Als je dan 2 keer vraagt om je bestelling te nemen vind ik dat die mensen niet eerst 16 tafels die na ons zijn binnen gekomen eerst moeten doen echt geen goede service zo lang wachten doen wij niet zi... Se mer
Det här tycker kunderna
Vorige week een intex luchtbed gekocht met een gaatje erin want het bed lost. Gelukkig eerst getest alvoor de logé kwam. Terug gereden naar Euroshop (45min) daar kunnen ze niks doen, we moeten maar co... Se mer
Begin juli verjaardagscadeau voor kleindochter gekocht. Werkt niet. Toestel achtergelaten. Nooit opgebeld geweest nadat ze ´contact zouden opnemen met leverancier´. Zelfs testaankoop werd genegeerd... Se mer
Euro Shop Sint-Niklaas. Vandaag zijn we in de winkel geholpen door medewerker DAVID tijdens onze zoektocht naar algemene verlichting voor onze nieuwbouw. Zéér tactvol en met kennis van zaken een p... Se mer
Företaget har svarat
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 68 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Winkel om absoluut te vermijden
Winkel om absoluut te vermijden. Geen service, geen service na verkoop, geen retour mogelijk omdat doos wat nat of open is… triestig!

Balie medewerker
Een winkel met de nodige artikelen die ik zelf kan appreciëren. Maar het is een serieus probleem als je als klant van de winkel serieus wordt genegeerd en wordt gekleineerd door een juffrouw met een band rond haar knie. Zeer veel over haar leiding te klagen.. geen kennis van service naar klanten..

Zeer onvriendelijk personeel
Zeer onvriendelijk personeel
Geen kennis van de artikelen die ze verkopen onrespectvol
En dat voor een winkel die zijn artikelen veel te duur verkoopt
Slechte service aan de balie van Euroshop Kortrijk
Vandaag had ik een garantieaanvraag voor een artikel en werd ik uiterst onvriendelijk behandeld door het personeel aan de balie in Kortrijk. Ik had mijn aankoopbewijs niet bij me, maar gaf aan dat mijn firmanaam in hun computersysteem te vinden was. Dit werd echter zonder enige bereidheid tot helpen geweigerd, terwijl er op dat moment geen andere klanten stonden te wachten.
De medewerkster was kortaf, en toen ze een collega erbij haalde, was die al even onbeleefd. Toen ik aangaf dat ik hier vaker aankopen doe en op dat moment net weer voor €200 had besteed, kreeg ik een snauw terug: "Zo’n goede klant ben je nu ook weer niet!"
Dit is absoluut niet hoe je met klanten omgaat. Gelukkig zijn er genoeg andere winkels waar ik mijn aankopen kan doen. Zeer teleurstellende ervaring!
Nieuwe steelstofzuiger is na een maand uit garantie.
Op 4 januari een steelstofzuiger van Bosch gekocht bij Euroshop Kortrijk.
Alles moest snel gaan geen uitleg vd verkoopster toch de steelstofzuiger gekocht 270 €. Nu blijkt dat hij krassen maakt op onze nieuwe linoleum. Bosch geconstateerd advies naar verkooppunt gaan.
Ben naar Euroshop geweest en kwam van een koude kermis thuis. Ze willen hem niet doorsturen naar Bosch maand na aankoop dit is geen garantie. Ik ga nooit meer naar Euroshop Kortrijk . Klant is daar zeker geen koning . Groot verschil bij EUR Beitem.
Verkoper afdeling verlichting super arrogant en irritant
Verkoper afdeling verlichting is super onbeleefd. Weet enkel te antwoorden met Ge gaat beleefd blijven als men iets vraagt. Ongezien. Wou de nieuwe schroeven niet meegeven. Waarom? Zou die wel kunnen gebruiken om een glimlach op zijn face vast te schroeven. Kon geen glimlach vanaf tijdens 2 bezoeken. Stuur dit op pensioen of naar oorlogsgebied!
Kwaliteit verlichting Eglo is eveneens onvoldoende. Klant achter mij had net verlichting gekocht en ook al kapot. Ik kwam voor verlichting die nog binnen garantie was.
