Euro Shop  Omdömen

TrustScore 2 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Als je verkleedkleren wil ,mag je blijkbaar zeker niet naar voorraad kijken en kan je dit alleen maar dit kopen tijdens de carnavalsperiode. Mijn dochter moest voor schoolfeest legeruniform hebben... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Euro Shop Sint-Niklaas. Vandaag zijn we in de winkel geholpen door medewerker DAVID tijdens onze zoektocht naar algemene verlichting voor onze nieuwbouw. Zéér tactvol en met kennis van zaken een p... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vorige week een intex luchtbed gekocht met een gaatje erin want het bed lost. Gelukkig eerst getest alvoor de logé kwam. Terug gereden naar Euroshop (45min) daar kunnen ze niks doen, we moeten maar co... Se mer

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 73 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

19 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Zeer onvriendelijk personeel.

Zeer onvriendelijk personeel.
Zuchten en net tegenzin te antwoord.
Zelfs snak en beet.

21 juni 2026

Svar från Euro Shop

Bedankt dat je dit met ons deelt. Het spijt ons te lezen dat je onze service als onvriendelijk hebt ervaren. Een klantvriendelijke en behulpzame houding mag je altijd van onze medewerkers verwachten.

We nemen je opmerking ernstig en bespreken dit graag intern. Indien je ons via euroshop.be/mijnervaring kunt laten weten in welke winkel en op welk moment dit gebeurde, kunnen we dit verder onderzoeken.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het liefst gaf ik een dikke null!!

Het liefst gaf ik een dikke null!!
Gisteren echt onheus behandelt door de kassierster.
Ze had een vree slechte dag.
Onvriendelijk, geen goede dag.
Toen ik het scheidingslatje wilde verzetten voor een volgende klant, sleurde ze het uit men handen en was heel onbeschoft. Die verdient haar ontslag gewoon. Ik heb direct de winkel verantwoordelijke gevraagd, hij book zijn exclusive aan.
Madam zo rood als een kalkoen , daar kon geen sorry af.
Ik vond het een leuke winkel om te doen.
Maar ik vrees dak er nie meer binnen kom.
Echt waar, ne hond behandel je zo nog niet. 😡😡😡

3 juni 2026

Svar från Euro Shop

Bedankt om dit met ons te delen. Het spijt ons oprecht te lezen dat je bezoek zo is verlopen. We begrijpen dat je je hierdoor gekwetst en niet gerespecteerd voelde.

Een vriendelijke en respectvolle behandeling van onze klanten is voor ons vanzelfsprekend. Wat je beschrijft, strookt niet met de service die we willen bieden. We waarderen het dat je dit ook meteen ter plaatse hebt gemeld.

Via euroshop.be/mijnervaring mag je ons gerust de betrokken winkel, datum en een korte beschrijving bezorgen. Dan kunnen we dit verder opnemen met het winkelteam.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

misleidende reclame op hun website en hun produkten zijn 30% te duur voor wat het is

ze vermelden promoties op hun website en als ge in de winkel komt weten ze van niets reeds 2x meegemaakt , verder is het allemaal chinese brol wat ze duur verkopen in action is het zelfde te koop aan de helft van de prijs

15 maj 2026

Bedankt voor je reactie.

Het spijt ons dat je deze indruk hebt gekregen. De promoties die op onze website worden weergegeven, worden automatisch gesynchroniseerd met onze actuele acties. Aangezien er doorheen het jaar veel verschillende promoties lopen, is het mogelijk dat niet elke medewerker onmiddellijk van elke actie op de hoogte is. Uiteraard mag dit niet tot verwarring leiden en helpen we klanten graag verder aan de kassa, balie of via onze klantendienst.

