Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Chaussures achetées via la plateforme Zalando pour un montant de 90€. La pointure ne convenant pas, un retour a été fait en respectant la procédure et en utilisant l'étiquette fournie. Mon colis s'e... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ich habe Schuhe über Zalando bestellt, da sie nicht passen, wurden sie direkt zwei Tage später retourniert. Heute, drei Wochen nach der Retoure, werde ich von Zalando angemahnt, ich solle die Schuhe b... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Schoenzolen waren vroegtijdig versleten. Dit heb ik per mail gemeld. Op verzoek foto's verzonden. Na het beoordelen van de foto's hebben ze ons nieuwe schoenen aangeboden. Aangezien mijn dochter inmi... Se mer

Företagsinformation

1. Skobutik

Informationen kommer från olika externa källor

Sneakersenzo is opgericht door 3 neven die een onvoorwaardelijke passie voor sneakers delen! Wij zijn altijd op zoek naar de meest toffe sneaker brands en willen ten alle tijden blijven voorzien in de meest trendy sneaker modellen voor een perfecte ...

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nooit bestellen bij deze webshop

Nooit iets bestellen bij deze webshop. En ook niet bij Sportkasteel.nl. Dat is ook van deze malafide figuur.

Op 29 december 2025 heb ik 2 paar sneakers besteld, hetzelfde model in 2 maten. De maat 40 heb ik retour gestuurd op 2 januari 2026.
Op 5 januari heb ik de bevestiging van DHL dat het retourpakket is geleverd bij sneakersenzo. Maat 41 heb ik direct betaald.

Een maand later ontvang ik een herinnering voor de maat 40, die ik retour heb gestuurd.
Telefonisch en per mail kreeg ik geen gehoor of reactie van de webshop. Via whatsapp wel. Maar de toon is zeer onbeleefd en star.

De verkoper informeerde mij dat het pakket niet volgens de voorwaarden is geretourneerd. Er zou geen omdoos zijn gebruikt om de schoenen en schoenendoos in te verpakken en de schoenendoos is helemaal kapot aangekomen bij de webshop.

Om deze reden werd het retour niet geaccepteerd. Echter, de webshop heeft mijn retour nooit geweigerd en/of mij op de hoogte gebracht dat zij het retour wilden weigeren. Ze hebben de schoenen gehouden. En ik ontvang nietsvermoedend een maand later die herinnering.
Nog los van het feit dat een beschadigde doos helemaal geen reden mag zijn om het retour niet te accepteren, ten slotte zijn de schoenen het product, en het product is niet beschadigd.

En dit alles terwijl ik de schoenendoos wel degelijk in een omdoos retour heb gestuurd en niet direct de schoenendoos met een adres label erop zoals de webshop beweert.
Om die reden de webshop dan ook meteen verzocht om een onderzoek instellen bij DHL. Waarom is die verpakking beschadigd vroeg ik mij namelijk af. Maar dat onderzoek starten deed de webshop niet.

Ik heb contact gehad met het webshop Keurmerk waarbij sneakersenzo.nl is aangesloten. Zij geven mij gelijk, maar nog steeds weigert meneer Ruud om te crediteren.

Tot mijn grote verbazing verschijnt er eind maart 2026 ineens in mijn DHL app dat er een pakje van sneakersenzo naar mij onderweg is. De sneakers die zij sinds 2 januari in hun bezig hadden. Zonder aankondiging, zonder contact. Dat pakket heb ik geweigerd. Ten slotte sta ik in mijn recht en heb ik de juiste maat netjes betaald.

Tot op heden weigert deze meneer om een creditnota te sturen. Riverty staat machteloos. En hij had ook nog het lef om te melden dat ik maar een adreslabel moet kopen of de schoenen moet ophalen als ik ze nog wil.
Met andere woorden, als ik de schoenen betaal om van dit gezeur af te zijn, dan houdt hij ze ook. En betaal ik dus voor 1 paar schoenen, de rekening 2x.

