Telefonische/ communicatie afspraak gemaakt en gevraagd of ik er op kon wachten (raamstrip vervangen), bevestigd! echter per email staat vermeld einde dag klaar. weer gebeld: niet doorgegeven als wach... Se mer

Det här tycker kunderna
Het verkoopteam van van Mossel Amstelveen heeft ook altijd de belangen van de klant in beeld ! Zo voelt elke inruil voor weer een nieuw model Peugeot als een warm bad: een perfecte balans in het zaken... Se mer
Företaget har svarat
Aankoop nieuwe auto onlangs, mooi bedrijf en fijn contact gehad met verkoper Marcel. Veel aandacht voor de klant en goed meedenken, servicegericht. Verwacht dat onderhoud auto ook goed zal zal gaan, z... Se mer
Företagsinformation
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktuppgifter
Bouwerij 6, 1185 XX, Amstelveen, Nederland, Nederländerna
- 088 001 4400

Profiteer nu van topdeals!
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hulp was dichtbij!
Mijn oude auto kwam niet meer door de APK. Ik ben geweldig geholpen door Marcel Wilkens van vestiging Amstelveen om binnen enkele dagen een prachtige tweedehands auto te hebben. Zijn service was klantgericht, empathisch, vriendelijk, hulpvaardig en deskundig. Ook de mensen van de werkplaats en de altijd hulpvaardige Miguel van de receptie hebben geweldig meegewerkt om mij zo snel mogelijk in een nieuwe auto te krijgen, hulde. Allen heel erg veel dank!
Hele vriendelijke mensen en altijd…
Hele vriendelijke mensen en altijd behulpzaam op de locatie.
Snelle en goede service!
Top service
Perfecte afhandeling en verassing
Perfecte afhandeling en verassing, Nieuwe auto geregeld in korte tijd, dit alles Mogelijk gemaakt door Marcel en Miquel. Toppers eerste klas!! Koop nooit meer ergens anders een auto!!!
Appointment made quite fast
Appointment made quite fast, and repair of Engine Fault on Peugeot 2008 was success, but there was lack of feedback on repair progress for few days until I called
Super service met veel persoonlijk…
Super service met veel persoonlijk contact.
Er wordt echt de tijd genomen om naar je wensen te luisteren en daar een passende oplossing bij te zoeken.
Ze zijn/werken altijd netjes
Ze zijn/werken altijd netjes, vriendelijk en houden je op de hoogte als er iets gedaan moet worden wat niet verwacht was. Ik kom er al jaren en dat blijft ook zo.
Friendly service and good place to wait…
Friendly service and good place to wait during the service department cleared the job.
allereerst de ontvangst van de…
allereerst de ontvangst van de receptionist en ten tweede hoe goed en snel ik geholpenben
Gastvrije ontvangst en super service
Gastvrije ontvangst en super service. Vooral Miguel en Marcel zijn de kanjers.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
niets het sterretje wil niet op groen… een uitstekend dealer auto bedrijf en als ik overga naar een andere dealer dichter bij huis dan kom ik na ruim een jaar weer terug voor de volgende Peugeot.
niets het sterretje wil niet op groen een uitstekend dealer auto bedrijf en als ik overga naar een andere dealer dichter bij huis dan kom ik na ruim een jaar weer terug voor de volgende Peugeot. Ik hoop nog vele jaren.

Perfect
Vriendelijk personeel, luxe wachtruimte met koffie/thee/croissants en genoeg leesvoer. Indien gewenst een leenfiets beschikbaar. Perfect!

Svar från Van Mossel Peugeot - Amstelveen
Bedankt voor jullie flexibiliteit en…
Bedankt voor jullie flexibiliteit en service

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.