Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Selve købet fungerer og samarbejdet med dem der udbyder rejsen fungerer, sidst jeg købte en rejse gennem ToogreattoCancel. Det vil det givet også gøre denne gang. Første tur var super, men det er j... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Too Great To Cancel sælger afbudsrejser. Det er aflyste pakkerejser, som er blevet dækket af en afbestillingsforsikring, og som simpelthen er for gode til at lade gå til spilde.
Kontaktuppgifter
Marskensgade 6, 2100, København Ø , Danmark
- 20539192
- Kontakt@TooGreatToCancel.dk
- toogreattocancel.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg var meget tilfreds med booking processen og Lars og Mia var klar til at svare på mine spørgsmål og klarede alle formaliteterne med rejseselskabet. God oplevelse med To Great to Cancel som vi gerne vil anbefale til andre som ønsker at spare penge på deres rejsebuget med en kvalitets rejse
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Var nemt at booke en rejse til en skarp pris, og informationen var klar og pålidelig. Kundeservicen var hurtig og hjælpsom, hvilket gav ekstra tryghed. Rejsen levede helt op til forventningerne, og alt fungerede som det skulle. Kan klart anbefales!

Det tog noget lang tid
Det tog noget lang tid, før vi fik bekræftelsen på rejsen, men derudover har det hele fungeret fint.

Svar från Too Great To Cancel
Hotellet indfriede fuldt ud vores…
Hotellet indfriede fuldt ud vores forventninger og vores suite lå perfekt . Nem adgang til alt. Selv om det er et hotel til mindre børn kunne vi nemt som pensionister finde et roligt hjørne og nyde vores ferie . 👍👍👍👍👍😍

Svar från Too Great To Cancel
Alting fungerede i forbindelse med…
Alting fungerede i forbindelse med rejsen og dokumenterne m.m,
Hurtig/behagelig betjening🙂

God og effektiv betjening
God og effektiv betjening
Helt klar noget vi vil gentage hvis muligheden opstår

Svar från Too Great To Cancel
Alt fungerede super fra vi købte rejen…
Alt fungerede super fra vi købte rejen til Hurgarda her i marts. Syntes måske ikke der var meget at spare normalpris ca 12.000 vi købte for 9.800
De sælges på nette for under 9000,kr
Men vi glæder os trods uroligheder i Mellemøsten 😀

Svar från Too Great To Cancel
Købet af rejsen og kontakten til rejsearrangøren er super
Det vil det givet også gøre denne gang.
Første tur var super, men det er jo egent købet af turen der her bør svares på.
Og det synes at fungere og vi får en billigere rejse.

Hurtig hjælp til alt
Hurtig hjælp til alt, søde og meget flinke menneskers som svarede på alt
Følte mig tryk og tilpas ved handlen bestemt ikke sidste gang vi kigger på rejser fra Too Great To Cancel

Vi giver 10 ⭐️ ud af 5. Og vi vender tilbage 👍
Vi har flere gange rejst med TooGreatToCancel og det vil vi helt sikkert også gøre fremover. Det hele fungerer perfekt lige fra rejsen er puttet i indkøbskurven til billetten ligger i min indbakke. Service får man ikke bedre nogen steder. Vi giver igen igen 10 ⭐️ ud af 5.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.