Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Przesyłka na czas!! Największym atutem jest produkt kamizelka dla mojego małego synka dzięki której możemy swobodnie i bezpiecznie pływać kajakiem ! Zaopatrzona jest w gwizdek, odblaski i wygodne pas... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pierwszy mój zakup, szybka bezproblemowa przesyłka, na bieżąco informacje o przesyłce są wysyłana na emaila no i rewelacyjny produkt, najwyższa jakośc wykonania, jestem bardzo zadowolony i zamierzam w... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zamówiłam stroje kąpielowe 4 maja. Miały przyjść w ciągu 1-3 dni roboczych. Jest już 15 maja a zamówienia ani widu ani słychu. Dodatkowo dostałam informacje, że procedura „poszukiwawcza” trwa 30!!!!!... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med träningsutrustning
  2. Poolutrustning och tillbehör
  3. Badklädesbutik

Skrivet av företaget

Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Zadowolona klientka

Jestem zadowolona z zakupionych słuchawek. Zamówienie przebiegło sprawnie, towar dotarł szybko. Słuchawki super sprawdzają się w wodzie, pływa się jeszcze przyjemniej. Czepek super je przytrzymuje, nie spadają.

20 januari 2026

Witam Paula

Dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zakupu, a zamówienie przebiegło sprawnie i dotarło szybko. Super słyszeć, że słuchawki dobrze sprawdzają się w wodzie, a czepek trzyma je na miejscu i pływanie jest jeszcze przyjemniejsze.

Towar zgodny z opisem w 100 procentach

Towar zgodny z opisem w 100 procentach, warte są swojej ceny różnica na 100 metrach to 35 sekund w spodenkach będę wracał po kolejne towary od was.

24 januari 2026

Witam Adam

Dziękujemy za świetną i konkretną opinię. Bardzo się cieszymy, że produkt w 100% spełnił opis i że realnie odczuwasz różnicę w wynikach. 35 sekund na 100 metrach to naprawdę imponujący efekt. Super też słyszeć, że spodenki spełniają swoją rolę i są warte swojej ceny.

Będzie nam bardzo miło gościć Cię ponownie przy kolejnych zakupach.

Świetny wybór na prezent

Zakupy były łatwe, szybkie i przyjemne. Świetnej jakości zdjęcia oraz opisy produktów bardzo ułatwiają proces podejmowania zakupów, zwłaszcza gdy wybiera się prezent dla ukochanej osoby (a tak właśni było w moim przypadku). Produkt dokładnie taki jak w opisie i na ilustracji. Świetnie sprawdza się w użyciu. Bardzo polecam wszystkim zakupy na stronie watery.pl, jestem przekonana, że będziecie zadowoleni tak samo jak ja 😁

Witam Magda

Bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię 😁
Cieszymy się ogromnie, że zakupy były łatwe, szybkie i przyjemne, a zdjęcia oraz opisy pomogły w wyborze prezentu. Super też słyszeć, że produkt w pełni zgadza się z opisem i świetnie sprawdza się w użytkowaniu.

Dziękujemy za polecenie i zaufanie. Będzie nam bardzo miło gościć Cię ponownie.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rękawków do pływania przerobiłem juz…

Rękawków do pływania przerobiłem juz trochę z małymi dziećmi. Te zakupione u Was zostaną z nami for sure. Jakość sztos. Obsługa z kategorii "szybko i na temat" (tak lubię:). Do tego dostałem Super okulary dla dzieci w ramach dodanych do koszyka "niespodzianek z discountem".
Long story short - well done & polecam bardzo.
Krzysztof

15 januari 2026

Witam Krzysztof

Ogromne dzięki za tak świetną i szczerą opinię. Super czytać, że rękawki zostają z Wami na dłużej i że jakość zrobiła wrażenie. Dokładnie taką obsługę chcemy dawać, szybko i na temat 🙂
Ekstra miło, że niespodzianka z okularami dla dzieci też trafiła w punkt.

Dzięki za polecenie i zaufanie. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zamówienie zostało bardzo szybko…

Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane, całkowicie darmowa wymiana sprawiła że bez problemu i żadnych dodatkowych kosztów wymieniłam kąpielówki mojego dziecka na większe. Jakość samego produktu jest bardzo dobra.