Euroshop Roeselare 16h15; zaterdag 25/01/2025
Fout geprijsd playmobil artikel in de…
Fout geprijsd playmobil artikel in de winkel, kostte volgens het etiket 30 euro en plots aan de kassa 70 euro. Resultaat een huilend kind. Winkelpersoneel superonvriendelijk en begriploos. Hebben gauw het etiket weggemoffeld, lijkt me niet legaal. Online nieuw gevonden bij bol voor 50 euro, dat is maar liefst 20 euro goedkoper dan bij de dure euroshop. Resultaat: gekocht bij bol en een blij kind! Geld bespaard door niet te winkelen bij euroshop!
zeer slechte service al u iets koopt en…
zeer slechte service al u iets koopt en als het in garantie is als iets defect is geen service
Grote parking
Grote parking, cafetaria aanwezig, veel verschillende producten aanwezig en hele mooie
kerstartikelen, ik ga er heel graag en de losse sfeer en persooneel super vriendelijk !! al veel gelachen!!!!
Klantvriendelijkheid = 0
Klantvriendelijkheid = 0, mijn vriend gaat naar de winkel om een keukenrobot voor mij te kopen als cadeau van 300 euro met de gedachte als ze het niet leuk vind kan ik nog mijn geld terugkrijgen. Mijn vriendin kijkt online deze staat overal 100 euro goedkoper. Dus mijn vriend gaat een 30min na aankoop terug naar de winkel om zijn geld terug te vragen, krijg hij zijn geld niet terug enkel een een tegoedbon. Nergens staat vermeld aan de kassa dat je jouw geld niet terug kunt krijgen, enkel op het kasticket dat je krijgt na aankoop dus als het te laat is. Dit vind ik schandalig. Ze zijn in hun recht zeggen ze dan, wat klopt omdat ze het op het kasticketje vermelden maar dit noem ik toch wel foefelen. DUS LET OP MENSEN, NA AANKOOP KRIJG JE GEEN GELD TERUG, ook niet als je dezelfde dag 30min na aankoop teruggaat.
Een verkeerd aangekocht artikel…
Een verkeerd aangekocht artikel ongeopend terugbrengen na een week kan blijkbaar niet ... zelfs geen tegoedbon. Alleen een onvriendelijke reactie , ondanks alle aankopen die ik daar al gedaan heb ... jammer maar jullie zien mij nooit meer terug !!
Ze denken ik Kortrijk dat ze de…
Ze denken ik Kortrijk dat ze de specialisten bij uitstek zijn maar kennen niet eens de basis van hun apparatuur die ze verkopen. Verkopers spreken elkaar tegen in de winkel . Wat een grap ! Mij zie je er nooit meer na zoveelste voorval van weigering garantie . Ik ga voor een klein bedrag niet verder veel moeite meer insteken.
Ik kocht tot op heden alles daar en nu niks meer . Voor mij ook kleine moeite , winkels genoeg .
Veel keuze en hulpvaardig personeel.
Ik koop van alles en nog wat bij de euroshop in Roeselare. Ze hebben er bijna alles wat ik nodig heb en als ik het niet kan vinden is er altijd wel iemand van het personeel die me helpt bij het vinden er van. Zelfs met zaken waar ik niet zo veel verstand van heb word ik vaak geholpen met deskundig advies. Tot nu toe geen klagen bij de Euroshop Roeselare.
Helaas moet ik me aansluiten bij andere…
Helaas moet ik me aansluiten bij andere kopers. Zetel aangekocht mei 2023 en geleverd in september 2023. Vrij snel blijkt dat de zetel gebruikssporen heeft die pas zouden mogen optreden na lang gebruik. Zetel werd behandeld met product dat mee aangekocht werd en waarbij je 5 jaar garantie bij koopt.
Reeds sinds 2 februari contact opgenomen met dienst na verkoop en tot op heden nog geen oplossing ontvangen. Op mails wordt niet gereageerd, bij een beetje geluk belt de dienst na verkoop je op, maar zonder concrete oplossing.
Ik hoop nog steeds op een oplossing die correct is volgens de garantiewet.
Onkunde van een verkoper afgewenteld op klant en dreigen met politie
Op zoek naar een jerrycan, vroeg ik aan verkoper 1 waar die stonden. Hij wees me die aan. Ik kocht een exemplaar om dat onmiddellijk te gebruiken voor benzine voor de grasmaaier bij Dats rechtover Euro Shop Maldegem.
