Przesyłka na czas!! Największym atutem jest produkt kamizelka dla mojego małego synka dzięki której możemy swobodnie i bezpiecznie pływać kajakiem ! Zaopatrzona jest w gwizdek, odblaski i wygodne pas... Se mer
Företaget har svarat
Pierwszy mój zakup, szybka bezproblemowa przesyłka, na bieżąco informacje o przesyłce są wysyłana na emaila no i rewelacyjny produkt, najwyższa jakośc wykonania, jestem bardzo zadowolony i zamierzam w... Se mer
Företaget har svarat
Zamówiłam stroje kąpielowe 4 maja. Miały przyjść w ciągu 1-3 dni roboczych. Jest już 15 maja a zamówienia ani widu ani słychu. Dodatkowo dostałam informacje, że procedura „poszukiwawcza” trwa 30!!!!!... Se mer
Zakupy były łatwe, szybkie i przyjemne. Świetnej jakości zdjęcia oraz opisy produktów bardzo ułatwiają proces podejmowania zakupów, zwłaszcza gdy wybiera się prezent dla ukochanej osoby (a tak właśni... Se mer
Företaget har svarat
Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów
Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zamowilem produkt, nigdy go nie otrzymalem, jak rowniez nigdy nie otrzymalem zwrotu wplaconej kwoty.

Svar från watery.pl
Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Produkty zgodne z opisem. Zaufałem i nie zawiodłem się. Bardzo dobre okularki pływackie z korekcją optyczną Watery. Świetnie dopasowują się do oczu i nie przeciekają. Bardzo dziękuję.

Svar från watery.pl
Dobry kontakt, bardzo szybkie udzielenie pomocy w sprawie faktury, szybka przesyłka. Sprawny system wymiany produktu na mniejszy rozmiar.

Svar från watery.pl
Niestety sytuacja dot. dostarczania paczek w tym sklepie to jakis absurd. Zlozylam zamowienie 12.03. Jest 28.03 a ja wciaz nie otrzymalam zamowienia. Kontakt ze sprzedawca utrudniony. Jestem zbywana w odpowiedziach mailowych. Twierdzi ze szuka paczki. Przewoznik natomiast twierdzi ze nigdy paczka nie zostala nadana przez sklep a sklep sie upiera ze szuka paczki u przewoznika. Skandal. Na infolinii nie mozna sie polaczyc. Nie polecam. To moje drugie zamowienie w tym sklepie. Przy pierwszym bylo b.podobnie ostatecznie jednak w ciagu kilku dni po mojej interwencji paczka dotarla. Moze sie zdarzyc pomyslalam i zlozylam zamowienie ponownie bo ostatecznie jak juz pqcxka dotarla to produkt byl pelnowartosciowy. Jednak sytuacja przy kolejnym zamowieniu sie powtarza. Trwa to juz ponad 2 tyg!!! A sklep w ogole nie poczuwa sie do niczego informujac ze moge jeszcze 30 dni poczekac az wyjasnia z przewoznikiem:/ odradzam. Naprawde czekanie na przesylke i koniecznosc ciaglego kontaktu ze sklepem to zadna przyjemnosc.

Svar från watery.pl
Nie polecam korzystania z usług tego sklepu.
Zamówiłam 3 pary okularów, ponieważ mojemu mężowi trudno dobrać okulary pływackie z dioptriami na dość dużą twarz. Niestety żadna para nie pasowała, dlatego zdecydowałam się na zwrot.
Do samych okularów nie mam zastrzeżeń — są dobrej jakości. Problem dotyczy jednak pakowania: okulary przyszły w foliowym woreczku, bez jakiegokolwiek dodatkowego zabezpieczenia poza oryginalnym opakowaniem.
Formularz zwrotu działał z błędami, przez co musiałam skorzystać z DHL, choć jest to dla mnie droższe i mniej wygodne. W kontakcie z obsługą klienta nikt nie poinformował mnie, że problem z InPostem można rozwiązać — od razu skierowano mnie do DHL. Otrzymałam etykietę zwrotną, którą musiałam samodzielnie wydrukować, ale nie dostałam żadnych instrukcji dotyczących nadania przesyłki.
Kurier odebrał paczkę 12.03 i od tego czasu brak jakiegokolwiek kontaktu. Nie wiem, czy przesyłka dotarła do sklepu ani kiedy mogę spodziewać się zwrotu pieniędzy — a może w ogóle nie ma co na niego liczyć.
Można zamawiać tylko wtedy, jeśli ktoś się nudzi, lubi pisać nieskończone maile i grać w loterię (czy odzyska swoje pieniądze).

Svar från watery.pl
Od grudnia zamówiłam kilka stroi kąpielowych dla córki. Odsyłałam i zamawiałam kolejne, aby coś namierzyć. Do dzisiaj nie mam żadnego kontaktu w sprawie zwrotu, ani nie dostałam zwrotu gotówki.

Svar från watery.pl
B. pozytywnie pierwsze zakupy. Ciekawe produkty, konkurencyjne ceny, szybka dostawa. Będę zaglądać częściej.

Svar från watery.pl
Jedno wielkie nieporozumienie. Czekałem ponad tydzień na dostawę a otrzymana przesyłka była niekompletna otrzymałem 1 z 3 produktów, a sklep nie odpowiada na maile. Odradzam wszystkim

Svar från watery.pl
Sprawne zakupy. Szybka wysyłka. Towar dobrze zapakowany. Polecam!

Svar från watery.pl
Sprawnie i szybko przygotowuje zamówienie.
Małym minusem jest brak kontaktu telefonicznego w języku polskim

Svar från watery.pl
Wszystko przebiegło zgodnie z planem nie mam żadnych zastrzeżeń. Zaplusowaliście bardzo za to że znalazłem okularki (arena cobra ultra swipe fire flow) których nigdzie nie było a bardzo chciałem je mieć. Dzięki za to!

Svar från watery.pl
Złożyłam reklamację na strój kąpielowy zgodnie z wytycznymi firmy. Zamiast zwrotu środków wysłali mi kolejny strój. Towar kolejny raz odesłałam i 3 miesiąc czekam na zwrot środków. Wysoka niekompetencja i oszustwo.
Zdecydowanie NIE polecam

Svar från watery.pl
Profesjonalne podejście do klienta, wyniku zaginięcia przesyłki. Szybko rozwiązany problem.

Svar från watery.pl
Wielki wybór, super marki, extra promocje, a no i wysyłka - przyszłona następny dzień! 🫣🫢

Svar från watery.pl
Bardzo fajne opisane informacje o statusie mojego zamówienia, bardzo szybka dostawa mimo iż szła z innego państwa.

Svar från watery.pl
Na stronie wszystko jest przejrzyste, sa wszystkie ważne informacje o produktach, spoko wygląd strony, bezproblemowe uzupełnianie danych

Svar från watery.pl
Kupiliśmy dziecku okularki do pływania z korekcją i to był strzał w dziesiątkę. Zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo, produkt w pełni zgodny z opisem. Okularki są wygodne, szczelne i faktycznie poprawiają widzenie pod wodą – młody pływak w końcu widzi tor, a nie tylko domyśla się, gdzie płynie 😉 Zdecydowanie polecamy!

Svar från watery.pl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.