Vaccinatiepunt Omdömen

1 637
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top heel vriendelijk en geruststellend naar mijn dochter. Makkelijk afspraak te verzetten. Rekening meteen naar de verzekeraar dus niets hoeven voorschieten. 2e consult was mijn dochter blij dat z... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ontzettend vriendelijke dame die ons 2 x heeft geholpen. Eerste x boven ij ziekenhuis en de herhaalprik bij het waterlooplein. De jongste vond het heel erg eng en daar naam ze de tijd voor. Goedlach... Se mer

Företagsinformation

1. Reseklinik

Skrivet av företaget

Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 99 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 637)

992 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kassa

Bij hun draaid het maar om 1 ding. Kassa. Een tel consult, vraagje, in de wacht voor navraag. Bij mijn opmerking dat ik mijn vragen op locatie zou stellen, kreeg ik te horen dat deze personen alleen maar kunnen prikken en verder helemaal niets weten. Schept heel veel vertrouwen.

3 juli 2026

Beste Karel,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Jammer om te horen dat onze werkwijze niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Onze werkwijze is erop ingericht dat u vooraf een persoonlijk vaccinatieadvies ontvangt. Dit advies kunt u rustig doornemen en eventuele vragen hierover kunt u vóór de afspraak aan ons stellen. De afspraak op locatie duurt ongeveer 10 minuten en is bedoeld voor het toedienen van de vaccinatie(s). Op die manier kunnen wij de afspraak zo efficiënt mogelijk laten verlopen.

We vinden het jammer dat dit voor u een andere verwachting heeft gewekt en dat dit heeft geleid tot ontevredenheid. Ook begrijpen we dat het vervelend is wanneer u lang moet wachten om telefonisch contact met ons op te nemen. We nemen uw feedback hierover dan ook serieus.

Geen consult, wel rekening

Bij het maken van een afspraak vul je zelf alle eerdere vaccinaties in, vervolgens ontvang je een geautomatiseerd mailtje waarin het reisadvies van de GGD is gekopieerd, en vergeleken is met de door jou ingevulde gegevens. Zijn de door de GGD geadviseerde vaccinaties nog geldig, dan wordt je verzocht je afspraak af te zeggen en krijg je de factuur voor een "consult". Geen ruimte voor gesprek met een deskundige over eventuele optionele vaccinaties passend bij jouw specifieke situatie.

Een recept voor malaria medicatie moet per telefoon (slecht bereikbaar, lange wachttijden of verbroken verbinding omdat het "te druk" is nadat je toch het hele keuzemenu door bent gegaan). Vervolgens kan je enkel medicatie kopen bij een door Vaccinatiepunt gekozen online apotheek met matige reviews omdat je het recept zelf niet ontvangt.

1 juni 2026

Beste M.,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Jammer om te horen dat onze werkwijze niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Graag willen we verduidelijken dat onze reisadviezen niet geautomatiseerd worden opgesteld. Alle dossiers worden beoordeeld door onze reizigersverpleegkundigen, die werken volgens de richtlijnen en adviezen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Op basis van jouw medische- en reisgegevens wordt een persoonlijk medisch reisadvies opgesteld.

Op onze tarievenlijst staat daarnaast vermeld dat, zodra een medisch reisadvies is opgesteld en verstrekt, hiervoor advieskosten in rekening worden gebracht. Dit geldt ook wanneer uit het advies blijkt dat er geen vaccinaties nodig zijn of wanneer een afspraak na ontvangst van het advies wordt geannuleerd. De consultkosten hebben betrekking op de beoordeling van je dossier en het uitbrengen van een professioneel medisch advies.

Jammer om te horen dat onze werkwijze en de consultkosten voor jou niet duidelijk zijn geweest en dat dit heeft geleid tot een teleurstellende ervaring.

Ook vinden we het vervelend dat je onze telefonische bereikbaarheid als onvoldoende hebt ervaren. Door de drukte kan de wachttijd helaas oplopen. Daarnaast begrijpen we dat je liever zelf over het recept had beschikt en nemen we je feedback hierover mee.

