De huisjes zijn vies en achterstallig, ze mogen best voorafgaande aan het seizoen de huisjes met de hoge druk reinigen van buiten. Ook binnen mag zeker met enige regelmaat een grotere reiniging onder... Se mer
Det här tycker kunderna
Bij aankomst accommodatie was de staat van het huisje zeer ranzig. Alle ramen zaten vol vinger afdrukken (waar ik nog mee zou kunnen leven) maar ook een aantal dood geslagen vliegen aan de binne... Se mer
Begon al met de sleutel halen op de ene plaats de tickets halen op een andere plaats de sleutel , dan vertellen ze nog eens hoe je rijden moet verkeerd. Dan naar de Wigwam erg muf sloten liggen in... Se mer
Heeel slecht 7 attracties gesloten 3 van de 2 glijbanen kapot . Geen warmwater in tipi tent Koude douches in het zwembad Heeel jammer, als ouder met 2 kinderen en dan zoveel slechte dingen... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Attractiepark Slagharen is an amusement park situated in Slagharen, Netherlands.
Kontaktuppgifter
Zwarte Dijk 37, 7776 PB, Slagharen, Nederländerna
- slagharen.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Das Ferienhaus eine reine Katastrophe
Das Ferienhaus eine reine Katastrophe. Nach 2 anrufen kam jemand zum Haus um es zureinigen im bett Krümmel von vormietern.
Kühlschrank dreckig..Von den Boden müssen wir erst garnicht sprechen einfach nur iihhh.
Fenstern so dreckig und überall Fingerabdrücke
Überall fliegen und Mücken
Haben erstmal nachdem die Putzfrauen weg waren selber sauber gemacht.
Zum glück hatten wir unsere eigene Bettwäsche und decken mit
Nachts hörten mann Mäuse laufen was auch sehr unangenehm war.
Zum glück sind wir nur 3 Nächte hier....also alles andere als schön.
Kann mann sich das Geld echt sparen. Essen hier auch überteuert und fast überall muss mit Karte gezahlt werden. Wir waren das 1 und letzte mal hier.
Abonnement verloren en ipv geld te…
Abonnement verloren en ipv geld te betalen dat deze opgestuurd worden, dien je naar Slagharen te komen om daar de betaling te voldoen en de nieuwe pasjes op te halen. Zeer slecht en geen enkel begrip dat dit 250km rijden is! We wilden dagje Bobbejaanland maar op deze manier onmogelijk.
Zeer slecht en niet gastvrij! Voor ons reden om Slagharen vaarwel te zeggen! Man aan de telefoon mag ook wat aan zijn toon doen en een cursus volgen tot klantvriendelijkheid!!!
Onvriendelijk personeel
Onvriendelijk personeel. chagrijnig kijken en amper wat kunnen zeggen. veel attracties niet open.
wel veel keuze in eten
Het was een heel leuk Park
Het was een heel leuk Park. niet zo druk, hele goeie acteurs en alles was open, en medewerkers waren vriendelijk. we kwamen snel door de rijen heen
wat ging er goed kan je beter zeggen
Wat ging er mis?
Eerder de vraag wat ging er wel goed, uiteindelijk was dat de heen weg en de terug weg, ik heb vakantie park Slagharen de tijd gegeven om het netjes op te lossen, maar helaas we hadden via voordeeluitjes gereserveerd. dag 1 aankomst was chaotisch... het huisjes was vies, niet schoongemaakt , koelkast stond nog vol met ander mans eten, badkamer was vies modder afdrukken van schoenen en het ergste geen rekening gehouden met 2 kinderen onder de 3 die wij wel hadden aangegeven (Dit is wat voordeeluitjes zelf ook nog heeft toegegeven dat het daar stond) Geen plaats voor bedjes (Campingbedjes, die uiteindelijk ook niet waren toegestaan in dat huisje, wat ook niet vermeld was bij voordeeluitjes). Dag 2, we stonden op het punt om even naar het winkeltje te gaan wanneer wij er achter komen dat het slot kapot was, hij wou niet meer dicht. Waarvoor 2 bewakers zijn geweest. Die hebben ons van het kastje naar de muur gestuurd en vertelden niks voor ons konden doen, en we moesten maar naar de receptie, Daar ben ik uit eindelijk naar toe gegaan en daar ging het al mis dat ik met een andere naam werd aangesproken, waarschijnlijk van de mensen die daarvoor in het huisje hebben verbleven. Daar hebben ze het pasje omgezet en ook daarna werkte het slot niet. Toen ben ik weer naar de receptie gelopen... Daarna pas een monteur kwam, ook aan de monteur uitgelegd dat er die ochtend een beveiliger was geweest, die man stond er versteld van en had gezegd dat de beveiliging zelf in het systeem hadden kunnen zetten dat het slot niet werkte en wij niet zo lang hoefden te wachten. Uit