Jeg har været på rideferie i Island for 2. gang med TravelNord/Eldhestar. Som tidligere oplevet er alt 100% veltilrettelagt, fra afgang i Kastrup til Eldhestar i Vellir med afhentning i Reykjavik. Tur... Se mer
Det här tycker kunderna
I vores familie var vi 3 generationer ( 12 personer)afsted til Island som kør selv ferie i Krf. Himmelsfarts ferien. Det var en rigtig god og dejlig oplevelse, hvor vi så rigtig meget af Islands f... Se mer
Som altid, når man rejser med Travel Nord, var alt veltilrettelagt. Denne gang var det en grupperejse til Island med guiderne Cathrine og Kari. De sikrede, at vi blev blev godt informerede både om f... Se mer
Rundrejse på Island Vi har haft en rigtig dejlig guidet tur med to søde om virkelig kompetente rejseledere der havde godt styr på både os og turene Det at man rejser i mindre grupper giver et vist s... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Rejser til Norden, Island, Færøerne, Storbritannien, Skotland og Irland med Travel Nord. Hos Travel Nord tilbyder vi et bredt udvalg af rejser til nogle af Nordatlantens og Storbritanniens mest fascinerende destinationer. Uanset om du drømmer om at udforske Islands storslåede natur, opleve Færøernes unikke landskaber, opdage Skotlands vilde højland, besøge Englands historiske byer, eller nyde Irlands grønne bakker, så kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte rejse. Med mange års erfaring og tusindvis af tilfredse kunder hvert år, er vi specialister i at skræddersy rejser, der passer til dine ønsker og behov. Vores engagerede medarbejdere står klar til at rådgive dig, så du får en uforglemmelig oplevelse, uanset hvor din rejse går hen.
Kontaktuppgifter
Vesterballevej 5, 7000, Fredericia, Danmark
- info@travelnord.dk
- travelnord.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wonderfully helpful
Wonderfully helpful! Would definitely use them again.

God information
God information, alt fungerede, holdt hvad der blev lovet,
jeg bruger og anbefaler gerne :)

Sommerferie Island rundt
Havde alle tiders tur Island rundt i lejet bil. Planlagde selv, men Travel Nord
hjalp med alle de spørgsmål, vi havde, og kom med masser af gode forslag. Lige fra vi påtænkte at bestille turen fik vi god hjælp fra Bjørn hos Travel Nord.
Tak for turen.

Svar från Travel Nord ApS
Super oplevelse for os alle 5...
Vi er en familie på 5, der lige er kommet hjem efter en helt fantastisk uge i Island.
Travel Nord hjalp med fly, bil og sommerhus - og forslag til udflugter og aktiviteter.
Alt passede perfekt til os...
Vi skal helt sikkert til Island igen!

Alletiders ferie på Island
Vi bookede en 10 dages bilferie Island rundt. Vi boede på Fosshoteller og lejede en lille firehjulstrækker (Toyota RAV4). Hotellerne var gode, og maden var simpelthen fantastisk! Vi forudbetalte for 2 retter hver aften på hotellet, og fike det for en god pris. Informationen som vi modtog fra Travelnord var kort og præcis, så vi hurtigt kunne få et overblik over mulighederne på en given dag og beslutte hvad vi ville se. Vi havde alletiders oplevelse!

Svar från Travel Nord ApS
Vi har været på 2 rejser arrangeret af Travel Nord.
Begge turer har været super, og helt uden nogen problemer.
Vi benytter dem helt sikkert igen!
Kent

Spændende familieferie til Island
Travel Nord havde arrangeret 11 spændende rejsedage rundt i Island
Travel Nord havde sørget for fly, hotel 3 dage i Reykjavik og leje af stor autocamper 8 dage og masser af gode råd og foreslag til oplevelser og mulighed for at booke masser af aktiviteter.
De spørgsmål vi havde undervejs på vor rejse fik vi hurtigt svar på, da Travel Nord var meget hjælpsomme.
Vi kan bestemt anbefale at benytte Travel Nord.

Svar från Travel Nord ApS
We had a fantastic vacation planned by …
We had a fantastic vacation planned by Travel Nord. Nothing to complain about.

Very experienced travel agency
Very experienced travel agency who helped us with all the details of our incentive trip to Iceland.
From start to finish, everything was perfectly arranged (hotel, transport, activities, food, etc). They had great knowledge of the destination (Iceland in this case) and put together the perfect program for us.
Will definitely work with them again.

Enestående eventyr på fantastiske Island
Er lige hjemvendt fra 8 fantastisk dejlige dage på Island sammen med min forlovede, og det var bestemt værdi for pengene. Lige fra dag 1 kørte det hele på skinner, og vi oplevede ikke på noget tidspunkt nogen problemer med rejsen.
Vi havde bestilt nogle aktiviteter, heriblandt kørsel på ATV samt en tur ind i en gletsjer, og sikke nogle oplevelser det var.
Grundet ustadigt vejr blev turen ind i gletsjeren aflyst, men det tog ikke Travel Nord mange minutter at booke en ny tur til os, og vi kom afsted allerede dagen efter. Stor ros til Travel Nord for at levere et godt produkt, når Moder Natur vælger at være en drillepind.
Vi havde også lejet en bil under hele opholdet, og den var klar til os da vi landede i Keflavik Lufthavn.
De spørgsmål vi måtte have under vor rejse fik vi hurtigt svar på, da Travel Nord under hele rejsen var nemme at få kontakt til.
Alt i alt en fantastisk tur, og vi vil bestemt benytte os af Travel Nord, når vi skal til Island igen.

Leje af autocamper gennem Travel Nord
Vi er netop kommet hjem efter en ferie på Island, hvor vi kørte rundt i en autocamper. Det var Travel Nord som arrangerede leje af autocamperen.
For at have en kort overleveringsforretning uden uventede problemstillinger ved overdragelse af camperen, bad vi om at få lejekontrakten udleveret, så vi på forhånd kunne studere og evt. tilpasse lejebetingelserne. Travel Nord kunne eller ville ikke skaffe lejekontrakten, og her lavede vi en fejl, idet vi alligevel gik videre i lejemålet gennem Travel Nord.
Da vi kom til biludlejningsfirmaet, kom vi til at betale ”prisen” for vores godtroenhed. Bl.a.:
• Lejekontrakten stod ikke i det navn som aftalt med Travel Nord. Da udlejningsfirmaet ikke ville ændre kontrakten havde vi valget mellem at betale ca. kr. 4.000 ekstra for en forsikring, eller køre med en selvrisiko på ca. kr. 22.000. Det var i hele processen meget vigtigt for os, at lejekontrakten stod i det navn, som havde den bedste rejseforsikring, bl.a. dækning af selvrisiko ved skader. Det lykkedes ikke for os, selv om vi havde fuld fokus på emnet.
• Vi var ikke forberedt på, at vi blev præsenteret for en ekstraforsikring på rude- og dæk/hjul skader.
• Det er åbenbart på egen risiko at køre med autocamperen, når det blæser mere end 15 m/s. Det ville vi også gerne have vidst i forvejen, for så ville vi have planlagt ruten anderledes.
Da vi stod ved skranken og skulle have udleveret autocamperen oplevede vi således, at væsentlige aftaler vi havde lavet med Travel Nord ikke var gældende og den information vi havde fået var meget mangelfulde.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.