19 januari 2026

Cześć,

Dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię i ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bardzo cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko, a całkowicie darmowa wymiana umożliwiła bezproblemową zmianę kąpielówek Twojego dziecka na większy rozmiar. Cieszy nas również, że jakość produktu spełniła Twoje oczekiwania! 🙌

Mamy nadzieję, że wkrótce znów powitamy Cię na Watery.pl 🏊‍♂️

Pozdrowienia pływackie,
Katrine / Watery.pl

Bardzo szybka realizacja zamówienia

Bardzo szybka realizacja zamówienia

7 januari 2026

Cześć Miroslaw

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Fajnie słyszeć, że realizacja zamówienia była bardzo szybka!

Płetwy

Byłem zadowolony z zakupu i profesjonalnego doradzenia.

31 december 2025

Cześć Piotr

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że byłeś zadowolony z zakupu i profesjonalnego doradztwa. Dziękujemy, że podzieliłeś się swoją opinią z innymi.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wanna do morsowania Rewelacja!!

Wanna do morsowania Rewelacja!!! Niesamowicie wygodna. Wysoka jakość produktu...Płatność i wysyłka przebiegła bezproblemowo..... Polecam wszystkim zastanawiającym się na morsowanie w ogrodzie czy na balkonie😁

9 januari 2026

Cześć Mariusz

Dziękujemy za Twoją fantastyczną opinię 😁
Cieszymy się bardzo, że wanna do morsowania spełniła Twoje oczekiwania, jest wygodna i ma wysoką jakość. Super, że płatność i wysyłka przebiegły bezproblemowo. Dziękujemy również za polecenie innym, którzy zastanawiają się nad morsowaniem w ogrodzie czy na balkonie!

Wszystko jest okej

Wszystko jest okej

13 januari 2026

Cześć Daniel

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że wszystko było w porządku. Dziękujemy, że podzieliłeś się swoją opinią z innymi.

Świetne buty, polecam

Buty są lekkie, ładne i solidnie wykonane. Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

2 januari 2026

Cześć Ewa

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że buty są lekkie, ładne i solidnie wykonane oraz że wysyłka była szybka. Super, że jesteś bardzo zadowolona z zakupów!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wszystko poszło na jak najlepszy…

Wszystko poszło na jak najlepszy poziomie ogólnie top

11 januari 2026

Cześć Milosz

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że wszystko poszło na jak najwyższym poziomie i że jesteś zadowolony z całego doświadczenia.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Brak informowania

Bardzo długi czas oczekiwania na dostawę. Monitowałam w Watery, jednak poza odpowiedzią jak sądzę automatu nie otrzymałam wiadomości kiedy mogę spodziewać się dostawy.
Uważam, że w przypadku kiedy okres dostawy jest wydłużony klient powinien być informowany.

Cześć Joanna

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Przykro nam, że czas oczekiwania na dostawę był tak długi i że nie otrzymałaś jasnej informacji o przewidywanym terminie dostawy. Zgadzamy się, że w przypadku wydłużonego czasu realizacji klient powinien być na bieżąco informowany, i Twoja uwaga jest dla nas bardzo cenna, aby poprawić komunikację w przyszłości.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Szybki i pomocny kontakt z obsługą klienta

Szybki i pomocny kontakt z obsługą klienta. Po wystąpieniu drobnych problemów z zamienieniem zostały one natychmiast rozwiązane:)

Cześć Karolina

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że kontakt z obsługą klienta był szybki i pomocny oraz że drobne problemy z zamianą zostały natychmiast rozwiązane.

świetna pływacka przygoda

bardzo szybka wysyłka , świetna treść maila , czyta się doskonale opis podróży zakupionego towaru ,oraz dalszych kroków.
bardzo dobra jakość produktów .

Cześć Kasia

Dziękujemy za Twoją fantastyczną opinię 😊
Cieszymy się, że wysyłka była szybka, a treść maili ciekawa i czytelna, opisująca podróż Twojego zamówienia oraz kolejne kroki. Super też, że jesteś zadowolona z jakości produktów!

