Det var rart at høre! Vi er rigtig glade for, at du føler dig godt behandlet.
Mange tak for din anmeldelse og godt nytår!

Godt telefonselskab

Evercall er et lille selskab hvor der er tid og plads til den enkelte kunde. Samtidig er det til billige priser og en teknologi som bare fungerer. Kan absolut anbefales!!!!

26 december 2014

Hej Kjeld
Det er en rigtig hyggelig kommentar fra dig, at der er tid og plads til den enkelte kunde. Det lægger vi nemlig vægt på, så det er godt, at det kan mærkes! Tusind tak for den fine anmeldelse og godt nytår!

Iorden

Nemt billigt og iorden

25 december 2014

Hej Elly
Glædelig jul! Og tusind tak for den klare snak og den flotte karakter!
Fortsat god jul.

Et super effektiv udbyder

Jeg har kun rosende ord om evercall, de er helt igennem profer, godt hurtig betjening samt gode priser på deres udvalg af produkter.
Jeg kan varmt anbefale dette firma

23 december 2014

Hej Jan
Glædelig jul! Og tusind tak for dine rosende ord, det var en dejlig julegave.
Fortsat god jul og tusind tak for anmeldelsen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og billig telefoni fra Evercall

Billig fastnettelefoni og altid venlig betjening pr. telefon hvis man har nogle problemer og spørgsmål.

23 december 2014

Hej Marianne
Det var dejligt. Du er altid velkommen til at ringe til os! Tusind tak for den fine anmeldelse og rigtig god jul.

Evercall = Altid klar

Evercall er det mest omhyggelige og ærlige telefonselskab, jeg nogensinde har mødt. Hurtig til at hjælpe, hvis man har problemer og følger lynhurtigt op på spørgsmål, der ikke umiddelbart kan løses.

22 december 2014

Hej Finn
Det er vi rigtigt glade for at høre! Vi håber ikke, at du får brug for at møde flere. Tusind tak for anmeldelsen og de pæne ord og rigtig god jul.

Telefon

Leverer det jeg har brug for.

22 december 2014

Hej Erik
Det var godt - det må være kernen i det hele! Mange tak for den fine karakter og rigtig god jul.

god selskab

Godt selskab jeg var glad for at være kunde hos jer, det eneste minus jeg lige kan komme på er at man ikke kan købe ekster data hos jer
Og kæmpe ros til jeres kunde service er søde til at hjælpe og svare hurtigt på mail telefon.
God jul og godt nytår

20 december 2014

Hej Martin
Dejligt med kæmpe ros! Det luner rigtig meget at høre. Med hensyn til ekstra data har vi jo pakker fra 200 MB helt op til 100 GB, men hvis du har et andet behov, vil vi meget gerne høre om det. Vi er altid friske på nye ideer til, hvordan tingene kan skrues sammen.
Mange tak for anmeldelsen og også god jul og godt nytår til dig, tak.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

ierterne

det er nåde rod at man har en hovdekonto og i denne konto er der så mobil konto hold tengene adskildt så er der meget mere overskulit

20 december 2014

Hej Brian
Vi er da kede af, hvis du synes, at vores system med en hovedkonto er noget rod. Tanken er, at man kan nøjes med at logge ind ét sted, selv om man har flere numre. Det kan være praktisk, hvis man f.eks. vil se opkaldslister for flere numre, så man ikke skal logge ud og ind for hvert nummer. Numrene deler så også den samme konto, så der kun skal tankes op ét sted.
Men hvis du foretrækker at holde numrene adskilt, kan det sagtens lade sig gøre, så får du blot et brugernavn til hvert nummer, som så har hvert sit log-in. Hvis du ønsker det, må du blot kontakte os.
Tak for anmeldelsen og rigtig god jul.

Ros på alle linier

Vi har fastnet fra Evercall, to mobilnumre og en mobil wi-fi. Vi er absolut over-super tilfredse med hele konceptet. Det virker, det er ok-priser og det er mere end ok-service når der endelig er personlig kontakt med folkene fra Evercall.
Kan I så se at få skiftet til Evercall, hvis I derude bare har et eneste problem med jeres telefonselskab.

Hej Eric
Helt fantastisk, som I er tilfredse! Det er virkeligt dejligt at få den slags at vide, det er vi meget glade for! Tusind tak for den dejlige anmeldelse og rigtig god jul!

Aldrig nogen problemer

Vi har nu haft evercall i mange år som erstatning for en traditionel fastnet forbindelse. Der har aldrig været det mindste problem. Der var grundig vejledning til at sætte det op, på trods af at udstyret blev købt andetsteds.

Hej Brinthaparan
Dejligt at høre, at I har været med i mange år. Og aldrig det mindste problem - det er glædeligt, at det kan lade sig gøre.
Mange tak for den fine anmeldelse og rigtig god jul!

Frisk betjening

Altid hjælpsomme og i godt humør.

Hej Hans
Det var godt at høre. Ikke svært at være i godt humør, når kunderne er så positive!
Mange tak for anmeldelsen og rigtig god jul!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Evercall er œrligt, hjœlpsomt og konkurrencedygtigt selskab.

Jeg føler, jeg kan stole på evercalls svar på mine spørgsmål. De tager selv kontakt for at tilbyde bedre muligheder til mine behov.De skriver sjove men nyttige informationsmail(faktisk de eneste,jeg gider læse). Alt i alt vil jeg til enhver tid fortælle venner, kollegaer og familie om evercalls kompetancer.

Hej Dorthe
Det er dejligt, at du har tillid til os. Ærlighed og troværdighed er noget, vi selv sætter meget højt, så vi er glade for, at du kan mærke det. Og så læser du vores nyhedbrev men anbefaler os alligevel til andre! Det er næsten ikke til at tro! Tusind tak for den dejlige anbefaling og rigtig god jul.

Super service :-)

Det skønneste og mest servicemindede selskab - kan varmet anbefales.

18 december 2014

Hej Pernille
Vi får helt røde ører! Vi er ikke vant til at blive kaldt "skønne". Du er vist i julehumør!
Tusind tak for den dejlige anbefaling og rigtig god jul!

God fastnettelefoni

God fastnettelefoni, kan anbefales til alle fastnettelefonbrugere !

16 december 2014

Hej Vitus
Dejligt at høre! Vi kan diskret nævne, at vi også har mobiltelefoni, men det er jo en anden sag. Tusind tak for din uforbeholdne anbefaling - og rigtig god jul!

Virker upåklageligt

Såfremt min internetudbyder Toftlund Bynet har internetforbindelse, så virker Evercall perfekt og er til en fornuftig pris

16 december 2014

Hej Flemming
Det var godt at høre! Dejligt, at du har så gode erfaringer med vores telefoni - og priser!
Mange tak for den fine anmeldelse og rigtig god jul!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kundepleje på en utraditionel og sjov måde

Altid hjælpsomme, effektive, uhøjtidelige og til tider festligr på en god måde.

12 december 2014

Hej Stig René
Det var sandelig flotte ord! Bare vi dog kan leve op til dem.
Tusind tak og rigtig god jul!

Tilfredshed

Vi er fuldt tilfredse

12 december 2014

Hej Anne
Tilfredshed er en fin ting - dejligt at høre!
Mange tak for den fine karakter!
Bedste hilsner og rigtig god jul fra

super

jeg er 100 prosent tilfreds

11 december 2014

Hej Søren
Skønt! Det burde vi være 100% tilfredse med, men da Toyota jo har været helt oppe på 112% i orden, vil vi alligevel prøve at gøre det lidt bedre!
Tusind tak for din anmeldelse og rigtig god jul!
Mange hilser

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.