Jeg har været på rideferie i Island for 2. gang med TravelNord/Eldhestar. Som tidligere oplevet er alt 100% veltilrettelagt, fra afgang i Kastrup til Eldhestar i Vellir med afhentning i Reykjavik. Tur... Se mer
Det här tycker kunderna
I vores familie var vi 3 generationer ( 12 personer)afsted til Island som kør selv ferie i Krf. Himmelsfarts ferien. Det var en rigtig god og dejlig oplevelse, hvor vi så rigtig meget af Islands f... Se mer
Som altid, når man rejser med Travel Nord, var alt veltilrettelagt. Denne gang var det en grupperejse til Island med guiderne Cathrine og Kari. De sikrede, at vi blev blev godt informerede både om f... Se mer
Rundrejse på Island Vi har haft en rigtig dejlig guidet tur med to søde om virkelig kompetente rejseledere der havde godt styr på både os og turene Det at man rejser i mindre grupper giver et vist s... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Rejser til Norden, Island, Færøerne, Storbritannien, Skotland og Irland med Travel Nord. Hos Travel Nord tilbyder vi et bredt udvalg af rejser til nogle af Nordatlantens og Storbritanniens mest fascinerende destinationer. Uanset om du drømmer om at udforske Islands storslåede natur, opleve Færøernes unikke landskaber, opdage Skotlands vilde højland, besøge Englands historiske byer, eller nyde Irlands grønne bakker, så kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte rejse. Med mange års erfaring og tusindvis af tilfredse kunder hvert år, er vi specialister i at skræddersy rejser, der passer til dine ønsker og behov. Vores engagerede medarbejdere står klar til at rådgive dig, så du får en uforglemmelig oplevelse, uanset hvor din rejse går hen.
Kontaktuppgifter
Vesterballevej 5, 7000, Fredericia, Danmark
- info@travelnord.dk
- travelnord.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk rideferie gennem Travel Nord
Den mest fantastiske ferie. Igen for anden gang arrangerede Travel Nord (Dögg) min datters og min rideferie til Island. Vi var på en uforglemmelig 7-dagstur til Landmannalaugar på islandsk hest med 50 løse heste som skulle drives gennem det fantastiske landskab. Derefter afslapning i Sky Lagoon, samt tid til at købe original islandsk sweater i Reykjavik inden turen gik hjem igen. Travel Nord stod for al planlægning og bestillinger mht. fly, busser, overnatning i Reykjavik, billetter og transport til Sky Lagoon, samt booking af rideturen med Eldhestar. Alt godt forberedt og alt fungerede i praksis.
Min varmeste anbefaling til at lade Travel Nord arrangere rejsen.
Mvh Ulla

Svar från Travel Nord ApS
Vi er lige kommet hjem fra en 5 dages…
Vi er lige kommet hjem fra en 5 dages tur til Island, arrangeret af Bjørn fra Travel Nord, vi havde lejet en bil og alt fungerede perfekt takke være den viden vi fik om Island inden afrejsen.

Travel Nord
Vores turplanlægger Bjørn var god til at lytte til vores ønsker for rejsen, han havde god viden om Island og delte gerne af sin viden. Vi fik mange gode tip og idéer fra ham, ex. anbefaling af spisesteder og bademuligheder.
Han var svarede gerne på spørgsmål, også mens vi var på farten i løbet af ferien 😎

Svar från Travel Nord ApS
Netop hjemvendt fra 7 dages…
Netop hjemvendt fra 7 dages kør-selv-ferie i Irland. Turen var rigtigt godt arrangeret, idet der var valgt gode hoteller og en fin bil på baggrund af vore ønsker. Resten var op til os selv. Rigtig god kombination af arrangeret rejse og egne valg.

Svar från Travel Nord ApS
Fantastisk kør selv ferie på Island
Fantastisk kør selv ferie på Island. Godt planlagt fra Travel Nord.
Helt enestående oplevelser på Island. God balance mellem aktiviteter og kør selv oplevelser. Fin balance med afstande mellem aktiviteter og hoteller.
Da en aktivitet blev aflyst var Travel Nord hurtig med alternativ aktivitet

Fantastiske guider
Vi er lige kommet hjem fra en oplevelsesrig og veltilrettelagt tur til Island med Travel Nord. Guiderne Kari og Bjõrn gjorde turen rigtig inspirerende med al deres viden om den islandske natur og kultur, samt små fortællinger om det islandske samfund. Der var en hyggelig atmosfære hele vejen rundt, og det bliver ikke sidste gang, at vi rejser med Travel Nord, som kan varmt anbefales herfra.

Fantastiske oplevelse af Island
Super gode guider og veltilrettelagte busture med fantastiske oplevelser. Kunne have ønsket bedre mad og drikke på hotellet, men det ødelagde på ingen måde helhedsindtrykket - skøn tur og Island er imponerende!

Super veltilrettelagt tur til Island
Super veltilrettelagt tur til Island. Alt var arrangeret så alt var klar fra afrejse fra Billund til hjemrejse fra Island. Alle ture professionelt arrangeret med god tid til at se seværdighederne. Gode informationer til attraktionerne. God islandsk mad på hotellet.

