Travel Nord ApS Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været på rideferie i Island for 2. gang med TravelNord/Eldhestar. Som tidligere oplevet er alt 100% veltilrettelagt, fra afgang i Kastrup til Eldhestar i Vellir med afhentning i Reykjavik. Tur... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I vores familie var vi 3 generationer ( 12 personer)afsted til Island som kør selv ferie i Krf. Himmelsfarts ferien. Det var en rigtig god og dejlig oplevelse, hvor vi så rigtig meget af Islands f... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som altid, når man rejser med Travel Nord, var alt veltilrettelagt. Denne gang var det en grupperejse til Island med guiderne Cathrine og Kari. De sikrede, at vi blev blev godt informerede både om f... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rundrejse på Island Vi har haft en rigtig dejlig guidet tur med to søde om virkelig kompetente rejseledere der havde godt styr på både os og turene Det at man rejser i mindre grupper giver et vist s... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå

Skrivet av företaget

Rejser til Norden, Island, Færøerne, Storbritannien, Skotland og Irland med Travel Nord. Hos Travel Nord tilbyder vi et bredt udvalg af rejser til nogle af Nordatlantens og Storbritanniens mest fascinerende destinationer. Uanset om du drømmer om at udforske Islands storslåede natur, opleve Færøernes unikke landskaber, opdage Skotlands vilde højland, besøge Englands historiske byer, eller nyde Irlands grønne bakker, så kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte rejse. Med mange års erfaring og tusindvis af tilfredse kunder hvert år, er vi specialister i at skræddersy rejser, der passer til dine ønsker og behov. Vores engagerede medarbejdere står klar til at rådgive dig, så du får en uforglemmelig oplevelse, uanset hvor din rejse går hen.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

19 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Perfekt service

Vores tur til Island (booket før corona) blev desværre ikke til noget, men vi har fået top service fra Travel Nord i hele forløbet. Perfekt info og forståelse for ønsker og behov. Alternativ rejseforslag blev fremsendt da det viste sig at Island var usandsynligt. Når vi (forhåbentlig) får mulighed for at rejse til Island på et senere tidspunkt vil vi helt sikkert kontakte Travel Nord.

31 augusti 2020

Hej Kjartan

Tusind tak for dine gode ord, de betyder rigtig meget for os. Dette er et svært år her i rejsebranchen, med åbne og lukkede grænser på skiftevis. Det er træls I ikke kunne komme af sted denne gang, men vi glæder os til at være jer behjælpelig når I er klar igen til at tage af sted. Heldighvis har Island meget lavt smittetal så vi håber at rejser dertil bliver normal igen inden ikke så lang tid.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har haft en super riderejse til Island

Har haft en super riderejse til Island. Der var god support fra Bjørn også selvom der var ændringer pga. Corona undervejs. Dejligt sted, gode guide og fine heste.

26 augusti 2020

Hej Maria

Mange tak for anmeldelsen.

Corona virussen har helt sikkert givet os store udfordringer, men som du siger så lægger vi stor vægt på at løse dem.

Dejligt at høre I fik en god tur.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Da Covid-19 medførte aflysning af rejse…