Ook ons assortiment bestaat uit producten in verschillende kwaliteits- en prijsklassen, waarbij we steeds streven naar een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

Kan je ons via euroshop.be/mijnervaring meer details bezorgen over de promotie en de betrokken winkel? Dan onderzoeken we dit graag verder.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vroeger altijd topgerief voor een…

Vroeger altijd topgerief voor een topprijs. Tijd geleden 20x1.75 fietsbandjes gekocht "made in Thailand". Zeer tevreden. Gisteren zelfde merk "Duro Cordoba". Wat een rommel. Ik krijg ze niet eens gemonteerd. Of eenmaal gemonteerd is het alsof ik met een krom wiel rij. De rand krijg ik niet in het wiel gepast. Laatste keer dat ik bandjes bij de Euroshop koop. Er was ook een alternatief maar dat kostte meer dan 5 keer zoveel. Dat rek ging nog vol natuurlijk. Wie betaalt 37 euro voor een fietsband.

23 maj 2026

Svar från Euro Shop

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je niet dezelfde positieve ervaring hebt gehad als met je eerdere aankoop.

De kwaliteit van een fietsband kan verschillen naargelang de productiereeks of levering. Uiteraard mag je verwachten dat een band correct te monteren is en mooi rond loopt. Als dat niet het geval is, lijkt er mogelijk sprake van een fabricagefout of defect.

We raden je aan om de band samen met je aankoopbewijs binnen te brengen in een van onze winkels, zodat onze collega's dit kunnen bekijken en indien nodig een gepaste oplossing kunnen voorstellen.

Verkleed kleding Euroshop Sint Niklaas

Mijn dochter moest voor schoolfeest legeruniform hebben , maar hun antwoord is het is aanwezig in het magazijn maar staat ingepakt en kunnen er niet aan , wordt alleen verkocht tijdens carnaval.
Dus bespaar jezelf de dure benzine en bestel ergens online

23 maj 2026

Svar från Euro Shop

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat dit frustrerend was, zeker wanneer je vooraf had nagekeken dat het artikel op voorraad was.

De verkleedkledij waarnaar je verwijst, maakt deel uit van een seizoensassortiment. Buiten de carnavalsperiode wordt een groot deel hiervan opgeborgen in ons magazijn, waardoor deze artikelen niet altijd onmiddellijk beschikbaar zijn voor verkoop, ook al zijn ze nog in voorraad.

We begrijpen dat dit niet duidelijk was en nemen je opmerking mee om onze communicatie hierover te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak en de verplaatsing die je hierdoor hebt gemaakt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

J'ai demandé un retour car l'article ne…

J'ai demandé un retour car l'article ne convient pas .
Je n'ai aucune réponse.
Ni retour ni remboursement.
Plus jamais je ne commanderais sur euroshop

18 maj 2026

Svar från Euro Shop

Nous sommes désolés de lire votre avis.

Nous avons effectué des recherches sur le nom « Marion Calvados », mais nous n'avons trouvé aucune commande ni demande de retour correspondante dans nos systèmes. Sans numéro de commande ou preuve d'achat, il nous est malheureusement impossible de vérifier la situation ou de traiter un remboursement.

Nous vous invitons à nous transmettre votre numéro de commande via euroshop.be/mijnervaring afin que nous puissions examiner votre dossier et vous aider dans les meilleurs délais.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het gaat over de website

Het gaat over de website! Voor zo ne winkel is dat ne super slechte website! Maar echt slecht!!!

2 april 2026

Svar från Euro Shop

Bedankt voor je feedback! We begrijpen dat onze website niet aan je verwachtingen voldoet. Omdat we bewust kiezen voor winkelverkoop, is ons online aanbod beperkter en vind je niet alle artikelen terug op de site.

Kan je aangeven wat precies niet goed werkt? (bv. traag laden, moeilijk zoeken, checkout, mobiel gebruik?) Met concrete voorbeelden kunnen we dit gericht verbeteren.

Deel dit gerust via euroshop.be/mijnervaring, dan bekijken we het meteen met ons webteam en koppelen we terug.

Euro Shop Sint-Niklaas.

Euro Shop Sint-Niklaas.
Zéér tactvol en met kennis van zaken een perfecte support gekregen !!
Dikke merci.
Fam. Thierens De Klinge

22 februari 2026

Svar från Euro Shop

Wat een fijne review, dankjewel!
Leuk om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door David in onze winkel in Sint-Niklaas. We geven jullie compliment zeker aan hem door. Dat zal hem plezier doen!

