Ik kwam zonder afspraak met een dik probleem: motorstoring en gebod om onmiddellijk een garage op te zoeken. Geen klant, want in Frankrijk wonend. Auto werd gescand: AdBlue-sproeier moet vervangen wor... Se mer

Det här tycker kunderna
Top bedrijf! Gisteren kwam ik er achter dat mijn verlichting het niet deed van mijn Peugeot 5008. Ik liep de showroom binnen, werd welkom geheten, boden me gebak en koffie aan en werd meteen geho... Se mer
Företaget har svarat
Vandaag in de showroom omdat men was vergeten mijn onderhoudsboekje bij te werken na een grote beurt vorige week. Omdat er niemand in de showroom was de naar het kantoor gelopen met de vraag of ik ee... Se mer
Wat een topservice. Bij Nina geweest achter de balie, ze heeft ons super geholpen en met ons meegedacht, waar wij voor een dure reparatie stonden. Dankjulliewel!
Företaget har svarat
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- vanmossel.nl/peugeot

Profiteer nu van topdeals!
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Remschijven vervangen
Remschijven vervangen. Intussen in de mooie ontvangstruimte kunnen lezen en koffiedrinken. Vriendelijk personeel.Bij ophalen auto was, tot mijn verbazing, de auto naar de carwash geweest.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Al 8 jaar mijn auto perfect onderhouden…
Al 8 jaar mijn auto perfect onderhouden door zeer klantvriendelijk personeel. Beurten altijd perfect uitgevoerd en auto schoon opgeleverd.

Svar från Van Mossel Peugeot
hartelijke ontvangst
hartelijke ontvangst, zeer goed en efficient geholpen. Miquel is n topper !
Helaas heb ik geen goede ervaring gehad…
Helaas heb ik geen goede ervaring gehad met deze garage. Het lijkt alsof de focus vooral op geld verdienen ligt. Op dezelfde dag hebben wij twee bedrijfswagens gebracht, maar de gemaakte afspraken werden niet nagekomen. Tijdens de werkzaamheden is bovendien de knop voor het openen en sluiten van het raam beschadigd geraakt. Toen wij dit meldden, werd ontkend dat dit door hen was veroorzaakt.
Zelfs voor alleen een diagnose werd een hoog bedrag gevraagd. Daarnaast kregen wij een reparatieofferte van ongeveer €2.800, terwijl hetzelfde probleem uiteindelijk bij een andere garage voor ongeveer €300 is opgelost.
Op basis van onze ervaring zouden wij deze garage niet aanbevelen.
Klant staat nummer één!!
Al 20 jaar breng ik mijn Peugeot bij deze garage voor onderhoud. Altijd goede service. 5 sterren zeker waard.
Was er voor de eerste keer,werd…
Was er voor de eerste keer,werd vriendelijk en goed geholpen,goed advies alleen wat ik wel vreemd vind is dat er bij geen een garagebedrijf geen voorraad is voor normale onderdelen ,in mijn geval een band ,dat je daar een dag op moet wachten, voor de rest goed geholpen,een vriendelijke man achter de balie
De medewerker
De medewerker, Miguel, was erg correct, behulpzaam en vriendelijk, zoals altijd.
Echter , dat ik ineens geconfronteerd werd dat de distributieriem vervangen moest worden, viel en valt mij nog steeds erg tegen met en fikse rekening als gevolg.
Goede service. Bellen als er iets vervangen moet worden met prijsopgaaf. Vriendelijk personeel. Eerlijk
Communicatie,en 2,5 week moeten wachten…
Communicatie,en 2,5 week moeten wachten omdat de achterruit stuk ging met de sierlijst monteren. En dan nog 75 euro te durven vragen. Alles behalve klantvriendelijk.
Wat ging er mis
Wat ging er mis? Nou, wat ging er niet mis! Mijn auto gekregen en voordat ik kon genieten van mijn nieuwe (tweedehands) waren we 5 maanden verder. Klantenservice top maar de garage wat een lachertje...nemen de telefoon niet op, nemen geen contact met je op na een terugbel verzoek, ga je bij de showroom langs leggen de medewerkers van de showroom een notitie neer met je nummer nee hoor nog geen contact. Dan na maanden een afspraak, repareren ze het defect krijg je de auto met ander defect terug... Eens maar nooooit meer deze garage.

Svar från Van Mossel Peugeot
Geweldig snel en vriendelijk. Echt geweldig!
Geweldig snel en vriendelijk klein maar belangrijk probleem opgelost. Echt meegedacht in en met onze vakantieplanning!
Dit geldt voor Heemskerk maar voor AmsterdamNoord helemaal. Echt geweldig. En nog lekkere koffie ook!!!
Ik zou op donderdag mijn auto terug…
Ik zou op donderdag mijn auto terug gebracht krijgen, het is nu zaterdag middag en nog steeds geen auto.
Als je belt krijg en een soort centrale receptie dame, die kan er ook niks aan doen , ze laten ook gewoon niet even weten dat de auto toch niet gebracht wordt zowel donderdag als vrijdag ik moet zelf steeds bellen en dan zeggen ze ja hij komt morgen echt .. en dan dus niet ..
vandaag ook maar weer gebeld “ja hij zou nu echt moeten gaan komen maar hoe laat kon ze ook niet zeggen “
Waardeloze service zo en belachelijk dat ze zelf geen contact opnemen
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.