Travel Nord ApS Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været på rideferie i Island for 2. gang med TravelNord/Eldhestar. Som tidligere oplevet er alt 100% veltilrettelagt, fra afgang i Kastrup til Eldhestar i Vellir med afhentning i Reykjavik. Tur... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I vores familie var vi 3 generationer ( 12 personer)afsted til Island som kør selv ferie i Krf. Himmelsfarts ferien. Det var en rigtig god og dejlig oplevelse, hvor vi så rigtig meget af Islands f... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som altid, når man rejser med Travel Nord, var alt veltilrettelagt. Denne gang var det en grupperejse til Island med guiderne Cathrine og Kari. De sikrede, at vi blev blev godt informerede både om f... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rundrejse på Island Vi har haft en rigtig dejlig guidet tur med to søde om virkelig kompetente rejseledere der havde godt styr på både os og turene Det at man rejser i mindre grupper giver et vist s... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå

Skrivet av företaget

Rejser til Norden, Island, Færøerne, Storbritannien, Skotland og Irland med Travel Nord. Hos Travel Nord tilbyder vi et bredt udvalg af rejser til nogle af Nordatlantens og Storbritanniens mest fascinerende destinationer. Uanset om du drømmer om at udforske Islands storslåede natur, opleve Færøernes unikke landskaber, opdage Skotlands vilde højland, besøge Englands historiske byer, eller nyde Irlands grønne bakker, så kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte rejse. Med mange års erfaring og tusindvis af tilfredse kunder hvert år, er vi specialister i at skræddersy rejser, der passer til dine ønsker og behov. Vores engagerede medarbejdere står klar til at rådgive dig, så du får en uforglemmelig oplevelse, uanset hvor din rejse går hen.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

19 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Trip to Island was perfect

The rental of campingcar was very good with Travel Nord. Everything was fite our expectations. The campingcar was well equipped (and actual brand new). The pick up and return went smooth and with no problem. We got a a ipad that was prepaied for internet (free of charge) that we could use as GPS and find interested places to visit.
Travel Nord also send, in advance, a well coverd information about place to visit.
We had 6 night but realice after that we should stayed longer..

11 maj 2024

Hi Knud

Thank you so much for your compliment. This is really what we live for.

Islands tur

En helt fantastisk tur til Island. Vi kørte selv og havde en fantastisk oplevelse- meget flot arrangeret, kompetent og personlig rådgivning fra Bjørn hos Travel Nord. Kan varmt anbefales.

20 februari 2024

Hej Ditte

Vi er rigtig glad for at høre det hele gik godt. Vi prøver at være til stede og rådgive vores gæster så godt vi kan.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stor andel til en perfekt ferie.

Vi valgte at booke en autocamper gennem Travel Nord til vores ferie på Island. Allerede ved vores forespørgsel fandt vi hurtigt ud af, at man ikke “bare” booker en autocamper ved Travel Nord, nej man får en super service med i pakken samt en masse informationer og nyttig viden. -og det stoppede ikke der. Under vores planlægning af vores køretur var Bjørn og hans personale klar til at besvare vores spørgsmål og rådgive os, så vi ville få den bedst mulige tur og oplevelse. Under selve ferien sikrede de sig at alt var i orden, og at deres samarbejdspartnere på Island lever op til den service Travel Nord lover. Vi var på Island i november, hvor der var jordskælv og et evt vulkanudbrud undervejs, og i den forbindelse blev vi løbende rådført af Bjørn til hvordan vi skulle forholde os, hvilket gav os tryghed til at vi fortsat kunne nyde ferien.
Tak til Travel Nord for at være en stor del af en kæmpe oplevelse på skønne Island.

4 november 2023

Hej Mette

Tusind tak for anmeldelsen. Vi er rigtig glad for at høre det hele gik godt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mere end bare et rejseselskab

Tak til Travel Nord for at være en stor del af en kæmpe oplevelse på skønne Island⭐️⭐️

4 november 2023

Hej Mette

Hvor er vi glad for anmeldelsen og at jeres tur gik så godt.
At rejse til et fremmed land kan være en stor oplevelse, specielt hvis man er godt forberedt. Vi synes derfor det er en vigtig del af vores pakkeløsninger at stå altid til rådighed, både før man tager af sted og også undervejs. Dette kan vi specielt gøre da vi er lokale og kender landet så godt. Håber vi kan være jer behjælpelige en anden gang.