Veel succes met de verdere afwerking van jullie nieuwbouw.
Altijd welkom!

Team Euro Shop Sint-Niklaas

Onvriendelijk

Is niet de eerste keer dat ik daar binnen stap maar zal ook de laatste keer zijn. Medewerkers werken daar echt tegen hun goesting ,zijn onrespectvol tegen hun klanten zeker als men iets wilt vragen is het met een zucht of een boos gezicht. Maar blijkbaar ben ik niet de enisgte die hier over iets te zeggen heeft.

8 februari 2026

Svar från Euro Shop

Het spijt ons oprecht dat je dit zo ervaren hebt. Dat je dit niet één maar meerdere keren meemaakt, en je je zelfs onrespectvol behandeld voelde bij het stellen van een vraag, is absoluut niet oké. Dat hoort niet bij de service die we willen bieden. We nemen dit signaal ernstig en willen dit graag verder onderzoeken. Je kan je ervaring delen via euroshop.be/mijnervaring, zodat we dit gericht kunnen opvolgen.

Slot gekocht

Slot gekocht. En werkt gewoon niet weigeren om terugbetaling te doen

4 februari 2026

Svar från Euro Shop

Dat begrijpen we, dit is frustrerend. In onze Euro Shop winkels voorzien we geen terugbetaling in geld. Artikelen worden omgeruild of er wordt een waardebon aangeboden, volgens onze retour- en garantievoorwaarden. Bij een defect bekijken we dit eerst in de winkel. Alle details vind je hier:

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Degutante mensen in Mechelen geen…

Degutante mensen in Mechelen geen respect

4 februari 2026

Svar från Euro Shop

Het spijt ons dit te lezen. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden in onze winkel in Mechelen. We begrijpen dat dit erg vervelend voor je is en nemen dit serieus. Wil je je ervaring verder toelichten via euroshop.be/mijnervaring? Zo kunnen we dit intern bekijken en gepast opvolgen. Dank je om dit te melden.

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen, propere winkel + aanvaarden ecocheques. Heel blij!

3 januari 2026

Svar från Euro Shop

Wat fijn om te lezen, dank je wel! 😊
Hopelijk zien we je snel opnieuw bij Euro Shop.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vriendelijkheid ver te zoeken!!!

Pyjama gaan omruilen van cadeau maat te klein . Melde dat het niet kon niet meer voorradig terwijl voor haar neus op de pop de juiste maat stond .
Kassa ticket hadden we ook mee!
Dat kon ook nog op een vriendelijke manier gezegd worden en niet van wat vraag jij nu domme trien!!

30 december 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Geen payconiq

Ik euroshop Veldegem kan je niet (meer) met payconiq betalen. QR code komt niet meer op het systeem. Is al even zo. Zelfs de Belgische overheid is mee op dat vlak. Rijbewijs en ID op GSM.

26 december 2025

Svar från Euro Shop

Bedankt voor je feedback! Dit lijkt inderdaad om een verwarring buiten onze wil te gaan. Payconiq wordt eind 2025 en begin 2026 stap voor stap vervangen door Wero en de app heet binnenkort Bancontact Pay. Onze systemen zijn al geüpdatet zodat mobiel betalen via je bankapp of Bancontact Pay mogelijk blijft. Het kan zijn dat dit niet meteen duidelijk was aan de kassa. Sorry voor het ongemak dat dit veroorzaakt heeft.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

lorsque vous achetez chez euro shop…

lorsque vous achetez chez euro shop réfléchissez bien avant de passer à la caisse car même si votre produit est défectueux, ILS NE REMBOURSENT PAS!!!
mais à la place vous avez droit à un merveilleux bon d'achat!! donc en résumé: " MERCI DE VOUS ÊTRE FAIT UN CADEAU"!!!!!re: conformément à quelle législation belge???moi tout ce que je vois ce sont effectivement QUE des gens frustrés!!!il n'y a qu'a voir votre popularité qui ne parle que d'elle même!!si vous êtes vraiment désolé....ALORS ESSAYEZ AU MOINS D' AVOIR 3/5 NUL QUE VOUS êtes !J'EN AI MARRE DE TOUTES CES ENTREPRISES QUI SONT DESOLE MAIS QUI N' EN ONT RIEN A FAIRE DE S' AMELIORER!!!!

