Wij hebben een Hyundai Tucson occasion gekocht. Wij werden heel plezierig en vriendelijk geholpen door Detlef Mooi. Goede uitleg gekregen over de auto. Na onze aankoop werden een week of 2 later gebe... Se mer

Företaget har svarat
Prima service en vriendelijk personeel. Laat jaarlijks de grote beurten doen, met mobiliteitsgarantie. Dat heeft zo z'n voordelen. Onlangs bij een lekke band keurig opgehaald door een monteur van de g... Se mer
Företaget har svarat
Winterbanden wissel ging weer fout. Met een andere lease auto al problemen gehad en nu wederom voor niks heen gereden. Geen winterbanden op locatie. Nieuwe afspraak gemaakt. Zelf achter een bevest... Se mer
Företaget har svarat
Super service. Vandaag een dimlicht lamp laten vervangen. Kosteloos. Zonder dat er eerst gevraagd werd of ik wel klant ben. Een aantal weken geleden voor mij de batterij van de contactsleutel... Se mer
Skrivet av företaget
Businesspark Friesland-West 53-1, 8447SL, Heerenveen, Nederland, Nederländerna

Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
tijdig geïnformeerd en afspraak gemaakt. Vooraf duidelijke offerte. beschikbaarheid leenfiets.

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
De inster is een fijne auto. Alles is vooraf goed uitgelegd waardoor ik geen moeite had met het begrijpen van alle knopjes. Al gebruik ik niet alles. Het koppelen met de telefoon lukte niet goed. Dit ligt aan het hoesje van de telefoon ondanks dat die geschikt is voor draadloos opladen. Hier waren we veel tijd aan kwijt.

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Prima info over de beurten. Gemakkelijk afspraken maken en vriendelijk personeel.

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Vandaag pech langs de weg. Fantastisch op weg geholpen door anwb en voor finale check naar de dealer in Heerenveen. Auto helemaal gecontroleerd op potentiële motorschade. Gelukkig niets aan de hand. Ondertussen hebben ze ook even de isolatieplaat onder de motorkap vernieuwd omdat daar beestjes aan hebben lopen knagen 🥹
Ook nog en passant de stekker bij de trekhaak toegankelijker gemaakt. Ongelooflijk correcte en vriendelijke behandeling. Topbedrijf die topauto’s levert. Dank allemaal!

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Had een lek klep deksel pakking
Volgende dag gelijk geholpen

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Afspraak gemaakt met Tineke. Tineke op vakantie. Per abuis huurfactuur gestuurd. Tineke, terug van vakantie, heeft onmiddellijk gereageerd en een creditnota uit laten gaan. Fouten maken kan. Belangrijk is, hoe deze gecorrigeerd worden. In dit geval adequaat en snel. Uitstekend !

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Het zijn vriendelijke mensen,die mij op een leuke manier helpen en te woord staan.

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Ik mocht een nieuwe lease auto uitzoeken en wist eigenlijk niet precies wat ik wou. Bij Van Mossel Hyundai naar binnen gelopen en werd gelijk keurig en super vriendelijk begroet door Mees. Samen met Mees een rondje rond de KONA gelopen, deze onder het genot van een kop koffie samengesteld en gelijk besteld. Na een maand of 2 kreeg ik een persoonlijke geboorte kaart van Mees thuis gestuurd dat de auto "geboren" was en onderweg was naar de dealer. Afgelopen maandag nog een persoonlijke video boodschap van Mees dat mijn auto (nog voor de geplande leverdatum) gearriveerd was. Al met al maakt Mees en Van Mossel er wel een mooie beleving van om hier je auto te bestellen. Wat ik persoonlijk gewoon heel prettig vind is dat ze je goed op de hoogte houden van de status van je bestelling, geeft een fijn klant gevoel. Leuk vriendelijk personeel en tot nu toe een hele fijne ervaring,

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Heel behulpzaam en vriendelijk personeel/verkopers

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Auto besteld bij mees Hoekstra in Heerenveen. Alles perfect geregeld, bestellen en het af leveren bij Van MOSSEL in Weert. Top Mees

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Mijn contactpersoon Tineke heeft me keurig geholpen bij het inplannen van een afspraak en ook de verdere begeleiding daaromheen.