5 liter in de jerrycan gevuld en wat blijkt: hij lekt onderaan aan het kraantje. Terug naar Euro Shop. Aan de balie roept men verkoper 1 op. Geen probleem: hij haalt een ander, identiek exemplaar. Buiten giet verkoper 1 de benzine over in de tweede jerrycan. Die lekt ook. Terug naar de balie: verkoper 2 wordt erbij geroepen. Die roept uit: in die jerrycan mag geen benzine, die is enkel voor water. Ik verdedig me door te zeggen dat ik dat toch niet kan weten. Hij toont me een aanduiding in reliëf op het plastic van een vork en een mes. Blauwe dop zou op water wijzen, de rode op benzine. In de rekken stond daar niets over vermeld. Terugbetaling is niet mogelijk: hij is met een verkeerd product gevuld geweest. Dat die jerrycan met water even goed zou lekken, daar wordt natuurlijk niet over gesproken. Dat verkoper 1 blijkbaar ook niet wist dat er geen benzine in mocht, is natuurlijk ook maar een detail.
Ik koop een andere jerrycan met rode dop en giet de inhoud van de 2 verkeerde jerrycans erin. Aan de balie bezorg ik de jerrycan die verkoper 1 verkeerdelijk heeft gevuld weer terug en neem de 2 gekochte exemplaren mee.
Verkoper 2 maant me aan ook die jerrycan mee te nemen (die ik dus niet eens gekocht had). Als ik hem niet meenam, zegt dat hij op de parking mijn nummerplaat zou noteren om de politie te verwittigen. Ik stond daar gelukkig niet geparkeerd.
Tot daar de klantvriendelijkheid in Euro Shop Maldegem.
schandalige klantendienst over geven misleidende verkeerde informatie over verkoop van producten
schandalig zeer slechte winkel het verhaal kort samen vatten we gaan naar de euroshop in veldegem met een artikel nummer die vermeld staat op hun webshop met de vraag of ze deze binnen hebben maar dit hebben ze niet belt de mevrouw voor ons naar de winkel in kortrijk met we er de volgende dag moeten zijn leggen ze het artikel aan de kanten gaat over dartspijlen 21 gram e volledige set nu bij thuiskomst verpakking geopend ermee beginnen gooien moet zeggen ze gooien perfect goed fijn e leuk maar toch gemerkt er wat gelijk niet aan klopt met ik gewoon ben met verschillende gewicht klasse te gooien bekijk ik de verpakking goed e merk op er staat dat de pijlen maar 18gram zijn in plaats dan hun webshop aangeeft 21 gram neem je met des betreffende hoofdzetel contact zeggen ze ja menheer we gaan het bekijken voor u een nemen terug met u contact op wat blijkt ze nemen terug contact op e zeggen dood leuk ja menheer u heeft volledig terecht het artikel weegt inderdaad maar 18 gram wij op onze webshop 21 gram staat dat is zeer misleiden een verkeerde informatie die we geven aan u als klant sorry ervoor toch bedankt om het te melden we zullen dit aanpassen erna de vraag hebt u de verpakking nog zeg ja maar deze is open zoals ik u heb uitgelegd dat ik ermee begon te gooien e merkte dat er wat niet klopte waarop ze zegt ja dit klopt was ik vergeten maar door dat u deze hebt open gedaan kunnen we niks voor u doen toch bedankt om te melden fijne dag nog waarna ze toelegt heb ik toch contact opgenomen met hun online formulier om dit nog eens aan te kaarten voor e compensatie zo als een bon of korting maar nog geen reactie van hen hier omtrent gehad zou zeggen koop nooit bij deze winkel want je word er gewoon opgelicht plus de klantendienst is in begin vriendelijk en erna doen ze heel grof tegen u als klant dit kan gewoon niet zo verder zou zeggen blijf weg van bij hen voor u darts materiaal
Retour en klantenbeleid
Het is nog geen 1 ster waardig hun omgang met klanten.
Hun retour beleid is ook in 1 woord verschikkelijk.
Je moet het doen met een kassa bon papiertje als tegoedbon.
De kans is zo groot dat je dit kwijt raakt. Dus aan modernisering, kunnen ze ook nog wel wat doen zoals bevoorbeeld het geld via de bankkaart wordt terug gestort.
Onbeleefd behandeld …
Ik werd onbeleefd behandeld door een personeelslid in Middelkerke.
Arnaque
Webshop : No confirmation email, no delivery. They take the money and then ignore ALL the emails sent.
I have to go through justice services now. Very very bad user experience. I absolutely do NOT RECOMMEND to buy anything online on their website !!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.