23 december 2025

Svar från Euro Shop

Nous sommes désolés que votre expérience ait été décevante.
Chez Euro Shop, conformément à la législation, un produit défectueux est réparé, échangé ou fait l’objet d’un bon d’achat si un remboursement n’est pas possible. Ce n’est évidemment pas notre intention de vous frustrer. Les modalités concernant les retours, remboursements et produits défectueux sont expliquées clairement sur notre site, conformément à la législation belge: euroshop.be/fr/echanger et euroshop.be/fr/garantie. N’hésitez pas à nous expliquer votre situation via euroshop.be/monavis afin que nous puissions vérifier cela avec vous.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed geholpen op de afdeling hout door…afdeling hout.

Goed geholpen op de afdeling hout in sint niklaas door Jonathan.
Ook thuislevering perfekte op tijd en in orde.

15 oktober 2025

Svar från Euro Shop

Wat fijn om te horen! 🙌 Bedankt om je positieve ervaring te delen. We geven je compliment zeker door aan Jonathan en het leverteam van Sint-Niklaas. Ze zullen dat heel graag horen. Altijd leuk om te weten dat alles vlot en correct verlopen is. Hopelijk tot snel in onze winkel!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

SCHANDALIGE KLANTENSERVICE EN GEEN TERUGBETALING MAAR TEGOEDBON DUS OPGELET !!

Beste,
Het harnasje van ons hondje is kapot en de hondekapster wist mij te zeggen dat deze in Euroshop nog te verkrijgen zijn, bij Tom&Co en Maxi Zoo zijn deze echter niet meer leverbaar.
Omdat Euroshop een half uurtje rijden is vanuit Brugge stel ik via email op 16/08/25 de vraag of zij deze harnasjes nog hebben.
Ik kreeg het antwoord dat zij deze hebben en dat ik kon langskomen om de juiste maat uit te zoeken.
Diezelfde dag ben ik erheen gereden en toen ik had betaald vroeg ik aan het onthaal of ik het kon omwisselen indien de maat toch niet goed zou zijn.
De onthaalmedewerkster vergeleek het oude harnasje met dat wat ik had gekocht en zag dat zij in het oude toch nog net kon lezen dat het een XS MINI MINI was dus het nieuwe was te groot volgens haar.
De medewerkster van de dierenafdeling zou een bestelling doen en iets laten weten.
Mijn geld terugkrijgen kon niet en ik kreeg een tegoedbon wat trouwens ook al een onaangename ervaring was en ik ook reeds in de reviews heb opgemerkt.
Op 20/8 had ik nog niks vernomen en stelde ik, via email, beleefd de vraag of zij al iets wist en het harnasje nog besteld kon worden.

Op 22/8 kreeg ik het antwoord dat ze ‘’het daar eens zouden bekijken’’ ???
Ik heb ‘nog een week gewacht’ en op 31/8 besloot ik om een email te sturen naar de directie van Euroshop met de vraag of zij deze situatie voor mij eens wilden controleren en heb ik gevraagd of ze mijn tegoedbon konden terugbetalen want dat ik online wel elders zou bestellen en dit binnen de twee werkdagen bij mij zou zijn. Ik wist niet dat het online wel nog te verkrijgen was en ik nu al 2 weken aan het wachten was.
Een dag later, 1/9, kreeg ik echter opnieuw een mail van de medewerkster van de dierenafdeling en niet van de directie, wat ik al heel bizar vond, met het antwoord en sommige woorden in DRUKLETTERS, (dus allesbehalve klantvriendelijk !) dat het door het verlof was dat het nog altijd niet was geleverd en dat zij ook in verlof was geweest.

