Too Great To Cancel Omdömen 181

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var meget tilfreds med booking processen og Lars og Mia var klar til at svare på mine spørgsmål og klarede alle formaliteterne med rejseselskabet. God oplevelse med To Great to Cancel som vi gern... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god oplevelse. Var nemt at booke en rejse til en skarp pris, og informationen var klar og pålidelig. Kundeservicen var hurtig og hjælpsom, hvilket gav ekstra tryghed. Rejsen levede helt op til... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hotellet indfriede fuldt ud vores forventninger og vores suite lå perfekt . Nem adgang til alt. Selv om det er et hotel til mindre børn kunne vi nemt som pensionister finde et roligt hjørne og nyde vo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Selve købet fungerer og samarbejdet med dem der udbyder rejsen fungerer, sidst jeg købte en rejse gennem ToogreattoCancel. Det vil det givet også gøre denne gang. Første tur var super, men det er j... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå

Skrivet av företaget

Too Great To Cancel sælger afbudsrejser. Det er aflyste pakkerejser, som er blevet dækket af en afbestillingsforsikring, og som simpelthen er for gode til at lade gå til spilde.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Hej Lis.

Mange tak for den flotte rating - det er vi altså meget glade for.

Og især at høre, at det var nemt og enkelt at købe en rejse hos Too Great To Cancel.

Hvis I finder en anden rejse, der lokker, så må I endelig sige til, hvis I har nogle spørgsmål 😁

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prisen fantastisk

2 januari 2026

Hej Alice.

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at du synes, at prisen på rejsen var fantastisk og at I har en skøn tur i varmen.

rejse til Thailand i 2 uger

Vi købte en dejlig rejse til Thailand i 2 uger, 2 forskellige steder til en rigtig god pris. Alt klappede og vi havde en rigtig god ferie.

2 januari 2026

Svar från Too Great To Cancel

Tusind tak for den skønne anmeldelse 🌴
Hvor er vi glade for at høre, at alt klappede, og at I havde en fantastisk 2-ugers rejse til Thailand – endda til en rigtig god pris 😍
Tak fordi I valgte Too Great To Cancel, og vi håber at kunne sende jer afsted igen en anden gang ✈️

God service

God service, gik hurtig igennem

12 december 2025

Svar från Too Great To Cancel

Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Dejligt at høre, at det hele gik hurtigt og smidigt – det er præcis det, vi stræber efter. Tak fordi du valgte Too Great To Cancel ✈️

Perfekt

Kun positivt at sige om ideen og processen , hurtig respons efter køb, fedt at komme på ferie til halv pris🥰

21 december 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Too Great To Cancel

Tusind tak for den skønne anmeldelse 🥰
Vi er virkelig glade for, at både idéen, processen og den hurtige respons levede op til forventningerne – og endnu gladere for, at I kom på ferie til halv pris 😍

God service..👌

Helt perfekt fra start til slut..👌

16 december 2025

Hej Heidi.

Tak for at du har taget dig tid til at give os en flot anmeldelse - det værdsætter vi meget.

Og især at du oplevede, at hele processen var perfekt fra start til slut 🎉

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har været afsted på en dejlig ferie…

Vi har været afsted på en dejlig ferie i Thailand, alt spillede og vi var meget tilfredse.

9 december 2025

Hej Charlotte.

Tusinde tak for din flotte anmeldelse ☀️ Vi er glade for at høre, at I havde en dejlig ferie og at I ikke mindst er meget tilfredse.

Vi står klar, hvis I en anden dag ønsker at købe en rejse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som altid, var det en god oplevelse

Føler at de gør en indsats for at gøre det til en god oplevelse. Jeg havde glemt at skrive hvilken lufthavn, vi ønskede at rejse fra, så det ringede de da bare og spurgte om. Da vi har rejst med dem før, er det som om, at vi kender hinanden og de er altid meget behagelige at tale med.

Hej Birgitte.

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du igen har haft en god oplevelse. Vi gør os umage for at være opmærksomme på detaljerne – også når der lige mangler en oplysning – så det er dejligt, at du oplevede vores opfølgning som en ekstra service.