Da Covid-19 medførte aflysning af rejse til USA til fætter / kusine komsammen, blev min ven og jeg hurtig enige om, at lejligheden skulle benyttes til at besøge Island, - som vi tidligere har talt om.
I disse tider endda ét af de mest sikre steder at opholde sig. At vi så var heldige, at ankomme til Island lige efter, at danskere ikke skulle testes og, at der skete opstramning af restrektioner, er vi taknemmelige for.
Kontaktede alene 2 rejseselskaber, for tilbud men Bjørns hurtige tilbagemelding om at arrangere indenrigsfly på hjemrejsen samt hele første kontakt medførte, at det straks blev Travel Nord, vi valgte at arbejde videre med.
11 dages kør-selv-ferie i Island, - med de dejligste overnatningssteder. Tilrettelagt med passende dagture, hvor der også er plads til selv at kigge på oplevelser.
Henvendelser pr. mail undervejs på vor tur, blev hurtigt besvaret, - også tidligt om morgenen.
Covid-19 bevirkede at nogle forslag til udflugter i oprindeligt program ikke lod sig gennemføre. - men ved fremsendelse af mail til selskabet, kom der fluks forslag til lignende alternativer. Fantastisk flot service hele vejen igennem.
Også for at få arrangeret endelig hjemrejse, hvor der var flere flyaflysninger.
Havde skrevet til Bjørn, at jeg ikke ville være at træffe i de næste timer, da vi nu skulle i Den Blå Lagune. Bjørn fandt en fly mulighed, der krævede hurtigt svar. Hvad gør han så: Får en ansat i Den Blå Lagune til at gå ud i anlægget for at finde mig, så jeg kan ringe til ham straks.
Service fra både rejseselskab samt Den Blå Lagune.
Ved drømmen om at besøge Island, kan jeg varmt anbefale Travel Nord. Her tages hånd om tingene, og da det er islændinge, du taler med, ved de helt sikkert, hvad de udtaler sig om.
Island ER et spændende land: Ubeskrivelig natur, der ændrer sig HELE tiden.
OG glæd dig/ jer til at besøge Island: Indbyggerne er et fantastisk høfligt og hjælpsomt folkefærd.
Tak for en skøn ferie.
Hilsen Anni

21 augusti 2020

Hej Anni

Mange tak for de 5 stjerne, dem er vi rigtig glade for.
Det er rigtig godt I fik sådan en fantastisk tur, trods de her Corona relaterede problemer, bland andet med fly ændringer. Vi er glad I fik nydt den smukke natur i Island og kunne gøre brug af vores lokale kendskab. Det er ret fed oplevelse at kunne formidle den viden man har som en Islænding, født og opvokset i landet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super betjening alt var som lovet 😀

Super god hurtig betjening alt var som lovet.
Jeg havde en fantastisk 7 dages ride tur på Island
Alt klappede
Kunne godt have brugt lidt bedre vejr
Fantastisk flot ridetur
Eld-hesta virkelig profesionelle men samtidig også meget hjertelig og varme
Hestene, guiderne. kokken og selve ruten var virkelig fantastisk
Så er virkelig glad ofr at jeg valgte den tur. 1000 tak for hurtig svar og hjælp til valg af tur

19 augusti 2020

Hej Dorte

Mange tak for den gode anmeldelse.
Vi lægger stor vægt på god kundeservice og tilfredse kunder. Fantastisk du fik sådan en god ridetur i Island. Vi håber vi kan være behjælpelige med en anden ridetur på senere tidspunkt.

Den bedste konfirmationsgave!

Travel Nord har givet min datter og jeg den bedste service! Vi har lige haft en uforglemmelig uge i Island og alt har været helt utrolig godt og så nøje planlagt, at alt føltes godt og trygt. Vi var afsted primært for at ride på islandske heste, men var også i den blå lagoone. Den bedste oplevelse i vores liv! og Travel Nord har hele tiden været behjælpelige med ændringer, gode forslag osv. Vi er SÅ glade. TAK!

19 augusti 2020

Hej Christina

Vi er rigtig glad dig og din datter fik sådan en fantastisk tur i Island, når vores kunder er glade så er vi også glade. 1000 tak for for den gode anmeldelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Velarrangeret 11-dages tur til Island…

Velarrangeret 11-dages tur til Island med rigtig mange forslag til aktiviteter og seværdigheder, så det var bare at vælge til og fra efter egne behov og ønsker - dejligt at programmet ikke var for stramt og gav valgfrihed samtidig med trygheden ved at hotel osv. var på plads. Fantastisk rejse til et vildt fascinerende land - det er ikke sidste gang Travel Nord får lov at arrangere tur for os!

11 augusti 2020

Hej Leif

Tusind tak for god anmelelse. Det er super I fik en drømmeferie i Island. Vores 11 dages rundtur er en rigtig god og populær tur hvor man har god tid til det hele.

Vi er glad I kunne nyde smukke Island, med få få turister i år. Vi er selvfølgelig klar til at hjælpe næste gang I ønsker at komme afsted.

