Vaccinatiesopreis Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Ik kon op heel korte termijn (enkele dagen) een afspraak maken, ook in het hoogseizoen. De locatie lag niet ver van mijn huis. De afspraak startte precies op tijd. De medewerker nam alle tijd om alle... Se mer

Afspraak maken gaat makkelijk en vlot. Goede uitleg m.b.t. type vaccinatie op een vriendelijke manier. Makkelijk parkeren in buurt van vaccinatielokatie.

Prima verlopen, fijne locatie en op tijd volgens afspraak geholpen. Ook het afzeggen en nieuwe afspraak maken was erg fijn. Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Raad het iedereen aan om de vaccinatie d... Se mer

Advies over welke vaccinaties was prima. Snel geholpen. Afspraak viel wel een keer uit en kon gelukkig 1 week later nog. Vooral voor vestigingen met beperkte dagen open dus wel ruim voor je vakantie i... Se mer

1. Hälsokonsult
  2. Arbetarskydd

Vaccinatiesopreis.nl verstrekt reisadvies en reisvaccinaties. Dit doen wij vanaf 25 vaccinatielocaties verspreid over Nederland. Wij zijn aangesloten bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Onze artsen en verpleegkundigen zijn BIG-geregistreerd en volgen richtlijnen van het LCR.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

162 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Nam alle tijd

Nam alle tijd, heel prettig in de omgang

17 juli 2026

Svar från Vaccinatiesopreis

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat u dit zo heeft ervaren.

Easy

Afspraken konden online gemaakt worden en de wachttijden ter plaatse waren minimaal.

9 juli 2026

Svar från Vaccinatiesopreis

Dank u wel voor uw reactie. Goed om te horen dat de planning en het bezoek soepel zijn verlopen.

Goede uitleg

Goede uitleg, vriendelijk en rustig

13 juli 2026

Svar från Vaccinatiesopreis

Dank u wel. Fijn dat u tevreden bent over de uitleg en de vriendelijke service.

Goed geregeld

Mooi op tijd. Goede informatie. Grondige gezondheids checks.

13 juli 2026

Svar från Vaccinatiesopreis

Fijn dat u tevreden bent over de informatie en gezondheidschecks. Bedankt voor uw feedback!

Professioneel

Professioneel, vriendelijk ontvangst & behandeling.

10 juli 2026

Svar från Vaccinatiesopreis

Fijn om te horen dat onze professionele en vriendelijke ontvangst en behandeling worden gewaardeerd.

Ik was er veel te vroeg

Ik was er veel te vroeg, had me vergist in de tijd,
Werd toch eerder geholpen

8 juli 2026

Svar från Vaccinatiesopreis

Bedankt voor je feedback. Fijn dat we je ondanks de vergissing eerder konden helpen. Graag gedaan!

Fijne ervaring

14 juli 2026

Svar från Vaccinatiesopreis

We waarderen je reactie en bedankt voor je positieve feedback.

Goede hulp en voorlichting.

Goede hulp en voorlichting.
Vriendelijk

7 juli 2026

Svar från Vaccinatiesopreis

Bedankt voor je positieve feedback. We blijven ons inzetten voor een goede service.