Fantastisk tur til Island
vi rejste med Travel Nord , Kari og Bjørn en tur til Island
Fantastisk oplevelse . Naturen er så anderledes end det man ellers har set. Rejselederne gjorde det rigtig godt og vi snakkede om mange forskellige ting . der var hyggelige middage og komsammen om aftenen.
Vi kan varmt anbefale turen .

Svar från Travel Nord ApS
Fantastisk førstegangsoplevelse med Island!
Vi havde en fantastisk guidet tur til Island! Björn og Karí giver en skøn og bred introduktion til Island, hvor man både kommer omkring de mange skønner oplevelser Island har at byde på, men også spændende læring om samfund, kultur, normer og sjove fortællinger om Island og landskabet.
Jeg skal uden tvivl booke en rejse hos Travel Nord igen!

Svar från Travel Nord ApS
Vi havde en fantastisk oplevelse i…
Vi havde en fantastisk oplevelse i Island og havde stor glæde af vores gode guider Kari og Bjørk.
I gjorde det så godt. Tak til jer👌

Fantastisk Firma Kick Off Tur
Vi havde en fantastisk firma, Kick off tur til Island.
Perfekt arrangeret, med aktiviteter som alle kunne være med på. Gode guides, som tog sig godt af os. Travel Nord havde arrangeret middag på en fantastisk restaurant den sidste aften. Programmet for weekenden var virkelig godt arrangeret, og Travel Nord stod til rådighed for hjælp både før og mens vi var på Island.
Overordnet en fantastisk tur med gode oplevelser.

Rund Rejse med venner i Irland
Rund Rejse med venner i Irland
Vi fik meget kompetent rådgivning fra Kári
fra Travel Nord. Der blev lyttet til vores overnatnings ønsker og vi fik god rådgivning i at leje bil.
Alle rejseinformationer blev også oversat til engelsk, da vores venner er amerikanere.
Al kommunikation med Kári fra Travel Nord var meget behagelig og utrolig hjælpsom.
Desværre blev rejsen aflyst dagen før afgang pga sygdom. Her hjalp Kári fra Travel Nord også med papirer til rejseforsikringen.
Vi vil anbefaler Travel Nord som rejsearrangør.

Rejse til Færøerne august 2024
Rejse til Færøerne august 2024. Helt igennem fantastisk oplevelse. Godt planlagt og alt fungerede på turen. TravelNord viste i øvrigt meget god forståelse ved at flytte vores rejse, eftersom der i foråret var strejke på Færøerne. Dette havde de ikke behøvet, men utrolig god service. De varmeste anbefalinger herfra.

Den bedste ferie nogensinde
Den bedste ferie nogensinde.
Netop vendt hjem efter 1 uges rideferie i Island med min voksne datter. Det var som en drøm - de dejligste heste og den skønneste naturoplevelse. Travel Nord var rejsearrangør, fantastiske behjælpelig med at finde den rigtige tur til os. De stod for alle bestillinger mht fly, busser, overnatning i Reykjavik, multitur ved Eldhestar, transport til Blå Lagune osv. Alt fungerede og klappede. Selvom fly var forsinket sikrede Travel Nord at transport fra Reykjavik til Eldhestar ventede. Travel Nord var altid imødekommende og svarede på alverdens spørgsmål vi havde, da det var vores første gang i Island. Den bedste anbefaling her fra.
Mvh Ulla

Fantastisk oplevelse
Vi havde booket en tur på Island hvor vi havde en bil og kørte rundt i syd/vest. Vi fik god vejledning inden vi skulle afsted og blev anbefalet en masse gode steder. Alt var lige efter bogen og rigtig fine hoteller vi kom på!
Vi har haft en fantatisk tur på Island med mange oplevelser som vi sent vil glemme.
Vi vil anbefale Travel Nord!

Svar från Travel Nord ApS
De bedste anbefalinger til Travel Nord.
De bedste anbefalinger til Travel Nord.
Havde den mest fantastisk ridetur på syd Island. Alt forløb upåklageligt. Transport fly/busser osv kom til tiden. Alt fungerede og levede helt klart op til de høje forventninger.

Veltilrettelagt
Mine bedste anbefalinger går til Travel Nord ApS for god og informativ korrespondance. Vi kommer gerne igen.

Alt fungerer til topkarakter
Netop hjemvendt fra 9 skønne dage i det sydvestlige Island, hvor Bjørn havde skræddersyet en tur hvor alt bare fungerede perfekt, med fly, bil og hoteller. Vi kan fremhæve hotellet Fagrilundur hvor naboen er en fantastisk vinbar indrettet i et gartneri. Desuden Hellnar på Snæfellsnes som er lækkert og et godt udgangspunkt for eventyr.
Kundeservice er i top og det er tydeligt, at Bjørn og Co. har styr på det. Vi var bare i gode hænder.
Vores varmeste anbefalinger.

God planlagt tur
God planlagt tur med flere busture, godt hotel og super udnyttelse af hjemrejsedag med en tur i Den Blå Lagune.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.