Fijne vaccinatiepunten : Almere Muziekwijk en Bussum

Personeel was aardig, wist wat ze deden. Ik ben in Almere en Bussum geweest. Beide keren netjes op tijd geholpen. Rekening ging rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. Enige minpunt was de locatie van Bussum. Nergens wordt aangegeven waar het vaccinatiepunt is. Dus we hebben 5 minuten moeten zoeken. Op het gebouw wordt niks aangegeven (buiten). Binnen wordt niks aangegeven in de hal. In de lift wordt niks aangegeven. We zijn naar de 1e etage gelopen en moesten het bij de prikpost vragen. Ja en dan kom je daar en dan staat daar voor de deur een bordje. Daar heb je dus niet veel aan als je niet weet waar je moet zijn.

26 juni 2026

Beste Clynes,

Bedankt voor je uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat je zowel in Almere Muziekwijk als in Bussum vriendelijk en deskundig bent geholpen en dat je beide keren netjes op tijd aan de beurt was. Ook goed om te lezen dat de declaratie rechtstreeks naar je zorgverzekeraar kon.

Dank ook voor je feedback over de locatie in Bussum. We begrijpen dat het vervelend is als de locatie niet duidelijk staat aangegeven en je daardoor moet zoeken. We nemen je opmerking mee en kijken hoe we de vindbaarheid van deze locatie kunnen verbeteren.

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fijn geholpen en geïnformeerd!

Fijn geholpen en geïnformeerd. Enigste was dat het lastig te vinden was. Op de begane grond misten we een bordje oid.

26 juni 2026

Beste Jakob,

Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen! Jammer om te horen dat de locatie lastig te vinden was. Zou je in je reactie kunnen bewerken om welke locatie dit gaat? Dan pakken we dat graag op!

Alvast bedankt en graag tot de volgende keer!

Zeer fijne ervaring bij Vaccinatiepunt

Zeer fijne ervaring bij Vaccinatiepunt. Vriendelijk personeel en we konden snel terecht door het openen van nieuwe Vaccinatiepunten in Hoofddorp (zowel Kruisdorp als Niemeyer). Echter zo nieuw (voor 1 waren we zelfs de eerste klanten) dat er nog niet duidelijk aan werd gegeven waar we moesten zijn. Bordje aan de deur of duidelijke beschrijving in de bevestigingsmail had welkom geweest. Factuur ging direct naar de zorgverzekering, top geregeld.

15 juni 2026

Beste Wendy,

Hartstikke fijn dat je je afspraak bij ons zo fijn hebt ervaren! Het zou goed kunnen dat er nog geen bewegwijzering aanwezig is voor nieuwe locaties. Zou je in je reactie kunnen bewerken om welke locatie dit gaat? Dan pakken we dat graag zo snel mogelijk op!

Alvast bedankt en graag tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heb ik snel geholpen en aardig…

Heb ik snel geholpen en aardig medewerker, goed afleiding ook voor de kinderen(kids). 👍 zeer tevreden

25 juni 2026

Beste Joy,

Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en onze verpleegkundige de kinderen goed heeft kunnen afleiden! Bedankt voor het delen van je ervaring en graag tot ene volgende keer.

Snel en efficiënt geholpen

Snel en efficiënt geholpen. Vragen stellen was mogelijk en feedback duidelijk. Was alleen onduidelijk aangegeven waar ik me moest melden binnen de locatie. Ook Andere diensten binnen het pand gaven bij vragen geen duidelijke richting aan. Leek wel of ze niet wisten dat er een vaccinatie punt binnen het pand bevond of waar je kon wachten tot je opgeroepen kon worden door de medewerker. Wel jammer dit. Zegt bij mij meer over de andere pandgebruikers dan de service van deze vaccinatiepunt in Gouda Korte akkeren

17 juni 2026

Beste Corina,

Allereerst natuurlijk erg fijn om te horen dat je snel en efficiënt bent geholpen! Graag zouden wij willen weten over welke locatie dit gaat, zodat wij de bewegwijzering kunnen verbeteren. Zou je zo vriendelijk willen zijn om de locatie te vermelden in je reactie?

Bij voorbaat dank en graag tot een volgende keer!