eindelijk heeft hij alleen de batterijen vervangen... wij hadden zin om te zwemmen, maar kwamen er achter geen kaartjes te hebben ontvangen van het zwembad hier waren we achter gekomen in het zwembad en is mijn vriendin gaan vragen in het winkeltje. Die dood leuk tegen ons zeiden, maar dat zit niet bij jullie vakantie in begrepen... Waarop mijn vriendin verbaast was en zei maar zo heb ik het wel geboekt. De kassa medewerker van het winkeltje vroeg heel asociaal of ik het kon aan tonen. Uit eindelijk zij de mevrouw dat ik bij elke bezoek maar de bevestiging moest laten zien. Waarbij ik dacht dat het ook op een andere manier moest kunnen. Dus weer naar de Receptie gelopen, ik heb die dag 6 keer op en neer gelopen van het uiterste puntje van het park naar de receptie. Ook bij de receptie was het niet helemaal pluis achter de balie waren woorden wisselingen over sleutels. Waarschijnlijk waren dat sleutels waar geen schoonmaker was geweest en wij er zo in gezet zijn ik ben niet dom en snapte precies hoe dit zat. Die avond lekkage gehad in de douche... de hele vloer + spullen waren allemaal nat om te dweilen hebben we noodgedwongen onze eigen handdoeken moeten gebruiken... na het nood nummer bellen de 1e keer kwam niemand (ja die kwam wel, maar keek om het hoekje en liep weer weg) de 2e keer weer gebeld en kwam een beveiliger met een ontstopper die niet eens wist hoe hij de ontstopper moest gebruiken.. er is ons niet gevraagd kunnen wij nog wat betekenen, een handdoeken pakket of iets dergelijks. wij konden niet meer douchen of zwemmen want we hadden geen handdoeken meer.
de dag er na waren wij er zo klaar mee dat wij hebben gezegd we vertrekken eerder. Onze kinderen konden heerlijk in hun eigen bedje slapen zonder gesodemieter.
Wat voor ons een rustige vakantie moest zijn is voor ons een drama vakantie geweest.
Bij thuis komst gelijk gaan zitten om een klachten brief te schrijven. En kregen we na een week/ 2 weken bericht van.
En het zo asociaal hoe ze ons afgescheept hebben met 6 toegangskaarten voor het vakantie park of 10% korting op onze volgende boeking.
op zijn minst had ik de helft van mijn geld terug verwacht, of op hun kosten een weekend naar Slagharen.
Het is absurd! Voor ons never nooit geen Slagharen meer!
Slecht oud park met weigerende extra betaalde automaten
Ten eerste is het park klein, verouderd maar een deel van het park is dicht zowel attracties al tentjes!
een deel gaat om en om open (dit laatste is niet zo erg en wisten we)
En het park bestaat voor de helft uit winkels en kermis attractie in de zin van grijp automaten, eendjes vissen bal gooien ect, dit is uiteraard tegen extra betaling.. ( ja je kan ook nee zeggen tegen je kind maar ze worden er mee dood gegooid)
En dan laat je je kind dus dingen doen zit je geld in het apparaat en doet het apparaat niks (geld weg, en geen lol)
Dit geld ook voor de extra autos oa , geld er in auto die het niet doet !
Echt niet zo slecht
had lastminute booking gedaan binnen 10 minuten beslissing niet van te voren reviews gelezen over slagharen
geboekt betaald dag later alles binnen bevestiging ok dacht ga even review lezen wat een negatieve commentaren pfff ga je al met een gevoel daar heen met het zal toch niet .Nou het was echt super huisje hacienda
klein ok maar redelijk goed schoon alles was er behalve magnatron maar verder huisje top park zelf leuk wel wat dingen gesloten maar er is genoeg te doen restaurants waren ok iets prijzig zwembad top voor kinderen
voor mij krijgt ponypark slagharen een dikke 8
Wat een afgang.
Wat een afgang.
Eerst al de verkeerde slagboom. Daar zit een chagrijnige man in het hokje die je nieteens aankijkt en als je dan om hulp vraagt word je aangekeken alsof de beste man water zag branden. Die kon vervolgens nog net blaffen dat inchecken bij de andere slagboom was. Heerlijk warm welkom.
Daarna kwam het inchecken. De medewerkster was bezig met ons inchecken toen ze gebeld werd door een collega. Midden in het gesprek neemt ze gewoon de telefoon op en gaat ze heel iets anders regelen terwijl wij moeten wachten. Dan komt er nog een collega aan, dus je zou denken dat die dan ons komt helpen, maar nee die begon ook tegen die medewerkster te praten, die dus al aan de telefoon bezig was én met ons inchecken zonder ons een blik waardig te gunnen.
