reisprik.nl Omdömen

‱
TrustScore 3.5 av 5

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Reisprik is de grootste aanbieder van reizigersadvisering en vaccinaties in Nederland. Sinds 2009 is de organisatie uitgegroeid tot meer dan 180 locaties, waar altijd een LCR-geregistreerde arts of verpleegkundige werkzaam is. Je kunt snel terecht voor persoonlijk reisadvies en het direct toedienen van vaccinaties. Via onze website plan je eenvoudig een afspraak bij een locatie bij jou in de buurt. Reisprik werkt nauw samen met het Tropencentrum Amsterdam UMC en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden vaccinaties vaak (volledig) vergoed. Bekijk onze landenpagina’s voor de aanbevolen vaccinaties en neem contact op voor advies op maat. Professioneel, flexibel en persoonlijk.

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer Àn 1 mÄnad

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

18 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Echt super geholpen

Echt super geholpen! Fijn, snel en duidelijk geholpen voor hoogteziektepilletjes. Dame aan de telefoon was erg vriendelijk.

9 juli 2026

Svar frÄn reisprik.nl

Dank je wel Pitt voor je positieve waardering! Enorm gewaardeerd! Een mooie reis toegewenst (en rustig stijgen hĂš ;))

Geldklopperij.

Dames ter plekke vriendelijk en kundig.
Maar concept tarieven enorm commercieel. Echt een vieze nasmaak van. Gezin van 5 naar Afrika. 2 Aanvullend verzekerd en 3 niet. Zijn straks circa €2000 kwijt. Kwamen met 5, tjing 5x€30 consult 5x€10 recept malaria, en dan voor vervolgprikken, ook steeds naast kosten prik €20 vervolgconsult. Voelt niet okay. Ze zeggen dan moet per persoon maar we doen allemaal hetzelfde

9 juli 2026

Svar frÄn reisprik.nl

Beste, dank voor uw reactie. We verzoeken u vriendelijk om via ons contactformulier of direct via info@reisprik.com contact met ons op te nemen. Deze melding lijkt nl. op spam en kunnen we niet plaatsen. Reisprik kent een laagste prijsgarantie en heeft als enige aanbieder overeenkomsten met alle zorgverzekeraars in de aanvullende verzekeringen. Kortom, u bent nooit duurder uit dan bij andere aanbieders. Daarnaast volgen wij de LCR protocollen. Dus nogmaals, het vriendelijk verzoek om via de genoemde opties contact op te nemen zodat we uw casus daadwerkelijk kunnen beoordelen. Alvast dank voor de moeite!

Echt een aanrader!

Fijne plek als je bang bent voor naalden. Ik ben als de dood voor naalden, hier was alle begrip voor. Er werd kort toegelicht wat er ging gebeuren, ik kon vragen stellen, en er was alle tijd voor even bijkomen. Mevrouw Mitsana bij Amsterdam Spaklerweg heeft mij erg goed geadviseerd wat er nodig is voor mijn reis. Ik kon ook exact op tijd naar binnen. Echt een aanrader!

30 juni 2026

Svar frÄn reisprik.nl

Dank je wel Huib! We geven het door aan mevrouw Mitsana! :)

Terrible experience

Terrible experience! Booked a chickenpox vaccination. One week before my appointment they called me, asked to reschedule because they had to order the vaccination. That was fine. Went to the first vaccination and directly on the spot made an appointment to receive the second dose. Went on the agreed date, the woman working said there was no appointment and she cannot take me. Explained that I work 1hr away and I cannot keep missing work because they only have times in the middle of the day. Made a new appointment on the spot. Again didn’t receive confirmation. So, called the general number, they said they don’t have my appointment again. Had to again reschedule.

Woman on the phone pretended that she had no idea why I am calling (I explained that I need my second dose of vaccination) and asked all stupid questions 10x in a row. Feels like a scam to delay my second dose so I have to start the cycle again. Absolutely terrible services, high prices and terrible availability. Will never go again.

18 maj 2026

Svar frÄn reisprik.nl

Dear Diana, Thank you for your feedback. I am sorry to hear about your experience. Could you please email your complaint or account of the situation to info@reisprik.com or submit it via the contact form on our website? Reisprik offers a lowest-price guarantee, so you shouldn't end up paying more than with other providers. Also, it is not the case that you had to restart the series. We look forward to hearing from you!

Prima!

Zeer goede uitleg en informatie verstrekking.

31 mars 2026

Merci Co!

Reisprik Dubbeldam

Ben bij Reisprik Dubbeldam geweest, kan niet anders zeggen dan dat men keurig te woord wordt gestaan en uitstekend behandeld.
Ontzettende vriendelijke arts mevrouw Verhagen.

30 mars 2026

Svar frÄn reisprik.nl

Dank je wel Henricus! We waarderen het enorm dat je de moeite neemt om een positieve review te plaatsen!

Geldklopperij.

Op hun website adverteren ze met het eenvoudig verkrijgen van malariamedicatie. We reizen met ons gezin van drie personen jaarlijks naar Zuidelijk-Afrika en hebben alleen een recept nodig, dus dit leek een goede optie. Uiteraard is de route, bestemming, reisduur voor ons alle drie gelijk en er zijn geen bijzonderheden qua gezondheid.