Zeer goed persoonlijk advies

Betrokken, vriendelijke medewerkers die zeer uitgebreid en nuttig advies geven. Erg prettige ervaring. Alleen het proces rondom het (online) maken van afspraken zou wat gebruiksvriendelijker kunnen.

25 juni 2026

Beste Evelyne,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je het persoonlijke advies als uitgebreid en nuttig hebt ervaren en dat onze betrokken en vriendelijke medewerkers hebben bijgedragen aan een prettige ervaring.

Dank ook voor je feedback over het online afsprakenproces. We waarderen deze suggestie en nemen deze mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bijna alles verliep goed.

Bijna alles verliep goed alleen kon ik niet naar binnen en omdat het erg warm was was dat extra vervelend. Gelukkig kon ik naar binnen glippen omdat er iemand naar buiten kwam maar helaas werd er niet op de bel gereageerd.

Beste Ina,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent over je ervaring.

Wel vervelend dat je bij aankomst niet naar binnen kon en dat er niet op de bel werd gereageerd, zeker gezien de warme omstandigheden. We begrijpen dat dit erg ongemakkelijk is geweest.

Dank dat je dit met ons deelt. We nemen je feedback mee als aandachtspunt om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top heel vriendelijk en geruststellend…

Top heel vriendelijk en geruststellend naar mijn dochter.
2e consult was mijn dochter blij dat ze voor de herhaling weer de zelfde dame had en weer erg prettig en betrokken.

19 juni 2026

Beste Ezra,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze collega je dochter zo vriendelijk en geruststellend heeft begeleid en dat zij ook tijdens het tweede consult weer blij was om door dezelfde verpleegkundige geholpen te worden.

Mooi dat ook het verzetten van de afspraak eenvoudig verliep en dat de declaratie direct bij de zorgverzekeraar kon worden ingediend.

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring!

Heel duidelijk

Heel duidelijk, rustig en begripvol.
Top dames allebei.

18 juni 2026

Beste BroEs,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je de uitleg als duidelijk hebt ervaren en dat onze collega's rustig en begripvol waren.

We geven je compliment graag aan hen door. Bedankt voor je mooie woorden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al 2 jaar achter elkaar goed geholpen…

Al 2 jaar achter elkaar goed geholpen met onze vaccinaties. 👍

23 juni 2026

Beste Stephan,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je al twee jaar achter elkaar tevreden bent over onze dienstverlening.

We waarderen je vertrouwen en hopen je ook in de toekomst weer goed van dienst te mogen zijn.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dramatische intake

Dramatische intake, aardige dokters assistente die een prik kon zetten maar geen inhoudelijke vragen kon beantwoorden. Het is dat de eigen voorbereiding en ervaring goed was maar dit bedrijf zou ik niet aanraden voor mensen die voor het eerst op reis gaan en persoonlijk advies zoeken.

Beste JPFA,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat het consult niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Bij Vaccinatiepunt ontvangen reizigers vooraf een persoonlijk reisadvies op basis van de ingevulde gegevens. Eventuele vragen over dit advies kunnen voorafgaand aan de afspraak per e-mail of telefonisch worden gesteld. Het consult op de locatie duurt ongeveer 10 minuten en is voornamelijk bedoeld voor het toedienen van de vaccinatie(s). Desalniettemin vinden we het jammer om te horen dat je het gevoel had dat je inhoudelijke vragen niet beantwoord konden worden.

We begrijpen dat je een andere verwachting had van het consult en vinden het jammer dat dit tot teleurstelling heeft geleid.

Heel tevreden

Heel tevreden, veel locaties om te kiezen, snel geholpen

23 juni 2026

Beste A.M.I.,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je heel tevreden bent en dat je de ruime keuze aan locaties en de snelle service hebt gewaardeerd.