Uiteindelijk op 5/9 kreeg ik een antwoord dat het was geleverd maar ze nog niet in de winkel hangen en ik er maar moest naar vragen. (weet dat we nu 3 weken verder zijn)
Ik heb dan op 7/9 naar haar gebeld om te vragen of het juiste maatje van harnas XS MINI MINI er wel bij werd geleverd waarop ik een zeer onbeleefd antwoord kreeg en dat ik maar niet naar de directie had moeten mailen en ze gooide te telefoon neer.
Hierop belde ik terug naar Euroshop en vroeg de telefonist (ik denk dat hij Kevin noemde) of ik iemand van de directie of klachtendienst aan de telefoon kon krijgen maar deze telefonist verbond mij prompt terug door met de afdeling dieren.
Toen kreeg ik die medewerkster haar man (zo vertelde hij mij toch) aan de lijn en begon ook deze zeer onbeschoft in zijn dialect dat ik tal van mails had gestuurd en zij daar niet mee gediend zijn enz... en ook hij gooide de telefoon neer, ongelooflijk...
Blijkbaar was het van mij zeer onbeleefd om na drie weken 2 mailtjes te sturen hoever het stond !

Persoonlijk denk ik dat de directie zelfs nooit mijn email heeft ontvangen want ik werd nooit geantwoord door hen wat in een degelijk bedrijf toch wel het geval zou zijn.
Tenslotte ben ik hier niet in de fout gegaan maar hun personeel, en 3 weken moeten wachten om iets dat is besteld en dit zonder een degelijk antwoord hierover : ze zullen het daar eens bekijken ??!!
Ook die telefonist (hij was aan het werk op 5/9 om 12.53Hr) gaat hier zwaar in de fout en heeft eigenlijk voor nog meer conflict gezorgd om mij niet met de directie maar opnieuw met de afdeling dieren door te verbinden.

Weten jullie wat dan uiteindelijk de reden is waarom ik dit zal bekendmaken ? Vandaag reed ik opnieuw naar jullie winkel en de harnasjes hingen NIET in de winkel en ik ben er zeker van dat zij deze er bewust niet hebben gehangen.
Ik heb uiteindelijk mijn tegoedbon voor andere zaken gebruikt want ik wens bij jullie niet meer binnen te komen, érg is dit.

Besluit :
Onbekwame en niet opgeleide medewerkers die niet met klanten kunnen omgaan en ikzelf ben nooit onbeleefd geweest.
Hoe behandelen jullie medewerkers dan ''een onbeleefde klant'' ? Slaan ze die dan in elkaar of zo ?
Ook het bewijs hier, dat men een koppel nooit tewerkstelt op dezelfde dienst want die gaan elkaar niet gaan tegenspreken.... ik heb hier zeker opgemerkt dat dit nadelige gevolgen heeft voor de klant !
Als klant begin je je dan vragen te stellen en check je eens de reviews, nooit eerder gezien : ik stelde vast dat : maar eventjes 78% slechte reviews !!?? En enorm veel ervaringen over ARROGANTE MEDEWERKERS...

Euroshop : doe er spoedig iets aan want dit kan toch niet langer op dergelijke manier ?

De mailings tussen mij en het personeel en aan de directie zijn ter beschikking bij mij, en van de directie of klachtendienst heb ik zelfs nooit antwoord mogen ontvangen

6 september 2025

Onbekwaam

Begin juli verjaardagscadeau voor kleindochter gekocht. Werkt niet. Toestel achtergelaten. Nooit opgebeld geweest nadat ze ´contact zouden opnemen met leverancier´. Zelfs testaankoop werd genegeerd. Ben dik in t zak gezet. 80 euro en m´n toestel dat niet werkt kwijt.
Manager is onbekwaam. Totaal niet consument gericht. Euroshop is zeker geen aanrader voor electrische toestellen en het is niet aan de klant om achter hun ´gat´ te blijven lopen.
Een echte schande!

9 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Winkel om absoluut te vermijden

Winkel om absoluut te vermijden. Geen service, geen service na verkoop, geen retour mogelijk omdat doos wat nat of open is… triestig!

12 juli 2025

Svar från Euro Shop

Wat jammer om te lezen, Mathias. Dit klinkt echt vervelend en we begrijpen je frustratie. We willen dit graag verder bekijken en samen tot een oplossing komen. Wil je je ervaring even toelichten via euroshop.be/mijnervaring? Alvast bedankt!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.