Super service!

Vi købte en 14 dages tur til Island - 4 nætter på hotel i Reykjavik og 10 nætter i autocamper.

I forbindelse med køb af rejsen var det super god og hurtig respons fra Bjørn. Stor fleksibilitet over for vores ønsker.

Rejsen fungerede super godt. Autocamper var lidt slidt og med mindre aldersskavanker men fungerede upåklageligt. Let afhentning af autocamper ca 5 min med taxa fra Keflavik.

Alt i alt kan TravelNord på det varmeste anbefales.

10 augusti 2020

Mange tak Emma

Vi er glade I fik en god tur og god service hos os. Kundebetjening er meget vigtig for os, og vi er altid klar til at hjælpe og rådgive gennem hele forløbet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde besluttet os for at rejse til…

Vi havde besluttet os for at rejse til Færøerne i år. Efter vi havde kigget på forskellige websites, besluttede vi os for at bruge Travel Nord. De sammensatte et udmærket kør-selv program med flere forskellige hoteller og fly, der passede til vores behov.
Alt klappede som det skulle.
Det eneste vi kan klage over var vejret, men det kan vi næppe klandre Travel Nord for!

8 augusti 2020

Svar från Travel Nord ApS

Hej Mogens. 1000 tak for din anmeldelse. Vi er glade for at I fik en god tur til Færøerne. I altid velkomne hos os igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eksperter på Island rejser. Reelle. Anbefales varmt.

Da vi skulle planlægge tur til Island for vores familie (8 personer) kontaktede vi 4 rejsebureauer, og bad om et hurtigt overslag på dels turforslag, dels pris.
To bureauer blev valgt ud, og efter nærmere kontakt valgte vi Travel Nord.
Det var sidste år, og vi har ikke fortrudt.
Heldigvis flaskede det sig med åbning ift Corona og vi fik en super tur.
Travel Nord havde planlagt det godt, og sikret gode overnatningssteder og gode turforslag med masser af gode råd.
Eneste overraskelse var, at vi havde undervurderet hvor meget 8 personers bagage fylder. Så her er et råd: vær sikker på at få bil/biler som er store nok til al bagage. To susuki vitara 4*4 var alt for små til 8 personer alle med kuffert og håndbagage. Vi var heldige, vi kunne opgradere den ene til en Toyota landcruiser. Men det kostede 9-10.000 ekstra for 10 dage. Det er vist desværre prisen, men for små biler ville have ødelagt turen. På Island rejser man meget rundt, for der er meget at se!
Og der var ingen problemer med Europcar, som Travel Nord samarbejder med. God service.
Vi kan varmt anbefale Travel Nord, og vil bruge dem næste gang, hvis vi skal afsted til Island. De er selv islændinge og er eksperter!
Og er også gode til at være lydhøre over for vores forslag.

Svar från Travel Nord ApS

Hej Jan. Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at I valgte os og at I fik drømmeturen i Island. I er altid velkommen hos os, når I skal afsted igen. Det er korrekt det er meget at se og lave i Island, så det bliver ofte til en aktiv ferie.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super hjælp fra TravelNord så vores…

Super hjælp fra TravelNord så vores familieferie på Island 2020 gik rigtig godt. God information om hvordan vi skulle agere ifht Covid-19. Gode informationer om camping, oplevelser og seværdigheder på vores tur rundt på øen. Vil helt sikkert anbefale TravelNord til andre.

Svar från Travel Nord ApS

Hej Anette. Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at familien fik en god tur i Island, og at I kunne gøre brug af alle de informationer vi sender med rejsedokumenterne 

Super fleksibel og hjælpsom

Super fleksibel og hjælpsom. Alt klappede på trods af Corona periode.

Svar från Travel Nord ApS

1000 tak Dorte. Vi er glade for at du fik en god tur i Island :-)

Travel Nord Teamet.