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Geen goede dienstverlening

Na aanmelding moet je heel veel gegevens digitaal doorgeven. Ik hoefde alleen maar medicijnen tegen Malaria. Ik ontving een vaccinatie advies voor 22,50 euro, zonder recept voor medicijnen. Je moet vervolgens voor een recept bellen, nadat jezelf op een globale kaart hebt moeten opzoeken voor hoeveel dagen je in een gebied verblijft waar medicijnen nodig zijn. Een arts kijkt dan naar je huidige medicatie en stuurt de bestelling uit. Je krijgt de medicijnen twee weken later toegestuurd en moet voor deze service van Vaccinatiepunt ook weer een rekening betalen, voordat je de medicijnen binnen hebt. Je krijgt zelf geen advies en weet dus niet of de arts serieus naar je huidige medicijngebruik heeft gekeken.
Ook contact met vaccinatiepunt is erg moeilijk. Of contact wordt verbroken omdat het te druk is, of je komt in een wachtrij en moet dan erg lang wachten. Ook is het mij overkomen dat ik na ruim een half uur in de wacht te hebben gestaan en eerst wachtende te zijn, ik er alsnog uitgegooid werd omdat het te druk was.

28 maj 2026

Beste Petra,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het vervelend om te lezen dat u ons proces en de bereikbaarheid als frustrerend heeft ervaren. Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze dienstverlening verder te verbeteren.

We willen u graag verzekeren dat onze artsen het medicijngebruik van iedere reiziger zorgvuldig beoordelen voordat een recept wordt uitgeschreven. De veiligheid van onze reizigers staat daarbij altijd voorop. Daarnaast vragen wij reizigers zelf aan te geven welke gebieden zij precies bezoeken. Het malariarisico kan namelijk sterk verschillen per regio. Met deze informatie kunnen onze artsen een zo nauwkeurig mogelijk malaria-advies geven en, indien nodig, de juiste medicatie voorschrijven.

Ook begrijpen we uw opmerkingen over onze telefonische bereikbaarheid. Door het huidige hoogseizoen is het erg druk, waardoor de wachttijden helaas kunnen oplopen. Daarnaast kan het voorkomen dat de verbinding automatisch wordt verbroken wanneer de wachtrij te lang wordt. We begrijpen dat dit erg vervelend is en zijn momenteel bezig met een oplossing om onze bereikbaarheid te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback. We nemen uw opmerkingen mee in onze verbeteringen en hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloze, onprofessionele en frustrerende ervaring

Tot twee keer toe hebben we het verkeerde advies ontvangen over de malariapillen die we voorgeschreven kregen. Het eerste advies ging over een onjuist aantal dagen waarop we de pillen zouden moeten slikken: zij adviseerden 12 dagen terwijl het er 15 moesten zijn. Vervolgens kregen we een noodpakket met malariapillen toegestuurd waarop het verkeerde etiket met gebruik zat geplakt: hierop stond dat we elke dag een pil moesten slikken maar in werkelijkheid zijn het 4 pillen x 3 dagen. Een wezenlijk verschil.
Je zou verwachten dat wij moeten kunnen vertrouwen op de kennis en professionaliteit van deze organisatie, maar helaas bleek dat niet het geval. Als wij zelf niet zo oplettend waren geweest, hadden we het medicijn verkeerd en te kort gebruikt. En dan alsnog 4 facturen ontvangen voor het advies dat ze hebben gegeven... ;-)

Verder kreeg de arts het niet voor elkaar om mijn dochter met prikangst een vaccinatie toe te dienen en moesten we dus nog een nieuwe afpsraak inplannen. Maar gezien deze slechte ervaring zijn we naar de prikpoli van OLVG West gegaan. Daar was het wel gelukt en werden we enorm vriendelijk geholpen. Hier zouden ze bij het vaccinatiepunt.nl nog wat van kunnen leren.

Tot slot was de priklocatie niet vermeld in het pand. Op geen enkele manier werd aangegeven dat we ons op de 3e verdieping in een klein kamertje moesten melden. Gelukkig heeft ChatGPT ons kunnen helpen met het vinden van de prikkamer in het grote pand. Want zelfs de tandarts, huisarts en apotheek in hetzelfde pand wisten het ons ook niet te vertellen. Hoe kan je dan verwachten dat de client het wel gaat vinden?

Waardeloze, onprofessionele en frustrerende ervaring, de volgende keer gaan we ergens anders onze vaccinaties en pillen regelen.