23 april 2026

Via Zalando - Retour frauduleux

Chaussures achetées via la plateforme Zalando pour un montant de 90€.
La pointure ne convenant pas, un retour a été fait en respectant la procédure et en utilisant l'étiquette fournie. Mon colis s'est mystérieusement "perdu" sans laisser aucune trace. Je ne serai jamais remboursée de cette somme!

28 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer teleurstellende ervaring met sneakersenzoNL

Zeer teleurstellende ervaring met SneakersenzoNL

Ik heb een slechte ervaring gehad met SneakersenzoNL. Toen er een probleem ontstond met de sneakers, werd ik direct afgewezen met het argument dat de melding net buiten de 6 maanden garantie zou vallen. Zonder inhoudelijk onderzoek werd aangegeven dat het om gebruiksschade zou gaan, terwijl de schoenen normaal zijn gedragen.

Tijdens het dragen ontstond aan de binnenkant van de schoen een harde, plastic rand die tegen mijn enkel schuurde, met zelfs een wond en bloed als gevolg. Dit lijkt mij geen normale slijtage en zeker niet wat je van merkschoenen mag verwachten.

In plaats van mee te denken of tot een redelijke oplossing te komen, werd de verantwoordelijkheid volledig bij mij gelegd. Ik ervaar dit als het kiezen van de makkelijkste weg, zonder echte klantenservice.

Voor mij reden genoeg om hier nooit meer te bestellen. Zeer slechte service en geen klantgerichte afhandeling.

10 februari 2026

Bestelling nooit ontvangen

Sneakers besteld via Zalando. Niet ontvangen. Kreeg op gegeven moment melding van Zalando dat t pakket onderweg was, terwijl er bij Sneakersenzo al stond dat ze geleverd waren op bepaalde datum. Die dag de hele dag thuis geweest, niks ontvangen. Track and trace nummer werd niet herkend. Sneakersenzo bleef aangeven dat pakket was verzonden en ontvangen. Na veel contact met Zalando wel mijn geld terug gekregen, maar ik bestel nooit meer bij Sneakersenzo

16 januari 2026

Schoenen zeer snel ontvangen

Besteld via Bol.com.
Schoenen zeer snel ontvangen, maar waren te groot.
Dus ander paar besteld en de te grote schoenen retour.
Op 2 januari hebben zij deze ontvangen maar blijven herinneringen sturen dat ik moet betalen. Telefonisch niet bereikbaar en reageren ook niet per mail....

2 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Had mijn bestelling voor een paar slippers last minute gedaan. Gelukkig zijn ze enorm snel met het verwerken en kreeg ik ze de dag daarop al binnen. Heel fijn zo’n snelle levering. Thanks

12 december 2025

Partenaire Zalando décevant

Partenaire Zalando décevant. 2 articles de ma commande ne convenaient pas. Le retour a été effectué conformément à la procédure demandée. Un mail BPOST atteste que mon colis retour a bien été livré chez Sneakersenzo.nl et pourtant, le montant m'est toujours réclamé car ce partenaire n'a pas validé mon retour auprès de Zalando. On parle d'un montant indument réclamé de 75.54€.

26 juni 2025

Ich habe Schuhe über Zalando bestellt

Ich habe Schuhe über Zalando bestellt, da sie mir aber nicht gefallen haben , habe ich sie umgehend ordnungsgemäß verpackt und über die Packstation zurückgeschickt. Ungefähr 4 Wochen später bekommen ich Mahnung von Zalando wegen offenen betrag . Angeblich wäre kein Inhalt im Paket gewesen. Man bekommt auch keine genaueren Informationen, was jetzt genau mit der Sendung passiert ist. Einmal wird gesagt die Sendung ist nicht angekommen , dann nach vorlegen vom Beleg der Retoure , fehlt angeblich der Inhalt vom Paket. Finger weg!!!

13 april 2025

Niet bestellen

Zeer teleurstellende ervaring. Mijn pakket is kwijtgeraakt en de eigenaresse reageerde bijzonder onvriendelijk toen ik contact opnam. Geen enkele poging tot een oplossing of klantvriendelijkheid. Wat het nog kwalijker maakt: de eigenaar lijkt ook zelf positieve reviews te plaatsen om het bedrijf beter te laten lijken. Erg onbetrouwbaar. Ik raad sterk af om hier te bestellen.

