Jeg har været på rideferie i Island for 2. gang med TravelNord/Eldhestar. Som tidligere oplevet er alt 100% veltilrettelagt, fra afgang i Kastrup til Eldhestar i Vellir med afhentning i Reykjavik. Tur... Se mer
Det här tycker kunderna
I vores familie var vi 3 generationer ( 12 personer)afsted til Island som kør selv ferie i Krf. Himmelsfarts ferien. Det var en rigtig god og dejlig oplevelse, hvor vi så rigtig meget af Islands f... Se mer
Som altid, når man rejser med Travel Nord, var alt veltilrettelagt. Denne gang var det en grupperejse til Island med guiderne Cathrine og Kari. De sikrede, at vi blev blev godt informerede både om f... Se mer
Rundrejse på Island Vi har haft en rigtig dejlig guidet tur med to søde om virkelig kompetente rejseledere der havde godt styr på både os og turene Det at man rejser i mindre grupper giver et vist s... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Rejser til Norden, Island, Færøerne, Storbritannien, Skotland og Irland med Travel Nord. Hos Travel Nord tilbyder vi et bredt udvalg af rejser til nogle af Nordatlantens og Storbritanniens mest fascinerende destinationer. Uanset om du drømmer om at udforske Islands storslåede natur, opleve Færøernes unikke landskaber, opdage Skotlands vilde højland, besøge Englands historiske byer, eller nyde Irlands grønne bakker, så kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte rejse. Med mange års erfaring og tusindvis af tilfredse kunder hvert år, er vi specialister i at skræddersy rejser, der passer til dine ønsker og behov. Vores engagerede medarbejdere står klar til at rådgive dig, så du får en uforglemmelig oplevelse, uanset hvor din rejse går hen.
Kontaktuppgifter
Vesterballevej 5, 7000, Fredericia, Danmark
- info@travelnord.dk
- travelnord.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super ridetur
Super ridetur (med firmaet Ishestar, formidlet af Travel Nord), fin, venlig og ikke mindst hurtig korrespondance med Travel Nord, som ligeledes sørgede for flybilletter mm. Så vidt jeg kunne se, ville det ikke have været billigere, hvis jeg selv havde købt flybilletter og/eller bestilt rideturen direkte ved Ishestar, så det var dejligt at slippe for.

Svar från Travel Nord ApS
Super service både før og under rejsen…
Super service både før og under rejsen til Island. Vi havde en fantastisk tur!

Service i topklasse!
Vi kan bestemt anbefale at lade TravelNord hjælpe med at planlægge rejsen!
TravelNord hjalp os med at planlægge vores tur til Island, og besvare vores mange spørgsmål til rejsen.
Vi har ikke rejst så meget, så det gav en kæmpe tryghed, at Dögg fra TravelNord gav sig tid til grundigt at besvare vores mange spørgsmål.
Vi har haft en helt fantastisk og uforglemmelig rejse, med massere af oplevelser og guidede ture, som var helt perfekt planlagt!
Island er fantastisk, og det er bestemt ikke sidste gang vi rejser dertil!
Bedste hilsner
Emil og Christina

Uforglemmelig oplevelse.
Hej Bjørn.
Ja, så er vi tilbage efter en uforglemmelig tur til det vinterspækkede Island.
Vi vil gerne takke dig for en veltilrettelagt tur, hvor vi har oplevet alt det, vi havde håbet på. Vi manglede måske lige et vulkanudbrud, men det var nok for meget forlangt.
Vi har været meget heldige med vejret og blev kun begrænset af en hel dags snestorm ved den gyldne cirkel, hvor vi heldigvis havde en ekstra dag.
Vi har efterhånden været mange steder i verden, og Islands natur har bestemt ikke skuffet os. Det er fantastisk fascinerende at kunne køre hundredevis af kilometer og kun møde ganske få biler og ikke en eneste købmand. Er man mon selvforsynede i de mange små samfund?
Det er ikke hver dag, man kører på ren is, men det klarede Dusteren særdeles fint. Hotellerne var af fin kvalitet med sødt og hjælpsomt personale og maden, som de leverede her, var helt fantastisk og meget smagfuld.
Vi var heldige at opleve nordlys 2 gange, og vores tur på gletscheren og i krystalgrotten ved Jökulsárlón var en stor oplevelse. Grotten var oversvømmet, men guiden fandt en gletscherspalte, det var helt surrealistisk at bevæge sig i, samt en anden isgrotte, så vi fik valuta for pengene.
Til slut kan vi kun anbefale andre at opleve Island om vinteren.
Mange venlige hilsner
Aino og John

Drømmeferie på Island
Drømmeferie på Island. VI har nu flere gange været på kør selv ferie på Island, både sommer og vinter. Denne gang øen rundt. Nord og øst landet var nyt for os og vi fik derfor uvurderlig hjælp af Bjørn fra Travel Nord til planlægningen af vores tur. Bjørns lokalkendskab gav os de bedste muligheder for at planlægge og prioritere vores tur og tid der hvor vi ville få de største oplevelser. Servicen var aldeles upåklagelig, ikke mindst da de lunefulde Islandske vejr nødvendiggjorde et par ændringer af hoteller, noget Bjørn klarede på et par timer og uden merpris. FANTASTISK TUR & SERVICE ;o)

Travel Nord - Seriøs og professionel
Turen var fuldstændig fantastisk og det var en perfekt måde at rejse på for os. Vi føler virkelig at vi har oplevet hele Island, uden at det var for presset. Og hold nu op det er et smukt land. Vi er blevet en kæmpe oplevelse rigere og det er vi meget glade for, så tak til Travel Nord for god rådgivning og hjælp før, under og efter.
Vi anbefaler klart Travel Nord videre i netværket.