3 juni 2026

Beste Elise.,

Allereerst onze excuses voor de verwarring.

We hebben uw opmerking besproken met de verpleegkundige die uw malaria-advies heeft opgesteld. Zij geeft het volgende aan:

"Voor iedereen zijn preventieve tabletten besteld voor een verblijf van 7 dagen in een hoogrisicogebied. Hiervoor zijn 15 tabletten per persoon verstrekt (voor de kinderen kan dit, afhankelijk van het gewicht, een ander aantal zijn). Het innameadvies is 1 tablet per dag, te beginnen 1 dag vóór het betreden van het risicogebied, tijdens het verblijf en vervolgens nog 7 dagen na vertrek. Daarnaast is er één noodbehandeling meegeleverd, bestaande uit 12 tabletten. Het innameadvies hiervoor is 4 tabletten per dag gedurende 3 dagen. Het lijkt erop dat de apotheek mogelijk per ongeluk het verkeerde etiket op het doosje heeft geplakt."

Wij horen graag van u of u uiteindelijk voldoende tabletten heeft ontvangen. Mocht dat niet het geval zijn, dan zorgen wij er uiteraard voor dat de ontbrekende medicatie wordt nageleverd. Ook als er nog onduidelijkheden zijn over het gebruik of de dosering, kunt u gerust contact met ons opnemen. We lichten dit graag nog eens mondeling toe.

Daarnaast vinden we het erg jammer om te horen dat het niet is gelukt om uw dochter te vaccineren vanwege haar prikangst. Onze verpleegkundigen doen er altijd alles aan om kinderen op hun gemak te stellen en hen zo goed mogelijk door de vaccinatie heen te begeleiden. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer dit desondanks niet lukt.

Tot slot zien we in ons systeem dat u onze locatie in Bussum heeft bezocht. Op deze locatie huren wij een ruimte binnen een ander gebouw en zijn wij gebonden aan de huisregels van de verhuurder. Hierdoor is het helaas niet toegestaan om extra bewegwijzering in het pand aan te brengen. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. Daarom vermelden we de routebeschrijving en aanvullende locatie-informatie zo duidelijk mogelijk op onze locatiepagina en in de bevestigingsmail die u voorafgaand aan uw afspraak ontvangt. Helaas hebben wij op dit moment geen mogelijkheid om hierin meer te doen.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. We helpen u graag verder.

Vriendelijke en open bejegening

Vriendelijke en open bejegening, duidelijke informatie over de vaccinaties. Injecteren ging snel en soepel.

Beste Niland,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je de vriendelijke en open benadering hebt gewaardeerd en dat de informatie over de vaccinaties duidelijk was.

Mooi dat ook het vaccineren zelf snel en soepel is verlopen.

Goede ervaring

Het was makkelijk om online een afspraak in te plannen.

Vervolgens heb ik de vragenlijst ingevuld en kreeg ik snel per mail een advies toegestuurd.

Ik had vervolgens nog aanvullende vragen gesteld per mail en ook deze werden snel en netjes beantwoord.

Op de vaccinatielocatie bij mij in de buurt stond alles duidelijk aangegeven.

De medewerkster was heel vriendelijk en gaf goed advies.

Ik stond snel weer buiten met mijn vaccinaties.

18 juni 2026

Beste Danielle,

Bedankt voor je uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat je het hele proces als prettig hebt ervaren!

Mooi dat het maken van een afspraak eenvoudig verliep, je snel een persoonlijk advies hebt ontvangen en dat je aanvullende vragen vlot en duidelijk zijn beantwoord. Ook goed om te horen dat de locatie gemakkelijk te vinden was en dat je vriendelijk en deskundig bent geholpen door onze collega.

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. We wensen je alvast een fijne en gezonde reis toe!

Top service

Van te voren alles doorgeven dus ze wisten een goed advies te geven. En de dame gaf de prik zonder een centje pijn.

19 juni 2026

Beste Heer Visser,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Mooi dat het vooraf invullen van de gegevens heeft bijgedragen aan een passend advies en dat de vaccinatie soepel en zonder pijn is verlopen.

Bedankt voor je mooie woorden.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.