Mycket smidigt att boka en resa via Detur! Jag och två kompisar har enkelt bollat våra tankar och förslag med Detur. Vi fick respons väldigt snabbt och de var väldigt hjälpsamma! I detta fallet undrad... Se mer
Tack Detur för den fantastiska gruppresan ni ordnat för vår stora grupp på 18 personer. Allt var välplanerat och i toppklass från början till slut. Stor tack till Mattias för hans rådgivning, proffes... Se mer
Vi fick vår planerade resa till Tunisien inställd pga flygbolaget med rätt kort varsel. Mello på Detur var otroligt hjälpsam med att ordna en likvärdig resa till Turkiet istället. Det blev en lyckad s... Se mer
Hotel Arsi Kleopatra. Vi hade mycket fint upplevelse i hotellet der Salih och Recep med sin personal har gjort allt ifrån sig att ordna fina stunder för os. Maten var mycket bra och var lite av v... Se mer
Detur Sverige ägs sedan Januari 2023 av danska Aventura Rejser, som är en väletablerad researrangör som är verksam i Danmark, Finland, Island, Sverige och snart även i Norge. Det nya Detur erbjuder paketresor till Tunisien,Spanien (Mallorca),Turkiet,Grekland (Rhodos+Kreta), Cypern, England (Cambridge och Essex-området) samt Polen (Gdansk och Sopot).
Bredgade 34A, 7400, Herning, Sverige
- 0406368070
- info@detur.se
- www.detur.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Min 50 årsdag blev raserad...
Som alla andra här så hade jag och min polare en bokad resa som vi bokade i augusti i fjor till Grekland nu i Juni, jag ville sätta lite färg på min 50 årsdag och tänkte att perfekt att göra det i Grekland, har aldrig varit där tidigare. Men fick ett mail angående den inställda resan, vadå tänkte jag? Då visade det sej att flygbolaget hade ställt in flyget, rummet var avbokat, men fick ett förslag att vi kunde bo på samma hotell, men med ett sämre rum om vi betalade till 15.000 kr. Tack men nä tack förklarade jag, jag vill ha det vi har betalat för en gång, det går inte, då avbokar vi er resa. Vi betalar ut dina pengar, det tar ca 10 dagar, det är nu 5 veckor sedan och inga pengar i nu, har varit i kontakt med dom ett antal ggr, ekonomiavdelningen har mycket att göra får jag till svar, öööö jo ...ställer man in alla resor för folk så blir det ju en del....Jag ville ha ett minne på min 50 årsdag, det fick jag ...men det var ju inte ett sådant här minne. Detur ni bör skämmas.
Scam, undvik som pesten!
Bluff-företag, undvik - minus fem i betyg! Som många andra bokade vi en billig resa till Rhodos förra sommaren och fick idag besked om att den var inställd på grund av dåligt bokningsläge…. från Örebro i början på augusti, dessutom till vrakpris - detta bär inte sannolikhets prägel! Nu återstår att försöka få pengarna tillbaka vilket av övriga omdömen verkar kunna bli en utmaning.
Precis samma upplevelse som…
Efter mycket och men så har pengarna en vecka före inställd avresa betalats tillbaka! Bokade som tur är en resa med annat bolag som fungerat perfekt!
Precis samma upplevelse som nedanstående med skillnaden att inga pengar återbetalats!
Nu blir det anmälan till ARN!
Aldrig mer Detur
Jag har ( tillsammans med övriga ) totalt 6 stycken , fortfarande inte fått tillbaka några pengar . Resan blev inställd av Detur 9/4 och vi skulle ha åkt 5/5 till Rhodos från Sundsvall. Har varit i kontakt med dem ca 10 ggr och fått varierade svar . Har även anmält Detur till ARN. Åker aldrig mer med detta företag . Vi fick pengarna dagen efter då jag publicerat detta dvs 31/5
Bluff
Bluff, låt er inte luras. Att köpa en resa av Detur är som att spela rysk roulette. Inga pengar tillbaka när resan blir inställd.
Super nöjd!
Fyndade en resa likt många för 1500 pp för all inklusive. Flög från Arlanda 28 maj och har haft en jätte bra upplevelse rakt igenom. Faktiskt riktigt imponerad! Var orolig när de skrevs mycket om detur i april men jag har fått bra info hela vägen och de har varit så hjälpsamma, både kundtjänst och guider på plats. Fick till och med hotellrum med havsutsikt! Händer de till såna priser?! Kommer absolut åka med detur igen.
Fick mail från Detur att vår resa i…
Fick mail från Detur att vår resa i juli var inställd,men att vi kunde åka från Kastrup för samma pris.
Jag mailade då till kundtjänst med frågan om det går att åka från Landvetter då det passar oss bättre.
Fick svar samma kväll att frågan var skickad vidare och att de skulle återkomma med svar.
Nästa dag fick jag ombokning och biljett för resa från Landvetter till samma pris som tidigare.
Snabb och bra lösning.