Vervolgens proberen wij ons huisje (cowboy cottage) te zoeken wat vrij onduidelijk aangegeven staat. En kunnen wij met net aan remmen voor een medewerker die op de scooter zonder helm komt aanscheuren alsof hij Max Verstappen is. Wij kwamen van rechts en konden maar net aan remmen. Hij moest ook remmen maar omdat hij zo hard reed en het natte weer ging hij onderuit. Wij hebben geprobeerd eerste hulp te verlenen maar er was vrij snel een collega bij die ons letterlijk begon weg te blaffen en geen hulp wilde of wist wat vriendelijk zijn is. Lekker veilig wetende dat daar ook kindjes rennen. En de beste man was van de beveiliging nog wel.
Vervolgens komen wij bij het huisje aan en dat was echt om te janken. Alles plakte en was vies. De hele badkamer zat vol met schimmel. En er stonden schoonmaakspullen midden in de slaapkamer. Lekker vakantie gevoel.
Toen zijn wij nog met een rotgevoel het park op gegaan omdat wij er al geen zin meer in hadden. Daar was ook bijna de helft van alles dicht en het personeel was uiterst onvriendelijk en verveeld.
Toen besloten om niet te blijven en maar uit te checken zonder te blijven slapen. Bij het uitchecken was er ook nauwelijks interesse over het waarom of het eventueel zoeken naar oplossing. Wij komen hier nooit meer.
Uiteindelijk contact gehad met de klantenservice maar deze zijn niet bereid tot (een deel) van geld teruggave. Wel een korting op een volgend verblijf of 2 gratis kaarten, alsof we nu nog een keer heen zouden willen.
Ik had gewild dat ik eerder recensies had gelezen, dan had ik namelijk nooit geboekt.
Als schimmel, onvriendelijk, onverantwoordelijk en ongeinteresseerd personeel je ding zijn zou ik hier zeker boeken en anders kun je je zuurverdiende centen beter ergens anders uitgeven.
Zonde van de tijd
Wij hebben een uur in de rij gestaan bij Red Bandit vandaag van 16.00 uur tot 17.00 uur we waren bijna aan de beurt het einde was inzicht en er stonden nog maar 3 mensen achter ons. Toen werd er verteld het park gaat sluiten dus stap maar over de attractie en naar de uitgang. Was nog even 15 min. doorgegaan en iedereen was aan de beurt geweest. Sonde van mijn tijd. Ik vind dit echt super slecht dat, dat op deze manier ging.
Je kan beter de stad in
Snap wel dat het niet loopt personeel is zeer onvriendelijk
Kom al meer 20 jaar 1X per jaar samen…
Kom al meer 20 jaar 1X per jaar samen met mijn nu volwassen dochter naar slagharen.. Wat gaan jullie als een koeienstart achteruit!! Alles begint een beetje vergane glorie te worden.Begin bij het paard in de fontein bij binnenkomst, die schreeuwt om een likje verf . de helft is dicht qua winkels en horica. Atracties defect, winkel die hun deuren hebben
gesloten. Main street wat een armoede.. personeel heeft een button op welke taal je moet spreken. Doe normaal!!! We zijn in Nederland, en anders praat iemand maar wat engels.. Nederlands is de moerstaal in deze omgeving!! Ben klaar met dit soort grappen in ONS LAND!! De indianen atractie die ik al jaren geweldig vindt is aangepast voor een stel jankers en er wordt niet eens meer fatsoenlijk op je geschoten. Mij dochter die mee was die weet dat nog van toen ze 4 was.. ze heeft geen trauma's dus houdt hier mee op . Ons jaarlijks uitje gaat niet meer naar jullie.. maar een ander park die het wel begrijpt.. Succes met de renovatie.. Liefs ooit een trouwe gast.
De woonwagen erg vies, tocht, vocht.
De woonwagen waar we in zaten erg smerig. De medewerkers van de receptie namen dit niet serieus. We hebben noodgedwongen 2 nachten op harde banken geslapen. Geld kregen we niet terug en er werd ook geen oplossing aangeboden.
Omliggende tuin/tuintafel vol van sigaretten peuken, eierschalen.
Achter de bedden dikke laag stof.
Ouderwets koffiepot filter apparaat.
Tocht van alle kanten uit.
Jammer geen min sterren.
Jammer geen min sterren.
Wat een gore bende die huisjes. Als daar controle komt mag het niet meer verhuurd worden.
Schimmel, bruine vlekken, vocht.
Hele dierentuin aan insecten. Bedden van niks, vieze ramen, schimmel in gordijnen, vieze veranda. Niks was goed.
Geef geen geld uit aan slapen daar en hou het vooral op een dagje pretpark want dat is erg leuk.