19 maj 2025

Svar från Sneakersenzo

Wat een vreemde recensie en ik vermoed dat deze niet voor ons bestemd is.

Jouw naam komt niet voor in onze klantenbestand van de laatste maanden. Verder hebben wij geen eigenaresse en plaatsen we ook niet zelf recensies (dit is voor Trustpilot uiteraard beveiligd zodat alles wel eerlijk blijft).

Mochten we jou toch ergens mee kunnen helpen dan horen we dat uiteraard graag. Via info@sneakersenzo.nl zijn we de hele dag bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen.

Goede aanbieding Steve Madden sneakers en netjes geleverd

Goede aanbieding Steve Madden sneakers gekocht op Zalando.nl en betaald via Ideal. We hebben uitstekende ervaring met Zalando desalniettemin schrok ik toen ik "zalando partner: sneakersenzo" zag staan. In het verleden wel eens reviews gechecked en flink geschrokken van die bedrijfsnaam.

Echter het pakket is KEURIG aangekomen. schoenen 100% origineel en nieuw. (mijn vrouw heeft een hele collectie steve maddens in alle kleuren dus kan vergelijken).

Terwijl het DHL pakket vertraagd was (1 dag vanwege verkeerd sorteren) had ik contact gezocht met sneakersenzo en gewezen op de alarmerende TrustPilot reviews. Ik heb daarop keurig en snel antwoord gekregen.

Eind conclusie: waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat kan en mag. Dit is gewoon een goed bedrijf dat mooie aanbiedingen verkoopt en bereikbaar is wanneer je een probleem hebt of je zorgen maakt. (Deze review is GEEN 1 april grap).

1 april 2025

Zeer slecht

Zeer slecht ! Sneakers besteld in maat 39 en 38 , maat 39 zat te ruim en 38 zat twijfelachtig tot te klein . Ik heb ze beide geretourneerd . En wat denk je ? Maar 38 word niet terug geaccepteerd omdat er sporen van gebruik aan zit ! Ik heb ze letterlijk alleen maar BINNEN gepast dus vind dit zeer oneerlijk . Ik kwam hier ook met toeval achter omdat ik de rekening wat ik moest betalen kreeg . Toen dacht ik huh die heb ik beide terug gestuurd . Anders wist ik nog van niks en schoenen weg en wel betalen !
Merk dat je geen poot hebt om op te staan , heb dit ook nog nooit meegemaakt
Maar hier bestel ik nooit meer !!

28 januari 2025

Svar från Sneakersenzo

Hallo, jouw naam komt niet voor in ons systeem. Ook reageer je niet op onze berichten met de vraag wie je bent of wat jouw ordernummer is. Op deze manier kunnen we jou helaas niet helpen. Vermoedelijk ben je in de war met een andere winkel. Zo niet, dan graag een mailtje sturen zodat we jou verder kunnen helpen. Alvast bedankt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Schuhe beschädigt. Support ignoriert.

Meine Schuhe kamen leicht beschädigt an. Habe direkt den Support kontaktiert. Meine Nachricht in der Email und in Whatsapp wurde einfach ignoriert.
Das heißt: ich kann die Schuhe jetzt nicht mehr zurückgeben weil ich sie irgendwann angefangen habe zu tragen und ignoriert wurde die Beschädigung auch.

17 januari 2025

Svar från Sneakersenzo

Hallo, jouw bericht klopt niet. Wij reageren altijd op alle berichten.

Uiteraard kunnen beschadigde schoenen altijd gratis worden geretourneerd of omgeruild. Jij hebt zelf besloten om ze te gaan dragen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

DHL gaf aan dat de schoenen afgeleverd…

DHL gaf aan dat de schoenen afgeleverd waren maar we hadden toch niets ontvangen. na onderzoek werden de schoenen nogmaals opgestuurd en alsnog bij mij afgeleverd. Grote klasse.

10 december 2024

Aanrader

Aanrader. Zeer nette en goede klantenservice. Schoenen hadden we binnen 24uur in huis.

3 december 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.