Företagsinformation

2. Simklubb
  3. Poolutrustning och tillbehör
  4. Vattenskidbutik

Skrivet av företaget

Velkommen til Watery.no! NORGES STØRSTE SVØMMEBUTIKK ✔ Alt innen badetøy ✔ Alt innen svømmeutstyr ✔ Alt innen snorkling ✔ Alt innen åpent vann ❤ 08:00-22:00 support ❤ Rask levering ❤ +300 000 fornøyde kunder

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Väldigt snabb & smärtfri leverans!

3 april 2025

Hei Karolina

Tusen tack för din fantastiska recension och de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!

Så roligt att höra att leveransen var både snabb och smärtfri! 😊

Tack för att du valde att handla hos Watery.no, och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

De bästa simhälsningar,
Nicoline / Watery.no 🌊

Rask leveranse

Rask leveranse
God kvalitet
Bra pris

19 mars 2025

Hei

Tusen takk for din flotte anmeldelse og de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både levering, kvalitet og pris! 😊

Takk for at du valgte å handle hos Watery.no, og vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen.

De beste svømmehilsener,
Nicoline / Watery.no 🌊

Supersnabb och smidig handel

Supersnabb och smidig handel! Allting topp. Är jättenöjd med produktkvalitet och leveranstid.

20 oktober 2024

Hei 👋

Tusen takk for den flotte anmeldelsen og de fem stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Din anmeldelse varmer hjertene våre! Det er flott å kunne betjene deg, det er vår glede!

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med leveransen og kvaliteten på produktene våre.

Hos Watery er det viktig for oss at kundene får en god opplevelse, så det gleder meg å høre at du lyktes.

Vi ønsker deg en riktig god dag og ser frem til å ønske deg velkommen igjen på watery.no! 🤞️

Alt det beste svømmehilsner🏊‍♀️
Watery.no/Natasha

Coola simglasögon med skön komfort

Coola simglasögon med skön komfort

6 oktober 2024

Hei 👋

Tusen takk for den flotte anmeldelsen og de fem stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Hos Watery er det viktig for oss at kundene får en god opplevelse, så jeg er glad for å høre at du lyktes.

Vi ønsker deg en riktig god dag og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til watery.no! 🤞️

Alt det beste svømmehilsner🏊‍♀️
Watery.no/Nicoline

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har beställt en enkel bade kappa till…

Har beställt en enkel bade kappa till min dotter och den kom aldrig fram. Har frågat efter refundering men fick svar att de måste få svar från leverantören från paketen är först för mina pengar kan refunderas. Otrolig dålig service och de kommer lägga på ansvaret på dig trots att det är du som är kunden. Huruvida det går mellan de/leverandören/frakten hem etc. så borde watery ta ansvaret för allt detta kaos eftersom man köper direkt från dem. Efter många men så förväntar jag mig inte att få mina pengar tillbaka igen (det har gått över 3 veckor redan) men kommer aldrig att köpa nåt från denna sida igen, första och sista gång blir det för min del. Tänk för dere köper från denna sida för om inte paketen kommer fram så får du varken pengar eller paketen.

18 juli 2024

Kjære Ruchaneewan Topalovic,

Takk for anmeldelsen din. Vi beklager virkelig at badekåpen aldri kom frem, og at du hadde problemer med å få pengene tilbake. Dette er definitivt ikke en opplevelse vi ønsker å tilby kundene våre.

Vi forstår hvor frustrerende det må være å vente i over tre uker på en refusjon, spesielt når pakken ikke har blitt levert. Det er uakseptabelt at du føler at du blir dyttet rundt mellom oss og leverandøren vår, og vi beklager på det sterkeste den dårlige servicen du har opplevd.

Vi har forsøkt å kontakte deg for å få mer informasjon og finne en løsning, men dessverre har vi ikke lykkes. Vi vil gjerne følge opp saken din og sørge for at du sitter igjen med en god opplevelse og en passende løsning.

Vi oppfordrer deg til å kontakte oss direkte, slik at vi kan rette opp i situasjonen og ta ansvar for denne feilen. Din tilfredshet er svært viktig for oss, og vi ønsker å rette opp i dette problemet.

Takk for tilbakemeldingen og tålmodigheten din. Vi ser frem til å høre fra deg, slik at vi kan finne en løsning på denne situasjonen.

Jeg ønsker deg en riktig god dag.

Med vennlig hilsen,
Nana / Watery.no

Väldigt fornøyd med varorna

Väldigt fornøyd med varorna, rask levering :)

11 juli 2024

Hei Madeleine,

Tusen takk for din fine anmeldelse og de fem stjernene⭐⭐⭐⭐⭐, vi setter stor pris på dem.🤩️

Jeg er veldig glad for at du hadde en god opplevelse og at du er fornøyd med tjenesten vår 😃

Vi ønsker deg en fantastisk dag og ser frem til å ønske deg velkommen igjen på Watery.no!🤞️

De beste svømmehilsener 🏊‍♀️
Watery.no/Anna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Förnöjd

Var skeptisk efter att lest en del negative ting. Men dom har svart på det negativa så eg tänkte at eg skulle pröve. Allt var greit selv om det tok lit tid fra beställning till leverans ca 1 uke.og det tar tid före man får bekräftelse om att det man beställt er på vei. Men super förnöjd og allt var som beskrivet

4 augusti 2023

Hej Dennis,

Tack för att du valde att ge oss en chans trots vissa negativa recensioner.✨

Vi är glada över att höra att du är nöjd med ditt köp och att allt var som beskrivet. Vi ber om ursäkt för eventuell väntetid och för eventuella förseningar i bekräftelsemeddelanden.

Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och vi är glada över att vi kunde leverera produkten enligt dina förväntningar.

Om du har några fler frågor, kommentarer eller önskemål, tveka inte att höra av dig till oss.

Vi ser fram emot att fortsätta att betjäna dig och att ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång!😊

Med vennlig hilsen,
Michella
Head of Customer Care - Watery🌊

Visa omdömen på alla språk (3 668 omdömen)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.