Wat blijkt nu? Het is niet mogelijk een telefonische afspraak voor 3 personen tegelijk te maken, dit moet apart. Dat betekent dus dat je 3x achter elkaar gebeld wordt, 3x hetzelfde verhaal vertelt en 3x een rekening krijgt. Bizar, klantonvriendelijk en ook nog eens heel anders dan waarmee geadverteerd wordt!

26 mars 2026

Svar frÄn reisprik.nl

Beste Esmeralda, dank voor je melding. Een dossier moet altijd per persoon worden opgebouwd en ook gecontroleerd, de gezondheidsverklaring wordt daarom ook per persoon afgenomen en moet er (ivm zorgverzekeringen) ook per persoon een rekening worden opgemaakt. Maar neem gerust contact met ons op via het contactformulier van de website of mail naar info@reisprik.com dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Reisprik hanteert de laagste prijsgarantie dus het kan niet zo zijn dat jullie duurder uit zijn dan bij andere aanbieders. We hebben ondertussen de optie om voor meerdere personen tegelijkertijd een telefonisch consult te maken toegevoegd aan de website.

Locatie Voorburg

Heel snel en makkelijk om afspraak te maken en hele deskundig,lieve en vriendelijke huisarts echt top ik ben helemaal tevreden echt aanraderđŸŒ·

25 mars 2026

Svar frÄn reisprik.nl

Dank je wel Amal voor je positieve review! :)

locatie Haren

locatie Haren, Zeer tevreden geeft informatie en tips de kosten zijn duidelijk op de website. netjes een folder meegekregen over de muggen. Niks geen extra kosten in rekening gebracht en zelf goedkoper dan de GGD. Top

3 mars 2026

Svar frÄn reisprik.nl

Dank je wel Hilda voor je eerlijke en positieve reactie! Enorm gewaardeerd!

Totaal niet te vertrouwen

Totaal niet te vertrouwen. Het is bij iemand thuis en je word echt aangedrongen om op afspraak te komen en zoveel mogelijk vaccinaties te nemen.

1 januari 2026

Svar frÄn reisprik.nl

Beste Shairani, vervelend dat je deze review hebt achtergelaten. Reisprik is een netwerk van LCR geregistreerde huisartsenpraktijken en verpleegkundigen die allen werkzaam zijn in een medisch centrum, huisartsenpraktijk. We kunnen je melding dan ook niet plaatsen. We adviseren ook nooit om zoveel mogelijk vaccinaties te kijken. We volgen de LCR protocollen en geven een persoonlijk advies op basis van leeftijd, gezondheid, bestemming, reisduur, activiteiten, toekomstige reisplannen etc.

Mijn ouders van bijna 70 gaan met ons

Mijn ouders van bijna 70 gaan met ons mee op stedentripje naar Marrakech. De locatie van reisprik.nl heeft ze zo'n beetje alle vaccinaties die er zijn aangesmeerd, waarvan een aantal totaal onnodig. Ze waren meer dan 500€ kwijt..dit is gewoon misbruik maken van onwetende (oudere) mensen.

12 januari 2026

Svar frÄn reisprik.nl

Beste Marieke, dank voor je reactie. Als je van mening bent dat je ouders vaccinaties hebben gekregen die niet nodig waren en niet conform het advies van het LCR zijn dan verzoeken we je om ons te mailen via info@reisprik.com of contact op te nemen via het contactformulier op de website. We kunnen dan e.e.a. controleren en kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Does not do Flu shots even though it's stated on their site

Don't say you do other vaccinations like Griep which is stated on your website but then when you make an appointment to go get the shot, you get the reply from the clinic to go get it from your huisarts.

What kind of propaganda is this?

28 oktober 2025

Svar frÄn reisprik.nl

Dear Surf, The flu vaccine is readily available at Reisprik, though not always in stock at every location, as availability depends on the fact that the vaccine is seasonal and distributed on demand.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Deze week vaccinatie gehaald voor mijn

Deze week vaccinatie gehaald voor mijn Afrika reis. De vorige vaccinaties altijd bij de GGD gehaald, maar daar zijn veelal de wachttijden lang. Zodoende bij Reisprik.nl uitgekomen. Afspraak maken verliep vlekkeloos. de dag erop in Ede geholpen. Zeer vakkundige dame die al mijn (oude) documenten in een nieuw boekje heeft overgenomen. Echt super! Een aanrader om hier de vaccinaties te halen. En de ziektekostenverzekering betaalt (afhankelijk van het verzekeringspakket natuurlijk). Ook dat heeft de medewerker keurig uitgezocht. Een dikke TIEN.

16 oktober 2025

Svar frÄn reisprik.nl

Geweldig Hans, dit is hoe we graag met elkaar willen werken! We geven het door aan de betreffende locatie!

Prima ervaring.

Telefonisch contact verliep al prettig en konden makkelijk een afspraak maken. Vandaag een afspraak voor reis prikken in Zoetermeer . Goed voorgelicht door een zeer vriendelijke medewerkster. Nam de tijd en behandelde onze vragen erg goed. pinloze prikken en volgende week terug voor het 2e deel. Wij bevelen Reisprik .nl aan.

17 september 2025

Svar frÄn reisprik.nl

Dank je wel Ben! We waarderen het enorm dat je de moeite neemt om je ervaring online te delen!

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer