Banner for Van Mossel Hyundai - Heerenveen

4,5

Businesspark Friesland-West 53-1, 8447SL Heerenveen, Nederland, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben een Hyundai Tucson occasion gekocht. Wij werden heel plezierig en vriendelijk geholpen door Detlef Mooi. Goede uitleg gekregen over de auto. Na onze aankoop werden een week of 2 later gebe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima service en vriendelijk personeel. Laat jaarlijks de grote beurten doen, met mobiliteitsgarantie. Dat heeft zo z'n voordelen. Onlangs bij een lekke band keurig opgehaald door een monteur van de g... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Winterbanden wissel ging weer fout. Met een andere lease auto al problemen gehad en nu wederom voor niks heen gereden. Geen winterbanden op locatie. Nieuwe afspraak gemaakt. Zelf achter een bevest... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service. Vandaag een dimlicht lamp laten vervangen. Kosteloos. Zonder dat er eerst gevraagd werd of ik wel klant ben. Een aantal weken geleden voor mij de batterij van de contactsleutel... Se mer

Företagsinformation

Om Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Skrivet av företaget

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Hyundai:
Van Mossel is officieel Hyundai-dealer en heeft vestigingen in Emmen, Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktuppgifter

• Businesspark Friesland-West 53-1, 8447SL, Heerenveen, Nederland, Nederländerna

• 0513 726 850
Promotion box for Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,5

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij Van Mossel in Heerenveen ben ik…

Bij Van Mossel in Heerenveen ben ik geweldig geholpen!

16 juli 2025

Goedenavond,

Fijn dat uw weer geweldig geholpen ben bij ons in Heerenveen, daar doen we het voor!

Roy Vergnes
Vestiging directeur

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel goed geholpen bij de aankoop van…

Heel goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe Tucson door een zeer vriendelijke medewerker. Bij aflevering zeer uitgebreide uitleg. Kan van Mossel Hyundai Heerenveen zeker aanbevelen

6 juli 2025

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Mooi compliment, die breng ik over naar de vestiging, daar doen we het namelijk voor!

Alvast een fijn weekend.

Vriendelijke groet,

Marcel Koldewijn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Problemen met de accu gehad

Problemen met de accu gehad, Mossel Heerenveen heeft het keurig opgelost. Ben erg tevreden over de afhandeling.

22 juni 2025

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Fijn om te horen dat het probleem met de accu naar tevredenheid is opgelost. Wij waarderen uw vertrouwen en staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar.

Van Mossel Hyundai Heerenveen

Prettig personeel dat ons goed heeft voorgelicht over de aan te kopen auto (Hyundai Kona Electric). De auto voldoet aan de geschetste verwachting. Het ophalen van de auto is een klein feestje als de koper de auto met naambordje van de koper en keurig gepoetst onder een doek vandaan haalt. Een gemaakt foutje bij de verkoop werd op een eerlijke wijze hersteld. Nadien zijn wij nog een aantal malen opgebeld of de auto voldeed en of er nog vragen waren over het gebruik van de auto. Top!

3 maj 2025

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Wat fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen en dat uw Hyundai Kona Electric volledig aan uw verwachtingen voldoet.

We vinden het belangrijk dat de aflevering een bijzonder moment is en zijn blij dat u dat als een feestje heeft ervaren. Ook waarderen we uw compliment over het herstellen van het verkoopfoutje op een eerlijke manier.

Goed om te horen dat u de nazorg vanuit ons team als positief heeft ervaren. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en staan uiteraard altijd voor u klaar bij vragen of onderhoud.

Abdullah Ahmed

Verkoopleider

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heb mijn Ioniq 6 voor haar eerste beurt…

Heb mijn Ioniq 6 voor haar eerste beurt 30.000 km. Gebracht.

De mevrouw aan de balie heeft me super geholpen, duidelijk uitgelegd wat er precies moest gebeuren. Ivbm updates en de nodige upgrades. Alles nadien ook weer heel erg dienst gericht opgelost.

Omdat ik eerder aan de balie verscheen. Hielpen ze me heel correct. Kortom voor een mega dealer, een heerlijke dorpse service. Vooral zo doorgaan. Het is uniek te noemen!

En de auto had merkbaar software updates gehad want het rij gedrag was nog soepeler, gebalanceerder. Ben heel tevreden!

16 juni 2025

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de service tijdens de eerste beurt van uw Ioniq 6. We zijn blij dat onze collega aan de balie u duidelijk heeft kunnen informeren en dat de updates en upgrades naar wens zijn uitgevoerd.

Het doet ons goed te horen dat u onze combinatie van professionele service en persoonlijke aandacht waardeert. We zullen uw complimenten zeker aan het team doorgeven.

