Företaget har svarat
Zeer slechte ervaring met TADAAM. Ik betaalde €37 voor een maand terwijl er €25 werd geadverteerd, zonder duidelijke uitleg waarom dit bedrag hoger was. Daarnaast is de zogenaamde “unlimited”... Se mer
Företaget har svarat
TADAAM is Cable Free Internet & TV starting at €40/month. No need for technicians or difficult installations: open the box, plug TADAAM in an electricity outlet and you are set to stream and surf.
Liersesteenweg 4, 2800, Mechelen, Belgien
Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
My payment is pending and my services don't work anymore, I can't reach anyone while everything is paid and nothing is working
Moeilijk om verbinding te maken met internet,en 0,0 klantenservice.
Nooit meer Tadaam…
Modem heeft nooit gewerkt, klantendienst antwoord gewoon niet, hele strijd om je geld terug te krijgen , moderne oplichters!

Svar från TADAAM
Ik heb gewoon een kapotte modem ontvangen? Ik steek die in verschillende stopcontacten en de lichtjes gaan gewoon niet aan. Ik heb dringend internet nodig maar moet nu wachten op een email van support, ipv dat ik gewoon kan bellen naar iemand... Zou dit ding gewoon meteen willen terugsturen!

Svar från TADAAM
Daarnaast is de zogenaamde “unlimited” internet helemaal niet unlimited. Na ongeveer 15 GB wordt de snelheid zo hard beperkt dat het praktisch onbruikbaar wordt.
Wat het ergst is: het is bijna onmogelijk om je abonnement op te zeggen. Mijn cancel-aanvraag wordt gewoon genegeerd, ondanks dat ik al eerder contact heb opgenomen. Dit voelt als een bewuste vertragingstactiek.
Zeker geen aanrader. Ik raad iedereen aan om goed op te letten voordat je hier een abonnement afsluit.

Svar från TADAAM
Super tevreden! 3 jaar klant nog nooit problemen gehad!!

Svar från TADAAM
Nooit problemen. Nog steeds heel tevreden zou het iedereen aan raden

Svar från TADAAM
Aangezien ik volledig afgelegen woon, zonder mogelijkheid op een vaste internetverbinding. Is Tadaam voor mij de perfecte oplossing, plug and play en klaar. Tot op heden zeer tevreden over Tadaam, en totaal problemen met streamen of andere toepassingen.
Voor mij een dikke 10/10
Mic drop, out...

Svar från TADAAM
Reçu le matériel internet et tv le lendemain de la commande, très facile de brancher et tout marche nickel, très facile de brancher le tout. Internet sécurisé et tv marche très bien, je suis content de TADAAM, je vient de Proximus, VOO, qui sont beaucoups plus chère que TADAAM
is very hard to contact tadaam if you have a mobile problem, even harder to cancel the subscription.
costumer service very very poor and bad

Svar från TADAAM
Je n ai toujours rien reçu, depuis 1 semaine! J ai payé pour un service que je n ai pas!
ik heb tadaam nu ogv 3jaar kan ook langer zijn en heb de laatste tijd meer problemen ermee dan vroeger, mijn beeld staat bijna om de paar min stil en ook mijn internet is heel traag: ik betaal 60 euro peer maand en waarvoor????? kan meer geen tv kijken dan wel
als het niet opgelost geraakt deze maand verander ik van provider ben het beu !!!!!! dus doe er iets aan !!!!

Françoise Bouzin
Bonjour TADAAM - depuis ce matin mardi 7 avril 8h30 je n'ai pas d'internet (paiement fait depuis le 1er avril) et malgré mon message sur What'app et mon mail pas de news - pouvez-vous répondre à ma demande ? Il est 11h41 - Votre service après-vente est-il en congé ? Par ailleurs il est impossible de vous joindre par tél. Merci pour votre suivi
L'Internet marche très bien par contre obligation de prendre la TV que je n'ai pas besoin je trouve ça pas bien
alles verliep zoals het moest zijn heel eenvoudige installatie perfect tevreden

Svar från TADAAM
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.