Ik heb op 19-8-2026 gebeld om een afspraak te maken voor de 1ste servicebeurt van mijn Opel Vivaro. Heb eerst 10 min aan de telefoon gehangen om iemand van de klantenservice te krijgen, deze heeft... Se mer

Det här tycker kunderna
Een zeer positieve Opelervaring erbij! Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel! Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor. De auto werd keu... Se mer
Företaget har svarat
het verleden heb ik niet zo'n goede ervaring gehad met Van Mossel Den Bosch. Toch besloot ik ze nog een kans te geven en liep ik opnieuw de showroom binnen. Daar werd ik vriendelijk aangesprok... Se mer
Företaget har svarat
Heel klantvriendelijk en behulpzaam! Uitgebreide uitleg van de bediening! Snelle reacties op onze vragen. Behulpzame verkoper, voor ons geen enkel minpunt.
Företagsinformation
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktuppgifter
Afrikalaan 2, 5232BD, 's-Hertogenbosch, Nederland, Nederländerna
- 073 646 3463

Profiteer nu van topdeals!
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
We zijn heel netjes geholpen door de…
We zijn heel netjes geholpen door de verkoper Martien heeft meegedacht over onze wensen en daarbij meegeholpen te zoeken naar een passende auto voor ons

Svar från Van Mossel Opel - Den Bosch
Volgens afspraak heeft onze auto een…
Volgens afspraak heeft onze auto een onderhoudsbeurt gehad en deze is tijdig uitgevoerd.

Top service
Top service.
Thanks Niels Pouwels en Corina Verbeek, voor de geweldige service.
Jullie hebben ons uitmuntend geholpen.
Met vriendelijke groet.
Johan en Joyce Hermsen.

Svar från Van Mossel Opel - Den Bosch
Indruk dat (groot) onderhoud opnieuw…
Indruk dat (groot) onderhoud opnieuw betrouwbaar is gebeurd. Met vervolgens uitleg en eerlijk advies aan balie. Nette behandeling, ondanks hoge tijdsdruk!

Verbaasd...
Heb me bijzonder verbaasd over het treurige niveau van "Van Mossel Opel Den Bosch". Niet verwacht toen ik daar pas geleden een nieuwe auto kocht. De verkoopafdeling is prima, maar de organisatie rondom onderhoud/reparaties is (zacht uitgedrukt) ondermaats. Heb ook niet de illusie dat ze in staat zijn om het niveau te verbeteren.

Svar från Van Mossel Opel - Den Bosch
Zonder afspraak was ik snel uit de…
Zonder afspraak was ik snel uit de problemen. Na een uur kon ik mijn reis voortzetten.

Wat een top bedrijf!
Ik ben erg fijn geholpen met de aanschaf van mijn mooie Crossland X, alles was erg netjes tot in de puntjes verzorgd. Mannen van het verkoopteam ga zo door, Chapeau!

Vriendelijk geholpen
Vriendelijk geholpen. Goede informatie gekregen

Svar från Van Mossel Opel - Den Bosch
Zoals gewend onderhoud volgens afspraak…
Zoals gewend onderhoud volgens afspraak goed uitgevoerd, goede kop koffie en uitstekende wifi. Eerlijk, goed advies

Svar från Van Mossel Opel - Den Bosch
Het was een goede ervaring.
Het was een fijne ervaring normaal gesproken ga ik nooit naar de dealer toe
Maar werd zo fijn geholpen met mijn probleem en daarnaast ook nog netjes welkom ge hete bij binnenkomst dat ik zeker vaker terug kom
En dankzij de goede hulp weet ik nu waar ik aan toe ben

Svar från Van Mossel Opel - Den Bosch
Aan de balie goed geholpen
Aan de balie goed geholpen, afspraak gemaakt en aantal dagen later super geholpen! Ik kom hier zeker terug!
Ook voor onderdelen aan de balie geweest aardige en kundige mensen die daar zitten!

Svar från Van Mossel Opel - Den Bosch
Waterpomp was stuk,ze hebben er alles…
Waterpomp was stuk,ze hebben er alles aan gedaan om het probleem snel op te lossen toppers

Svar från Van Mossel Opel - Den Bosch
Geweldige service en erg gastvrij personeel
Duidelijke communicatie en alles was super geregeld. Telefonisch goed bereikbaar en van te voren werd de offerte voor reparatie netjes besproken. Top ervaring en een echte aanrader dit bedrijf!

Svar från Van Mossel Opel - Den Bosch
Meermaals gevraagd om offertes maar…
Meermaals gevraagd om offertes maar worden gewoon niet gegeven. Je merkt dat het bedrijf volledig is ingericht op de grotere markt en particulieren vallen hierdoor tussen wal en schip. Remblokken en schijven laten vervangen, nadat er meermaals iets aan gedaan is piepen de remmen nog onder het mom er zit geen asbest meer in, dat terwijl dat al jaren niet meer is.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.