Alldrig mer
fick vänta i en timme för att prata med kundservice, när jag väl va där va hon otrevliga och fick ingen hjälp alls
Hade velat ge minus framför stjärnan
Hade velat ge minus framför stjärnan - vår resa som vi bokade i aug 2021, blev som många andras inställd. Vi valde då att få pengarna tillbaka och det var absolut inga problem - sa de 13 april - vi har fortfarande inte sett några pengar trots att vi mejlat flera gånger. Svaret är: Vi beklagar om du inte fått din återbetalning ännu och vår ekonomiavdelning jobbar för fullt med återbetalningar men då det är mycket mer ärenden än normalt så tar det extra tid tyvärr.
Hade de accepterat att jag betalade resan en månad försent...??? Lätt att ta emot - men att själva leverera verkar svårare.
Edit. 14/6 fick vi tillbaka pengarna...
Har som många andra bokat resa som…
Har som många andra bokat resa som senare blev inställd. Efter 7 veckor och ex antal mail har jag fortfarande inte fått mina pengar tillbaka. De skyller på att ekonomi avd har mycket att göra, men enligt lag ska pengarna återbetalas inom 14 dagar.
Resan avbokad och fortfarande inga pengar tillbaka
Fick vår resa avbokad mindre än en månad innan resan. Semesterledigheten var beviljad och vikarie bokad.
När jag ringde så blev jag först bortkopplad efter ca 30 min i kö, efter att man får lyssna på en mentalt nedbrytande enformig melodi. När jag väl fick prata med någon så var det enligt kundtjänsten inga problem att få pengarna tillbaka. Min svärfar hade fått argumentera för att få pengarna tillbaka.
Det gick över 2 veckor och vi hade fortfarande inte fått pengarna tillbaka. Så ringde en gång till och fick åter genomlida enformig musik i ca 50 min. Kundtjänsten sa att så här ska det inte gå till, deras riktlinje är att det ska ta mindre än 2 veckor och att dem skickar en påminnelse till ekonomi avdelningen.
Det är 2 veckor sedan jag rinde det samtalet, så jag fick ringa igen. Samma plågande procedur och får samma svar att allt dem kan göra är att skicka en påminnelse.
Nu blir det anmälan!
Varning för Detur
Varning för Detur ! Bokade en resa i augusti.
Fick mail att resan bokats av 2dar efter pga för sen inbetalning.
Boka en resa till priset var kanon billigt.
Kontakta kundservice. De berättar att jag har 2 resor bokade. Ingen går att avboka .
3 veckor innan avgång Påskveckan till Turkiet. Ställs resan in. Tidigare ändrat datum med 3 dagar.
Örebro till Rhodos 17juni inställd 3 veckor innan
De vill inte avboka resan utan boka om den 20juni istället från Arlanda.
Otrevliga på kundtjänst.
Fick vänta 28 min .
Bokat en ny resa med ett seriöst företag.
Står med 2 resor med 3 dagars skillnad.
Vågar inte åka med Detur känns som att en konkurs är nära.
Usch för Detur
Blev lurade och besvikna precis som alla andra. Bokade en resa till Rhodos i November 2021 och fick den precis avbokad på grund av att de inte kunde fylla planet. Att ha sett fram emot en billig och bra resa i sex månader för att man sedan ska få den avbokad, och inte ens få ett svar när man ringer. Väntar och hoppas på återbetalning nu bara.
Aldrig mer Detur
Företaget har satt i system att lura…
VARNING!
Företaget har satt i system att lura kunder på pengar då dom är påväg mot en konkurs.
VARNING!
Hittills är resan fantastiskt
Hittills är resan fantastiskt, vi sitter just nu i Agia Marina i Grekland och njuter, vi var lite oroliga men allt gick jätte smidigt och jätte bra.
Var orolig efter att ha läst alla…
Var orolig efter att ha läst alla omdömen om inställda resor, men allt gick som smort för oss. Köpte resa för mindre än 1000 kr. Allt var perfekt. Hotellet var toppen och vi är jättenöjda.
Vi åkte den 27 maj. Tydligen blev resan den 21 maj inställd. Kanske man inte ska boka för tidigt eller för sent på säsongen.
Förtjänar inte ens en stjärna.
Förtjänar inte ens en stjärna.. Lägger ut lockerbjudanden där resan senare blir flyttad tre dagar och man inte får ut sju fulla dagar av resan vid närmare granskning. Bokar av resan och bokar hos pålitligare bolag. Nu en månad efter avbokning håller fortfarande Detur på mina pengar.. "Lånar" de pengar av oss resenärer??? Vill ni vara säkra på att komma iväg på resa så boka inte med Detur!
Du kommer bli lurad på pengar
Du kommer bli lurad på pengar! Från ingenstans höjdes priset över 5 tusen kr när jag bokade till att det sen sänktes igen efter mitt köp. Betalade närmare 17500 kr och resan sjönk i pris efteråt igen med 5000 :-
Pengarna tillbaka?
Hej, vår resa till Rhodos 27 juni från Luleå blev precis inställd. Är det någon av er med inställd resa som fått tillbaka pengarna och hur lång tid tog det i så fall?
Tack /Anna