evercall Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har efter Evercall så længe tilbage, jeg kan huske og aldrig haft problemer. Er så begyndt at få brug for mere taletid og data, skrev til dem i morges og nu er mit abonnement opgraderet efter aftale... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Min telefon blev, UDEN VARSEL, spærret, da jeg havde fået ændret mit betalingskort, uden at få det ændret hos Evercall. Havde pga. spærringen ingen mulighed for at rette bod på det, da adgangen til Mi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har ikke behov for at kontakte evercall, hverken telefonisk eller skriftligt: Der er nemlig ikke noget at beklage sig over. Det skulle da lige være at jeg ikke får en fornøjelig snak med de rar... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har både IP og mobiltelefoni hos Evercall. Har været kunde siden de hed Everlove. Der er aldrig problemer med hverken det ene eller det andet. Priserne er også gennemskuelige. Meget kompetente... Se mer

Företagsinformation

1. Telefon- och internettjänster
  2. Mobiloperatör

Skrivet av företaget

Vi er et lille dansk, uafhængigt teleselskab, som udbyder mobiltelefoni, mobilt bredbånd og til antenneforeninger også IP-fastnettelefoni. Desuden har vi erhvervsløsninger, baseret på vores eget ultrafleksible og brugervenlige system, everConnect. Vi går meget op i tilfredse kunder og lader aldrig et spørgsmål hænge ubesvaret eller et problem forblive uløst. Vi tager telefonen med det samme, besvarer e-mails meget hurtigt og er først tilfredse, når du er det. Vores søde kunder lader til at synes godt om vores telefoni og om den behandling, vi giver dem; i hvert fald er de meget loyale og sender os mange rare e-mails eller skriver pæne ord om os her, hvilket vi er meget glade for. Hvis du har lyst til at blive kunde hos os, ville det glæde os at byde dig velkommen. Læs her, hvad andre ”evercallere” mener om os og ring eller mail endelig, hvis du vil vide mere!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Tilfreds

Jeg har været fuldt ud tilfreds med alle de tekniske ydelser, som jeg ikke selv har nogen forstand på. Desuden har det glædet mig at læse Evercall's nyhedsbreve, som dels er skrevet i et klart, forståeligt sprog, dels er ganske morsomme. Og sprog har jeg forstand på.

29 augusti 2015

Svar från evercall

Hej Vivi. Godt du er tilfreds med vores tekniske ydelser. Det er straks værre med nyhedsbrevet: Nu, hvor vi ved, at det har en læser med forstand på sprog, mærker vi allerede skrivekrampen slå ned! Og det er træls, for det skulle gerne udkomme i dag. Vi burde have sagt os selv, at det ville ende galt, ak-ak.
Men alligevel tusind tak for den fine anmeldelse!

telefoni der virker

Venlig, hurtig og kontant betjening samt telefoni der virker ;-)
Eneste minus var lang leveringstid af router pga. adresseskft midt i det hele.

29 augusti 2015

Hej Dan
Det var godt, men det var da noget værre noget med det adresseskift! Håber ikke, det var os, som havde overset noget?
Mange tak for din anmeldelse!

Fungerer bare

de tilgodeser mange forskellige behov.

Absolut billige priser på IP telefoni og det fungerer generelt rigtigt godt. Sjældent jeg har haft brug for supporten, men de få gange det har været nødvendigt, har de været meget hjælpsomme

27 augusti 2015

Hej Carsten
Det er godt, at du syn's, vi er hjælpsomme. Og vel egentligt også godt, at du kun har haft brug for os få gange - men du er altid velkommen til at kontakte os! Mange tak for din fine anmeldelse.
Mange hilsner og god weekend!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Evercall en meget troværdig og seriøs virksomhed.

Evercall reagerer altid hurtigt og professionelt på enhver henvendelse, og man får altid sit problem løst på en venlig, imødekommende og fagligt dygtig måde.
Desuden har Evercall nogle fremragende produkter til særdeles konkurrencedygtige priser.
Evercall er i særklasse Danmarks bedste telefoniselskab.

31 juli 2015

Hej Erik
Jamen altså - sikke dog nogle flotte ord - dem kan vi vist ikke kan leve op til. Men skønt, at du er så glad for både produkter og service - så kan vi jo ikke ønske os mere! Tusind tak for den flotte anmeldelse!

serviceminded.

Er altid venlige, får en professionel rådgivning og så er de nemme og hurtige at komme i kontakt med.

18 juli 2015

Hej Jörg
Bare du ikke forveksler os med et andet firma! Men dejligt, at du er så tilfreds - det er vi rigtigt glade for. Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Super

Det virker bare.

Hej Søren
Kort og klart! Og godt det virker. Tusind tak for den flotte karakter!

meget fin

DET ER EN GLÆDE AT BRUGE EVERCALL

Hej Flemming
Jamen det er da skønt, hvis vi kan glæde dig. Tusind tak for din anmeldelse!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Venlig, hurtig og competent hjælp- altid

Gode, humoristiske informationer, altid søde mennesker i telefonen. Kan man ønske mere?

Hej Kirsten
Det skulle da lige være et glas køligt hvidvin...
Tusind tak for de dejlige ord og den fine karakter - det er vi meget glade for!

TipTop

Har været med i en del år og anbefaler evercall !
behjælpsom,dygtige og flinke medarbejder og det Virker!!!

28 maj 2015

Hej Juergen
Hvor dejligt, at du anbefaler os - og hyggeligt, at du har været med så længe.
Mange tak for de pæne ord og den flotte karakter!

