Jeg har været på rideferie i Island for 2. gang med TravelNord/Eldhestar. Som tidligere oplevet er alt 100% veltilrettelagt, fra afgang i Kastrup til Eldhestar i Vellir med afhentning i Reykjavik. Tur... Se mer
Det här tycker kunderna
I vores familie var vi 3 generationer ( 12 personer)afsted til Island som kør selv ferie i Krf. Himmelsfarts ferien. Det var en rigtig god og dejlig oplevelse, hvor vi så rigtig meget af Islands f... Se mer
Som altid, når man rejser med Travel Nord, var alt veltilrettelagt. Denne gang var det en grupperejse til Island med guiderne Cathrine og Kari. De sikrede, at vi blev blev godt informerede både om f... Se mer
Rundrejse på Island Vi har haft en rigtig dejlig guidet tur med to søde om virkelig kompetente rejseledere der havde godt styr på både os og turene Det at man rejser i mindre grupper giver et vist s... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Rejser til Norden, Island, Færøerne, Storbritannien, Skotland og Irland med Travel Nord. Hos Travel Nord tilbyder vi et bredt udvalg af rejser til nogle af Nordatlantens og Storbritanniens mest fascinerende destinationer. Uanset om du drømmer om at udforske Islands storslåede natur, opleve Færøernes unikke landskaber, opdage Skotlands vilde højland, besøge Englands historiske byer, eller nyde Irlands grønne bakker, så kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte rejse. Med mange års erfaring og tusindvis af tilfredse kunder hvert år, er vi specialister i at skræddersy rejser, der passer til dine ønsker og behov. Vores engagerede medarbejdere står klar til at rådgive dig, så du får en uforglemmelig oplevelse, uanset hvor din rejse går hen.
Kontaktuppgifter
Vesterballevej 5, 7000, Fredericia, Danmark
- info@travelnord.dk
- travelnord.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Travel Nord kan varmt anbefales
Travel Nord kan varmt anbefales. Alt kørte på skinner, og booking af flybilletter, bil mv. var bare i orden. Super service omkring tilrettelæggelsen af turen med forslag til forskellige aktiviteter.
En hel fantastisk oplevelse i det østlige og sydlige Island.
Og så fik vi ovenikøbet et vulkanudbrud med i prisen!

Hurtig service!
Hurtig service!! travl nord klarede en dejlig ferie til island selvom vi var meget sent ude i høj sæsonen
Kan varmt anbefales

Svar från Travel Nord ApS
Vi havde en dejlig tur til Island i uge…
Vi havde en dejlig tur til Island i uge 7, hvor Bjørn fra travelnord havde sørget for en god rundrejse til os. Bjørn var behjælpelig med at booke fly, hoteller, bil, mad og seværdigheder. Kan kun anbefale at booke rejse gennem travelnord.

Svar från Travel Nord ApS
Great service and very competent in…
Great service and very competent in planning the perfect trip for our family.

Svar från Travel Nord ApS
De gør det let og hurtigt at kunne…
De gør det let og hurtigt at kunne bestille en ferie med massere af aktiviteter

Virkelig god service
Virkelig god service. Vi havde en del udfordringer på vores tur pga vejret. Travel Nord var 120% behjælpelige, nemme at komme i kontakt med og flinke. Vi er MEGET tilfredse med Travel Nords service.

Svar från Travel Nord ApS
Vi brugte travelnord til en 3 ugers tur…
Vi brugte travelnord til en 3 ugers tur til island. Meget og detaljeret info om Island, campingpladser og tur forslag. Der var styr på det hele fra start til slut, og en mindre forglemmelse fra autocamper firmaet blev ordnet med det samme.

Svar från Travel Nord ApS
Er netop hjemkommet efter en fantastisk…
Er netop hjemkommet efter en fantastisk tur til Island. Vi havde valgt Nordlys turen og udvidede med en ekstra dag hvor vi lejede bil og så en lavatunnel og vandrede op til vulkan krater. Fine veje og nemt at leje bil. Nordlys turen var perfekt planlagt med kortere ophold, som gjorde at vi kom til at se mange fantastiske natur elementer. Vi oplevede også det utroligt flotte nordlys. Kanon guide fra GJ travel.

Horse collection holidays in Nordlandet
I have just returned from an absolutely fantastic horse riding holiday in north west Iceland. The weather was harsh. The horses were strong and lively. There was lots of nice socializing with the hosts and other participants. I can highly recommend other horse enthusiasts to participate in similar trips.

