Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Przesyłka na czas!! Największym atutem jest produkt kamizelka dla mojego małego synka dzięki której możemy swobodnie i bezpiecznie pływać kajakiem ! Zaopatrzona jest w gwizdek, odblaski i wygodne pas... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pierwszy mój zakup, szybka bezproblemowa przesyłka, na bieżąco informacje o przesyłce są wysyłana na emaila no i rewelacyjny produkt, najwyższa jakośc wykonania, jestem bardzo zadowolony i zamierzam w... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zamówiłam stroje kąpielowe 4 maja. Miały przyjść w ciągu 1-3 dni roboczych. Jest już 15 maja a zamówienia ani widu ani słychu. Dodatkowo dostałam informacje, że procedura „poszukiwawcza” trwa 30!!!!!... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zakupy były łatwe, szybkie i przyjemne. Świetnej jakości zdjęcia oraz opisy produktów bardzo ułatwiają proces podejmowania zakupów, zwłaszcza gdy wybiera się prezent dla ukochanej osoby (a tak właśni... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med träningsutrustning
  2. Poolutrustning och tillbehör
  3. Badklädesbutik

Skrivet av företaget

Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wyraźny obraz i jeszcze większa radość z pływania!

Kupiliśmy dziecku okularki do pływania z korekcją i to był strzał w dziesiątkę. Zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo, produkt w pełni zgodny z opisem. Okularki są wygodne, szczelne i faktycznie poprawiają widzenie pod wodą – młody pływak w końcu widzi tor, a nie tylko domyśla się, gdzie płynie 😉 Zdecydowanie polecamy!

14 februari 2026

Cześć Katarzyna 😊

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię! Ogromnie się cieszymy, że okularki z korekcją okazały się strzałem w dziesiątkę 💙🏊‍♂️

To fantastycznie słyszeć, że są wygodne, szczelne i realnie poprawiają widzenie pod wodą – a młody pływak w końcu widzi tor zamiast się go domyślać 😉

Dziękujemy za zaufanie i polecenie – życzymy wielu udanych treningów!

Rozczarowanie

Rozczarowanie. Przesyłka szybko przyszła, ale nie z moim zamówieniem. Mimo natychmiastowej wysyłki zwrotnej, kosztowało to nieskończoną ilość maili oraz miesiąc czekania, zanim przyszło prawidłowe zamówienie.
Szkoda, bo szeroki asortyment.

Cześć Daria 😊

Dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo nam przykro, że otrzymałaś nieprawidłowe zamówienie i że cała sytuacja wiązała się z tak długim oczekiwaniem oraz wieloma mailami 💙

To nie powinno tak wyglądać – zwłaszcza gdy klient od razu odsyła błędnie wysłany produkt. Rozumiemy, jak frustrujące musiało być czekanie miesiąc na właściwe zamówienie.

Doceniamy, że mimo wszystko zauważasz nasz szeroki asortyment. Jeśli masz ochotę, prześlij nam numer zamówienia – chętnie jeszcze raz przyjrzymy się sprawie i wyciągniemy z niej wnioski, aby podobne sytuacje nie powtarzały się w przyszłości.

Dziękujemy za szczerość i poświęcony czas.

De beste pływackie pozdrowienia🏊‍♀️

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Deklarowany termin dostawy

Zamówiony towar świetny. Termin realizacji dłuższy niż deklarowany na stronie watery. Kontakt telefoniczny działa. Komunikacja w angielskim.

13 februari 2026

Cześć Grzegorz 😊

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zamówiony towar spełnił Twoje oczekiwania 💙🏊‍♂️

Jednocześnie przepraszamy za dłuższy niż deklarowany termin realizacji. Rozumiemy, że to może być frustrujące. Dziękujemy również za informację o kontakcie telefonicznym – pracujemy nad tym, aby komunikacja była jeszcze wygodniejsza.

Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że następnym razem wszystko będzie już w 100% idealnie.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Otrzymany produkt jest zgodny z opisem…

Otrzymany produkt jest zgodny z opisem zamieszczonym w sklepie internetowym. Cały proces obsługi zamówienie przebiegł sprawnie, bez komplikacji.

4 februari 2026

Hej Paulina,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! 🙌

Cudownie słyszeć, że otrzymany produkt w pełni odpowiada opisowi na stronie i że całe zamówienie przebiegło sprawnie oraz bez żadnych komplikacji. 😊

Mamy nadzieję, że nowy sprzęt sprawi Ci mnóstwo radości podczas kolejnych przygód w wodzie! 🌊

De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Sprawna realizacja zamówienia

Sprawna realizacja zamówienia. Bardzo dobra informacja o etapach procesowania. Cena produktu jak przystało na liczący się profesjonalny sklep internetowy. Produkt w oryginalnym opakowaniu dobrze zabezpieczony na czas transportu. Po prostu skandynawska solidność.