At du føler, vi “kender hinanden”, tager vi som et stort kompliment. Vi sætter stor pris på, at du rejser med os igen og igen, og vi glæder os allerede til at hjælpe dig næste gang ✈️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik den bedste service på denne…

Jeg fik den bedste service på denne site og følte mig meget tryg, det var min første gang at jeg skulle bestille en rejse. Jeg har altid haft min partner på den opgave, nu føler jeg mig tryg efter denne oplevelse

26 november 2025

Hej Alan.

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🌟

Det gør os virkelig glade at høre, at du følte dig tryg hele vejen igennem – især når det var din første gang, du selv skulle bestille en rejse. Netop tryghed og god service er noget af det vigtigste for os, så det betyder meget at få den feedback.

Hvor er det skønt at høre, at oplevelsen har givet dig ro og selvtillid til fremtidige rejser. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp – vi står klar 😊✈️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt fungerede perfekt og det var en…

Alt fungerede perfekt og det var en skøn ferie. Hurtige svar på de spørgsmål jeg havde.

25 november 2025

Hej Lars.

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at høre, at alt fungerede perfekt, og at I havde en skøn ferie. Vi er glade for, at vores hurtige svar kunne hjælpe undervejs – god og tilgængelig service er vigtigt for os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har været på den mest fantastiske…

Vi har været på den mest fantastiske juleflodkrydstogt - alt har været perfekt og skønt fra bestilling til hjemkomst 😃

21 november 2025

Hej Dorrit.

Det er fantastisk at høre, at jeres juleflodkrydstogt levede op til forventningerne, og at hele oplevelsen fra bestilling til hjemkomst var perfekt. Vi sætter stor pris på, at I deler jeres oplevelse, og vi glæder os til at hjælpe jer med næste rejseoplevelse ✨🚢

Nemt og smidigt

Nemt og smidigt. Alt fungerede

20 november 2025

Svar från Too Great To Cancel

Tusind tak for din anmeldelse Gitte!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede processen med at købe en rejse som nem og smidig – præcis sådan skal det være. Tak fordi du valgte Too Great To Cancel! 🌟

Alt hurtigt og fint

Svar från Too Great To Cancel

Hej Stig. Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede at alt gik hurtigt og fint. Vi sætter stor pris på, at du valgte os til din rejse! ✈️😊

Svar från Too Great To Cancel

Hej Hanne. Mange tak for anmeldelsen! Hvor er det dejligt at høre, at I synes, at bestillingen af rejsen var nem og hurtig. Vi håber, I får en fantastisk oplevelse og får skudt julen godt igang! 🚢✨

Hurtig expedition

Svar från Too Great To Cancel

Hej Preben. Tak for en skøn anmeldelse - vi er glade for, at du igen synes, at det gik hurtigt med at få styr på rejsen 👍 Vi står klar til, hvis du igen finder en spændende rejse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt klappede som sædvanligt.

Alt klappede som sædvanligt.
Har kun haft positive oplevelser med Too Great to cancel.

3 november 2025

Hej Ole.

Tak for din flotte anmeldelse - vi er glade for, at du oplevede, at det klappede igen 👍

Vi står klar til at gøre det igen, hvis I finder endnu en rejse.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det fungerer fint ved køb af billet til…

Det fungerer fint ved køb af billet til Gran Canaria

2 november 2025

Svar från Too Great To Cancel

Hej Kirsten. Tak for din anmeldelse. Jeg vil høre dig om, hvad vi kan rette op på i forbindelse med jeres køb af rejse til Gran Canaria, da du har scoret med 1-stjerne. Teksten giver dog det indtryk, at alt har været godt, så måske er der trykket på det forkerte antal stjerner.?

Vi vil meget gerne give den bedste oplevelse overhovedet, så du må endelig sige til, hvis vi skal gøre noget andet.

Hvis du har valgt det forkerte antal stjerner ved anmeldelse, vil vi værdsætte meget, at det rigtige blev givet. ☀️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig fin side,at købe rejse på

Rigtig fin side,at købe rejse på, og rigtig billigt.

30 oktober 2025

Tusinde tak Susanne for den flotte anmeldelse 👍

Dejligt at høre, at du er tilfreds med dit køb hos Too Great To Cancel.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde en ny rejse ✈️

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.