Super imødekommende

Super imødekommende, serviceminded og professionelt rejseselskab, altid klar til at svare på spørgsmål og give dig den bedste service.
Fantastisk tur til smukke Island på hotel Elhestar, flot hotel og lige så søde, imødekommende og hjælpsomt personale! Bestemt alle pengene værd

5 augusti 2020

Svar från Travel Nord ApS

Hej Daisy. Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du fik en god tur i smukke Island :-) og at du var glad for vores service. Du velkommen at kontakte os, når du skal afsted igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk personlig og professionel betjening

Helt fantastisk personlig og professionel vejledning og betjening.

Bjørn har vejledt og guidet os på bedste vis. Selvom jeg havde mange spørgsmål, svarede Bjørn hurtigt, positivt og beredvilligt.

Eminent service :-).

30 december 2019

Hej Karoline

Mange tak. Det giver bare mening at servicere kunden så godt som muligt, det prøver vi altid at gøre. Du er altid velkommen at kontakte mig.

Godt nyt år.

Flot og veltilrettelagt program

Flot og veltilrettelagt program - og fin dialog omkring vores ønsker til indhold. Tak for en super tur.

2 oktober 2019

Hej Rasmus

Glad I syntes godt om turen og håber I alle fik noget godt ud af den, sådan sammenrystelseturer plejer at være en stor success hos vores firmagrupper.

Den store rundrejse i Island

Hej Bjørn

TUSIND TAK for en fantastisk velplanlagt tur rundt på Island.

Sikke en tur – den var alt, hvad vi havde drømt om 😊 Vi så natur, vi aldrig tidligere har set; nordlys, får og heste i rigelige mængder, vandfald, gletscher og kilometervis af lavamarker og -formationer. Vi så sæler, lunder og en enkelt pukkelhval.

Alt klappede som det skulle; fly, lokal transport og ikke mindst busturen rundt på Island. Vores guide var meget vidende og delte gerne ud af sin viden – ingen spørgsmål var for små. Hotellerne var førsteklasse og maden ligeså.

Tak for din store hjælp med at gøre dette til en uforglemmelig oplevelse for os begge – det er helt sikkert en rejse, vi varmt kan anbefale andre.

Mange hilsner fra
Birthe og Lene

1 oktober 2019

Hej Birthe og Lene

Det er bare så dejligt at opfylde kundens drømme..... jeg er rigtig glad at se I kunne lide turen, landet og ja det hele.

Island rejse

Vi havde en helt fantastisk rejse rundt i Island i Autocamper.
Bjørn fra Travel Nord er så opmærksom, der er hurtigt svar når vi skriver, lige fra de første henvendelser og efter rejsen. Vi ringede hjem til Bjørn fra Island, han kunne ikke lige tage telefonen men ringede tilbage indenfor 5 min- fantastisk !
Vi fik rigtig mange gode ideer til hvad vi kunne se.
Vi kan helt bestemt anbefale Travel Nord

20 september 2019

Hej Susanne og Poul

Mange tak for meldingen. Del af vires service er at stå klar ved telefonen hvis kunden ringer undervejs. Vi ønsker kun at kunden for den aller bedste oplevelse, og under trygge rammer.

Alt fungerede

Alt fungerede, fantastisk oplevelse. En fantastisk ferie til Island med mange oplevelser, som vi ikke havde regnet med at få.
Hvis flere stjerner er vi villige til at komme op på 10.

20 september 2019

Hej Peter

Dejligt at høre, Island er bare så smukt og mulighederne så mange.

1000 tak for det flotte ros.

Super godt! Kan anbefales

Super godt
Kan varmt anbefales

8 september 2019

Tusind tak Jesper

Du er altid velkommen at kontakte os, når du skal af sted igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Travel Nord havde planlagt en helt…

Travel Nord havde planlagt en helt igennem fantastisk og unik tur. Alt var tilrettelagt med gode instrukser så vi ikke var i tvivl om hvor og hvornår.
Vi kunne ikke have gjort det billigere selv så kan kun give de bedste anbefalinger. Tak til Travel Nord👍

8 augusti 2019

Hej Frida
Mange tak for din anmeldelse. Det er vigtig for os at det hele kører for vores kunder, når vores kunder er glade, så er vi glade.
I er altid velkommen at kontakte os når I skal af sted igen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.