10 februari 2026

Cześć Piotr 😊

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię! Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, a informacje o etapach procesu były pomocne 💙

Miło słyszeć, że doceniasz również sposób zapakowania i zabezpieczenia produktu na czas transportu. A „skandynawska solidność” to dla nas naprawdę piękny komplement 😊

Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

Dostawa przebiegła ekspresowo

Dostawa przebiegła ekspresowo, nie było żadnych problemów

9 februari 2026

Cześć Filip 😊

Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że dostawa przebiegła ekspresowo i bez żadnych problemów 💙🏊‍♂️

Tak właśnie powinno to wyglądać!

Niezbędne zakupy …

Córka wypatrzyła sobie świetnie okularki do pływania, jest bardzo zadowolona, zakupy przebiegły sprawnie i przyjemnie, dorzucilismy makaroniki i strój kąpielowy wszystko niezbędne przy nauce pływania, napewno wrócimy na zakupy do sklepu watery

2 februari 2026

Cześć Anna 😊

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że córka jest zadowolona z nowych okularków do pływania 💙🏊‍♀️

Świetny wybór z makaronikami i strojem kąpielowym – to naprawdę wszystko, co potrzebne na start nauki pływania. Super, że zakupy przebiegły sprawnie i przyjemnie.

Będzie nam bardzo miło powitać Was ponownie w sklepie Watery!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dostaje się informacje twoje zamówienie…

Dostaje się informacje twoje zamówienie płynie do ciebie a po trzech dniach paczka nawet nie nadana. Kontakt żaden. Dzwonisz na numer polski i automat wyjaśnia ci że w Polsce możesz sobie pogadać jedynie po angielsku. Nic tylko zgłosić to do że że rzecznika praw konsumenta. Na maile zero odpowiedzi.

12 februari 2026

Witam Paweł 😊

Dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo nam przykro, że miałeś takie doświadczenie.

Jeśli otrzymałeś informację, że zamówienie jest w drodze, a po kilku dniach paczka nadal nie została nadana, to zdecydowanie nie powinno tak wyglądać. Rozumiemy, że brak odpowiedzi na maile oraz infolinia dostępna wyłącznie w języku angielskim mogły być dodatkowo frustrujące.

Przepraszamy za tę sytuację. To nie jest standard obsługi, jaki chcemy zapewniać.

Prosimy, wyślij nam numer zamówienia i powołaj się na tę opinię – sprawdzimy sprawę pilnie i przekażemy Ci konkretną informację o statusie oraz rozwiązaniu.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Produkt odpowiada opisowi i moim…

Produkt odpowiada opisowi i moim wymaganiom. Jest ok można go polecić . Można poprawić transport produktu.

12 februari 2026

WItam Krzysztof 😊

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że produkt odpowiada opisowi i spełnia Twoje oczekiwania – to dla nas najważniejsze 💙

Dziękujemy również za uwagę dotyczącą transportu. To cenna wskazówka i będziemy dalej pracować nad usprawnieniem dostaw, aby całe doświadczenie było równie dobre jak sam produkt.

Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!

Bardzo fajna wanna warta polecenia

Bardzo fajna wanna warta polecenia

9 februari 2026

Witam Jan 😊

Dziękujemy bardzo za opinię! Cieszymy się, że wanna spełnia oczekiwania i że możesz ją polecić 💙

Życzymy wielu relaksujących chwil i mamy nadzieję, że odwiedzisz nas ponownie 🏊‍♀️

miłość od pierwszego wejrzenia

Strój spodobał nam się od pierwszego wejrzenia. Wyczerpujący opis dał nam pewność, że będzie pasował jak ulał. Kontakt ze sprzedającym był na bieżąco w świetnym wydaniu, a sam produkt.... dopłynął do nas mega szybko. Pozostaje życzyć sobie i wszystkim tak udanych zakupów -)

3 februari 2026

Witam Sylwia 😊

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! Ogromnie się cieszymy, że strój spodobał się od pierwszego wejrzenia i że dokładny opis dał Wam pewność przy wyborze 💙🏊‍♀️

To wspaniale słyszeć, że kontakt był sprawny, a przesyłka dotarła do Was tak szybko. Takie zakupy to sama przyjemność!

Dziękujemy za życzenia – i również życzymy samych udanych zakupów oraz wielu radosnych chwil w wodzie 😊

Chciałem kupić ABC nurka

Chciałem kupić ABC nurka, dla mojego wnuczka, który leci do Egiptu . Artur jr ma 7 lat ....
Niestety , nie mam doświadczenia w pływaniu i zdałem się na doświadczenie. Kupię drogie, to będzie dobre.....
No i kupiłem u konkurencji zestaw dla dorosłych . Pletwy rozmiar 45 🙃.
Już jak zobaczyłem paczkę, to wiedziałem , że coś 'nie tak '.
Miała prawie metr długości.