1 grote winkelstraat
Ik vond het jammer dat er bijna meer betaalde spelletjes en gelegenheden zijn dan 'gratis' attracties. Als je al een flinke toegangsprijs betaalt, wil je niet nog eens overal extra bij betalen. Ik denk dat er vroeger veel leuke activiteiten waren, maar nu zijn dat soort zaken allemaal dicht terwijl er wel flink veel meer winkeltjes en betaalde activiteiten bij zijn gekomen.. je gaat naar zon park ipv kermis omdat het goedkoper en beter is. Maar op deze manier draaien ze dat om.
Dreckig!
Wir sind aktuell hier im Urlaub. Ich muss sagen, dass es zum Glück nur 3 Tage sind. Wir haben uns so sehr auf diesen urlaub gefreut. Und jetzt sitzen wir hier in einem echt verdreckten Ferienhaus. Der dreck kommt sicher von Monaten! Sowas ekliges habe ich noch nie gesehen. Als wir den Schlüssel bekommen haben und eingecheckt haben, waren noch Sachen von den Vormietern hier und das Klo war nicht mal abgespült....
Die fahrgeschäfte sind nicht immer auf. Bei den Kinder fahrgeschäften war teilweise nur eins auf. Verständigung eher schwer. Weder deutsch noch englisch wurde verstanden.
Wir sind als Kinder oft und gerne hier gewesen. So wie früher ist es aber nicht mehr!
Wij zijn wel positief!
Hier toch wel een positieve recensie. Wij verbleven 3 dagen in een Raccoon lodge met onze neefjes van 6 en 9. Enigszins huiverig wat betreft de schoonmaak, maar het viel mij alles mee (misschien hebben we mazzel gehad) het park is inderdaad wat verouderd, maar de kids vonden het super leuk. Ook Aqua Mexicana vonden ze geweldig, zeker de glijbanen etc. Ik vond het personeel allemaal wel vriendelijk en behulpzaam en vond dat de medewerkers goed opletten in het zwembad. Zowel in het park als in het zwembad was het niet superdruk, dus gelukkig geen lange wachtrijen.
Vies
Door technische storing niet het geboekte huisje gekregen. Wat een upgrade naar een ander huisje moest zijn was een echte downgrade geworden.
Vieze wc, vieze koelkast, stof en troepjes in alle hoeken.
Door personeelstekort glijbanen van het zwembad dicht
Weekendje geboekt
Weekendje geboekt. Bij aankomst bijna 2 uur in de rij moeten staan om in te checken. De attracties gingen bijna sluiten en het zwembad mag je niet in zonder inchecken. Dus de eerste dag eigenlijk al vergooid. Eenmaal bij het huisje, troffen we een zeer smerige boel aan. Stof en spinnenwebben van zeker 6 maanden. Voor de mensen met astma/allergieën
niet te doen. Pannen met etensresten erin. Overal doodgemepte muggen en bloedvlekken op de muren. (Tip, neem een elektrische vliegenmepper mee!) Stapelbedden met kapotte lattenbodem... Kijk dat het niet zo schoon is als thuis, prima want daar is de prijs ook naar, maar dit slaat werkelijk alles. Na contact met de klantenservice hierover kregen we als reactie dat ze ons op geen enkele manier konden compenseren. We mochten het nog wel even melden bij de receptie. Het huisje is in elk geval schoner nu dan het was bij aankomst... Gelukkig hoef je er alleen te slapen.
Het zwembad was erg leuk, maar helaas waren zondag alle glijbanen dicht en dan heb je eigenlijk niets te doen. Je mag namelijk niet springen, duiken, binnen of onder water zwemmen...
Voor de laagste prijs kun is het te doen, maar de hoofdprijs zou ik echt zeker niet betalen.
Al ruim 20 jaar komen wij hier met veel…
Al ruim 20 jaar komen wij hier met veel plezier. Dit jaar weer een huisje geboekt,
helaas is het dit keer best tegen gevallen. Medewerkers die geen Nederlands kennen, we zaten in de nieuwste huisjes die waren erg mooi, maar niet of slecht schoongemaakt, slechte WiFi, eerste en laatste dag geen televisie, geen service pakket gekregen, putje in de badkamer overstroomde, veel attracties niet open door te weinig personeel, en de prijzen van de horeca zijn niet te doen. Wat een afknapper! Zwembad was wel leuk! Maar dat mensen met kleding mogen zwemmen niet zo hygiënisch. Erg jammer!
Prima
Leuke aanbieding die hervulbare bekers, uitvoering minder.
Cola zonder prik en automaten stikken van de wespen.
Het was bijna onmogelijk om je beker bij te vullen.
Moest ook eerst vragen om ze om te spoelen want ze waren wel erg vies.
Voor de rest prima park. Leuk om weer de jeugdherinneringen een beetje naar boven te halen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.