Island tur i 4x4 Camper
Travel Nord har været fremragende gennem hele forløbet, kompetent rådgivning om valg af camper, information om de mulige destinationer på Island og endelig har de leveret god service i afslutningsforløbet på turen.

Svar från Travel Nord ApS
Fantastisk god service og god planlagt…
Fantastisk god service og god planlagt rejse.
Er netop hjemvendt efter 10 dags rundrejse på Island.
Bjørn havde sørget for at booke hoteller, billeje og diverse aktiviteter på vores rejse. Vi boede på Fosshoteller rundt på øen. Det var super fine hoteller med moderne værelser og god morgenmad med et stort udvalg.
Deruover var Bjørn til stor hjælp, da vi skulle planlægge vores rejse, og han hjalp med alle typer spørgsmål, lige fra valuta til at hjælpe med at booke aktiviteter på fornuftige tidspunkter ift. hvor langt tid det ville tage at køre derhen fra hotellet.
Både rundrejse på Island og Travel Nord kan varmt anbefaldes :)

Rideferie
Vi bookede vores rideferie med Eldhestar gennem Travel Nord og det var den bedste beslutning vi kunne tage. Alt var tilrettelagt lige præcis som det skulle, hvilket gjorde, at vores fantastiske rejse forløb helt uden problemer.
Kan uden tvivl anbefale Travel Nord.

Island rundt
Kan kun anbefale Travelnord, alt aftalt var på plads campervans nye og super.

Svar från Travel Nord ApS
Kør selv familie tur i påsken
I påsken tog vi på en kør selv familietur i det SV Island i 8 dage.
Vi havde en rigtig dejlig tur, hvor alle vores forventninger i den grad blev indfriet.
Alle reservationer fungerede upåklageligt, det var skønt at komme frem, og alt var klart.
Vi fik stort set oplevet det vi havde planlagt, der var dog lige en dag med storm på sydkysten, så vi ikke nåede til Vik og Dyrholaey, men vendte om ved Skogafoss. Ellers kan vi ikke klage over vejret, der var meget bedre end vi havde turde håbe.
Men sikke en natur! Den er helt fantastisk og er gået fuldstændig ind under huden på hele familien. Selv vores piger på 5 og 7 år synes det var den mest fantastiske ferie, og vi er slet ikke færdige med at fordøje alle indtrykkene endnu.
Vi vil klart gerne tilbage på et tidspunkt, og se et andet udsnit af øen, og kan kun anbefale Travel Nord.

Svar från Travel Nord ApS
Vi havde en herlig tur til island…
Vi havde en herlig tur til island gennem travelnord.dk
Det var en tilpasset version af "8 DAGE FAMILIETUR I SV ISLAND - FAMILIEFERIE I ISLAND", der tog højde for at vi havde vores 2 årige datter med.
Vi var afsted i feb/marts måned og havde nogle spørgsmål forud for vores rejse angående vejr og kørselsforhold, som blev besvaret til fulde.
Vi vil på det varmeste anbefale travelnord.dk
God tur.

Svar från Travel Nord ApS
Vi havde en fantastisk rejse rundt i…
Vi havde en fantastisk rejse rundt i syd- og vest Island planlagt og tilrettelagt af Travel Nord.

Super tur med Travel Nord ApS
Vi har lige været 12 Dage Island Rundt, hvor turen med bil og hoteller og nogle aktiviteter undervejs var arranget af Travel Nord og alt fungerede bare. Vi fik en oplevelse for livet og kan derfor kun anbefale andre også at bruge Travel Nord, hvis de planlægger rejse til Island.

Svar från Travel Nord ApS
Igen var det en herlig tur til Island
Igen var det en herlig tur til Island. Kør selv i 11 dage i september 2017. Turen var efter egen plan, men bestilt hos Travel Nord, til leje af bil, billetter til fly og båden over Breidafjordur for et besøg i Westfjordene og med hoteller placeret på passende steder, fik jeg og min rejsekammerat set nogle nye og smukke steder i det islandske landskab. Ophold på det nye hotel ved Myvatn var perfekt til udflugter i det nordlige og nordøstlige Island. Jeg kan varmt anbefale Travel Nord. Alting klappede på den 2700 km lange tur og vi fik set og oplevet det ønskede, samt Islands skiftende vejrlig, som det nu er når regnbyger kommer og går. Med Island i mit hjerte, venlig hilsen Jytte Jørgensen

Wild experience!
Wild experience! Wild weather, wild landscape, ‘wild’ horses! I’m fan and i’ll be back! :-D

Jeg havde en dejlig tur
Jeg havde en dejlig tur, uden nogle problemer

👍👏🏽❤️
Fantastic service, super horses, exelent guides. Not my last trip with Travel Nord ApS

Svar från Travel Nord ApS
Alt fungerede som det skulle
Alt fungerede som det skulle. Vi rejste med børn på 9 og 11 år i lejet bil og planlagde selv hvad vi ville se på vejen, overnatning incl aftensmad var booket hjemmefra. Vi fik god vejledning til at vælge den rigtige feriepakke og super overnstningssteder der tog hensyn til børnene. Vi havde en fantastisk ferie.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.