Tilfresthed

Jeg er en ældre dame, 76 år, og ikke opvokset med computer og mobiltelefon. Derfor har jeg tid henvendt mig til Evercall i starten. Jeg fik hver gang en fornuftig, forståelig forklaring på mine spørgsmål. Kan meget anbefale Evercall, som telefon udbyder.
Vh.
Gabriella Petersen

11 maj 2015

Hej Gabriella
Godt at vi kunne svare fornuftigt, når du havde brug for det. Vi er altid glade for at kunne hjælpe! Tusind tak for anmeldelsen og de pæne ord.
evercall.

positiv kritik

Jeg har IP telefon hos evercall. Det er til en fornuftig pris og virker fint. Har ofte lange samtaler med familie i London. Det er rart bare at kunne snakke uden at tænke på prisen på samtalen.

7 maj 2015

Svar från evercall

Hej Mogens. Meget positiv kritik! Dejligt at vi kan være med til at styrke familiebåndene!
Tusind tak for din anmeldelse og rigtig god weekend!
Mange hilser

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Uformel, fleksibel og god service

Får indtryk af nogle enagagerede mennesker der er oprigtigt optaget af at udbyde gode og rimelige telefontjenester (m.m.) til kunderne, og også følger godt med på dette dynamiske marked

4 maj 2015

Hej Peder
Det er godt at høre, at vi virker engagerede! Det er vi faktisk også - og vi prøver at følge med, så vores telefontjenester også er gode og rimelige i fremtiden!
Mange tak for din anmeldelse.

Evercall anmeldelse

Jeg er ganske tilfreds med Evercall. Men jeg har lidt problemer med min telefon, så jeg ved ikke om det er den eller den app jeg har, der gør at jeg til tider har problemer med "dailback". Men ellers har jeg ikke noget at udsætte på Evercall

30 april 2015

Hej Morten
Det er træls, at du har bøvl med telefonen! Vores "AppTalk", som du uden tvivl tænker på, plejer at fungere ret ok, så det er ikke godt at vide, om den lige har valgt at drille dig - eller om din telefon har. Du er velkommen til at ringe til os, hvis vi skal prøve at finde årsagen. Dejligt, at du ellers ikke har noget at udsætte på os!
Mange tak for din anmeldelse og mange hilsner fra

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Evercall - super teleselskab med kanon humor.

Evercall er simpelthen det bedste, billigste og morsomste teleselskab, jeg kender, og jeg kan varmt anbefale det til alle mennesker. Når man får et nyhedsbrev fra dem, ligger man flad af grin. Jenny.

9 april 2015

Hej Jenny
Hvor er det skønt, at vi åbenbart kan underholde dig så godt. Så sjove er vi nu heller ikke, men det er dejligt, at du er så tilfreds på alle ledder. Tusind tak for den flotte anbefaling!

Ung og utraditionel virksomhed

En virksomhed der bare får det til at fungere uden så mange forbehold.

9 april 2015

Hej Egon
Vi er nu ikke helt unge længere - 10 år til august! Men ellers ingen forbehold, det har du nok ret i.
Tusind tak for din anmeldelse!

Godt og billigt

Hurtig og kompetent service

7 april 2015

Hej Holger
Hvorfor gøre det langt, når det kan siges kort! Tak for ordene og den flotte karakter!

godt

-var med fra starten, har ikke noget at klage over, god servise, håber, at i til er hver tid holder priserne.

7 april 2015

Hej Henrik
Dine ord vejer tungt, når du har været med så længe! Vi skal gøre vores bedste for at holde priserne - eller endnu bedre: sænke dem.
Mange tak for din anmeldelse!

Evercall telefonselskab

Jeg benytter Evercall it-telefoni og mobil, det er et godt og billigt selskab, med en god service, de er til at komme i kontakt med hvis man har nogle spørgsmål eller skal have noget ændret, og er du i udlandet får du automatisk en sms om hvad det koster at ringe eller sms derfra, jeg har i flere år nu benyttet Evercall og er meget tilfreds. Der er ingen gebyr for at betale, du skal bare tanke op, du får en sms når der er 100 kr. tilbage, så du skal ikke selv gå og holde øje med hvornår du skal sætte penge ind igen. :-)

31 mars 2015

Svar från evercall

Hej Alis! Ups - der røg lige en påske imellem, men dejligt at læse din anmeldelse! Vi er rigtigt glade for, at du er tilfreds - vi skal nok anstrenge os for, at det kan fortsætte på den måde!
Tusind tak og mange hilsner

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service, munter, men dog seriøs kommunikation

Har nu i mange år været kunde hos Evercall og har modtaget den bedste service altid. Prisen er overkommelig og tekniske problemer er ikke (så godt som aldrig) eksisterende.

27 mars 2015

Hej Bjarne
Det lyder rigtig godt, men det er nu mange år siden, at vi har været muntre. Du må forveksle os med et andet selskab?
Men pyt med det, det var dejligt at læse din anmeldelse. Tusind tak for den og rigtig god weekend!

fin service

Biligt selskab med flot service .Svarer med det samme når jeg ringer til dem. Humørfyldte nyhedsbreve. Jeg er meget tilfreds

26 mars 2015

Hej Leif
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds. Vi må håbe, at vi fremover kan leve op til det - nu har du jo sat os under pres! Men vi lover at prøve...
Tusind tak for din anmeldelse og rigtig god weekend.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.