Kør-selv Island rundt

Fantastisk rejse øen rundt hvor Bjørn og team har indfriet alle forventninger og krav til perfektion. Inspirerende og informationsrig planlægningsmøde med Bjørn hvor vi fik alle guldkorn om Island, så vi kunne bevæge os ud på egen hånd. Turen blev rettet til efter vores ønsker og der var aldrig noget brok. Lækre hoteller, super bil, spændende aktiviteter. Det eneste Bjørn ikke formåede at vinge af på vores liste var Nordlyset men så har vi en god grund til at vende tilbage. Vi er slet ikke færdige med Island og Travel Nord! Varmeste anbefaling herfra - de ved hvad de snakker om🌟🌟🌟🌟🌟🌟

22 oktober 2023

Hej Helle

Tusind tak for ros, det er vi alle rigtig glade for. Vi er altid klar til at hjælp kunderne undervejs når de har brug for det. Det er så vigtigt for kunderne at føle sig tryg og få den bedste oplevelse på turen.

Vi ser frem til at være jer behjælpelige når I skal af sted igen til at opleve Nordlyset.

Island rundt i autocamper

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk tur “Island rundt i autocamper” Stor ROS til Bjørn ved Travel Nord for god vejledning med alt på turen…Alt fungerede fint. Selv nordlyset, som jeg havde bestilt, blev leveret i Siglufjørdur d. 3/9…. Se, det er service der vil noget….
Jørn og Jette Nicolajsen

1 september 2023

Hej Jørn og Jette

Tusind tak for anmeldelsen. Vi synes det er vigtigt man har mulighed for god vejledning undervejs, begge dele for praktiske ting, interessante ting og selvfølgelig hvis noget går galt. Det bedste er dog når vi får bestilt nordlys og eller vulkanudbrud til vores gæster ;).

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super skøn tur vi fik lavet

Super skøn tur vi fik lavet. Der har været mange ændringer undervejs og Travel Nord har været meget serviceminded og tålmodige.

7 september 2023

Hej Charlotte

Vi synes det er vigtigt at kunden kan altid få hjælp både før afgang men også undervejs hvis det er noget.

Vi er rigtig glade for I fik en god tur.

Redigér svar

Slet svar

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem - også når det var lidt svært. Meget let at komme i kontakt med og Björn gør alt for at I for en god tur.

17 juli 2023

Hej

Tusind tak for tilbagemeldingen.

Vi er altid klar til at hjælpe hvis et eller andet ikke lige er som et skal være og det er præcis der vi er gode til at hjælpe. Vi har hjulpet vores kunder i virkelig mange år og vi kan ofte trille frem ekstra hurtig service hvis det er brug for det.

Vi er glad I nyd turen og det gode vejr der har været i island til sommer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk vintertur til Island i trygge rammer

Vi havde en fantastisk rejse til Island med Travel nord. Vi havde bestilt en rejse, hvor vi skulle køre hele øen rundt midt om vinteren.
Hele rejsen igennem følte vi os i trygge hænder. Vi oplevede flere gange at vejene lukkede i flere timer på grund af snestorm, og der fik vi både varsel og anbefaling til hvornår det var sikkert at køre igen fra Travel Nord.
Vi oplevelede også at en af vores aktiviteter blev aflyst på grund af dårligt vejr, og der hjalp Travel nord igen med at få ombooket turen, så vi stadig kunne nå det.
Alt i alt havde vi en fantastisk tur! Alt ligefra biludlejning, hotel check-ins til booking af aktiviteter, var der styr på hele vejen.
Vi havde kun bøvl med det hårde vintervejr, men det er jo en del af charmen ved at se Island om vinteren.

4 februari 2023

Hej Anna

Tusind tak for anmeldelsen og de fem stjerner, den er vi rigtig glade for. Vinterture i Island kan være både hyggelige og spændende på samme tid. Vinteren i Island har en charme og kan give store oplevelser, her kan være tale om både sne og nordlys.
Vi er galde for I fik en god oplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Travel Nord gør ens drømme til virkelighed

Tusind tak til Travel Nord for personlig, omhyggelig sparring og booking af vores 2 generationers familie tur til Island.
Alt fungerede upåklageligt.
Fly, overnatninger på lækkert centralt hotel i Reykjavik og en spritny Toyota Landcruser, den var mageløs. Vi planlagde selv Den Gyldne Cirkel og Sydkysten og med lidt sparring fra Bjørn blev den realistisk køretidsmæssigt.
Jeg vil varmt anbefale Travel Nord.