Produkt godny polecenia

Bardzo szybka wysyłka. Produkt spełnił moje oczekiwania. Super, że pianka zapinana jest z przodu. Dla dziecka to duże ułatwienie. Dodatkowo pianka pięknie uszyta, dobry rozmiar. Dziecko w końcu nie będzie marzło na basenie. Polecam

Cześć Milena

Dziękujemy za Twoją fantastyczną opinię 😊
Cieszymy się, że wysyłka była bardzo szybka i że produkt spełnił Twoje oczekiwania. Super, że pianka zapinana z przodu jest wygodna dla dziecka, a do tego pięknie uszyta i w odpowiednim rozmiarze – w końcu nikt nie chce, żeby maluch marzł na basenie! Dziękujemy za polecenie.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Podobała mi się inicjalna komunikacja z…

Podobała mi się inicjalna komunikacja z klientem. Natomiast absolutnie nie podobał mi się czas dostawy który wyniósł ponad 2 tygodnie zamiast 3 dni. I bez żadnej informacji o opóźnieniu. I drobiazg, ale wspomnę, gdyż pobrali opłatę za paczkę mimo że sumaryczna wartość moich dwóch zamówień upoważniała do bezpłatnej wysyłki.

Cześć Pawel

Dziękujemy za Twoją opinię 😊
Cieszymy się, że doceniłeś początkową komunikację z klientem. Jednocześnie bardzo przepraszamy za wydłużony czas dostawy i brak informacji o opóźnieniu – to nie jest standard, który chcemy oferować. Również uwaga dotycząca pobranej opłaty za przesyłkę jest dla nas cenna i sprawdzimy, dlaczego do tego doszło, aby w przyszłości takie sytuacje się nie powtarzały.

Dziękujemy, że podzieliłeś się swoją opinią – pomaga nam to poprawiać nasze procesy.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Totalny zawód i brak profesjonalizmu

Zamówienie złożone 21 grudnia zostalo dostarczone 7 stycznia. Rozumiem okres świąteczny ale bez przesady. Brak informacji przy zamówieniu, że przesylka jest międzynarodowa. Dzwoniąc na podany numer włącza sie automat chyba po angielsku którego nie idzie zrozumieć, choc język znam. Pisząc email o prośbę wytlumaczenia sytuacji dostałem odpowiedź, że przesyłka jest w drodze.

7 januari 2026

Cześć Michał,

Bardzo przepraszamy za opóźnienie i brak jasnych informacji przy zamówieniu. Rozumiemy, że długi czas dostawy mógł być frustrujący.

Jeżeli masz pytania lub potrzebujesz dokładniejszych informacji o przesyłce, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta podając numer zamówienia – chętnie pomożemy.

Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności.

3 tygodniowy termin realizacji

3 tygodniowy termin realizacji, wysyłka niezgodnie z zamówieniem.
Lepiej zamówić towar z Chin sprawniej i szybciej dotrze.

27 december 2025

Cześć Mariusz,

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i opóźnienie w realizacji zamówienia. Rozumiemy, że oczekiwanie było frustrujące.

Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta podając numer zamówienia – sprawdzimy, co się wydarzyło i pomożemy w rozwiązaniu problemu.

Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rewelacyjny produkt i super obsługa!

Rewelacyjny produkt i super obsługa!
Zakup słuchawek do pływania na Watery.pl to był strzał w dziesiątkę! Słuchawki świetnie leżą, dźwięk jest wyraźny nawet pod wodą, a pasek trzyma się stabilnie podczas treningów. Woda im niestraszna 💦
Dostawa szybka, kontakt z obsługą bardzo dobry, a produkt dokładnie zgodny z opisem. Polecam każdemu, kto chce połączyć pływanie z muzyką! 🎧🏊‍♂️

21 december 2025

Cześć Karolina

Dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię 😊
Cieszymy się ogromnie, że słuchawki do pływania sprawdziły się świetnie – wygodne dopasowanie, wyraźny dźwięk nawet pod wodą i stabilny pasek to dokładnie to, na czym nam zależy. Super też, że dostawa była szybka, a kontakt z obsługą pozytywny.

Dziękujemy za polecenie! 🎧🏊‍♂️

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam, zamówienie z końca listopada dotarło 05/01/2026!Do tego nie na adres dostawy, tylko w wybranym, dowolnym punkcie w mieście!Najpierw towar był wysyłany dwa tygodnie, potem okazało się, że w ogóle nie został wysłany, po wznowieniu zamówienia dotarł na początek nowego roku!!!

27 december 2025

Cześć Katarzyna,

Bardzo nam przykro z powodu wszystkich problemów z Twoim zamówieniem i opóźnieniem dostawy. Rozumiemy, że taka sytuacja jest frustrująca i nie spełnia oczekiwań wobec naszej obsługi.

Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta podając numer zamówienia – sprawdzimy całą sytuację i pomożemy w rozwiązaniu problemu.

Jeszcze raz przepraszamy za wszystkie niedogodności.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.