En fantastisk oplevelse.
En fantastisk oplevelse, er ovenud tilfredse med forløbet med rejsen, fra start til slut, er glade og taknemmelige for et rejsebureau, der har været der for os hele vejen, kan absolut anbefales.

Svar från Travel Nord ApS
Hurtig og effektiv hjælp til at…
Hurtig og effektiv hjælp til at sammensætte vor Island tur - med få dages varsel.
Alt fungerede - som ønsket.

Svar från Travel Nord ApS
Turen gik igen til vidunderlige Island
Vi var så begejstrede for vores tur til Island i 2020 at sommerferien også i 2021 gik hertil. Da vi var yderst tilfredse med Travel Nords arrangement sidste år, var det helt naturligt igen at vælge dem til at booke vores tur. Og vi var igen særdeles tilfredse. Alle aftaler var på plads. I år gik turen til det vestlige og nordlige Island hvor vi har oplevet vulkanudbrud, spejlblanke fjorde, fantastiske vandfald, lavamarker, termiske områder, fuglefjelde, hvaler, store vider, delfiner, vidunderlig natur. Turen går til Island igen en anden gang. Tak til Bjørn og team for hjælpen.

Svar från Travel Nord ApS
Det har været en rigtig fin service
Det har været en rigtig fin service. Jeg har oplevet i forbindelse med vores tur til Island.
Hilsen Ib

Vores allerbedste anbefalinger
Travel Nord har hjulpet os med aktiviteter på Island. Deres kundeservice er helt udover det sædvanlige og hvad man kan forvente normalt. De er personlige og meget hurtige til at navigere rundt når ting ændre sig og har stået på hovedet, for at få netop vores ønsker opfyldt.
Vi kan kun give Travel Nord vores allerbedste anbefalinger og vil helt klart bruge dem igen når lejligheden byder sig.

Vores varmeste anbefaling
Vores varmeste anbefaling. Bjørn fra Travelnord fik styr på alle udfordringer i forbindelse med corona. Vi havde en fantastisk tur på hesteryg i det nordligste Island. Tusind tak til Elín og Halldór for et dejligt ophold på deres gård og tak for lån af skønne heste.

Super god service!
Dögg fra Travel Nord hjalp med at planlægge hele min rejse og har været enormt hjælpsom og serviceminded. Da corona kom i vejen for planerne var de enormt omstillingsparate og hjælpsomme og jeg har været virkelig tilfreds med hele forløbet, selvom jeg måtte aflyse og få pengene retur for rejsen. Stor tak til Dögg for fantastisk service og hurtigt svar altid, jeg glæder mig til at vende tilbage til dig, når muligheden for at rejse igen byder sig :-)

Den varmeste anbefaling herfra
Den varmeste anbefaling herfra! Min kæreste og jeg rejste til Island og trods Covid19 og 5 dages karantæne, ver turen helt formidabel. Karantænetiden blev brugt på fordybelse i bøger, samt hiking ture i området hvor vi boede i henhold til restriktionerne og en tur i hot-tub hver aften under en stjerneklar himmel og hvor vi sågar også så Nordlys, hele 2 gange! WOW! Bjørn fra Travel Nord var altid klar med info og support, og hvis en af vores bookede aktiviteter i dagene efter karantænen blev aflyst var han hurtig til at hjælpe os med at finde en erstatnings-tur! Vi oplevede også en flyændring, men igen var der ingen bekymring for Travel Nord havde styr på det fra start til slut. Island var helt ekseptionel smuk og vi havde nærmest alle steder for os selv, da turismen er på et minimum i disse tider. Tak Bjørn & Travel Nord teamet for denne utrolige oplevelse. Nu kan vi krydse "the golden circle" af på bucket listen og så planlægger vi at udforske den nordlige del på vores næste islandske eventyr! TAK

Svar från Travel Nord ApS
Super service selvom vi måtte aflyse…
Super service selvom vi måtte aflyse rejsen grundet ændrede rejseregler.

Svar från Travel Nord ApS
Jeg kan varmt anbefale at booke rejse…
Jeg kan varmt anbefale at booke rejse hos Travel Nord. Min rejse til Island med mit barnebarn måtte desværre aflyses på grund af ændrede rejseregler. Bjørn ydede en usædvanlig stor og god service. Det fulde rejsebeløb blev straks tilbagebetalt, da vi ikke pt. kunne finde et nyt rejsetidspunkt.
Vi vender tilbage og glæder os til at kunne booke en ny tur i 2021.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.