We wensen u vele soepele en plezierige kilometers toe met uw Ioniq 6 en staan uiteraard altijd voor u klaar!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Het duurde erg lang voor er een…

Het duurde erg lang voor er een afspraak gemaakt kon worden voor een beurt voor de auto.

24 maj 2025

Geachte,

Bedankt voor uw review!
Vervelend om te horen dat het niet lukte om op de gewenste termijn een afspraak in te plannen.
We werken er hard aan om de capaciteit in onze werkplaats te vergroten, zodat we u de volgende keer sneller kunnen helpen.
Excuses voor het ongemak!

Met Vriendelijke Groet,

Raymond Betten, Servicemanager Van Mossel Hyundai Heerenveen

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Veel plezier met uw nieuwe Kona en graag tot snel.

Hartelijke groet, Abdullah Ahmed Verkoopleider.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Naar aanleiding van onze review zijn…

Naar aanleiding van onze review zijn wij teruggebeld en gekomen tot een oplossing. Bedankt voor de afronding

1 maj 2025

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

We zijn blij te horen dat we een oplossing hebben kunnen vinden die voor u werkt. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en waarderen uw feedback.

Gastvrije ontvangst, goede service

Gastvrije ontvangst, snelle service, goed uitleg over verrichte werkzaamheden.

23 april 2025

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de gastvrijheid, de snelle service en de duidelijke uitleg.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Remlicht lekkage Ioniq 6 onder garantie…

Remlicht lekkage Ioniq 6 onder garantie verholpen. Tineke Sikkema heeft mijn auto in Lemmer gehaald en gebracht. Dit scheelde mij uren kostbare werktijd. Top service Tineke!

6 april 2025

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Geachte heer Kok, Bedankt voor de mooie review. Uiteraard denken we altijd mee met onze klanten.

Motor storing

Zeker kan aanraden kwam met Tsjechische kenteken omdat was op vakantie had storing per direct geholpen alles netjes gedaan. Dikke 10 👌🏽

24 mars 2025

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Hartelijk dank voor de mooie review.

Super service altijd!

Super service altijd!

9 mars 2025

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Bedankt voor de 5 sterren en het mooie compliment. Graag tot ziens in Heerenveen.

Commercieel Directeur

Hervorragender Service von Van Mossel

Nach einem Totalausfall meines Ioniq5 am Wochenende in Heerenveen, hat sich Tineke Sikkema von Van Mossel sofort darum gekümmert, dass mein Auto bis Freitag repariert wurde. Ich wurde von Tineke gleich am Montag kontaktiert und sie hat auch mit Hyundai Deutschland Kontakt aufgenommen, um dafür zu sorgen, dass der Rückgabeort des Ersatzfahrzeugs von Amsterdam nach Heerenveen verlegt wird, leider erfolglos. Bei der Übergabe meines Autos gab es sogar Kaffee und selbstgebackenen Kuchen. Herzlichen Dank für den tollen Service.

7 mars 2025

Herr Emele,

Vielen Dank für Ihre Bewertung und die netten Worte darin.

Wenn Sie in der Nähe sind, sind Sie jederzeit herzlich willkommen und Kaffee und Croissant stehen für Sie bereit!

Viel Glück bei der karriere Ihres Sohnes.

Mit freundlichen Grussen

Tineke Sikkema
Van Mossel Hyundai Heerenveen

Stipt heid.en afspraak

Nette ontvangst encorrect behandeld.

26 februari 2025

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad. Graag tot ziens in Heerenveen

Commercieel Directeur

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Service beurt

Toen ik de auto weer ophaalde van de service beurt
Stond hij keurig klaar en spik en span gewassen

18 januari 2025

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Bedankt voor deze mooie woorden en waardering en graag tot ziens!

Aftersalesmanager

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldige service en vriendelijk…

Geweldige service en vriendelijk personeel.

Auto voor APK gehad. Alles is in één keer aangepakt zelfs de navigatie up to date.

18 januari 2025

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Bedankt voor het compliment en de 5 sterren.

Team Heerenveen

Onderhoudsbeurt.

Netjes op tijd het onderhoud uitgevoerd.

15 januari 2025

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Bedankt, deze beoordeling wordt zeer gewaardeerd.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Koop en ophalen nieuwe auto

Werd op een prettige manier geholpen en bij ophalen nieuwe auto werd er veel aandacht geschonken aan de overdracht

11 december 2024

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen

Bedankt voor de 5 sterren en ook via deze weg wensen wij u heel veel plezier met uw nieuwe auto.

Namens team Heerenveen.

Commercieel directeur

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.