Znajomy mi powiedział; wyjdź na watery. pl i tam kupisz sprzęt, z którego wnuk będzie zadowolony o dojdzie jeszcze przed wyjazdem .
Tak się stało 🩵.
Sprzęt dojechał, przed odlotem i wnuk , był przeszczęśliwy ....
Szkoda, że nie zdążyłem kupić pokrowca wodoszczelnego, ale mam promkę, to mu kupię na Dzień Dziecka
Wakacje przed nami 🏝🏖🏜🤿

15 januari 2026

Witam Rafał 😊

Bardzo dziękujemy za tak ciepłą i szczerą opinię!

Uśmiechnęliśmy się przy historii z płetwami w rozmiarze 45 🙃 – takie rzeczy naprawdę się zdarzają, zwłaszcza gdy chce się po prostu kupić coś dobrego i „na pewno porządnego”. Najważniejsze jednak, że ostatecznie wszystko dobrze się skończyło 🩵

Ogromnie się cieszymy, że sprzęt dotarł przed wylotem i że wnuczek był przeszczęśliwy. To dla nas najlepsza nagroda!

A pokrowiec wodoszczelny na Dzień Dziecka z promką brzmi jak świetny plan 😉

Życzymy Wam wspaniałych wakacji w Egipcie, mnóstwa słońca i niezapomnianych chwil pod wodą 🤿🏝

Nie polecam !!! Problem ze zwrotami

Kupiłem dwa kombinezony. Chcę dokonać zwrotu jednego z nich. Niestety, ale nie można dokonać zwrotu przez InPost (30 zł). Zgłaszam im problem kilkakrotnie, a oni każą zrobić zwrot droższą opcją DHL (45 zł). Nie polecam tej firmy Oszuści !!!

Witam Piotr 😊

Dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo nam przykro, że proces zwrotu sprawił Ci tyle frustracji.

Jeśli wystąpił problem techniczny z metodą zwrotu przez InPost, oczywiście nie jest to Twoja wina. Niezależnie od tego, którą opcję wybierzesz, nie potrącimy 45 zł w sytuacji, w której problem nie leży po Twojej stronie.

Naszym celem absolutnie nie jest zmuszanie kogokolwiek do droższej opcji zwrotu. Jeżeli system nie działał poprawnie, chcemy to sprawdzić i naprawić. Prosimy o kontakt z numerem zamówienia, a dopilnujemy, aby zwrot został rozliczony prawidłowo i uczciwie.

Wodne zakupy

Jestem bardzo zadowolona, zamówienie doszło szybko, a jego jakość jest świetna! Z pewnością wrócę po kolejny wodny zakup :)

20 januari 2026

Cześć Maja,

Bardzo dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię i ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i że jesteś zadowolona z jakości produktów! To dla nas ogromna radość wiedzieć, że spełniamy oczekiwania naszych klientów.

Mamy nadzieję, że Twoje nowe produkty przyniosą Ci dużo radości w wodzie i z niecierpliwością czekamy na Twoje kolejne zakupy w Watery.pl 🏊‍♂️

Najlepsze pozdrowienia,
Katrine / Watery.pl 💙

szybko i sprawnie

szybko i sprawnie, ale wysokie koszty przesyłki

20 januari 2026

Witam Piotr 😊

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Jednocześnie dziękujemy za szczerą uwagę dotyczącą kosztów przesyłki. To coś, nad czym stale pracujemy razem z przewoźnikami, aby w przyszłości móc zaoferować jeszcze lepsze warunki.

Mamy nadzieję, że mimo wszystko będziesz chciał odwiedzić nas ponownie 🏊‍♀️

Wnuczka jest bardzo zadowolona

Wnuczka jest bardzo zadowolona

Witam Grażyna,

Bardzo dziękujemy za opinię! Ogromnie się cieszymy, że wnuczka jest bardzo zadowolona. To dla nas najlepsza wiadomość i największa motywacja 💙🏊‍♀️

Mamy nadzieję, że sprzęt będzie sprawiał radość jeszcze przez długi czas.

Wszystko ok

30 januari 2026

Witam Magda 😊

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko było w porządku. Zapraszamy ponownie i życzymy wielu udanych chwil w wodzie 🏊‍♀️

Towar niedostępny nigdzie indziej

Towar niedostępny nigdzie indziej, ekspresowa wysyłka. Wszystko w porządku

14 januari 2026

Witam Michał

Dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że znalazłeś u nas produkt niedostępny gdzie indziej i że wysyłka była ekspresowa. Super, że wszystko było w porządku.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Odejmuję jedną gwiazdkę za brak tabeli…

Odejmuję jedną gwiazdkę za brak tabeli rozmiarów. Reszta ok

22 januari 2026

Witam Katarzyna

Dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam, że zabrakło tabeli rozmiarów i rozumiemy, że mogło to wpłynąć na Twoje doświadczenie. To cenna uwaga, którą weźmiemy pod uwagę, aby lepiej informować klientów w przyszłości.

Cieszymy się jednak, że poza tym wszystko było w porządku. Dziękujemy za feedback.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bardzo pozytywna reakcja na sprzęt

22 januari 2026

Witam Karolina

Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że sprzęt spotkał się z tak pozytywną reakcją.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.