18 maj 2023

Hej Pia

Tusind tak for denne flotte tilbagemelding.
Vi er glade I fik drømmeturen hos os.
I er altid velkommen igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kun de bedste anbefalinger til Bjørn…

Kun de bedste anbefalinger til Bjørn fra Travel Nord.
Da vores fly blev udsat i 6 timer og jeg ringede til ham på en søndag. Fik han det hele fikset og sendt nye fly bus billetter i løbet af en time og sendte det link hvor jeg kunne søge om erstatning også.

30 maj 2023

Hej Malene

Mange tak for en super god anmeldelse. Vi er altid klar til at hjælpe, også I weekendende. Der kan altid forekomme situationer hvor vores hjælp er krævet til at løse problemer som kan være svært at finde ud af på stedet.

Vores helpline er altid åben uden åbningstider.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We were very satisfied with the…

We were very satisfied with the quality, the price and the great experience we got with the help of Travel Nord.

14 maj 2023

Hi Andra

Thank you so much for your compliment. This is really what we live for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super vejledning og service…

Bjørn fra Travel Nord har været fantastisk igennem hele forløbet med vejledning, leje af autocamper mv, og vi har virkelig gjort stor brug af Travel nord's guide til Campingpladser på Island..
Så udelukkende 👍👍 herfra

5 maj 2023

Hej Martin

Mange tak for en god anmeldelse.

Vi er glade når vores kunder er glade. Det er godt I kunde gøre brug af vores rejseguide og campingguide, sådan noget er vigtigt når man ikke kender selv destinationen.

Har kun oplevet åbenhed

Har kun oplevet åbenhed, vendlighed og hjælpsomhed med vores rejse bestilt gennem Travel Nord! Også selv om vi desværre var lidt uheldige med bilen på rejsen har vi efterfølgende fået den hjælp vi håbede på. Der var ingen problemer. Så Tak for det! Vil altid anbefale Travel Nord til andre.

23 oktober 2022

Hej Tina

Mange tak for en god anmeldelse og 5 stjerner. Vi værdsætter det højt. Vi prøver altid at gøre os umage, og yde den bedste kundeservice.

Leje af Auto camper.

Vi havde en god rundtur på Island i en lejet auto camper. Travel nord svare på spørgsmål og er meget hjælpsomme, hvis man har behov for det. Kan varmt anbefales.

14 oktober 2022

Hej Sten

Tusind tak for god anmeldelse, dette er vi rigtig glade for at høre.

Rundrejse på Island - Travel Nord

Havde en fantastisk rundrejse på Island, super planlægning af Travel Nord, hvor alt bare spillede, og gode forslag / guide til, hvad man bør se. - Super gode hoteller også. Helt uforglemmelig rejse. Tak for det! Kan varmt anbefale Travel Nord.

6 augusti 2022

Hej Mona

Tit siger vi at vi sælger drømme, og i hvert fald prøver vi at sælge drømme rejser. Det ser det ud som det lykkedes i jeres tilfælde i hvert fald.

Tusind tak anmeldelsen og i er altid velkomne at kontakte os igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og kommunikation :-)

Vi købte vores Islandstur igennem Travel Nord. Det kan absolut anbefales :-) Vi havde 4 dage med fuld skrue på aktiviteterne.
Det var en super fin tur. Alle aktiviteterne gik efter planen. Det var en stor oplevelse. Jeg har allerede anbefalet Travel Nord til venner og bekendte. God vind fremover til Travel Nord, jeg håber at I får sendt mange rejseglade danskere til Island i fremtiden.
Mvh Michael

21 augusti 2022

Hej Michael

Vi synes det er vigtigt at kunden får den bedste oplevelse og til at det kan lade sig gøre så er det vigtigt med god planlægning.

Vi er rigtig glade for ar høre I nød turen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En vel planlagt og gennemført tur til…

En vel planlagt og gennemført tur til Island. Alt fungerede perfekt fra stat til slut. Travel Nord kan absolut anbefales.

29 september 2022

Hej Jørgen

Tusind tak den anmeldelsen. Vi håber vi kan være jer behjælpelige i gen på senere tidspunkt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

It is a pleasure to recommend Travel…

It is a pleasure to recommend Travel Nord.
They are very knowledgeable and very helpful.
Excellent service.

5 september 2022

Hi Tom

Thank you so much for your recommendation.
It is always a pleasure heling you out with your tours to Iceland. You are so welcome to get back in touch for your next tour.

Travel Nord Team

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.