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Vriendelijke ontvangst, verzorgde en schone omgeving.
Enige minpuntje is het telkens weer moeten invullen van beoordelingen. Dat gaat irriteren, de keus is om niet in te vullen of negatief te gaan beoordelen (maar dat zou onterecht zijn)

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Wij hebben op 21 november 2024 een auto gekocht bij Van Mossel Heerenveen. Iets van de prijs afgekregen, maar we waren verplicht om een onderhoudspakket van €850 aan te schaffen. Er waren een paar puntjes door ons aangegeven, waaronder een vlek in het computerscherm, een raam wat niet goed open ging, nieuwe distributieriem, stoelverwarming wat niet werkte en een spiegel die niet inklapte. Deze punten zouden bij oplevering van de auto allemaal opgelost zijn en dit zou ongeveer 2 weken duren. Na veelvuldig telefonisch contact en vreemde smoesjes, kregen we na 6 weken onze auto afgeleverd. Overigens werd er voor 2 weken een huurauto afgeleverd bij ons. Dat was netjes.
Na 6 weken te hebben gewacht, kregen we de auto afgeleverd met een niet werkend raam, niet werkende spiegel, niet werkende stoelverwarming en zonder matjes in de auto. Bij de aankoop hadden we overlegd dat eventuele garantiepunten bij van Mossel in Zwolle onderhouden konden worden, zodat we niet steeds naar Heerenveen zouden hoeven. Na telefonisch contact met van Mossel, werd hier ineens moeilijk over gedaan, met wederom onduidelijke smoesjes. Bij vasthouden aan deze afspraak, kon de auto voor deze gebreken in Zwolle terecht. Dit duurde 3 maanden, vanwege hun volle planning. Heerenveen heeft het materiaal bestelt en Zwolle zou het plaatsen. In tussentijd kwamen we met een lege accu te staan waarvan de wegenwacht aangaf dat deze in 10 jaar niet vervangen was en deze gewoon volledig dood was.
Na 3 maanden te hebben gewacht, kregen we in Zwolle te horen dat al het materiaal door Heerenveen voor de verkeerde kant van de auto was bestelt. Alles moest opnieuw bestelt worden en de planning liet wederom een maand op zich wachten.
Na de tweede poging voor de reparatiepunten, bleek het mechanisme voor het raam niet te zijn bestelt. Nu 7 maanden na aflevering en bijna 9 maanden na aanschaf, is eindelijk de auto goed.
Waarom we €850 aan afleverkosten hebben moeten betalen, is mij een raadsel, want de auto is in super slechte staat afgeleverd. De communicatie vond ik erg slecht en ik heb het gevoel dat we gigantisch aan het lijntje werden gehouden.
Erg jammer voor zo’n grote naam!
13/8; er is aangegeven dat er contact opgenomen wordt, maar helaas, bijna een week later, nog geen reactie mogen ontvangen

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Werd erg fijn ontvangen aan de Balie door Tineke ivm schade aan een dorpel en kleine lakschades.
Gezocht naar een passende oplossing die acceptabel was voor zowel auto als mijn portemonnee.
Offerte aanbieding was in overleg zo geregeld.

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
We werden gelijk geholpen toen we een lekke band hadden. Goede service, mooie zaak, lekkere koffie. Vakmensen!

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Grote beurt voor de vooraf afgesproken prijs. Ontvangst met koffie en een broodje.
Alles prima verzorgd.

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Ze zijn vriendelijk en hebben verstand van de producten die zij verkopen en mocht er wat voorvallen komen zij altijd met een goede oplossing

Svar från Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.